Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια, το εχω παρει, ειναι πολυ ομορφο και κομψο. Απο αποδοση ειναι κλασσικο mtk6592, ισως λιγο πιο αργο στο UI (μετρια απομιμιση του touchwiz). Το πηρα κυριως γιατι υποστηριζε wireless charging, ομως πηρα και φορτιστη και τον μετατροπεα για το αυθεντικο note4 (εχει τις ιδιες υποδοχες) αλλα δε φορτιζει. Το εχει κανεις αλλος; To δοκιμασε κανεις;

Καλησπέρα Παίδες!!

Ο θείος μου έχει αυτό: mls iq talk Colour( 1055)

Ψάχνω οθόνη για το παραπάνω μοντέλο και δεν βρίσκω. Έχει σπάσει.

Στην mls 100 ευρώ αλλά δεν δίνει.

Μπορείτε να βοηθήσετε?

Ευχαριστώ.

Καλημερα σε ολους. Εχει δει καποιος το κινητο η ακομα καλυτερα και εαν το εχει αγορασει ????

επειδη ειμαι σε φαση να το αγορασω...

http://www.everbuying.net/product926860.html

Καλημερα σε ολους. Εχει δει καποιος το κινητο η ακομα καλυτερα και εαν το εχει αγορασει ????

επειδη ειμαι σε φαση να το αγορασω...

http://www.everbuying.net/product926860.html

Δεν νομιζω να το εχει καποιος

Το εχω δει το demostration στο youtube...απλα ελεγα μηπως καποιος το εχει να μου πει 2 λογια...

παρολαυτα πολυ οικονομικο και με πολυ καλα χαρακτηριστικα

VKWORLD VK6735

$120/€108 (minideal, ...)

οθονη 5" (720 x 1280), ogs, ips

android 5.1

2G/3G/4G (world)

δικαρτο

2gb ram, 16gb rom, sd card slot (64gb)

επεξεργαστης 4πυρηνος mt6735 (64bit)

καμερες 5mp & sony 13mp

screen gestures (tap to wake, 3-finger screenshot κ.α.) / hotknot / otg / ...

διαστασεις 143 x 72 x 7.2 mm

μπαταρια 3000mah* αφαιρουμενη (*δυσπιστια)

χρωματισμοι: εμπρος μαυρο, πισω λευκο, μαυρο, κοκκινο, κιτρινο

υπο διευκρινιση:

- notification led

- ενοποιημενη rom

- μεγεθος sim

- συχνοτητα επεξεργαστη (1.0ghz?)

via

Edited by telefoneri

Ήρθε και η πρώτη αναβάθμιση για το Χ9: https://mega.nz/#!fp9HwKDA!T2mqzWsAOaNSWGLomRqMEmNXnE_zuTY9tSweTZRsdSA

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Η μπαταρια λεει 2000 . Μικρη για πενταρι.

Για τα γουστα μου ομορφο ειναι. Θυμιζει ΖΤΕ.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Βλέπω ότι και το Umi Iron είναι επίσης πολύ δημοφιλής τώρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποια γνώμη σχετικά με αυτό το τηλέφωνο, μιας και σκέφτομαι να το αγοράσω!?:)

Καλησπερα...Κατοχος της συσκευης απο το Σαββατο το βραδυ...Σε λειτουργια το εχω απο Κυριακη μεσημερι. Γι αρχη μπορω να πω οτι το κινητο μου αφηνει μια ευχαριστη αισθηση για Κινεζικη συσκευη... Τα specs του συμφωνα με antutu & phone tester ειναι αυτα που περιγραφει και η εταιρεια...εκτος τις μπαταριας που δεν την αναγνωριζει καμια απο τις 2 εφαρμογες...Η αισθηση του καλου πλαστικου ειναι εντονη παρολες τις προσπαθειες να μοιαζει πιο μεταλικο το πισω καπακι...Στο χερι καθεται ανετα το κινητο παρολο το μεγεθος του και η διαταξη των πλαινων κουμπιων πολυ βολικη (power on/of , volume up/down ) ειτε για δεξιοχειρες ειτε για αριστεροχειρες...Στις λιγες ωρες λειτουργιας που το εχω δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερισματα για την μπαταρια (μια φορτιση) αλλα δειχνει πολυ καλα στοιχεια (περισσοτερα σε λιγες μερες). Το κινητο ερχεται με 4.4.4 αλλα οι αλλες δυο ρομ που εχει το rootjoy δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν...Η μια δεν εχει Ελληνικα και η αλλη ειναι σε στυλ windows 8.1 που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει...ολες βασιζονται στην Κιτ-Κατ...Βεβαια νωρις ειναι ακομα και δεν ξερω αν μπορει να παρει τις ρομ του Hamer που εχουν και android 5.0.1.....Απο φωτογραφικη το τηλεφωνο στεκεται παρα πολυ καλα ειτε στα 13mp με normal οθονη ειτε στα 9.5 mp με φουλ οθονη (εχει επιλογη που αλλαζεις το μεγεθος της οθονης και μετα αλλαζεις και τα mp ...Ισως αυτες οι επιλογες να υπαρχουν και σε αλλα μοντελα της umi αλλα για εμενα ειναι η πρωτη συσκευη αυτης της εταιρειας και δεν ξερω τι παιζει στις αλλες....). Φωτογραφιες εχω τραβηξει (ακομα και σε σκοτεινο δωματιο με φλας) αλλα δεν τις εχω μεταφερει ακομα στον υπολογιστη...Ενα μικρο προβληματακι ειναι οτι οταν εχεις τα gestures ενεργοποιημενα το κινητο δεν μπορεις να το βαλεις σε τσεπη χωρις θηκη που να κλεινει και η οθονη...Ενεργοποιητε με το παραμικρο και ανοιγουν εφαρμογες χωρις να το θελεις...Πολυ καλες οι επιλογες στα gestures που μπορεις με σβηστη οθονη και σχηματιζοντας ενα γραμμα να ανοιξεις αμεσα οποια εφαρμογη θελεις (Π.Χ μπορεις σχηματιζοντας το γραμμα m να ανοιξεις αμμεσα τα μηνυματα....). Συνδεση σε wifi ταχυτατη και πλοηγηση αρκετα γρηγορη οπως και η εναλλαγη εφαρμογων και οθονης...Δεν μου κολλησε πουθενα...Το 4g δουλευει (σε vodafone δυκτιο) μια χαρα αρκει να κανεις καποιες μικρες ρυθμισεις μεσα απο το μενου των δυκτιων...Ειναι μια διαδικασια που εχω συναντησει σε αρκετα κινεζικα τηλεφωνα....Δεν ειναι δυσκολη οποτε οσοι δεν την γνωριζεται μην ανχωνεστε...

Αυτα εχω δει προς το παρων ...Θα επανερθω με πιο πολλες λεπτομερεις και με φωτο....Αν θελετε να δω τιποτε αλλο πειτε μου να το εξετασω....

. Με έχεις ξεαγχωσει λίγο να σου πω την αλήθεια. Νόμιζα θα βγει πατάτα και αυτό. Εγώ ακόμα το περιμένω

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

. Με έχεις ξεαγχωσει λίγο να σου πω την αλήθεια. Νόμιζα θα βγει πατάτα και αυτό. Εγώ ακόμα το περιμένω

Κοιτα....Λειτουργικα δεν εχω κανενα θεμα μεχρι στιγμης....Απο ταχυτητα οντως ειναι αρκετα καλο...Αυτο το θεμα με το knock on οταν ειναι ενεργοποιημενο με χαλαει λιγο γιατι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις μια επιλογη που την ειχα συνηθησει απο το Lg ....

Σε σχεση με τα elephone που ειχα (P3000S & P6000 ) ειναι σκαλες ανωτερο....Δεν εχω δοκιμασει αλλο umi αλλα εχω διαβασει για καποια θεματακια σε αλλη συσκευη τα οποια δεν εχω συναντησει μεχρι στιγμης....

Σε συνεχεια της γνωριμιας μου με το κινητο.....Το καλωδιο usb (υποψιν ειναι σαν λαστιχο) επαψε να λειτουργει....Ο φορτιστης δουλευει κανονικα αλλα το καλωδιο τα επαιξε με την πρωτη χρηση....Απο οτι προλαβα να δω με αυτο το καλωδιο οταν φορτιζεις το κινητο η' το συνδεεις στον υπολογιστη δεν μπορεις να κουμανταρεις την οθονη....Με αλλο καλωδιο και με τον ιδιο φορτιστη η' αλλον, το κινητο φορτιζει και λειτουργει κανονικα...Οποτε οσοι εχετε παραγειλει ας εχετε και ενα σετακι αναπληρωματικο....

Τα στοιχεια χρησης της μπαταριας δεν ανανεωνονται απο το υπαρχον προγραμμα...Δειχνει τα στοιχεια απο την πρωτη φορτιση...Αναγκαστικα και κατεβασα αλλο προγραμμα απο το playstore....Η μπαταρια ειναι τελικα 3500mah ...Υπαρχει σχετικο βιντεο σε ενα review που το εχουν ανοιξει και δειχνει τα στοιχεια της μπαταριας...Απο οτι δειχνει το κινητο οταν ολοκληρωθουν οι σχετικες φορτισεις και στρωσει η μπαταρια τις 2 μερες θα τις βγαζει ανετα με φουλ χρηση...

Στα καλυτερα τωρα....Το GPS ειναι απαιχτο....κλειδωνει σε δεκατα του δευτερολεπτου ακομα και μεσα σε στενα δρομακια....Σε εωτερικο κλειστο χωρο δεν πιανει (βεβαια μιλαω για το δικο μου σπιτι που δυσκολα το ανακαλυπτει δορυφορος :D ).

Αυτο που παρατηρω τωρα ειναι οτι δεν μπορω να περασω τις φωτογραφιες και τα screenshot στον υπολογιστη μεσω καλωδιου...Επισης το rootjoy αναγνωριζει το κινητο αλλα δεν μπορει να διαβασει τα αρχεια....Προφανως επειδη χρησιμοποιω αλλο καλωδιο usb....Δοκιμαζω και με wifi η' παλι με το δικο του καλωδιο και επανερχομαι με φωτογραφικο υλικο.....;)

εαν η umi βγαλει σιδερενιο τηλεφωνο τοτε σιγουρα θα σκουριαζει απο τον πρωοτ μηνα.

σκεφτομαι βεβαια οτι εβαλαν σιδερο που ειναι ανθεκτικο, ωστε αμα φουσκωσει η μπαταρια να μη διογκωθει η πλατη.

εαν η umi βγαλει σιδερενιο τηλεφωνο τοτε σιγουρα θα σκουριαζει απο τον πρωοτ μηνα.

σκεφτομαι βεβαια οτι εβαλαν σιδερο που ειναι ανθεκτικο, ωστε αμα φουσκωσει η μπαταρια να μη διογκωθει η πλατη.

Έλα νταξει κακοηθιες... :)

Ελαττωματικες συσκευές βγάζουν όλες οι εταιρίες, μετά το Hammer έχει στρώσει εμφανώς η Umi. Σκέφτομαι να το χτυπήσω, ειδωμεν.. :D

Ελαττωματικες συσκευές βγάζουν όλες οι εταιρίες, μετά το Hammer έχει στρώσει εμφανώς η Umi. Σκέφτομαι να το χτυπήσω, ειδωμεν.. :D

χτυπα το να το δεις αν αντεχει. θα ειναικαι σιδερενιο

Εδώ τα πλήρη χαρακτηριστικά της συσκευής:

• SoC: MediaTek MT6753 Octa core 1.3GHz
  • GPU: ARM Mali-T720
  • Android Lollipop 5.1
  • RAM 3GB+ ROM 16GB
  • Οθόνη: 5.5 inch FHD,*LTPS
  • Ανάλυση: 1920*1080*pixels, 441PPI
  • Συνδεσιμότητα: GSM 900/1800/1900 - WCDMA 900/1900/2100 - FDD 1800/2100/2600
  • Κάμερα: Rear 13MP Sony IMX214 camera with dual LED flashlight
  • Βοηθητική κάμερα: Front: .0MP OV8858 camera + front led flash light
  • Build in GPS,A-GPS with EPO
  • WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.0
  • Διαστάσεις: 152.3 x 76.5 x 7.9mm
  • Βάρος: 148g
  • Μπαταρία: 3180mAh~ 3350mAh

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση όμως, αναμένεται να προσφέρει και το ανάλογο software στους κατόχους της συσκευής. Έτσι το UMI Iron θα είναι εφοδιασμένο επίσης με:

• EyePrint ID τεχνολογία: για την αναγνώριση της ίριδας του ματιού σας με τη βοήθεια της πασίγνωστης εταιρίας Eyeverify (προσοχή, η δυνατότητα αυτή θα διατεθεί μέσα στον Ιούλιο μέσω OTA update)
  • Εξελιγμένες health λειτουργίες, όπως heart rate monitor (διαθέσιμο μετά την OTA αναβάθμιση), αισθητήρας UV light (μέτρηση υπεριώδους ακτινοβολίας) στην εμπρόσθια κάμερα. Σύμφωνα με την UMI, θα μπορεί ο χρήστης να ενεργοποιεί την κάμερα και να «μετράει» με κάποιον τρόπο τα επίπεδα υπεριώδους ακτινοβολίας στην περιοχή του. Το πως ακριβώς, θα το δούμε στην πράξη.
  • Beam Notification, για την ενημέρωση του χρήστη μέσω ενός RGB LED στην εμπρόσθια πλευρά της συσκευής σε τρία χρώματα (κόκκινο για φόρτιση, μπλε για κλήσεις και πράσινο για μηνύματα)
  • HiFi Sound, με chip επεξεργασίας ήχου από την Texas Instruments με υποστήριξη για την DirectPatch τεχνολογία που προσφέρει υψηλή πιστότητα ήχου.

http://i61.tinypic.com/2cf49eh.jpg

Και καλή τύχη

Μετά την δημοσίευση του Ecoo eo4 με την ίδια 3GB RAM έρχεται να προστεθεί ένα νέο μοντέλο. Αυτά τα νέα ίσως είναι ένα σημάδι για μια νέας αλλαγής για τα επόμενα μοντέλα Εcoo.

Όπως ήταν αναμενόμενο ονομάζεται Εcoo eo 5, το νέο τηλέφωνο είναι σχεδιασμένο από αλουμίνιο και διαθέτει οθόνη 2.5D για μια απαλή και άνετη αίσθηση. Επίσης, η οθόνη θα είναι 5 ιντσών FHD καθιστώντας το μικρότερο από το Ecoo eo 4.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με την έκδοση Android 5.1 Lollipop με τον οκταπύρηνο Μediatek 6753 με 3GB RAM+16GB ROM και μέγιστη χωρητικότητα 32GB.

Προσφέρει παράλληλα κάμερα 8 Mpixels ενώ μπροστά θα δείτε μια κάμερα με ανάλυση 2 Mpixels.

Τέλος, θα ήθελα ν ’αναφέρω και για το scanner δακτυλικoύ αποτυπώματος που διαθέτει στην πίσω μεριά της συσκευής. Ελπίζω σύντομα να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Η Umi ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Umi zero .Για να δούμε πόσο επιτυχημένο θα είναι αυτό http://www.gizchina.com/2015/07/03/breaking-umi-zero-2-to-get-dual-screen-design/

http://en.efox-shop.com/umi-zero-2-mtk6752-17ghz-octa-core-52-zoll-bildschirm-android-44-4g-lte-smartphone-g-301578

Dual screen αλα yotaphone ε? Πολυ ωραιο concept.

Βεβαια η εταιρια...ειναι τεραστιο ρισκο.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά