Jump to content

Angelo_95

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Angelo_95

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Angelo_95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. 1. Αυτό θέλω να μου πείτε περίπου... Γιατί στο System App Remover μου βγάζει 100+ εφαρμογές-widgets-ιδιότητες που άμα τις διαγράψω όλες τότε δεν θα ανοίγει καν το κινητό :P άσε που και άλλες με το όνομα που έχουν δεν καταλαβαίνω καν τι είναι. Πχ είχα διαγράψει καταλάθος κάτι και μετά δεν έκλεινε αυτόματα η οθόνη.
  2. Το έκανα πέρασα όλα οκ.. Τώρα απλά θέλω να μου λύσετε αυτές τις απορίες: 1. Τι εφαρμογές να διαγράψω της συσκευής (πέρα από την σαβούρα της samsung που έχουν φύγει ήδη) έτσι ώστε να μην καεί πολύ μπαταρία 2. Μπορούν τα ακουστικά του iPhone 5 να παίξουν σε αυτό το κινητό? δεν εννοώ να ακούγονται αλλά το player τους. Ποιο πολύ το μικρόφωνο και μετά με ενδιαφέρουν τα άλλα. Ηχογράφηση που έκανα ακούγετε απλά ένας ήχος σαν υπερήχους. 3. Κάποια εφαρμογή που όταν κλείνω (την εφαρμογή) ή κλειδώνω το κινητό, να μην συνεχίζουν κάποιες εφαρμογές να τρέχουν? με λιστα εξαιρέσεων πάντα... 4. Εφαρμογές του τύπου Clean Master, Battery Doctorn τις περνάω ή όχι...? Αυτά προς το παρών...
  3. Κοίταξε στα αρχεία που κατέβασα για να κάνω root είχε 2. Ένα stock recovery και ένα recovery σκέτο. Τώρα μου λες να περάσω το stock ή να κατεβάσω stock firmware? Έχω και μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Baseband τώρα έχω S7562XXLJ3 άμα κατεβάσω firmware με S7562ODDBMF1 θα έχω θέμα?
  4. Καλησπέρα... Έχω το S7562 rooted, το έκανα restore σε εργοστασιακες και τώρα ανοίγει, επιλέγω γλώσσα, wifi και μετά μένει μαύρη η οθόνη δείχνοντάς μου απλά την μπάρα πάνω με την μπαταρία και τα σχετικά! τι να κάνω?
  5. Καλησπέρα... Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω root στο συγκεκριμένο smartphone? Ευχαριστώ πολύ! :)
  6. Κανείς? Βρήκα εδώ την firmware αυτή είναι? αν ναι ποιο κατεβάζω? S7562ODDBMF1 http://i.imgur.com/Kg9bEOW.png
  7. Καλημέρα! :) και καλός σας βρήκα!! Λοιπόν έχω το S7562 το οποίο του έκανα root. Δεν πήγαν όλα έτσι όπως τα περίμενα. Πέρασα το link2sd για να περάσω τα app στην SD και με κανέναν τρόπο δεν μπορώ να τα περάσω αφού μου βγάζει αυτό το μήνυμα. "Το App2SD δεν υποστηρίζεται από την συσκευή σας. Η συσκευή σας έχει ένα πρωτεύων εξωτερικό διαμέρισμα το οποίο εξομοιώνεται από την εσωτερική μνήμη. Μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή προκειμένου να μετακινήσετε τα αρχεία σας στην κάρτα SD" Θέλω λοιπόν να περάσω νέα rom όπου να κάνει την συσκευή κάπως ποιο γρήγορη και να καίει λιγότερη μπαταρία. Έχω βρει 2-3 rom που μου αρέσει το περιβάλλον (ναι αυτό κοιτάω πρώτα :P) απλά θέλω και την γνώμη σας. Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι baseband S7562XXLJ3 και τα λινκ που δίνουν δεν υπάρχουν. Επίσης υπάρχει κάποιο ελληνικό tutorial (αν είναι και βίντεο ακόμα καλύτερα) για το πως να περάσω την custom rom? http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-l-touch-rom-s-duos-l-themed-t3014402 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335532 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2369030 Γρήγορη ερώτηση: Το κινητό μου το έδωσαν και είχε σπάσει η lcd και την άλλαξα με μια του ebay από τις φθηνές που βγήκε καλή. Στις ρυθμίσεις στην μπαταρία λέει κατανάλωση 50%. Είναι σωστό ή έχει υπερκατανάλωση η οθόνη? (αν γίνεται αυτό)
×
×
  • Create New...