kitrinosaetos21 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Φιλε μου εδω γραφει οτι εγινε android 5. Μαζι με αλλα μοντελα της. Απλα το χρονοδιαγραμμα της εταιρειας πεφτεθ παντα λιγο εξω, πιστευω ομως οτι θα παρει την 5αρα. Μακαρι να το χε ηδη καποιος να μας ελυνε τις αποριες. Θα κανω παρουσιαση οταν ερθει παντως. Καλη σου μερα. -->http://www.gizmochina.com/2015/04/09/blackview-devices-will-get-android-5-0-update-by-the-end-of-april/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Φαίνεται εξαιρετικό τηλέφωνο για όσα ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 φαινεται πολυ καλο βασικο τηλεφωνο αν δεν εχει τιποτα χαζα θεματακια των umi θα ειναι καλο Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Πηρα tracking number με το ολλανδικο ταχυδρομειο και μου ειπαν θα φυγει συντομα (ψαχνω κατι θηκες μπας και βρω και ρθουν μαζι). Οποτε σε καμια 20 μερες πανω κατω που θα το χω θα κανω παρουσιαση. :) :) Υ.Γ: Εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να υπαρχει αλλος κατοχος στο συγκεκριμενο κινητο στην Ελλαδα. :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Πηρα tracking number με το ολλανδικο ταχυδρομειο και μου ειπαν θα φυγει συντομα (ψαχνω κατι θηκες μπας και βρω και ρθουν μαζι). Οποτε σε καμια 20 μερες πανω κατω που θα το χω θα κανω παρουσιαση. :) :) Υ.Γ: Εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να υπαρχει αλλος κατοχος στο συγκεκριμενο κινητο στην Ελλαδα. :( :( ρωτησα κι εγω για μια ξαδερφη που της εσπασε το Inew v3 που ειχε και θελει κατι σε αυτη την τιμη,για τα σπεκς του ειναι πολυ καλο,εχει καλη βαθμολογια στο κιmovil και κοστιζει πανω απο διπλα σε αλλα σαιτ.Καλως να το δεχτεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob90 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα, έχω μια συσκευή Vodafone και όταν το ανοίγω μου ζητάει το SIM ME [NP].Αυτό πώς το βρίσκω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Η συσκευή έχει έρθει από το εξωτερικό; Μήπως είναι κλειδωμένη σε συγκεκριμένο δίκτυο. Αν ναι, θέλει κάποιο ξεκλείδωμα διαφορετικά μάλλον δεν θα λειτουργήσει με κάρτα sim άλλου δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα, έχω μια συσκευή Vodafone και όταν το ανοίγω μου ζητάει το SIM ME [NP].Αυτό πώς το βρίσκω? Ευχαριστώ Για ποια συσκευή μιλάς συγκεκριμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Μια και μου ήρθε το Oukitel C3 και βλέποντας ότι δεν υπάρχει ανοιγμένο θέμα, το ανοίγω μήπως και μοιραστεί κανένας άλλος την εμπειρία του με αυτό. Το κινητό το πήρα από αυτόν http://www.aliexpress.com/item/Original-Oukitel-C3-MTK6580-5-5-Inch-1280x720-HD-IPS-Quad-Core-Android-6-0-Mobile/32655497791.html?spm=2114.13010608.0.72.DBcCWf Όταν το πήρα το είχε σε flash sale 39,99$. Ίσως να το βρείτε από άλλους σε αυτή την τιμή ακόμα και τώρα. Ηρθε με tracking number σε ενάμιση μήνα περίπου, βασικά ο τύπος το έστειλε 1 μήνα μετά και άλλες 2 εβδομάδες πήρε να έρθει. Πάμε στα του κινητού. 1. Ηρθε με ένα ψιλοκακοβαλμένο (2-3 μικρές φουσκάλες) screen protector που ήταν κάτω από την αρχική ζελατίνα που βγάζεις. 2. Τρέχει χωρίς σκαλώματα παρόλο που του έχω βάλει εφαρμογές (viber, messenger κλπ). Για παιχνίδια δε ξέρω. 3. Προβληματάκια. Η μπαταρία δε δείχνει ακόμα καλά, ακόμα και με 20% έκλεινε. Το φόρτισα όμως και ΟΚ. Ο σενσορας απόστασης δε πάει καλά, το βαζεις στο αυτί αλλα μια σβηνει, μια όχι. Θα δοκιμάσω κάποιο calibration κάποια στιγμή. 4. Ηρθε και επίσημο update κάποια στιγμή. Οχι κάτι σημαντικό μάλλον αλλα κάτι θάκανε. Το αφησα και μπήκε. ΟΚ, δεν εγινε κάτι. 5. Δεν έχει OTG Γενικά για περίπου 35 ευρώ που έδωσα είναι πολύ σούπερ. Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εφτασε Ολλανδια απο χτες. Αντε να δουμε μπας και το χω κατα το τελος της βδομαδας. Μετα θα κανω review οπως υποσχεθηκα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Αντε φιλε περιμενουμε Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) το εχω εδω και λιγο καιρο (το αγορασα καταλαθος.... ας πουμε..το αγορασα 90 ευρο) πειτε μου αν εχετε δει σε αυτα τα λεφτα τηλεφωνο με αυτα τα χαρακτηριστικα http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-tcloriginal-3s#device-profile με GPS και GLONASS με καμερα 13mp sony imx214 και μπροστινη sumsung 8mp με καμερα με slow motion με καμερα εως 120 fps video frame rate με 130 γραμμαρια βαρος με 1080 x 1920 px αναλυση οθονης με 95% NTFC με οθονη Very high density, 441 Pixels per inch με επεξεργαστη Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 1.5Ghz με dual band wifi (2,4 και 5 ghz) δεν λεω για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα γιατι τα εχουν και πολλα αλλα τηλεφωνα Edited July 6, 2016 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo2500 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Το εχω εδω και λιγες μερες.καλο κινητο οχι καλυτερο απο idol x + αλλα καλο.το πηρα στα 85 ευρω σε προσφορα.θελω να σε ρωτησω για το 4G. Είμαι στη Vodafone εχω ενεργοποίησει την υπηρεσία 4G αλλα δεν εχω δει ποτε.Μονο 3 . περισσότερο για αυτο το πηρα.σου βγαζει ενδειξη 4G? Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infoseeker Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα, μόλις πριν 4 ημέρες πήρα το Leagoo Elite 6. specs: http://www.leagoo.com/mobile/elite_series/Elite_6.html Mια που διάβασα αρκετά εδώ για να δω ποιο κινητό να πάρω είπα να γράψω 2-3 λόγια για αυτό, αφού δεν υπήρχε κάποια σχετική ανάρτηση. Το πήρα και δουλεύει μια χαρά, η οθόνη είναι καλή, η μπαταρία είναι μέχρι στιγμής στις 2,5 ημέρες στο 35% (αλλά δεν είμαι φανατικός των apps & ιντερνετ μεσο κινητού). Μέχρι στιγμής όλα είναι όπως τα λένε τα specs και πάει μια χαρά. Σε browsing και σε youtube που δοκίμασα κάτι απλά πράγματα δουλεύουν επίσης μια χαρά. Μόνο οι εξής παρατηρήσεις: 1) Ουσιαστικά παίρνει μια SIM κανονική και μια ποιο μικρή (έχω μόνο μια κανονική) 2) Στα SMS οι ελληνικοί χαρακτήρες πιάνουν τα διπλά bytes από τους αγγλικούς, οπότε στα Ελληνικά το ΜΝΜ μπορεί να είναι μέχρι ~65 χαρακτήρες. 3) Για να βγάλεις τη SDCARD πρέπει να βγάλεις και τη μπαταρία. 4) Φωτογραφίες, μια έβγαλα προχτές δεν τρελάθηκα. Αυτό που του λείπει (τουλάχιστον για εμένα) είναι καποιο mode που να βγάζει Text ώστε να φαίνεται καθαρό το κείμενο. 5) Το πήρα σε μαύρο, αλλά τα ακουστικά είναι άσπρα :) , όπως και ο φορτιστής. 6) Η συσκευασία περιέχει και ένα πλαστικό κάλυμμα για την οθόνη (κλασσικά το έβαλα με φουσκάλες ...). Δεν είμαι μανιακός smartphone user, οπότε οτι άλλο θέλετε ρωτήστε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα φίλε μου, επειδή και έγω είμαι ακόμα στο ψάξιμο, σαν μέγεθος και βάρος πως είναι? Εχει κάποια ειδοποίηση ως προς τις αναπάντητες? Θα πάρει αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα, μόλις πριν 4 ημέρες πήρα το Leagoo Elite 6. specs: http://www.leagoo.com/mobile/elite_series/Elite_6.html Mια που διάβασα αρκετά εδώ για να δω ποιο κινητό να πάρω είπα να γράψω 2-3 λόγια για αυτό, αφού δεν υπήρχε κάποια σχετική ανάρτηση ".................................... Μόνο οι εξής παρατηρήσεις: 1) Ουσιαστικά παίρνει μια SIM κανονική και μια ποιο μικρή (έχω μόνο μια κανονική) 2) Στα SMS οι ελληνικοί χαρακτήρες πιάνουν τα διπλά bytes από τους αγγλικούς, οπότε στα Ελληνικά το ΜΝΜ μπορεί να είναι μέχρι ~65 χαρακτήρες. 3) Για να βγάλεις τη SDCARD πρέπει να βγάλεις και τη μπαταρία. 4) Φωτογραφίες, μια έβγαλα προχτές δεν τρελάθηκα. Αυτό που του λείπει (τουλάχιστον για εμένα) είναι καποιο mode που να βγάζει Text ώστε να φαίνεται καθαρό το κείμενο. 5) Το πήρα σε μαύρο, αλλά τα ακουστικά είναι άσπρα :) , όπως και ο φορτιστής. 6) Η συσκευασία περιέχει και ένα πλαστικό κάλυμμα για την οθόνη (κλασσικά το έβαλα με φουσκάλες ...). Δεν είμαι μανιακός smartphone user, οπότε οτι άλλο θέλετε ρωτήστε... :) Τιποτα απο τα παραπανω δεν πρεπει να σου κανει εντυπωση. Ειναι ολα φυσιολογικα. Η Leagoo μεχρι τωρα εχει αποδειχθει αξιοπιστη. Καλοριζικο.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infoseeker Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα φίλε μου, επειδή και έγω είμαι ακόμα στο ψάξιμο, σαν μέγεθος και βάρος πως είναι? Εχει κάποια ειδοποίηση ως προς τις αναπάντητες? Θα πάρει αναβάθμιση? Μέγεθος οθόνης 4.5", γενικά επιπλέον χώρο πάνω κάτω δεν είναι το ελάχιστο, προς το νορμαλ θα το έλεγα. Από βάρος ελαφρύ θα το έλεγα. Γενικά έχω κόψει όλες τις ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένο (σβηστή οθόνη), οπότε αυτό που φαίνεται στη σβηστή οθόνη (αφού τελειώσει η κλήση) είναι ένα μπλε λεντάκι πάνω δεξιά που αναβοσβήνει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλες μία χρήσιμη παρατηρήση: 7) Έχει μπαταρία 2200mAh και μπορείς να την αλλάξεις εύκολα (απλά πρέπει να βρεις ίδιου τύπου :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Το εχω εδω και λιγες μερες.καλο κινητο οχι καλυτερο απο idol x + αλλα καλο.το πηρα στα 85 ευρω σε προσφορα.θελω να σε ρωτησω για το 4G. Είμαι στη Vodafone εχω ενεργοποίησει την υπηρεσία 4G αλλα δεν εχω δει ποτε.Μονο 3 . περισσότερο για αυτο το πηρα.σου βγαζει ενδειξη 4G? Καλησπέρα κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις 4G σε wind που το δοκίμασα είχα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo2500 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπέρα κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις 4G σε wind που το δοκίμασα είχα κανονικά Καλημερα. Εχω απελπιστει.το μονο που μου απομενει ειναι να αλλαξω καρτα με νεα.αν δεν δω και εκει..:mad: Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) για 4g? δες αυτο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9593-%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-4G-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%94%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-smartphone-%CF%83%CE%B1%CF%82/ κι αυτο http://willmyphonework.net/ αν δεν βλεπετε 4G ειναι και θεμα ρυθμισεων συσκευης ps η αληθεια ειναι πως η rom που εχει απο τον κατασκευαστη ενω εχει καποια πλεονεκτηματα (οπως ανγνωριση ιριδας ματιου για ξεκλειδωμα και ξυπνημα συσκευης με διπλο χτυπημα στην οθονη ή σχεδιασμο καποιου συμβολου / γραμματος) ειναι λιγο βαρια και εχει και πολλες κινεζικες εφαρμογες (μπορεις να τις αφαιρεσεις) και δεν εχει και καλη εφαρμογη για κλησεις (πχ δεν αναγνωριζει πως το +30 στον αριθμο που σε καλει ειναι το ιδιο και διχως το +30)... τεσπα υπαρχουν πολλες παρα πολλες rom γι αυτο το κινητο (αν ξερετε πως να το κανετε) ετσι λοιπον εγω εβαλα την πιο διαδεδομενη την CyanogenMod 12.1 Build R11 που ειναι πολυ οκ... δειτε εδω http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=671974&st=3720 οχι δεν ξερω ρωσικα, αλλα ειναι το καλυτερο σιτε του ειδους και για μεταφραση εδω http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D671974%26st%3D3720 δειτε κι αυτο http://forum.xda-developers.com/general/device-reviews-and-information/umi-emax-mini-64bit-octa-core-fhd-4g-t3204602/page4 επισης να ξερετε πως αυτο το κινητο ειναι απο συνεργασια της alcatel με κινεζικη εταιρια και ειναι ιδιο με το umi emax mini ΠΡΟΣΟΧΗ παντα ο,τι πειραξετε στο τηλεφωνο σας ειναι δικη σας η ευθηνη... Edited July 6, 2016 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Η TCL εχει αγορασει πλεον την alcatel (παλιοτερα ηταν το εργοστασιο που εφτιαχνε τα alcatel) και οτι βλεππυμε στην ευρωπη ως alcatel ειναι πρακτικα TCL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo2500 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Αλλαξα καρτα με νεα της Vodafone αλλα και παλι τπτ.. Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Πατησε ελλαδα απο προχτες. Τωρα το βραδυ εφτασε πατρα, αρα αυριο παραλαμβανει η γυναικα και το βραδακι που θα γυρισω γραφω πρωτες εντυπωσεις. Παντως 13 μερες εκανε απο ολλανδια - πατρα, ενω σχεδον 10 απο κινα - ολλανδια!!! Τι να πει κανεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ολλανδια φιλε και μετα λεν εμας μην χ@*®$¢ ω Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Επειδή δεν βλέπω πουθενά νήμα για την εταιρεία αυτή ξεκινώ μια συζήτηση για σχολιασμό και κριτική για το σερβις της εν λόγω εταιρείας. Ελπίζω να μην σβηστεί από τους mods. Είναι ενδιαφέρον να διαβάσουμε σχολια και κριτικές από εμπειρίες μελών για το εν λόγω σέρβις για την ενημέρωση όλων μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts