feik Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 καλησπερα εχω το mls status 4g ποια ειναι διαδικασια για να γινει root της συσκευης ; εχω ενεργοποιηση usb deggubing, δοκιμασα μεσω υπολογιστη το kingroot αλλα ελεγε fail.. καποιο αλλο προγραμμα η εφαρμογη; ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 δοκιμασε το framaroot η το http://www.oneclickroot.com η το http://www.kingoapp.com μεσω υπολογιστη να ρουταρεις εαν δεν δουλεψει δοκιμασε να το κανεις μεσω εφαρμογης apk περνωντας την εφαρμογη στο κινητο απο τα αντιστοιχα λινκς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 δοκιμασε το framaroot η το http://www.oneclickroot.com η το http://www.kingoapp.com μεσω υπολογιστη να ρουταρεις εαν δεν δουλεψει δοκιμασε να το κανεις μεσω εφαρμογης apk περνωντας την εφαρμογη στο κινητο απο τα αντιστοιχα λινκς.. δοκιμασα τα παντα, και απο υπολογιστη και μεσα παο το κινητο, τιποτα ομως :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) Ευχαριστω :) Υπαρχει ηδη ετοιμη παρουσιαση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461107 https://gr.gizchina.com/2018/01/23/blackview-bv9000-pro-greek-review/ Edited June 16, 2018 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Καλησπερα το εχω βρει απο το παρακατω site αν μπορει να μου πει καποιος αν εχει πληρη ελληνικα σστο μενου η δεν ειναι ολα ελληνικα https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-coolpad-s1-6gb-64gbs-smartphone-black-739.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) Το αγόρασε κάποιος το συγκεκριμένο τηλέφωνο ; Υποστηρίζει CA στην Ελλάδα ; Γιατί στο XDA κάποιος από Oλλανδία είπε ότι δεν κάνει το δικό του. Edited June 23, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. June 25, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 https://www.oukitel.com/products/wp/wp5000-87.html Ανθεκτικό, αδιάβροχο, με μεγάλη μπαταρία και Helio P25 αλλά και 6/64GB. Ζητήθηκε από μέλος να ανοιχτεί σχετικό θέμα για να γράψει τις εντυπώσεις του οπότε αναμένουμε :) http://www.androidguys.com/wp-content/uploads/2018/03/Oukitel-WP5000-4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Παιδιά χρειάζομαι κάποια γνώμη από όσους έχουν (εκτος χαρακτηριστικών ) άποψη αλλά έχουν δουλέψει στο χέρι τις δυο συσκευές. Έχω την πρώτη συσκευή και μιας και με έχει πιάσει μανία να την δώσω ,μην γελάσετε αλλά λόγω χρώματος , είπα να πάω στο δεύτερο κινητό την μέχρι χτες ίσως ναυαρχίδα της xiaomi. Από την δίκη μου, είμαι υπέρ του δέοντος ευχαριστημένος σαν ποιότητα στο χέρι , πολύ λεπτή συσκευή κόσμημα θα έλεγα , με φοβερή οθόνη , με πολύ καλή κάμερα και γενικότερα αρκετά έως πολύ γρήγορη συσκευη. Ναι δεν παίρνει update , ναι είχα κάποια θέματα με ηλίθιες βλακείες αλλά τις έλυσα, και το ερώτημα είναι. Θα δω τόσες διάφορες από το m6 ??? Βλέπω τα xiaomi δεν έχουν τόσα ζωντανά χρώματα όσο τα meizu . Σίγουρα λόγω επεξεργαστή θα είναι πιο γρήγορο το m6 αλλά με καίει η κάμερα μιας και λόγω δουλειάς στο συνεργείο βγάζω πολλές φωτό όπου τις δείχνω σε μόνιτορ σε πελάτες και όλοι λένε ποσό καθαρές είναι. Έχω πελαγώσει και εναγωνίως ζητάω κάποιες γνώμες από κάποιους πιο ειδικούς από εμένα. Ευχαριστω θερμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danjors Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 • Model – Oukitel WP5000 Rugged Phone σε χρώματα μαύρο, πορτοκαλί, πράσινο. • Device Type – Android 4G Smartphone • CPU – Octa-Core (4 x 2.5GHz ARM Cortex-A53, 4 x 1.6GHz ARM Cortex-A53) CPU Clock • Chipset – MediaTek Helio P25 (MT6757CD), 64-bit Processor • GPU – ARM Mali-T880 MP2 @1GHz GPU • Camera – 16 Megapixels + 5 Megapixel f/2.0 Rear Camera with AF and Dual-LED Flash & 8 Megapixel f/2.2 Front Camera • Memory – RAM- 6GB LPDDR4x, 1600MHz | ROM 64GB External Memory Supports Up to 128GB (microSD Card) • Display – Screen size 5.7 inches IPS, HD+ Display (1440 x 720 Pixels), 18:9 Ratio Full View • Battery – Non-Removable 5,000 mAh Lithium-Polymer • SIM – Dual SIM (Nano-SIM + Nano-SIM) Dual Standby • Sensors – Proximity, Light, Accelerometer, Gyroscope, Compass, Fingerprint Scanner (Rear Mounted) • Color – Black, Orange, Green • Operating System – Android 7.1 Nugat OS • I/O Interface – 2 x Nano SIM Card Slot ή 1 x Nano-SIM + 1 x microSD/TF Card Slot, 1 Micro USB 2.0 Port. >> 3.5mm Audio Out Port μόνο μέσω αντάπτορα στη θύρα Type-C to 3.5mm Audio Out. • Dimensions – 16.88 cm x 8.19 cm x 1.39 cm • Weight – 276 Grams (with Battery) • More Feature – Plastic & Metal Mix Body, High-Speed RAM, Full View Display, Bluetooth, GPS, GLONASS, Dual-Band Wi-Fi, Big Battery, IP-68 Waterproof 30 λεπτά σε 1,5 μέτρο βάθος, 1,2 μέτρα ελεύθερη πτώση, Dustproof. Quick Charge 9V/2A, Triple Camera Setup, HD+ Display, Fingerprint Sensor, Military Grade Phone, Dust Proof, Super Thin, 18:9 Display Ratio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danjors Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Έχω ήδη 2 συσκευές στα χέρια μου σχεδόν μήνα τώρα. Μπορώ να πω είναι άψογο τηλέφωνο. Εμφανισιακά πολύ στιλάτο. Στιβαρή κατασκευή με πάρα πολύ καλές αντοχές. Το android 7.1.1 Nougat δεν με τρελαίνει αλλά οκ κακό δεν είναι. Διαθέτει πολύ δυνατό ηχείο για όσους επιθυμούν να ακούνε ήχο απο το ηχείο του, Πολύ πιθανόν τον πιο δυνατό ήχο που έχω ακούσει σε smartphone. Συγκρίνεται μόνο με τα παλιά καλά Nokia. Καθώς και καλό δυνατό ακουστικό. Μειονέκτημα η ανάγκη τοποθέτησης αντάπτορα, μετατροπής της εισόδου φόρτισης USB Type - C σε 3.5inch audio jack προκειμένου να μπορούν να μπουν κλασσικά ακουστικά (περιλαμβάνεται μέσα στην συσκευασία). Λόγο κατασκευής είναι ελαφρώς πιο βαρύ απο το OUKITEL K6000pro. Δεν είναι συμβατό μέ ολα τα καλώδια USB type-c δεδομένου περιβλήματος. Χρειάζεται βύσμα Type-C λίγο πιο μακρύ απο το κανονικό. Άλλαξα 2 καλώδια μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει..! Το GPS του κορυφαίο! Κλειδώνει με τους δορυφόρους ακαριαία! Ότι θέλετε με ρωτάτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Αφου χρειαζεσαι φωτογραφίες για τη δουλειά , ειτε παίρνεις το mi note 3 που βγαίνει και φθηνότερα ειτε το HTC u pro. Αν δεν σου αρέσουν αυτα μετα πας σε s8 να ξεμπερδευεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Τελικά την απάντηση θα την δώσω μόνος μου. Πήγα επιτόπου και είδα το mi6 δίπλα δίπλα με το δικό μου. Όλα αυτά τα video sto YouTube με τον βομβαρδισμό των συσκευών είναι καθαρά παραπλάνηση. Ναι εκείνο λόγω επεξεργαστή είναι ένα κλικ πιο γρήγορο αλλά μέχρι εκεί. Στο θέμα οθόνης το meizu είναι έτη φωτός μπροστά, σε λειτουργικό επίσης και στις φωτογραφίες δεν είδα αυτό που περίμενα. Οπότε μένω με αυτό επί του παρόντος, αν Το δώσω μόνο oneplus 5t η το 6,και με αποκορυφωμα το iPhone X που θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω. Την καλημέρα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλημέρα μια ερώτηση. Επειδή αντιμετωπίζω κάποια θέματα σε περιαγωγη δεδομένων σε συγκεκριμένες περιοχές σε ένα Meizu pro 6 plus και θεωρώ πως όσα έχω διαβάσει μάλλον ωφειλεται στο ότι δεν έχει την 800αρα,σας ρωτώ, αν ξέρετε το έχουν όλες οι κινεζικές συσκευές; Πχ το oneplus 5t, mate 10pro, oneplus 6, honor 10. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλημέρα μια ερώτηση. Επειδή αντιμετωπίζω κάποια θέματα σε περιαγωγη δεδομένων σε συγκεκριμένες περιοχές σε ένα Meizu pro 6 plus και θεωρώ πως όσα έχω διαβάσει μάλλον ωφειλεται στο ότι δεν έχει την 800αρα,σας ρωτώ, αν ξέρετε το έχουν όλες οι κινεζικές συσκευές; Πχ το oneplus 5t, mate 10pro, oneplus 6, honor 10. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και οι 4 συσκευές που αναφέρεις έχουν την 20 (800) μπάντα. Στο gsmarena κάνεις search, βρίσκεις το κινητό που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια στην πρώτη γραμμή των χαρακτηριστικών (NETWORK - Technology) πατάς το "EXPAND" και βλέπεις όλες τις μπάντες που υποστηρίζει το κάθε κινητό. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Όλα τα κινητά που ανέφερες σε καλύπτουν Πέρα από αυτό ναι αν έχεις wind τότε είναι λογικό αυτό που σου κάνει το κινιτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Cosmote έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Cosmote έχω.Cosmote σχεδόν δεν κάνει πουθενά χρήση της 800 σε ποια περιοχή είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ειμαι από Αθήνα. Προχτές σε σημείο που έγω δεν έπιανα σήμα από δεδομένα, ένα s7 edge Kai ena oneplus 3t έπιαναν. Έρχονται διακοπές και επειδή θα είμαι μακρυά σκέπτομαι αυτό είναι το πρόβλημα; Η συσκευή μου meizu pro 6 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Cosmote σχεδόν δεν κάνει πουθενά χρήση της 800 σε ποια περιοχή είσαι? Και η Cosmote χρησιμοποιεί B20 (την 800 άρα). Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Και η Cosmote χρησιμοποιεί B20 (την 800 άρα). ελάχιστα πχ στην θεσσαλονικη και γύρο γύρο περιοχές (έχω logger να δω που και τι έχουν) όλο και όλο 1 φορά συνδέθηκε σε b20 (τον τελευταίο 4 μηνο που το τρεχω) μπορεί στην αθηνα να ειναι διαφορετικά τα πράγματα.... από την άλλη μπορεί απλά το κινητό του παιδιου να εχει θεμα και οχι η ελληψη του b20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ευχαριστω θερμά γι στις απαντήσεις. Όταν έχω δεδομένα η συσκευή πάει πριόνι παντού. Απλά έκανα σύγκριση με τις άλλες δυο συσκευές. Τώρα αν , ρωτάω, την στιγμή που υπάρχει το θέμα μη δεδομένων, ενεργοποιήσω τα 3g η 2g θα υπάρχει περίπτωση να έχω εκεί δεδομένα; Γιατί αν είναι οκ , τότε όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ευχαριστω θερμά γι στις απαντήσεις. Όταν έχω δεδομένα η συσκευή πάει πριόνι παντού. Απλά έκανα σύγκριση με τις άλλες δυο συσκευές. Τώρα αν , ρωτάω, την στιγμή που υπάρχει το θέμα μη δεδομένων, ενεργοποιήσω τα 3g η 2g θα υπάρχει περίπτωση να έχω εκεί δεδομένα; Γιατί αν είναι οκ , τότε όλα μια χαρά. αναλογα ποιο ειναι το θεμα αν ειναι θεμα με την ελληψη συχνοτιτων ναι θα εισαι οκ με 3g αν ειναι θεμα συσκευης δεν θα εισαι οκ δωκιμαζεις και βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 αναλογα ποιο ειναι το θεμα αν ειναι θεμα με την ελληψη συχνοτιτων ναι θα εισαι οκ με 3g αν ειναι θεμα συσκευης δεν θα εισαι οκ δωκιμαζεις και βλεπεις Η συσκευή μια χαρά είναι, άλλωστε καινούργιο είναι, απλά δεν έχει όπως λένε 800 μπάντα...και όταν δεν πιάνω 4g το αποδίδω εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Η συσκευή μια χαρά είναι, άλλωστε καινούργιο είναι, απλά δεν έχει όπως λένε 800 μπάντα...και όταν δεν πιάνω 4g το αποδίδω εκεί. το μόνο μας πρόβλημα ειναι οτι cosmote κάνει πολύ ελάχιστη χρήση της band 20 (800) σε βαθμό που δεν έπρεπε καν να παίρνεις χαμπάρι ειδικά σε μεγάλη πόλη (αντε να πούμε που στα χωριά οκ (εκει εχουν band 20 κυρίως wind επειδή χρειάζεται λιγότερους σταθμούς βάσεις καθώς band 20 έχει καλύτερη εμβέλεια και διαπεραστικοτιτα μεσα απο τοιχους κλπ ποιο πιθανών να έχει χαμηλής ισχύς πομποδέκτη το κινητό η να έχει κάποιο ελλατομα παρά να φταει η b20 στην περίπτωση σου τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Την επόμενη φορά που θα βρεθώ στα ίδια σημεία , θα δοκιμάσω 3G να δούμε αν αλλάζει κάτι. Τώρα αν έχει θέμα δεν ξέρω γιατί όταν έχω δεδομένα πάει σφαίρα και πολύ πιο γρήγορα από wi fi . Θα ενημερώσω σε πρώτη ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts