StuMak Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Είμαι (δυστυχώς) ένας πολυυυυυύ δυσαρεστημένος κάτοχος μίας από τις μπαχατέλες του πλαισίου. Εκτός από ότι δεν έχει google playstore, όποιο antivirus και να βάλλω (δοκίμασα 5 μέχρι τώρα) πιάνει σαν trojans προγράμματα που είναι στην FLASH!!! Μερικά από αυτά τα προγράμματα είναι: MonkeyTest, OperaService, Play (με κάτι κινέζικους χαρακτήρες), TimeService, GPay, GGHappy. Τα "αστεροπελέκια" του service τους (γιατί στο site τους δεν έχουν ούτε ένα link για υποστήριξη των κινητών/tablets) μου την είπαν με υφάκι ότι αφού είναι στην FLASH δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν χρειάζομαι antivirus. Ο μόνος τρόπος να απαλλαγώ από αυτά trojans είναι να το κάνω root (ή να το πετάξω στον τοίχο με δύναμη....μου πέρασε από το μυαλό 1-2 φορές και είναι στα σχέδια μόλις θα μπορώ να πάρω άλλο...). Ακολούθησα τις οδηγίες στο http://www.gleescape.com/posts/2376 αλλά δυστυχώς απέτυχε. Καμιά ιδέα; Οποιαδήποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Υπάρχει ήδη θέμα για το κινητό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381923 Ρίξε μια ματιά εκεί για το τι μπορείς να κάνεις. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curver Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 καλησπερα σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο για την γυναικα μου , το εχει καποιος , εχετε αποψη για το αν εχει βγαζει προβληματα? το εχει σε τιμη περιπου 220 €. Εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε κοντα σε αυτα τα χρηματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvertical1 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 τι ειναι αυτο ρε παιδια? πανεμορφο αντιγραφο! αμα δουλευει κι ολας!:lol: http://www.hdc-mobile.com/index.php?route=product/product&product_id=77#tab-review1 https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-Edge-Surface-Side-Screen.html?u=152962#product_tabs_description_tabbed το εχει παρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 καλησπερα σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο για την γυναικα μου , το εχει καποιος , εχετε αποψη για το αν εχει βγαζει προβληματα? το εχει σε τιμη περιπου 220 €. Εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε κοντα σε αυτα τα χρηματα?? Mε 220 ευρω δεκαδες κινεζικα ειναι εκατο φορες καλυτερα,αν εχεις τραπεζικο λογ τα παραγγελνεις μεσω paypal δες αυτο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_231925.html υπαρχουν δεκαδες αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Μη μου λες για MLS... Πεταμένα χρήματα και υποστήριξη μόνο στα χαρτιά. Πάρε οτιδήποτε επώνυμο σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα ή από δοκιμασμένα αξιόπιστο κατάστημα της Κϊνας (π.χ. Vickmall). Υπάρχει θέμα εδώ για να σε βοηθήσουν στην επιλογή μοντέλου :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curver Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Mε 220 ευρω δεκαδες κινεζικα ειναι εκατο φορες καλυτερα,αν εχεις τραπεζικο λογ τα παραγγελνεις μεσω paypal δες αυτο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_231925.html υπαρχουν δεκαδες αλλα Νομιζω οτι το paypall δεν δεχεται πλεον Ελληνικες prepayd καρτες. Αν ξερεις κατι παραπανω πες μου γιατι με ενδιαφερει και για αλλες αγορες. Βασικα δεν ξερω τι γινεται με την αξιοπιστια αυτων των κινητων και φοβαμαι μην πεταξω 200 € για πλακα .Αν εχεις καποιο συγκεκριμενο να προτεινεις με ενδιαφερει . Το κινητο αφορα γυναικα οποτε καταλαβαινεις την ενδιαφερει φωτο (καλη καμερα ) internent ( fb κλπ) και καλη μπαταρια. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μη μου λες για MLS... Πεταμένα χρήματα και υποστήριξη μόνο στα χαρτιά. Πάρε οτιδήποτε επώνυμο σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα ή από δοκιμασμένα αξιόπιστο κατάστημα της Κϊνας (π.χ. Vickmall). Υπάρχει θέμα εδώ για να σε βοηθήσουν στην επιλογή μοντέλου :) μπορω να παρω τωρα απο κινα ? σε πιο thread μπορω να ζητησω βοηθεια για τι επιλογη κινητου ??thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Νομιζω οτι το paypall δεν δεχεται πλεον Ελληνικες prepayd καρτες. Αν ξερεις κατι παραπανω πες μου γιατι με ενδιαφερει και για αλλες αγορες. Βασικα δεν ξερω τι γινεται με την αξιοπιστια αυτων των κινητων και φοβαμαι μην πεταξω 200 € για πλακα .Αν εχεις καποιο συγκεκριμενο να προτεινεις με ενδιαφερει . Το κινητο αφορα γυναικα οποτε καταλαβαινεις την ενδιαφερει φωτο (καλη καμερα ) internent ( fb κλπ) και καλη μπαταρια. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορω να παρω τωρα απο κινα ? σε πιο thread μπορω να ζητησω βοηθεια για τι επιλογη κινητου ??thanks Χθες παραγγειλα απο το Vickmall me paypal με καρτα απο τραπεζικο λογαριασμο,την δεχθηκε κανονικα,καμια προσαυξηση η οτιδηποτε αλλο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6313329#post6313329 Κοιτα εδω,αλλα πριν αποφασισε ποσες ιντσες,τι προδιαγραφες κλπ θες ωστε να σε βοηθησουν αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μην πεταξεις τοσα λεφτα σε κινητο με 1GB ram.Αν μπορεσεις να αγορασεις απο vickmall,δες τα Meizu M2 και Xiaomi Redmi 2. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aicompare Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) AποΒγηκε νεο smartphone στην αγορα με ονομα Bluboo Xfire Pro εχει απιθανα χαρακτηριστικα για την τιμη του και οπως φαινεται ειναι ο killer του Xiaomi Mi4c http://i0.wp.com/www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/2015/09/2-1.png?w=640 5" 1920x1080 display 3GB RAM, 16GB Storage 3000mAh battery 13MP OV13860 Sensor (same as the Oneplus Two) LTE bands 1/3/7/38/39/40/41 ... κοστιζει μονο $169 ! Απο οτι εχω δει σε shops οπως geekbuying http://www.androidheadlines.com/2015/09/bluboo-xfire-pro-will-sport-s808-3gb-ram-cost-169-99.html Edited September 30, 2015 by aicompare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilealarm76 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Γεια σας μολις παρελαβα και εγω ενα coolpad f1 plus αλλα οταν το παρειγγηλα δεν ειδα οτι δεν εχει ελληνικα!!! Υπαρχει τροπος να περαστουν? Αν καποιος ξερει να μου πει! Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Από που το πήρες; Το to2c το έδινε με multilang rom η οποία έχει και ελληνικά. Δεν τους ρωτάς μήπως μπορούν να σου τη στείλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilealarm76 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Απο aliexpress το πηρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να μιλήσεις με το to2c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Κάποια review http://www.tecoreviews.com/tcl-3s-m3g-android-smartphone-review-low-in-cost-high-on-performance/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mth Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Καλημέρα μετά από πολύ καιρό, Μία ερώτηση. Πήρα το dual γιατί θα χρειαστώ την 2η κάρτα σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε λίγο καιρό. Αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν διαθέτω μόνο μία απλή SIM κάρτα για κλήσεις. Βάζοντας μόνο την μία βάζω κανονικά το pin για αυτή που έχω αλλά μου ζητάει υποχρεωτικά και εισαγωγή 2ης (που είναι micro sim) και pin. Αν δεν το κάνω δεν με βάζει και μου μετράει και αντίστροφα (αυτή την στιγμή έχω 2 προσπάθειες ακόμα). Επίσης αν μπω στο τηλέφωνο χωρίς καθόλου κάρτες δεν έχω πρόσβαση στο config για τις κάρτες. Πως μπορώ να κάνω skip αυτό το βήμα και πως (μέσω ποιων ρυθμίσεων) θα έχω το τηλέφωνο να δουλεύει με την μία κάρτα; Θα εκτιμούσα μία απάντηση σε αυτό το θέμα Με εκτίμηση update τελικά έκανα εισοδο και με 2η δανεική καρτα και μετα από την διαχείριση καρτών απενεργοποίησα την sim 1 Edited October 9, 2015 by mth update μετα από ψαξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aicompare Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ανακοινωθηκε το Ulefone Be Pro 2 απο την Ulefone το οποιο υποσχεται εναν καλυτερο νεοτερης γενιας επεξεργαστη απο το προηγουμενο μοντελο ενω ολα τα υπολοιπα ακομα και το design θα παραμεινουν ιδια. http://i1.wp.com/www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/2015/10/Be-Pro-2.png?w=640 Δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται upgrade αυτο.. αλλα απο οτι διαβασα η τιμη ισως να ειναι χαμηλοτερη απο το προηγουμενο μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Μετα απο αρκετη σκεψη και μακρια απο Μητσοτακηδες κλπ :lol: ειπα να γινω το πειραματοζωο και να δοκιμασω! Μολις το παρηγγειλλα λοιπον απο Minideal και τα νεωτερα με την αφιξη του...:) Δεν δουλεψε ποτε ετσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλησπερα catdna που εφτιαξες το ηχειο για το συγκεκριμενο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Δεν δουλεψε ποτε ετσι ; Το αντιθετο μαλιστα:) Το παρελαβα και μαλιστα ηταν τοσο καλο που μου το εφαγε φιλος μεσα απο τα χερια μολις το ειδε.... Πρωτο Umi που δουλευαν ολα τελεια. Φοβερη οθονη χρωματα-πολυ καλη ποιοτητα σε ολα - απιστευτο notification led εκει μπροστα που το εχει- rom pure android σφαιρα - και γενικα ολα καλα. Το ξανα επαιρνα ανετα λεμε:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Απο καμερα και μπαταρια ελεγε τιποτα? Κανενα χαζοπροβλημα οπως ειχε ακουστει για τα αλλα UMI? Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κάπου είχα διαβάσει ότι είχε πρόβλημα όταν ανεβαζες την φωνή στο ηχείο τέρμα το κινητό frezzare αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει η το έφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Απο καμερα και μπαταρια ελεγε τιποτα? Κανενα χαζοπροβλημα οπως ειχε ακουστει για τα αλλα UMI? Καμερα πολυ καλη, το εχου γραψει σε ολα τα review. Απιστευτη μπαταρια, το ειχα μαζι με το xiaomi note 2 με ιδιες εφορμογες, συγχρονισμους κλπ Το xiaomi ειχε 5 φορες χειροτερη μπαταρια. Κάπου είχα διαβάσει ότι είχε πρόβλημα όταν ανεβαζες την φωνή στο ηχείο τέρμα το κινητό frezzare αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει η το έφτιαξαν. Δεν το δοκιμσα αλλα με το τελευταιο update λυθηκε σιγουρα. Εδω δειτε ενα review απο εναν αντικειμενικο τυπο, αυτο ειχα δει - διαβασει και το πηρα....:) http://s7yler.blogspot.gr/2015/07/umi-iron-in-depth-review-sony-imx214.html Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxgravexx Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 γεια σας. το εχω ενα μηνα περιπου. σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος αν και μου εχει βγαλει καποια θεματακια. 1. κακο σημα σε σχεση με αλλες συσκευες στο ιδιο ακριβως σημειο 2. κολληματα που επανερχονται μονο με αφαιρεση μπαταριας 3. καλη καμερα αλλα 18αρα δεν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Vasilis hd συγκριτικα με το Letv ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts