emxa2k Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) ...ζητώ συγνώμη για αλλού προοριζόταν το σχόλιο μου. :-) Edited October 15, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 φίλε σε ποιο κινητό αναφέρεσαι; To amoi και mtk είναι και δίκαρτο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firejim Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 ρε παιδιά τα sharp που πήγανε; καλά έχουν βγει τα καινούργια μοντέλα και όλοι τα αποφεύγουνε; http://www.youtube.com/watch?v=23oahE-tj5s ένα τέτοιο θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εμένα γνώμη μου είναι να πάρεις ένα x2 που τουλάχστον το έχουμε δει 4-5 άνθρωποι αν όχι ένα neo n003 που το θεωρώ ακόμα καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robbergr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 λοιπόν σινεχίζοντας το review ορίστε και ένα βιντεάκι στο youtube που έφτιαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick84 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 δεν μου άρεσε το video γιατι δεν βλεπω πραγματικά τη χρηση του κινητού και μου ειναι για εμένα αδιάφορο το antutu benchmark ωστόσο σε ευχαριστώ για το review. :happy: 320 ευρο ήδη είναι στα μείον του κινητού όσο αφορά η τιμή. θεωρώ για το 2013 το 1gb λίγο. εγω θα σου δώσω ενα λινκ και αν θες σύγκρινε: http://www.merimobiles.com/brands/?sort=pricedesc&page=4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Στα 320€ δεν εχει ελπιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 H νεα προταση απο την Xiaomi Xiaomi M1 Dual Core Android 2.3 4.0 Inch Smartphone Capacitive 1.5GHz 3G 8.0MP Rear Camera WCDMA Specifications Brand: Xiaomi/MIUI Model: MiOne/M1 Network Bands: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/1900/2100MHz SIM Slots:Single SIM Card Slot Color: Black Service Provide: Unlocked Style: Bar, Touchscreen smartphone Cell Phone Weight (w/Battery): 149.0 g Battery: 1 x 1930mAh Li-on battery Hardware OS: MIUI V5 CPU: Dual-core Qualcomm MSM8260 1.5GHz GPU: Adreno 220 RAM: 1GB RAM ROM: 4GB ROM Card Extension: Supports MicroSD/TF card up to 32 GB (no memory card included, Supports APP2SD) Screen Type: LCD Sharp 4.0-inch ASV TFT capacitive screen Resolution: FWVGA 854 x 480 pixels Screen color: 16 mega colors Touch Sensitive: Yes, multi-touch capacitive screen Connectivity GPS: Built-in GPS. Both A-GPS and Glonass (The Russian alternative to GPS) Wifi/Wireless LAN/WLAN: Yes. 802.11 b/g/n Bluetooth:: V2.1 Speakers: Single USB Port: Yes G-sensor: Yes Voice Recording: Yes JAVA: Yes AC Charger: AC 100-240V power charger adapter (US plug) Camera Rear Camera: 8.0 mega pixels camera with LED flash Image size: maximum support 3200 x 2400 pixels photo shoot Video capture: 720p (1280x720,30 frames/sec) video recording: 1080p (1920 x 1080,30 frames/sec) video Entertainment Video Player: AVI/MP4/3GP/MOV/MKV/FLV Audio Player: FLAC/APE/MP3/OGG/AMR/AAC Image: JPG/PNG/BMP/GIF FM Radio Tuner: Yes TV Tuner: N/A Language(s): Chinese / English user manual What's in the package: 1 x 1930mAh Li-on battery 1 x USB cable 1 x AC adapter 1 x User's Guide Στα 179 δολλαρια http://www.ibuygou.com/p-xiaomi_m1_dual_core_android_4_2_4_0_inch_smartphone_capacitive_1_5ghz_3g_8_0mp_rear_camera_wcdma-5588-usd.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 350 θα κοστιζει το Μι3 αυτο μπροστα του ειναι ψευτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Διαθέσιμο το Xiaomi M1 από τις 18 Δεκεμβρίου 2011 ... Χαθηκε στο δρόμο??? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Α έτσι εξηγούνται τα specs. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Πως και ανοιξαμε topic για αυτο το κινητο??Υπαρχει ανθρωπος που να το εχει παρει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Πως και ανοιξαμε topic για αυτο το κινητο??Υπαρχει ανθρωπος που να το εχει παρει?? ουτε το Star s5 το ειχαμε παρει οταν ειχε ανοιξει το νημα του,εχει παρει κανεις το xiaomi mi3? Για οσους ψαχνουν 4 ιντσες κινητο και ειναι πολλοι ειναι μια καλη προταση στην τιμη του. Edited October 17, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Αστεία τα 320 για τέτοια μετριότητα. edit: O ίδιος προτείνεις το V967 που είναι και πιο γρήγορο με το 1/3 της τιμής :shifty: Δέν θα το έλεγα αντίστοιχο από πλευράς χαρακτηριστικών αλλά από πλευράς τιμής κοντά είναι στα 106ευρώ (περιλαμβάνει μεταφορικά) από κίνα. ZTE V967S OTG Android 4.2 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch IPS qHD WiFi GPS http://www.etotalk.com/zte-v967s_p3733.html δεν νομίζω ότι βγαίνουν πλέον κινιτά μονοπήρηνα από κίνα. Edited October 17, 2013 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 trolαρισμα και από εμένα :) πάρε αγόρι μου ένα n4 να κάνεις την δουλειά σου και θα σου μεινει και κανά 70 € στην τσέπη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ουτε το Star s5 το ειχαμε παρει οταν ειχε ανοιξει το νημα του,εχει παρει κανεις το xiaomi mi3? Για οσους ψαχνουν 4 ιντσες κινητο και ειναι πολλοι ειναι μια καλη προταση στην τιμη του. Ρε tsopanos μου πετας το ΜΙ3(που δεν εχει βγει και αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο δεν το εχει παρει κανεις) σαν αντεπιχειρημα..Η διαφορα ειναι οτι το ενα υπαρχει 2 χρονια και αν σκεφτεις το MI2A(την τιμη του) δυσκολα θακ ινηθει κανεις για το ΜΙ1:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μονο rear camera εχει ? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Ρε tsopanos μου πετας το ΜΙ3(που δεν εχει βγει και αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο δεν το εχει παρει κανεις) σαν αντεπιχειρημα..Η διαφορα ειναι οτι το ενα υπαρχει 2 χρονια και αν σκεφτεις το MI2A(την τιμη του) δυσκολα θακ ινηθει κανεις για το ΜΙ1:rolleyes: το κινητο κυκλοφορει,αν δεν σε ενδιαφερει δεν εχεις λογο να μπαινεις και να κανεις κριτικη,μπορει να αρεσει σε καποιον αλλον,δεν εισαι μονος σου εδω μεσα και δεν το πεταξα σε σενα,αυτα. Edited October 17, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Τελικα δεν εχουμε καποιον να εχει παρει; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το Μ1 είναι πλέον παλιό, δεν υπάρχει λόγος να το πάρει κάποιος σήμερα από τη στιγμή που κυκλοφορεί το Μ2 με τις τόσες παραλλαγές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το Μ1 είναι πλέον παλιό, δεν υπάρχει λόγος να το πάρει κάποιος σήμερα από τη στιγμή που κυκλοφορεί το Μ2 με τις τόσες παραλλαγές του. παληο με android 4.2? Εξ αλλου ειναι κατα πολυ φθηνοτερο απο ολα τα υπολοιπα xiaomi και μια εναλλακτικη για οσους θελουν ενα 4 ιντσων που δεν υπαρχουν και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiLToS_666 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Έχω γράψει και πριν κάτι μέρες ότι έχω το F2... Είναι το ίδιο κινητό ΑΚΡΙΒΩΣ με το F2S με λίγο χαμηλότερα χρονισμένα CPU/GPU και 4GB ROM, οπτικά και κατασκευαστικά τα ίδια κινητά. Τί θέλεις να μάθεις να στο απαντήσω... Παράθεση "It is not the spoon that bends, it is only yourself." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το βασικοτερο για μενα ειναι το gps του. Αν δουλευει σωστα και αν χρειαστηκα να του κανεις διαφορα fix. Επισης γενικα να μου πεις μετα απο τοσο καιρο που το εχεις, γενικες εντυπωσεις και κυριως τι προβληματα νομιζεις οτι εχει (lag, wifi ,φωτεινοτητα οθονης, καμερα κτλ.) Απο που το πηρες τελικα και αν χρειατηκα να αλλαξεις rom. Αν ηταν ηδη root και αν εχει ελληνικα και στο μενου αλλα και στο πληκτρολογιο. Ευχαριστω και sorry αν σε κουραζω!!! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Βρηκαμε καμια λυση? Οντως εχει αυτο το cpu που λεει ο φιλος αλλα δοκιμαζοντας την μεθοδο του binary root by restore δεν μου το κανει root.. Τι στο καλο? unrootable το κανανε? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Αν είναι Mediatek κοίταξε ΕΔΩ Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts