dark_master Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Το πήρα για backup και μάλιστα μου χρειάστηκε, το χρησιμοποίησα 3-4 μέρες συνεχόμενα και ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα (και έχουν περάσει πολλά κινέζικα από τα χέρια μου) Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Από κάμερα πώς πάει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Για τα €100 θα έλεγα ότι είναι εξαιρετική , μόνο θέμα στο βίντεο ότι έχει αργό auto focus. Και η μπροστινή είναι μια χαρά επίσης για σέλφις. Στο σκοτάδι η απόδοση πέφτει φυσικά όπως σε όλα. Εντύπωση μου έκανε και η διάρκεια μπαταρίας, έχει καλύτερη αυτονομία από το oneplus 2 μου. Τρομερό τηλεφωνάκι σε όλους τους τομείς! Edited April 16, 2016 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Δεν βλεπω την 800αρα μπαντα στο 4g, η κανω λαθος? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstavra Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Χρειάζομαι απεγνωσμένα τη βοήθεια σας για 2 θέματα: 1) Έσπασε η οθόνη μπροστά σε 2 σημεία από κακή χρήση... Υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που να αναλαμβάνει το support τους; Σε Γερμανούς κτλ λένε ότι δε το φτιάχνουν. 2) Κατά την αλλαγή SIM κάρτας κλείδωσε το κινητό και ζητάει κωδικό που δε γνωρίζω (Privacy Protection Code). Έκανα factory reset αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα. Το έψαξα στο internet και είδα ότι πρέπει να κάνω flash τη stock rom. Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για το πως και με πια εργαλεία θα το κάνω; Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Δεν βλεπω την 800αρα μπαντα στο 4g, η κανω λαθος? οχι δεν εχει την 800αρα μπαντα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakali73 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Αγοράστικε από Aliexpress στα € 53,38 σε μπλε σκούρο χρώμα . Παραλαβή στις 5-4-2016 . Γενικές Εντυπώσεις Αρκετά Καλές 1. Αρκετά όμορφο 2. Μπαταρία (αν και βρίσκετε στο στρώσιμο ακόμα) 4 μέρες με ελαφριά χρήση , 2 με μέτρια . 3. Οθόνη μέτρια προς καλή . 4. Κάμερα σίγουρα καλή για αυτό το επίπεδο των χρημάτων . 5. Wifi πολύ καλό . 6. Εξωτερικό ηχείο μέτριο σε ένταση με λίγο παραπάνω πρίμα από όσο χρειάζετε . 7. Ποιότητα ήχου κλήσης μέτρια με το ακουστικό να έχει κάπως χαμηλή ένταση . 8. Το GPS το δοκίμασα μόνο με το GPS Test προς το παρόν , με πολύ καλά αποτελέσματα . 9. Η ROM του είναι καλοδουλεμένη με πολλές επιλογές ρύθμισεις . Μέχρι τώρα το μόνο bug που διαπίστωσα είναι το double tap to wake που δεν ''πιάνει'' πάντα . Λαγκάρισμα θα παρουσιάσει μικρό μόνο αν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που τρέχουν ταυτόχρονα . Μάλλον ο ΜΤΚ6580 ευθύνετε γι' αυτό . Αν βγει έκδοση Pro με τον ΜΤΚ6735 και λογική τιμή , θα είναι από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις τις αγοράς . Παράθεση Letv LeEco LE 2 X620 3/32 BB72 LeEco Le Max2 X829 6GB/128GB LeMax2-CN-ARoMA_28s-V8_Full_Debloated LeEco X626 4/32 χάλια ROM από tinydean LeEco Le Pro3 X650 AI χάλια ROM από tinydean LeEco X522 LineageOS 14.1 - LeEco X526 5.8.019S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artistas Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Kι ενώ το Umi Touch μόλις έχει αρχίσει να φτάνει στους πρώτους χρήστες, η Κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα μικρότερη σε specs version της συσκευής, το Umi Touch X. To Umi Touch X θα έχει το ίδιο σώμα και μπαταρία με το Umi Touch, full HD οθόνη, την Sony Imx219 στα 8mp κάμερα, και τον MT6735A Quad core επεξεργαστή στα1.3Ghz, με 2GB RAM και 16GB ROM, 4G LTE υποστήριξη και Dual sim dual standby. Η συσκευή θα έρχεται με Android 6 και η presell τιμή της θα ναι γύρω στα 119.00$ από τις 21 Απριλίου και μετά! https://docs.google.com/document/d/1T0Za7C49o58gaqXR0VTe-f0-ARB3bmKdqad_SaZevZ0/mobilebasic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καμιά θήκη ρε παιδιά για το κινητό παίζει; Σε φάση book και να είναι από Ελλάδα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μόλις έκασε ΟΤΑ η 6.0.1, η οποία φέρνει μαζί τεράστιο changelog (το update είναι σχεδόν 500ΜΒ):lol:.. Για να δούμε..:shifty: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artistas Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Και το πρώτο hands on: https://docs.google.com/document/d/1rYhvYQDol94CYq9oeUop6SnCZhoeahDKSZIWnhfcYiY/mobilebasic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καταρχας Χρονια πολλα σε ολους. Εχω το τηλ. 3 μερες και παιδευομαι να ανεβασω την πισω καμερα στα 8 mp. Η εμπρος πηγαινει στα 5 αλλα η πισω μενει στα 5 και δεν εχει επιλογη για 8mp. Εν τω μεταξυ αν δειτε τα βιντεο στο youtube δειχνει οτι εχει επιλογη στα 8 mp. Το ιδιο λεει και το official site. Ξερω οτι η εμπρος καμερα ειναι 2 interpolation 5mp και η πισω 5mp interpolation 8mp. Αν ξερει καποιος πως φτιαχνεται θα με διευκολυνει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Δεν ειδα να υπαρχει ενοτητα για αυτα τα κινητα .. Σε τι μορφη πρεπει να ειναι ενα βιντεο που αποθηκευω στο κινητο για να παιζει ? Δοκιμασα σε μορφες mp4, avi και wmv αλλα κολανε και δεν παιζουν . Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Από gps φαντάζομαι ότι είναι οκ ? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Υπαρχει και νημα που συζητουσαμε για αυτο το κινητο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432795 ισως καποιος moderator να τα ενωσει γιατι υπαρχουν αρκετες πληροφοριες και ειναι κριμα να χαθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Σήμερα παρέλαβα της γυναίκας ( σε 10 ημέρες απ'την παραγγελία ) Ομολογώ πως για τα λεφτά του είναι τέλειο, δεν μου άρεσε καθόλου ο launcher του αλλά με έναν nova κι όλα λύθηκαν. Προσωπικά μετά από αρκετά φθηνά που έφερα για γνωστούς το συγκεκριμένο με ενθουσίασε ακόμα και στο unboxing του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
via Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 καλησπερα,εχω το turbox 405 θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Μου βγαζει 2 τριγωνα προειδοποιησης πανω στην οθονη ψηλα,το ενα γραφει για χρηση δεδομενων και το αλλο χασατε την περιαγωγη.Αν ξερετε και μπορειτε να με βοηθησετε δεν μπορω να τα αφαιρεσω οσο και αν προσπαθησα.Αν μπορειτε να με καθοδηγησετε.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 μολις το πηρα στα χερια μου. το παρηγγειλα για το ανιψακι. παιδια; το εχει ρουταρει κανεις; κι αν ναι, με ποιον τροπο ωστε να μπει ο supersu χωρις πολλα bloatware? help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pabasis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 ζητειται οθονη digitizer απο UMI IRON smartphone, η αν καποιος μπορει να βοηθησει αν ξερει που μπορω να βρω.... δυστυχως δεν μπορω να βρω σε κανενα site... pascal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpanago Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα απλό κινητό και μου άρεσε αυτο το landvo xm100. Έχει και Ελληνικό μενού; Επίσης σε περίπτωση βλάβης,τι κάνεις; Το ¨κατσαβιδιάζεις¨ μόνος σου ή υπάρχει αντιπροσωπεία; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Έχει κανείς άποψη για το κινητό Landvo V80; Εντύπωση μου εκανε το οτι δεν υπαρχει στα κινεζομαγαζα αλλα μονο στο ebay απο 40 μεχρι 50ευρω. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap7 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλημέρα στην παρέα! εχθές παρέλαβα & εγώ το umi touch X ...με μια πρώτη ματιά έμεινα ικανοποιημένος ,απλά με προβλημάτισε το γεγονός , ότι με ελαφριά χρήση (5 λεπτη παρακολούθηση βίντεο & 10 λεπτο παιχνίδι από τον πιτσιρικά ) η συσκευή ζεστάθηκε υπερβολικά !!!! Εχει συμβεί & σε άλλους αυτό ;; ή κάποιος γνωρίζει τι φταίει ;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) το βγαζει και εκδοση με 2gb ram Edited May 30, 2016 by pkout78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jordan_p Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πήρα αυτό το κινητό (ή τουλάχιστον ένα παρόμοιο: coolpad dazen note 3) και διαπήστωσα ότι δεν έχει play store και ούτε καν υπηρεσίες Google με αποτέλεσμα να μην δέχεται ούτε το email μου (gmail). Επίσης κατέβασα το aptoid για να μπορώ να κατεβάζω αξιόπηστες εφαρμογες (σε σχεση με το δικό του market που είναι κινέζικο και δεν το ξέρω) και πολλες εφαρμογές δεν τις φορτώνει: * είτε με πετάει έξω είτε μου λέει οτι χριάζεται τις υπηρεσίες της Google.. Το λειτουργικό του είναι android 5.1 αλλά λίγο διαφοροποιημένο. Επίσης διαθέτει δυο γλώσσες αγγλικά και κινέζικα μόνο..Ξέρει κανένας τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και άν πέρνει διόρθωση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Ένα απίστευτα μινιμαλιστικό τηλέφωνο σε σχετικά ακριβή τιμή. https://www.punkt.ch/en/products/mp01-mobile-phone/#null Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία: http://www.appcessories.co.uk/punkt-mp01-mobile-review-my-disconnected-reconnected-weekend/ Edited June 6, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts