iliasbass Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 μπορεις να ανεβασεις φωτο του κινητου? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Για το μενού λέω γιατί όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω κάποια ρομ για το δικό μου. Όχι ότι με χαλάει κιόλας πάντως από μπαταρία δεν παίζεται Στάλθηκε από το vivo Xplay5S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/4e6ccaed949dc156ca785ffa4ebd042c.jpg Στάλθηκε από το vivo Xplay5S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutara77 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 2 ερωτήσεις: 1ον. Πώς μπλοκάρεις επαφές (κλήσεις/μηνυματα); Δεν έχω βρει τρόπο από το ίδιο το κινητό. Θα πρέπει να βαλω σχετική εφαρμογή; 2ον. Υπάρχουν θήκες για το συγκεκριμένο κινητό; Παράθεση Nokia 3310 > Nokia 3100 > HTC P3300 > HTC Desire C > Lenovo A328 > Lenovo Vibe Shot & Samsung Galaxy Note 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Μακάρι να τα καταφέρεις, αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο. Παλιότερα προσπάθησα και εγώ να βρω το Ω 4G, αλλά δε τα κατάφερα. Καλύτερα να πάει στο Service του Πλαισίου και να δει αν αξίζει τον κόπο να φτιαχτεί. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 τελικά το κινητό είναι το ίδιο με τα omega prime s και INNOS i7A, βρήκα ανταλλακτικό στο aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Πάντως το πλαίσιο χρεώνει υπερβολικά τις οθόνες, αν κρίνω από ένα συνάδελφο του ζήτησαν περίπου 100 ευρώ Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 GIGASET ME: Σήμερα παρέλαβα αυτό! Gigaset ME! Ας γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις (πιο αναλυτικά σε μερικές μέρες): 1) Καταρχήν, αυτοί που λένε πως έχει πρόβλημα το Bone Conductor (ακουστικό) και δεν ακούγεται δυνατά, είναι απλώς άσχετοι! Ακόμα και ο Techmagnet στο YouTube! Θέλει κόλπο για να δουλέψει σωστά! Όταν ακουμπάς το κινητό μόνο στο αυτί, ο ήχος όντως ακούγεται περίεργα και χαμηλά, όμως όταν εγώ το ακούμπησα ανάμεσα στο αυτί και το κρανίο (στο σημείο της φαβορίτας), το ακουστικό δούλευε άψογα!! Αρκετά δυνατό, όμως ο ήχος δεν είναι και τόσο τέλειος, γιατί ακούγονται κάτι σαν "γρατζουνιές", αλλά δεν υπάρχει θέμα. Οπότε μια χαρά μέχρι εδώ. Στις κλήσεις το μικρόφωνο δεν έχει πρόβλημα, στα βίντεο δε δοκίμασα ακόμα. 2) Δοκίμασα και το Smart Remote και δουλεύει μια χαρά. Αλλάζω κανάλια στις Samsung TVs μου (μόνο τέτοιες έχω), χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς ίντερνετ (έχει ματάκι μπροστά). 3) Ποιότητα κατασκευής φοβερή! Πλησιάζει πολύ αυτή των iPhone (700+€) κι εγώ το πήρα μόνο 120! Γλιστράει πολύ όμως, γι' αυτό του πήρα 2 θήκες, μια μπλε και μια άσπρη (να τις έχω εναλλάξ). 4) Πολύ γρήγορο, αν και μερικές φορές υπάρχει λίγο "stuttering" στο μενού. 5) Όταν παίζω παιχνίδια ζεσταίνεται λίιιγο, κάτω από την κάμερα, αλλά όχι τόσο ώστε να με ανησυχεί... 6) Τα Fingerprints ξεκλειδώνουν μέσα σε 0,5 sec! 7) Το Wi-Fi αδύναμο, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Ευχαριστημένος ως τώρα. Μέχρι στιγμής, μοιάζει να είναι η καλύτερη αγορά μου από την Κίνα. Θα δείξει σε μερικές μέρες, που θα έχω πλήρη άποψη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 τελικά το κινητό είναι το ίδιο με τα omega prime s και INNOS i7A, βρήκα ανταλλακτικό στο aliexpress. Μπράβο ρε θηρίο! Πως κατάφερες και το βρήκες;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Μπράβο ρε θηρίο! Πως κατάφερες και το βρήκες;! Με τον κωδικό του digitizer αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Καταφερες να το ρουταρεις μήπως; Από ROM να φανταστώ δε λέει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Καταφερες να το ρουταρεις μήπως; Από ROM να φανταστώ δε λέει τίποτα; Δε νομίζω να το πειράξω. Δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα ως τώρα. Η ROM δε φαίνεται άσχημη (προς το παρόν). Τελευταία ενημέρωση που πήρε, ήταν στις 16/06/16, όπως λέει. Υ.Γ. Σήμερα έκανε ενημέρωση και μια εφαρμογή της Gigaset, που υπήρχε ήδη και λέγεται Contact Push. Δεν έχω δοκιμάσει όμως αν λειτουργεί μόνο στο συγκεκριμένο smartphone ή σε όλα... ;) Υ.Γ.2. Η μπαταρία φαίνεται να θέλει calibration, γιατί το έβαλα να φορτισει κλειστό στο 11% και σε μερικά δευτερόλεπτα, πήγε στο 46%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Δηλαδή τελικά υπάρχει υποστήριξη απο την εταιρεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Δηλαδή τελικά υπάρχει υποστήριξη απο την εταιρεια; Αν η εφαρμογή παίζει σε όλα τα smartphones, τότε λογικά θα αφορά το τμήμα σταθερών της Gigaset, όχι του συγκεκριμένου κινητού. Υ.Γ. Αν η εταιρία φιλοτιμηθεί να βγάλει έστω και Android 6.0, με 2-3 updates σε διάστημα λίγων μηνών, διορθώνοντας όλα τα bugs που σίγουρα θα εμφανιστούν στην αναβάθμιση, τότε πραγματικά το κινητό θα είναι τρελή ευκαιρία (από Κίνα)! Δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, η ιδέα του να πσραμείνει με Android 5.1.1, αρκεί να μην εμφανίσει bugs στην πορεία... Η εταιρεία λέει ότι τα έχει διορθώσει, από καιρό πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ενδιαφέρον ακούγεται... Αν όμως δεν δίνουν updates 16/06 το τελευταίο πολύ μου φαίνεται... Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Τελικα δε το εχει παρει κανενας; Γιατι τωρα μεσα στις γιορτες θελει να το παραγγειλει η αδερφη μου σε χρυσο χρωμα. Εχει κανενας αποψη; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Έφερε ο Άγιος Βασίλης το δώρο της γυναίκας μου, το βραδάκι θα το δω από κοντά!!! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν έχει led λαμπάκι... Κατά τα άλλα μια χαρά γρήγορο μου φάνηκε! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpet Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γειά σας. Αγόρασα πριν από ένα χρόνο το Blackview Crown από τον Skroutz και συγκεκριμένα από το κατάστημα Easy Buy World στο κόστος περίπου των 170€ και με 1 χρόνο εγγύηση. Το κινητό εξαρχής είχε κάποιο θέμα (στις γωνίες της οθόνης και γενικά στην άκρη η αφή δεν λειτουργούσε καλά) παρόλα αυτά σκέφτηκα (λανθασμένα) ότι είναι μικρό το θεματάκι και δεν το γύρισα πίσω. Μετά από κάτι λιγότερο ένα χρόνο λειτουργίας η αφή άρχισε να τα παίζει τελείως και το κινητό είχε πέσει λίγες φορές κάτω, με αποτέλεσμα μια μέρα να πέσει και να μην ξανανοίξει ποτέ. Πήρα τηλέφωνο πρώτα στο service της Blackview στην Ελλάδα και μου είπαν ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτό το μοντέλο και να πάρω τηλέφωνο στο κατάστημα που το αγόρασα. Πήρα και στο service του EBW και μου είπαν ότι εφόσον έχει εγγύηση να μην ανησυχώ και να το στείλω σε αυτούς. Το έστειλα λοιπόν και με ενημέρωναν συχνά με μηνύματα για την πρόοδο του service. Στην αναφορά έγραψαν "Ανεπισκεύαστο λόγω ασύμφορου κόστους" και όταν τους πήρα τηλέφωνο με νεύρα μου είπαν ότι θα το ξανακοιτάξουν. Τελικά ένας τύπος μου είπε ότι βρέθηκαν χτυπήματα και εκδορές που το καθιστούν εκτός εγγύησης και ένας άλλος ότι είναι αδύνατον να φτιαχτεί γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Το πήρα πίσω σε άθλια κατάσταση (Δεν μπήκαν στον κόπο να το βιδώσουν αφού το άνοιξαν - βίδες και ένα μικρό κομμάτι πλαστικό ήταν μέσα στο κουτί). Έχω απογοητευτεί πλήρως, μέσα στο κινητό έχω πράγματα που θα τα ήθελα και η εγγύηση πλέον έχει τελειώσει. Τι να κάνω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν έχει led λαμπάκι... Κατά τα άλλα μια χαρά γρήγορο μου φάνηκε! Δεν εχει λεντακι, αλλα εχει οθονη 10 σημειων, καμερα σονυ, 2/16 μνημη. κοκ !!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 http://www.androidheadlines.com/wp-content/uploads/2016/11/OUKITEL-u20-Plus-Additional-800x520.jpg Ενδιαφέρουσα πρόταση από μία αξιόπιστη (μέχρι στιγμής) εταιρία. Ψήνω φίλη να το πάρει:), πάντως σε κάποια review που έχω δει φαίνεται να κάνει ότι υπόσχεται στο θέμα φωτογραφίας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Γειά σας. Αγόρασα πριν από ένα χρόνο το Blackview Crown από τον Skroutz και συγκεκριμένα από το κατάστημα Easy Buy World στο κόστος περίπου των 170€ και με 1 χρόνο εγγύηση. Το κινητό εξαρχής είχε κάποιο θέμα (στις γωνίες της οθόνης και γενικά στην άκρη η αφή δεν λειτουργούσε καλά) παρόλα αυτά σκέφτηκα (λανθασμένα) ότι είναι μικρό το θεματάκι και δεν το γύρισα πίσω. Μετά από κάτι λιγότερο ένα χρόνο λειτουργίας η αφή άρχισε να τα παίζει τελείως και το κινητό είχε πέσει λίγες φορές κάτω, με αποτέλεσμα μια μέρα να πέσει και να μην ξανανοίξει ποτέ. Πήρα τηλέφωνο πρώτα στο service της Blackview στην Ελλάδα και μου είπαν ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτό το μοντέλο και να πάρω τηλέφωνο στο κατάστημα που το αγόρασα. Πήρα και στο service του EBW και μου είπαν ότι εφόσον έχει εγγύηση να μην ανησυχώ και να το στείλω σε αυτούς. Το έστειλα λοιπόν και με ενημέρωναν συχνά με μηνύματα για την πρόοδο του service. Στην αναφορά έγραψαν "Ανεπισκεύαστο λόγω ασύμφορου κόστους" και όταν τους πήρα τηλέφωνο με νεύρα μου είπαν ότι θα το ξανακοιτάξουν. Τελικά ένας τύπος μου είπε ότι βρέθηκαν χτυπήματα και εκδορές που το καθιστούν εκτός εγγύησης και ένας άλλος ότι είναι αδύνατον να φτιαχτεί γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Το πήρα πίσω σε άθλια κατάσταση (Δεν μπήκαν στον κόπο να το βιδώσουν αφού το άνοιξαν - βίδες και ένα μικρό κομμάτι πλαστικό ήταν μέσα στο κουτί). Έχω απογοητευτεί πλήρως, μέσα στο κινητό έχω πράγματα που θα τα ήθελα και η εγγύηση πλέον έχει τελειώσει. Τι να κάνω;;; αρχικα παρε τους τηλεφωνο και απαιτησε χωρις να τους αφηνεις πολλα περιθωρια να βρεθει τροπος απο μεριά τους το κινητο να επανερθει στην κατάσταση που τους το έστειλες. Αν γινεται να στειλουν κουριερ να το παρει. Μπορεί πες τους να μην υποχρεούστε αν οπως λετε υπηρχαν εκδορες, να το επισκευασετε αλλα οφειλετε να το επιστρεψετε οπως το παραλαβατε και οχι στα εξ ων συνετεθη. Αν μη τι αλλο εσας δε συμφερει πες τους που εχω ενα κομματιασμενο κινητό με δικη σας υπαιτιοτητα και ακομα και αν εχετε δικιο ετσι θα το χασετε αν αποφασισω να κινηθω διαφορετικά. Εκτος αν θελατε να κρυψετε την καλη κατασταση του κινητου που δικαιολογουσε αντικατασταση μεσω εγγυησης για αυτο το επιστρεψατε διαλυμενο. Για περαιτερω συμβουλές πιστευω θα εχουν καλυτερη εμπειρια οι συμφορουμίτες. Υ.γ To easybuyworld ειναι ενα αθλιο καταστημα, χιλιες φορες να ψωνισω απο fastcardtech ή το buyincoins (τα δυο χειροτερα ιντερνετικα καταστηματα του γαλαξια μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpet Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 αρχικα παρε τους τηλεφωνο και απαιτησε χωρις να τους αφηνεις πολλα περιθωρια να βρεθει τροπος απο μεριά τους το κινητο να επανερθει στην κατάσταση που τους το έστειλες. Αν γινεται να στειλουν κουριερ να το παρει. Μπορεί πες τους να μην υποχρεούστε αν οπως λετε υπηρχαν εκδορες, να το επισκευασετε αλλα οφειλετε να το επιστρεψετε οπως το παραλαβατε και οχι στα εξ ων συνετεθη. Αν μη τι αλλο εσας δε συμφερει πες τους που εχω ενα κομματιασμενο κινητό με δικη σας υπαιτιοτητα και ακομα και αν εχετε δικιο ετσι θα το χασετε αν αποφασισω να κινηθω διαφορετικά. Εκτος αν θελατε να κρυψετε την καλη κατασταση του κινητου που δικαιολογουσε αντικατασταση μεσω εγγυησης για αυτο το επιστρεψατε διαλυμενο. Για περαιτερω συμβουλές πιστευω θα εχουν καλυτερη εμπειρια οι συμφορουμίτες. Υ.γ To easybuyworld ειναι ενα αθλιο καταστημα, χιλιες φορες να ψωνισω απο fastcardtech ή το buyincoins (τα δυο χειροτερα ιντερνετικα καταστηματα του γαλαξια μας) Πραγματικά είναι ένα πάρα πολύ κακό κατάστημα το EBW. Δυστυχώς δεν το ήξερα νωρίτερα. Όσο για την κατάσταση του κινητού δεν ξέρω τι να πω. Είχαν βγει 2 βίδες από το ξεβίδωμα που κάνανε και ένα μικρό πλαστικό από το καπάκι (αυτά που προκαλούν αυτό το "κλακ" για να κλειδώσει το καπάκι με τη συσκευή) είχε σπάσει. Να το στείλω πίσω για αυτούς τους λόγους; Τα μεταφορικά θα είναι όλα δικά μου - αφού η εγγύηση έχει τελειώσει και δεν αξίζει τον κόπο να το στείλω σε αυτούς τους άχρηστους πλέον που ούτε καν ανοίγει. Δεν ξέρω, έχω απελπιστεί. Μακριά από αυτή τη μάρκα κινητού και το κατάστημα! Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου παρόλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Παρελήφθη από κάποιον; Εντυπώσεις; Τελικά, έχει notification led; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara1988 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 το εχει καποιος αυτο να μας πει αν λεει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 το εχει καποιος αυτο να μας πει αν λεει τιποτα Μικροτερο αδελφακι του Σουπερ ειναι, οποτε μπορεις να ριξεις μια ματια στο θεμα του. Η τιμη του ειναι σχετικα τσιμπημενη και μιας και στην κατηγορια του ο ανταγωνισμος ειναι σκληρος, δεν πουλησε πολυ. Εγω λιγο που το κρατησα παντως, το ερωτευτηκα. Πολυ ομορφο και χωρις προβληματα. Μια αξιοπρεπης επιλογη. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts