Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

large_20160509122405_oukitel_k10000_16gb.jpeg

Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το κινητο?Θελω μεσα στις επομενες μερες να αλλαξω κινητο και το συγκεκρειμενο μου κινησε αρκετα το ενδιαφερον.Τα κυρια σημεια που με κερδισαν σε αυτο το κινητο ειναι η ανθεκτικη κατασκευη και η τιτανοτεραστια χωρητικοτητα της μπαταριας(10000 mAh).Το βρηκα σε σκρουτζομαγαζα απο 183 €.Το εχει παρει κανεις? Αξιζει τα λεφτα του?

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεις να παρεις το pro απο εδω https://www.tinydeal.com/oukitel-k10000-pro-55-fhd-mtk6750t-octa-core-android-70-4g-phone-p-166012.html χωρις τελωνεια, ερχεται απο γερμανια ,το μονο αρνητικο ειναι η εγγυηση που το κινεζομαγαζο δινει 6 μηνες , και το οτι θα πρεπει να το στειλεις κινα ,αμα χαλασει ,κοιτας τι σε συμφερει και πρατεις αναλογα.Φιλικα..

Γειά σας παιδιά. Είμαι καινούριος εδώ. Βρήκα το τηλέφωνο Ulephone S7 με χωρητικότητα 16GB και 2GB RAM.Σας παρακαλώ,πείτε μου απόψεις για το σχετικό μοντέλο και την εμπειρία σας με την Ulefone.Να το πάρω η όχι;

Έχει κανείς άποψη για το vernee m5 και γενικότερα αν αξίζει.

Σαν εταιρεία ακούω καλά λόγια σε γενικές γραμμές αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να την εμπιστευτώ

Τι λέτε?

oneirofono.gr

Μπορεις να παρεις το pro απο εδω https://www.tinydeal.com/oukitel-k10000-pro-55-fhd-mtk6750t-octa-core-android-70-4g-phone-p-166012.html χωρις τελωνεια, ερχεται απο γερμανια ,το μονο αρνητικο ειναι η εγγυηση που το κινεζομαγαζο δινει 6 μηνες , και το οτι θα πρεπει να το στειλεις κινα ,αμα χαλασει ,κοιτας τι σε συμφερει και πρατεις αναλογα.Φιλικα..

Ευχαριστω,τo παρηγγειλα απο εδω τελικα.Γενικα ειναι αξιοπιστο site το tinydeal?Σε περιπτωση προβληματος(π.χ. DOA) θα βγαλω ακρη?

εγω το πηρα πριν 15 μερες και τοσο πολυ ενθουσιαστικα που παρηγγειλα αλλα 4 πριν ακριβυνουν

Το θεωρω εξαιρετικο με πολυ καλη καμερα ,μηδεν κολημα,ελαφρυ και λεπτο

ειναι τελειο για τα γουστα μου ειδικα το μπλε

Καλημέρα σας. Έχω εδώ και 6 μήνες το MLS IQTALK TITAN 4G και από την αρχή που το πήρα όταν αντιστοιχώ έναν ήχο κλήσης σε μία επαφή, όταν με παίρνει τηλ η συγκεκριμένη επαφή άλλες φορές χτυπάει με τον ήχο που έχω επιλέξει ενώ άλλες φορές χτυπάει με τον προεπιλεγμένο ήχο για όλες τις άλλες επαφές. Συνήθως δεν χτυπάει με τον ήχο που έχω ορίσει για την επαφή όταν έχω σβηστή την οθόνη για πολλή ώρα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και λυθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ.

Καλημέρα σας. Έχω εδώ και 6 μήνες το MLS IQTALK TITAN 4G και από την αρχή που το πήρα όταν αντιστοιχώ έναν ήχο κλήσης σε μία επαφή, όταν με παίρνει τηλ η συγκεκριμένη επαφή άλλες φορές χτυπάει με τον ήχο που έχω επιλέξει ενώ άλλες φορές χτυπάει με τον προεπιλεγμένο ήχο για όλες τις άλλες επαφές. Συνήθως δεν χτυπάει με τον ήχο που έχω ορίσει για την επαφή όταν έχω σβηστή την οθόνη για πολλή ώρα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και λυθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ.

Μήπως έχεις διπλές τις επαφές στον κατάλογο σου;

TCL 40 NXTPAPER

Αν ο ήχος που ορίζεις είναι κάποιο δικό σου mp3 , βάλτο στον φάκελο των ringtones του κινητού και επίλεξε τον πάλι, για την επαφή που τον θες.

Δεν έχω το κινητό σου, αλλά έτσι λύθηκε το ίδιο πρόβλημα σε δική μου συσκευή.

Meizu m2 με Tapatalk

Ευχαριστω,τo παρηγγειλα απο εδω τελικα.Γενικα ειναι αξιοπιστο site το tinydeal?Σε περιπτωση προβληματος(π.χ. DOA) θα βγαλω ακρη?

Δεν εχω αποψη φιλε μου γιατι 4 τηλεφωνα που εχω φερει απο το tinydeal δεν μου εχουν παρουσιασει κατι (ειμαι τυχερος??) για να χρειαστω το after sales τους...

Γεια χαρα σε ολους, αγορασα ενα Leagoo Z5c πριν μερικες μερες και κανοντας ενα σκαναρισμα με δυο τρια antivirus ειδα ενα αρχειο ονοματι Android/Agent.AMC

ξερει καπιος τι ακριβως αρχειο ειναι αυτο και πως μπορω να το βγαλω απο το κηνιτο γιατι βλεπω οτι με τα antivirus δεν γινεται τιποτα, δεν βγενει .

Ευχαριστω

εχω flashαρει την επισημη rom δυο φορες αλλα τιποτα ...να το πετάξω ?

Δοκιμασες με το Malwarebytes?

Κανε δοκιμη και με καμια καστομ ρομ..

καλησπερα..ειμαι νεος στο φορουμ και σας καλησπεριζω...πριν δεκα μερες περιπου αγορασα το LEAGOO Z3C στην τιμη των 40....το προβλημα μου ειναι οτι κολλαει τρομερα πολυ....ανοιγω facebook μου λεει οτι δεν αποκρινεται...ανοιγω messenger μου λεει δεν αποκρινεται...ανοιγω youtube τα ιδια..νταξει δεν λεω πηρα ενα κινητο της ταξεως των 40ε διοτι αυτη την περιοδο δεν μπορουσα να διαθεσω παραπανω χρηματα γνωριζοντας οτι δεν θα κανει και παπαδες αλλα δεν κανει ουτε τα απαραιτητα...δηλαδη ειμαι σε απογνωση...πολλες φορεε κολλαει και οταν παω να κανω κληση η οταν μου κανουν κληση...πριν παω στο καταστημα για να ζητησω εξηγησεις ρωταω εσας μηπως μπορει καποιος να βοηθησει...εχω κανει εγω κατι λαθος...??η μηπως το κινητο οντως δεν ειναι για πολλα πολλα..απο εξτρα πραγραμματα εχω κατεβασει Facebook, Youtube, Viber kai Messenger...αυτα..παρακαλω τα φωτα σας...ευχαριστω εκ των προτερων...

Ηρθε χθες μεσο DHL.Λειτουργει ΟΚ,δεν εχει καποιο προβλημα προς το παρον.

το παρελαβα και εγω για τα λεφτα του ειναι super ,καλή οθόνη πολύ φωτεινή ,αποδεκτή κάμερα, απιστευτα γρηγορη φορτιση (δεν το περιμενα) χωρις battery draining που υποφέρουν πολλά κινητα απο κινα ,τα μοναδικα που βλεπω να εχει σαν μειονεκτηματα ειναι το χαμηλο ηχειο και η απουσια light sensor το οποιο το ξεραμε .Γενικα τιμιο κινητο με εξαιρετικο design ι με fhd οθονη σε εξαιρετικη τιμη

Κάτι σαν απλοφωνο Νokia που τρέχει KaiOS, μια παραλλαγή του Firefox OS.

http://www.kaiostech.com

Σύντομα κοντά σας, αν διαμένετε Ινδία.

https://www.jio.com/en-in/book-jio-phone

Πιθανότητα η Nokia να κυκλοφόρησει κατι ανάλογο παγκόσμιος, μάλιστα με qwerty πληκτρολόγιο.

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Πρόσφατα παρέλαβα το Leagoo S8. Από τους πολλούς κλώνους του S8, διάλεξα αυτό για να κάνω

σαν οικονομικό αλλά και σχετικά επώνυμο (περισσότερο απο Meigoo, Blackview κτλ). Τα χαρακτηριστικά του δεν είναι φοβερά αλλά έκρινα οτι έχει καλή σχέση τιμής/απόδοσης.

http://www.leagoo.com/wp-content/uploads/2017/11/S8-Dazzle-Black-300x300.jpg

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 70.7 mm x 153.5 mm x 9.1 mm

Βάρος: 185 g

Οθόνη: Διαγώνιος 5.7"

Τύπος: LCD IPS

Ανάλυση: 720 x 1440 px

Πυκνότητα: 282 Πίξελ ανά ίντσα

Αναλογία απεικόνισης 18:9

Ωφέλιμη επιφάνεια 77 % 2.5D curved glass screen Capacitive GFF full lamination Multi-touch

Επεξεργαστής:

MediaTek MT6750T - CPU 4x 1.5 GHz ARM-A53 Cortex - 4x 1.0 GHz ARM-A53 Cortex

Octa-Core στα 1.5 GHz / 64 Bits

Γραφικά: GPU ARM Mali-T860 MP2

Μνήμη: RAM 3 GB - RΟM 32GB

Antutu: 43.568

Υποδοχή SD, Δακτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη, Ειδοποιήσεις LED, θύρα ακουστικών 3,5 mm, Ραδιόφωνο στα FM,

Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, Πυξίδα, Φωτισμός περιβάλλοντος, Εγγύτητα

Δίκτυα: 4G LTE 1800, 2100, 2600, 800, 900ΜHz

Sim: 1 Micro SIM+1 Nano SIM ή 1 Micro SIM+1 TF Card

Μπαταρία: 2940 mAh li-Polymer

Κάμερες: 2 φακοί πίσω SONY:IMX258, 13MP AF + 2MP, GC2385 με Flash Led και

2 φακοί μπροστα: OV8856, 8MP + 2MP, GC2385 με πρόσθιο Flash Led

UNBOXING

REVIEW

Edited by spyro80
Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

Ευχαριστώ να'σαι καλά, θα το πουλήσω, απο περιέργεια και για το review το ήθελα.
Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά