Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://https//www.google.gr/search?q=umi+plus+e&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiknq3hh6nSAhVLvBQKHc9ZArIQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#imgrc=e0t2Kw8pho6FxM:

UMi Plus E Smartphone Full Specification

UMi Plus E Smartphone Full Specification Add to Compare Compare

Processor (Clock): Octa-Core 2.3GHz ARM Cortex-A53

Memory: 6GB eMMC 5.1 + LPDDR4 Samsung

Internal Storage: 64GB Samsung

Screen (Size & Type): 5.5 inches FHD display

Camera Overview: 13 Megapixels / 5 Megapixels

OS Version: Android 6.0 Marshmallow

TECHNICAL EXPERT OPINIONS AND RATING

The product overall rating and highlights is based on review by our technical experts. All ratings have been selected out of 10.

8.8

Body & Design (look and feel) 9 / 10

Display Design & Feature 9 / 10

Camera Quality (Both) 9 / 10

Multimedia (Audio/Video) 9 / 10

Available Features in Device 9 / 10

Network & Internet Connectivity 8 / 10

Call Quality & Internet 9 / 10

User-Friendliness (How Easy) 9 / 10

Overall Gadget Performance 9 / 10

Battery Backup & Performance 8 / 10

Value For Money (VFM) 9 / 10

Key Features

Brand – UMi

Model – Plus E

Alternative Names – UMi Plus Extreme

Device Type – Android Smartphone

CPU – Octa-Core 2.3 GHz ARM Cortex-A53

Chipset – MediaTek Helio P20

GPU – ARM Mali-T880 MP4, 900MHz

Camera – 13 Megapixels Samsung 0.1s PDAF with LED and AF Rear Camera | 5 Megapixel Front camera

Memory – RAM- 6GB LPDDR4X 1600MHz | ROM 64GB External Memory Support up to 256GB (Uses SIM 2 Slot)

Display – Screen (Sharp New Generation) size 5.5 inches FHD (1080×1920 Pixels), 95% NTSC

Battery – Non-Removable 4,000 mAh (2.5A/1.67A(5V/7V/9V)1.25A(12V)) Lithium-Polymer

SIM – Hybrid Dual SIM (Micro + Micro/microSD)

Sensors – Proximity Sensor, Accelerometer, Gyroscope, Ambient Light, Fingerprint Sensor (up to 5 finger)

Color – Black

Operating System – Android 6.0 Marshmallow with MiFavor UI

Dimensions –

Weight –

Battery Features – Quick Charge 30 Min use for 1 day, Quick Charge 100 Min Full Charge

More Feature – Front Touch ID, Unlock in 0.1-0.3s , Multi-function, USB Type-C Faster transmission, T2X-1 Glass material, Aerospace Class 6000 Series Unibody Aluminum alloy Smartphone, LTE Cat 6 300 Mbps Download, 50 Mbps Upload, HSUPA 5.76 Mbps Upload, HSDPA 21 Mbps Download, Full Lamination Technology, SHARP 2.5D Curved Glass, Curve Metal unibody, PE + Quick Charging Technology, 16nm FinFET Technology, MICROARRAY 2.1 Touch ID fingerprint scanner, 0.1s Shutter speed Fast Focusing Technology, Both SIM slots 4G compatible, HiFi AW8738.

Edited by xristosetv

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτοχος του τηλεφώνου δυο εβδομάδων και μπορώ να πω είναι ένα άριστο τηλέφωνο με στιβαρή κατασκευή πολύ καλή μπαταρία και πάρα πολύ γρήγορο και χωρίς κολλήματα. Είναι μαζεμένο για το μέγεθος του με ωραία κατασκευή.

Στάλθηκε από το UMI Plus E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις μου έβγαλε αυτή την αναβάθμιση ξέρει κάποιος τη διορθώνει;

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1ab15f3f73f14d585b9e0138364db489.jpg

Ο πάροχος που εχω ειναι Vodafone

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όποιος και να είναι ο πάροχός σου. Η μπαντα των 800MHz είναι το ζητούμενο στο 4G για να υποστηρίζεται παντού στην Ελλάδα. Το Neffos την έχει αν ισχύει ο πίνακας που δόθηκε.

Κάτοχος του τηλεφώνου δυο εβδομάδων και μπορώ να πω είναι ένα άριστο τηλέφωνο με στιβαρή κατασκευή πολύ καλή μπαταρία και πάρα πολύ γρήγορο και χωρίς κολλήματα. Είναι μαζεμένο για το μέγεθος του με ωραία κατασκευή.

Φίλε μου η συσκευή δείχνει πολύ δυνατή και με 6GB/64GB σε αυτή τη τιμή με 4000 μπαταρία τα σπάει. Έχω διαβάσει αρκετά ξένα reviews και γενικά λένε τα καλύτερα πράγμα σπάνιο για umi και μου έχει κάνει εντύπωση που εδώ δεν υπήρχε ούτε topic ενώ υπάρχει για ένα σωρό σαβούρες. Για πες μας λίγο για συσκευή και εσύ από προσωπική χρήση. Πόσες μέρες το έχεις; Ποια συσκευή είχες πριν;

από οθόνη, ταχύτητα, μπαταρία εντυπώσεις;

Γενικά από όλα τα reviews το μόνο αρνητικό είναι η κάμερα όπως και στα περισσότερα κινέζικα οπότε αν όλα τα άλλα παίζουν οκ, μικρό το κακό

Από που το πήρες και πόσο;

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Γειά σας το έχω περίπου τρεις εβδομάδες το πήρα από έναν γνωστό εντελώς καινούργιο ακριβώς ωπως τα είπες έχει ένα θέμα με την κάμερα αλλά και ποιο κινέζικο δεν έχει. Λοιπόν πριν από αυτό είχα lenovo vibe z2 pro, xiaomi mi max, LG v10, vivo xplay 5 elite 6gb ram, huawei mate 8 και σχεδόν ότι άλλο κινέζικο υπάρχει. Λοιπόν είχα παλιά το umi iron και ήταν καλό σε γενικές γραμμές μετά πήρα το umi super που με κάλυψε και ήταν πολύ καλή συσκευή και σε θέμα μπαταρίας, Αυτό εδώ το δουλεύω αυτές τις μέρες που το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος δουλεύουν τα πάντα ρολόι δεν έχει κολλήσει ούτε για πλάκα και ας υπάρχουν τριάντα εφαρμογές από πίσω. Απο μπαταρία μιλάμε για τέρας την ημέρα την έχει για πλάκα έχω ενεργή οθόνη με δεδομένα 4g και έχω βγάλει οχτώ ώρες sot. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κινητό.

Στάλθηκε από το Plus E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

fc2c649203d067b287e541f6aa6059cc.jpg4db2a432746b5c3c21eb06034fface07.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτές είναι μόλις τώρα και είμαι από χθες το πρωί που το φορτισα

δεν το εχει παρει κανεις? ή ειναι τοσο καλο που δεν υπαρχει λογος να συζητηθει στο φορουμ?

δεν υπαρχει κινηση για το τηλ.

Καλησπέρα σας,

Γνωρίζει κανείς πώς θα μπορούσα να βρω συγκεκριμένο ανταλλακτικό Για το κινητό αυτό; συγκεκριμένα χρειάζομαι το dock Για τη φόρτιση. Προσπάθησα στο ebay Αλλά δεν γνωρίζω την ονομασία του κινητου/μοντελου αν κυκλοφορεί Σαν κλώνος στο εξωτερικό. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ!https://postimg.org/image/td6nhaiyb/

Γειά σας το έχω περίπου τρεις εβδομάδες το πήρα από έναν γνωστό εντελώς καινούργιο ακριβώς ωπως τα είπες έχει ένα θέμα με την κάμερα αλλά και ποιο κινέζικο δεν έχει. Λοιπόν πριν από αυτό είχα lenovo vibe z2 pro, xiaomi mi max, LG v10, vivo xplay 5 elite 6gb ram, huawei mate 8 και σχεδόν ότι άλλο κινέζικο υπάρχει. Λοιπόν είχα παλιά το umi iron και ήταν καλό σε γενικές γραμμές μετά πήρα το umi super που με κάλυψε και ήταν πολύ καλή συσκευή και σε θέμα μπαταρίας, Αυτό εδώ το δουλεύω αυτές τις μέρες που το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος δουλεύουν τα πάντα ρολόι δεν έχει κολλήσει ούτε για πλάκα και ας υπάρχουν τριάντα εφαρμογές από πίσω. Απο μπαταρία μιλάμε για τέρας την ημέρα την έχει για πλάκα έχω ενεργή οθόνη με δεδομένα 4g και έχω βγάλει οχτώ ώρες sot. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κινητό.

Πολύ καλή μπαταρία λογικό αφού είναι τεράστια.

Η οθόνη φίλε μου και ο ήχος από ηχείο πως είναι;

Διάβασα ότι γενικά η UMI δίνει πολύ συχνά αναβαθμίσεις και αναμένετε σύντομα android 7.

Το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύει ικανοποιητικά; Αυτό που δε κατάλαβα είναι θέλει απλά άγγιγμα στο κουμπί για αναγνώριση ή να πατηθεί κανονικά όπως στο redmi prο?

Eπίσης έχει και τα κλασικά κουμπιά αριστερά δεξιά του κεντρικού; δεν είναι φωτιζόμενα αν υπάρχουν όπως καταλαβαίνω

George Bernard Shaw

με ενδιαφερει πολυ το κινητο 1 ερωτησh εχω για τους κατοχους.

η καμερα τι λεει? με ενδιαφερει πολυ να βγαζει καλες φωτος

εχει οπτικο σταθεροποιητή (ois) ?

Το έχει ο αδερφός μου εδώ και ένα μήνα. Το κινητό είναι σούπερ αρκεί να σου αρέσει σαν μέγεθος διότι 6 ίντσες είναι λίγο μεγάλο στο χέρι.

Η κάμερα είναι κάπως μέτρια, έχω δει καλύτερες από άλλες κινέζικες συσκευές, αλλά είναι ικανοποιητική.

Επίσης ο φορτιστής ή το καλώδιο φόρτισης δεν είναι ότι καλύτερο διότι η συσκευή δεν φορτίζει σε fast mode. Ωστόσο με τον φορτιστή από το lumia 950 που δοκιμάσαμε φορτίζει fast σε μιάμιση ώρα!

Ulefone Power II

εκτιμηση 165$ (4/32)

οθονη 5.5" FHD

android 7 (εργοστασιακα ελληνικα)

2G/3G/4G (και 800mhz)

δικαρτο

4ram, 32rom, sd card slot

επεξεργαστης 8πυρηνος mt6750T

γραφικα mali t880

καμερες: εμπρος 8mp / πισω 16mp

κουμπια on-screen αλλα και κουμπι home με fingerprint /

/ μεταλλο / ραδιοφωνο / gps / ...

μπαταρια sony 6050mah (μη αφαιρουμενη)

διαστασεις 154.5 x 76.8 x 9.1 mm / βαρος 185g

υπο διευκρινιση:

- θεση sd κοινη με sim ??

- notification led ?? πολυχρωμο ?? ρυθμιζομενο ??

- tap to wake ??

- screen-glass protection ??

- οθονη κυρτη 2.5D ??

- charging speed ??

- usb type c ??

- 64rom ??

Edited by telefoneri

Ulefone Gemini Pro

εκτιμηση $190

οθονη 5.5" FHD (κυρτη)

android 7 (εργοστασιακα ελληνικα)

2G/3G/4G (και 800mhz)

δικαρτο

4ram, 64rom, sd card slot

επεξεργαστης 10πυρηνος 2.6ghz (helio x27)

καμερα εμπρος 13mp

2 καμερες πισω 13+13mp

κουμπια on-screen αλλα και κουμπι home με fingerprint /

μεταλλο / ραδιοφωνο / gps / ...

μπαταρια 3680mah

υπο διευκρινιση:

- θεση sd κοινη με sim ??

- notification led ?? πολυχρωμο ?? ρυθμιζομενο ??

- tap to wake ??

- charging speed ??

- usb type c ??

Edited by telefoneri

-Quad-Core Snapdragon 821

- 4/6GB RAM With 64/128GB ROM

- 5.5 Inch FHD IPS Display

- Dual Nano SIM

- 16MP Primary Camera Dual Tone LED Flash/8MP Front Camera

- 4070 MAh Battery

- Stereo Speakers Harman Kardon!

Cool-Changer-S1.jpg

Επεξεργαστής, μεγάλη μπαταρία και στερεοφωνικά ηχεία μου τράβηξε το ενδιαφέρον για το τι θα βγάλει η συνεργασία Leeco - Coolpad

Ψήνομαι..Είδωμεν!

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Σαν πολύ δεν βιάζονται?

Ακομη δεν παραλάβαμε το απλο, το οποιο μαλιστα υπόσχεται πολλα!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Επίσης double tap to unlock έχει;

George Bernard Shaw

Λοιπόν από κάμερα την ημέρα καλά τα πάει το βράδυ είναι κάτω του μετρίου επίσης το δακτυλικό απλά το αγγίζεις για να δουλέψει τώρα τα κουμπιά είναι πάνω στην οθόνη αλλά έχει λειτουργία που τα απενεργοποιεις και πατώντας αριστερά ή δεξιά από το κεντρικό κουμπί δουλεύει σαν το πλήκτρα οπότε κερδίζεις όλοι την οθόνη. Μέχρι στιγμής δούλευει αψογα σε όλα χωρίς κάποιο θέμα και με της ειδοποίησης να έρχονται πάντα στην ώρα τους και από παντού γιατί βλέπω είναι ένα θέμα στα κινέζικα τηλέφωνα

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης double tap to unlock έχει;

Ναι έχει

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ καλή μπαταρία λογικό αφού είναι τεράστια.

Η οθόνη φίλε μου και ο ήχος από ηχείο πως είναι;

Διάβασα ότι γενικά η UMI δίνει πολύ συχνά αναβαθμίσεις και αναμένετε σύντομα android 7.

Το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύει ικανοποιητικά; Αυτό που δε κατάλαβα είναι θέλει απλά άγγιγμα στο κουμπί για αναγνώριση ή να πατηθεί κανονικά όπως στο redmi prο?

Eπίσης έχει και τα κλασικά κουμπιά αριστερά δεξιά του κεντρικού; δεν είναι φωτιζόμενα αν υπάρχουν όπως καταλαβαίνω

Η οθόνη είναι καλή χωρίς ξεπλυμενα χρώματα και το ηχείο είναι δυνατό και καθαρό αλλά θα ήθελε λίγο ποιο ποιότητα ακόμη

Καλησπέρα.

Αγόρασα από το Hong Kong το Huawei Mate 9 Pro στο οποίο παρότι υπάρχουν αναβαθμίσεις ΟΤΑ η εκεί αντιπροσωπεία του Hong Kong έχει κλειδωσει τις αναβαθμίσεις και έτσι αυτές εμφανίζονται μόνο αν μέσα στη συσκευή υπάρχει sim Hong Kong ή Κίνας.

Με δεδομένο αυτό και επειδή αν παραγγείλω από ebay κάποια prepaid που κοστίζει 10€ θα κάνει να έρθει πάνω από έναν μήνα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να πουλάει στην Αθήνα τέτοιες κάρτες ή αν κάποιος τυχαίνει να έχει κάποια τέτοια κάρτα προκειμένου να με εξυπηρετήσει για 5 λεπτά ώστε να έρθει η ΟΤΑ αναβάθμιση.

Σας παραθέτω το email της Huawei Hong Kong

Dear George,

Thank you for contacting HUAWEI!

Regarding to your inquiry about HUAWEI MATE 9 PRO the latest ROM download inquiry, we would like to provide you with following information:

Currently, we only provide OTA update for HUAWEI MATE 9 PRO, hence we did not have download ROM for you.

Refer to the OTA update if you could not receive any notification for install please change a "HONG KONG" SIM card in your device then you will receive OTA update.

For further inquiries, please feel free to contact us. Have a nice day!

Η κάρτα που ψάχνω είναι κάτι τέτοιο

http://m.ebay.com/itm/191903439645?_mwBanner=1

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Σιγουρα θα υπαρχει και αλλος τροπος μεσω υπολογιστη. Δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο, εκτος και αν κανω λαθος. Εδω τα χιαομι ξεκλειδωνουν που ειναι λιγακι μανικι.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά