Jump to content

xxgravexx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xxgravexx

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

xxgravexx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. γεια σας. επειτα απο αρκετο ψαξιμο εχω καταληξει αναμεσα στις δυο αυτες συσκευες. http://www.skroutz.gr/s/6666490/ZTE-Blade-S6-Flex-16GB.html#sku-info και http://www.skroutz.gr/s/8909629/LG-K8-8GB.html?from=catspan. θα ηθελα την γνωμη σας.ευχαριστω
  2. το αγορασα και εγω και απο την πρωτη μερα κρασαρε και εκλεινε. για να ξανανοιξει επρεπε να αφαιρεσω μπαταρια. στην εβδομαδα πανω το πηγα πισω και πηρα αλλη συσκευη που να μην γραφει πανω turbo-x...
  3. γεια σας. το εχω ενα μηνα περιπου. σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος αν και μου εχει βγαλει καποια θεματακια. 1. κακο σημα σε σχεση με αλλες συσκευες στο ιδιο ακριβως σημειο 2. κολληματα που επανερχονται μονο με αφαιρεση μπαταριας 3. καλη καμερα αλλα 18αρα δεν ειναι.
  4. τελικα το προβλημα που ειχα ηταν εξαιτιας της micro sd. εβαλα καινουρια και ολα δουλευουν μια χαρα. μια ερωτηση για οσους το εχουν παρει. που θα βρω μια καλη θηκη για το τηλεφωνο? εχω δει μερικες αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστες σελιδες. στην minideal δυστυχως δεν βρισκω τιποτα.
  5. καλησπερα και απο μενα. εχω το τηλεφωνο κανα 20ημερο. αυτο που μου παρουσιασε σημερα ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει την microsd. μεχρι σημερα δεν υπηρχε τετοιο θεμα. εκανα επανεκκινηση τιποτα.εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα παλι τιποτα. εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
  6. Μολις το επιασα στα χερια μου. 31 δεκεμβρη το παραγγειλα και σημερα το παρελαβα.απο minideal.πρωτη εντυπωση πολυ καλο τηλεφωνο.περισσοτερες λεπτομεριες σε καμια εβδομαδα.
  7. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 16-01-2014 12:12 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16-01-2014 08:22 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 31-12-2013 16:25 IPS Εεεεεεεερχεται.....
  8. Γεια σας και απο μενα. τελικα παραγγειλα και εγω το τηλεφωνο απο minideal και τωρα περιμενω. εχουν περασει 12 μερες απο την ημερα παραγγελιας. μολις το παραλαβω θα γραψω τις εντυπωσεις μου. παντως τα χαραχτηριστικα του για την τιμη αυτη ειναι super. βεβαια 4 μερες μετα που εκανα την παραγγελια το minideal κατεβασε την τιμη 10 δολαρια. σε ποσες μερες ηρθε σε σας που αγορασατε απο minideal?
×
×
  • Create New...