christ0ssss Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Hello, i'd like to buy 3 or 4 Coolpad F1. Can i contact someone so i could get a better price (or some gifts) per unit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Οποιος προβεί σε αγορά ας ποστάρει να μας πει εντυπώσεις κυρίως για την κάμερα και το video του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Πάντως η εταιρεία έχει βγάλει 3 μοντέλα... Little pepper, hot pepper και το καινούριο Red pepper(νομίζω, όχι 100%για το όνομά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Εδώ μιλάμε για το hot... Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με αυτό που ήδη έχω (Star s5 butterfly) αλλά το συγκεκριμένο βγαίνει και πιο οικονομικό και με αυτά τα χαρακτηριστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αν κάποιος το έχει ήδη ή το παραλάβει σύντομα θα μας πει εντυπώσεις? Και εμένα με ενδιαφέρει από πλευράς ποιότητας φωτογραφίας. Αν ανεβάσει και κάποιο βιντεάκι, ακόμη καλύτερα. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ωραία συσκευή αλλά πλέον πρέπει η τιμή να πέσει αν θέλει να πουλήσει, στα χρήματα του πλέον είναι το xiaomi mi3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπερα,ενδιαφερομαι να αγορασω το star a2800 με τα δυο γιγα ram και οχτω γιγα rom. ενα link με τα χαρακτηριστικα του http://www.aliexpress.com/item/5-0-inch-IPS-Capacitive-Screen-Star-A2800-MTK6592-Octa-Core-Phone-2G-RAM-Air-Gesture/1749161625.html Το εχω βρει στα 135 ευρω με δωρο δευτερη μπαταρια και θηκη. τι λετε αξιζει για τα λεφτα του?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το εχουν αναφερει 1-2 φορες σε αλλο τοπικ... Eιναι πραγματι το φτηνοτερο αλλα κ ισως το πιο αγνωστο... Δες κ το Thl T11, βγαινει 190$ (περιπου 147EU) με την προσφορα για τα μελη στο ibuymi κ δωρο μια 16αρα sd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Δεν το εχει κανεις αυτο να μας πει εντυπώσεις; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ωραία συσκευή αλλά πλέον πρέπει η τιμή να πέσει αν θέλει να πουλήσει, στα χρήματα του πλέον είναι το xiaomi mi3 Για πες .........που ειναι αυτο το πραμα να παρω 2-3 με 32 giga rom ομως εεεεεεεεε?:rolleyes: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Πανάκριβο είναι νομίζω ... κι όλοι πάνε σε Κινέζικα Edited May 5, 2014 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 νέο βίντεο, in English ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 τελικα φιλε το παραγγειλα.οταν το παρω στα χερια μου θα ενημερωσω για το τι λεει.ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Για πες .........που ειναι αυτο το πραμα να παρω 2-3 με 32 giga rom ομως εεεεεεεεε?:rolleyes: Με 16gb 210€ (ibuymi) αλλά για περισσότερα τσέκαρε το νήμα του xiaomi γιατί θα βγω off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 a2800 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justnoob123 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Εχω αγοράσει μια ******* κινητο το Turbo X X-2. Εκτος από όλα τα κακά που έχει σαν μια κινέζικη μάρκα Σήμερα πήγα να το ανοίξω και ΔΕΝ ΆΝΟΙΓΕ. Για να μην σας τα ζαλίζω το θέμα μου είναι πως δεν έχω κάνει backup το firmware (λογισμικό). Όποιος εχει αγοράσει αυτό το κινητό θα μπορεί να αποκτήσει το αρχείο.zip με το λογισμικό Σας παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα στο email acc.internetmail@gmail.com μου θα το εκτιμήσω πολύ!! Στο πλαίσιο δεν δίνουν αυτό το αρχείο.... (όπως όλες οι φυσιολογικές εταιρίες) Απλά δεν το σχολιάζω (πολύ) Τέλος για να σώσω κάποιους που θα πάνε να αγοράσουν κινέζικα κινητά Κατα την δική μου γνώμη 1) Τα turbo x γιατί δεν είναι οργανωμένη στα κινητά τουλάχιστον και εαν βγάλει καποιο πρόβλημα κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει αφού δεν είναι αναγνωρισμένα πουθενά αλλου παρα μόνο στην Ελλάδα 2) Δεν έχουν google play 3) Χαμηλής ποιότητας και αλλα πολλά Σας ευχαριστώ πολύ Edited May 5, 2014 by justnoob123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 βρηκα ενα βιντεο που αποδεικνύει μαλλον οτι το κινητο ειναι ips..ελπιζω δηλαδη.. https://www.youtube.com/watch?v=i4LF1Z0h-Zk αυριο το πρωι παραλαμβανω...ειδωμεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prcfrog.com Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/title.jpg http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/lenovo_s860.jpg Lenovo S860, one of the high quality smartphones, and the price on our store is a special price now. Below are the features of Lenovo S860 5.3 Inch IPS capacitive touch screen;1280*720 CPU:MTK MT6582 quad core CPU speed:Max 1.3Ghz GPU:Mali-400MP 1GB RAM;16GB ROM OS:Android 4.2 Front camera:1.6MP;Back camera:8.0MP Bluetooth/ GPS/ Wifi/ FM radio/ OTG Dual cards dual standby 2G:GSM:900/1800/1900MHz 3G:WCDMA:1900/2100MHz Edited May 7, 2014 by Prcfrog.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερα.σημερα το πρωι παρελαβα!λοιπον εχουμε και λεμε..το κινητακι για τα λεφτα του ειναι υπερσουπερ!! Η οθονη ειναι IPS με γωνιες θεασης απλα τελειες και στον καθετο αξονα και στον οριζοντιο.πολυ καλα χρωματα και ευκρινεια.. Το WiFi του πολυ δυνατο!και το ηχειο του επισης! Παρα πολυ ελαφρυ και πολυ λεπτο! Η φωτογραφικη του με εντυπωσιασε..εβγαλε πολυ καλες φωτογραφιες,θα ανεβασω αυριο να δειτε δειγματα.. Στο antutu εβγαλε 27443 Και φαινεται και στις λειτουργιες αφου ειναι απιστευτα γρηγορο σε οτι και να του εβαλα!! Αν θελετε κατι να ρωτησετε ελευθερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερα.σημερα το πρωι παρελαβα!λοιπον εχουμε και λεμε..το κινητακι για τα λεφτα του ειναι υπερσουπερ!! Η οθονη ειναι IPS με γωνιες θεασης απλα τελειες και στον καθετο αξονα και στον οριζοντιο.πολυ καλα χρωματα και ευκρινεια.. Το WiFi του πολυ δυνατο!και το ηχειο του επισης! Παρα πολυ ελαφρυ και πολυ λεπτο! Η φωτογραφικη του με εντυπωσιασε..εβγαλε πολυ καλες φωτογραφιες,θα ανεβασω αυριο να δειτε δειγματα.. Στο antutu εβγαλε 27443 Και φαινεται και στις λειτουργιες αφου ειναι απιστευτα γρηγορο σε οτι και να του εβαλα!! Αν θελετε κατι να ρωτησετε ελευθερα... Σε καποια site το δινει με 1gb RAM και σε καποια αλλα με 2, τελικα ποσο ειναι? Εσυ απο που το πηρες αν επιτρεπεται? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagunis86 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερα.σημερα το πρωι παρελαβα!λοιπον εχουμε και λεμε..το κινητακι για τα λεφτα του ειναι υπερσουπερ!! Η οθονη ειναι IPS με γωνιες θεασης απλα τελειες και στον καθετο αξονα και στον οριζοντιο.πολυ καλα χρωματα και ευκρινεια.. Το WiFi του πολυ δυνατο!και το ηχειο του επισης! Παρα πολυ ελαφρυ και πολυ λεπτο! Η φωτογραφικη του με εντυπωσιασε..εβγαλε πολυ καλες φωτογραφιες,θα ανεβασω αυριο να δειτε δειγματα.. Στο antutu εβγαλε 27443 Και φαινεται και στις λειτουργιες αφου ειναι απιστευτα γρηγορο σε οτι και να του εβαλα!! Αν θελετε κατι να ρωτησετε ελευθερα... το περιμενω κ γω αυριο -μεθαυριο. τρεξε ενα απαιτητικο παιχνιδι να δουμε πως παει. τυπου real racing 3 κτλ. και καποια στιγμη να ψαξουμε το πως αναβαθμιζεται .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σε καποια site το δινει με 1gb RAM και σε καποια αλλα με 2, τελικα ποσο ειναι? Εσυ απο που το πηρες αν επιτρεπεται? Μέχρι κάποιο χρονικό διαστημα το έδιναν με 2 ram μετά το βγάλανε με 1 ram και σταμάτησαν το άλλο.. Από pandawill το πήρα από happyhour.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το περιμενω κ γω αυριο -μεθαυριο. τρεξε ενα απαιτητικο παιχνιδι να δουμε πως παει. τυπου real racing 3 κτλ. και καποια στιγμη να ψαξουμε το πως αναβαθμιζεται .... Τώρα το έχω φορτιζει(του ρούφηξα το μεδουλι)... Θα το δοκιμάσω αύριο.. Πρόλαβα και κατέβασα και έπαιξα ένα με Jet ski, δεν θυμάμαι πως το λένε.. Νεράκι το πήγαινε πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) Καλησπέρα παίδες, πήρε το μάτι ένα νέο ultrathin που βγαίνει τώρα στα κοντά με το όνομα M1. Η σελίδα: http://www.neomobile.me/neo-m1-feature http://s16.postimg.org/d62yaitch/neo_m1_feature_1.jpg Sample Hands-On: https://www.youtube.com/watch?v=709r9XGBkug#start=0:00;end=1:40;cycles=-1;autoreplay=false;showoptions=false Σύγκριση με το άλλο "λεπτό" iNew V3: Γενικά χαρακτηριστικά: Χρώμα: Black, Red Διαστάσεις: 143.2 × 70.4 × 5.99 mm Βάρος: 148 g Λειτουργκό: Android 4.2 (αρχικά) / Windows Phone 8.1 Επεξεργαστής: 1.3GHz MediaTek MT6582 quad-core chipset GPU: MAIL400MP2 Μνήμη RAM: 1GB Αποθηκευτικός Χώρος: 8 GB (επεκτάσιμη στα 64GB με microSD card) Μπαταρία: 2000 mAh Οθόνη: 5.0-inch / 720p HD (1080 x 720 pixels), 326 PPI / OGS Κάμερες Οπίσθια: 13-megapixel Sony IMX BSI sensor Μπροστά: 5-megapixel front-facing 88 degree wide angle sensor Flash: f/2.0 for both cameras Άλλα χαρακτηριστικά: 1080P video @ 30 fps Μερικά χτυπητά χαρακτηριστικά τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν: Gorilla Glass 3rd Generation 2000mAh μπαταρία Πραγματικό πάχος 5.9" (αυτό δείχνει να ισχύει σύμφωνα με τα video) Sony 13mp lens Μεταλλική κατασκευή Στο μέλλον θα υποστηρίζει με software update dual-boot με Windows Phone 8.1 Τιμή προπώλησης: 179$ με θήκη και δωρεάν έξοδα αποστολής. Edited May 6, 2014 by Budah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Το pandawill σας έστειλε καμμία θήκη ? Γενικά έχετε δεί θήκες για το κινητό ? Μια που έχω δεί να το δίνουν σε κάποια site είναι όμορφη αλλά δεν μπορώ να την εντοπίσω . Παραλαμβάνω αύριο και ελπίζω όλα να πάνε καλά . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Εμ και εσυ ρε αδεφάκι μου, ψάχτο λίγο, αυτα τα turbo x ειναι της πλάκας εντελώς. Υπάρχουν στα αντίστοιχα λεφτά, μάρκες σοβαρες απο Κίνα και κινητά που πετάνε, τι μπλέκεται με τους απατεώνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts