yiannis99 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Ευχαριστούμε για την παρουσίαση :up:, από που το πήρες και πόσο? Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosapoel Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 από εδώ, κανονικά το πήρα 105 ευρώ με free shipping αλλά έγινε ένα πρόβλημα στο τελωνείο τους (έτσι μου είπε) και τελοσπάντων άργησε να το στείλει λίγες μέρες και μετά τελικά το έστειλε με DHL και όπως ήταν αναμενόμενο ήρθε πολύ γρήγορα (σε 3 μέρες από χονκ κονκ έφτασε Γερμανία, Αγγλία και μετά Κύπρο) αλλά πλήρωσα 7 ευρώ φόρο (πάλι καλά που δεν πέρασε τελωνείο, το δήλωσε χαμηλή τιμή αυτός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Με αρκετή δόση χίουμορ έχουμε άλλο ένα δημιούργημα των κινέζων http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4538 :blink::lol: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mermas Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 κινητο αυτοκινητο http://www.chinabuye.com/f458-dual-sim-dual-standby-tv-phone-car-design Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 mariosapoel said: από εδώ, κανονικά το πήρα 105 ευρώ με free shipping αλλά έγινε ένα πρόβλημα στο τελωνείο τους (έτσι μου είπε) και τελοσπάντων άργησε να το στείλει λίγες μέρες και μετά τελικά το έστειλε με DHL και όπως ήταν αναμενόμενο ήρθε πολύ γρήγορα (σε 3 μέρες από χονκ κονκ έφτασε Γερμανία, Αγγλία και μετά Κύπρο) αλλά πλήρωσα 7 ευρώ φόρο (πάλι καλά που δεν πέρασε τελωνείο, το δήλωσε χαμηλή τιμή αυτός) Με μπέρδεψες βρε φίλε, πως πλήρωσες φόρο χωρίς να περάσει τελωνείο? Επίσης, πές μου πως δουλεύει η τηλεόραση, πιάνει κανονικά τα αναλογικά κανάλια και βλέπεις καλά? πάντα είχα αυτήν την απορία και δεν έχω δεί ποτέ κανένα τέτοιο κινητό από κοντά. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 nikos_kallithea said: Mπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι ειναι οι οθονες "capacitive" και τι διαφορές εχουν απο τις άλλες, γιατι εχω μείνει λιγο πίσω:D απλα ειναι μια <<τεχνολογια>> που εχουν οι οθονες αφης για να εχουν καλητερη αποκρυση!!! το iphone εχει οθονη "capacitive" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 sofos7 said: απλα ειναι μια <<τεχνολογια>> που εχουν οι οθονες αφης για να εχουν καλητερη αποκρυση!!! το iphone εχει οθονη "capacitive" Και για να συμπληρώσω οι resistive οθόνες δουλεύουνται με πενάκι ή με το νύχι ενώ οι capacitive δουλεύονται με το δάχτυλο. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλησπέρα, Υπάρχει πουθενά κάποιος οδηγός με φωτογραφίες ή βίντεο που να δείχνει πως κάνεις αντικατάσταση του digitizer???είναι ενός φίλου και έσπασε.... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 το συγκεκριμένο είναι στο link που έχεις βάλει στο πρώτο σου post?έχω αγοράσει το ίδιο απο το συγκεκριμένο site και αύριο ή την Δευτέρα θα είναι στα χέρια μου...2 ερωτήσεις θέλω να σου κάνω...μετά απο όλους αυτούς τους μήνες είσαι τελικά ευχαριστημένος ή έβγαλε κάποια προβλήματα και η συσκευή σου ήρθε με ευρωπαικό φορτιστή??? Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 destiny1983 said: το συγκεκριμένο είναι στο link που έχεις βάλει στο πρώτο σου post?έχω αγοράσει το ίδιο απο το συγκεκριμένο site και αύριο ή την Δευτέρα θα είναι στα χέρια μου...2 ερωτήσεις θέλω να σου κάνω...μετά απο όλους αυτούς τους μήνες είσαι τελικά ευχαριστημένος ή έβγαλε κάποια προβλήματα και η συσκευή σου ήρθε με ευρωπαικό φορτιστή??? Η συσκευή για τα λεφτά της είναι φοβερή. Καλή ποιότητα, μεγάλη αυτονομία, gps δουλεύει μια χαρά, wifi, bluethothe, όλα οκ. Εμένα όμως μου έπεσε και χτύπησε το κουμπί power στην πάνω μεριά με αποτέλεσμα να ξεκολήσει από την πλακέτα. Δεν κατάφερα να το φτιάξω και η συσκευή πλέον είναι μόνιμα στο on (δεν κλείνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 basdel said: Η συσκευή για τα λεφτά της είναι φοβερή. Καλή ποιότητα, μεγάλη αυτονομία, gps δουλεύει μια χαρά, wifi, bluethothe, όλα οκ. Εμένα όμως μου έπεσε και χτύπησε το κουμπί power στην πάνω μεριά με αποτέλεσμα να ξεκολήσει από την πλακέτα. Δεν κατάφερα να το φτιάξω και η συσκευή πλέον είναι μόνιμα στο on (δεν κλείνει). κατάλαβα...το θέμα είναι να μην μου πέσει...κατά τα άλλα όλα καλά....για το φορτιστή δεν μου είπες...δεν ήταν κινέζικος... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 από που έρχονται τα αντικείμενα? από κινα ή από ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 το πήρα απο το συγκεκριμένο site που υπάρχει στο πρώτο link....και με βάση το tracking number που έχω, έρχεται απο Κίνα... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 destiny1983 said: κατάλαβα...το θέμα είναι να μην μου πέσει...κατά τα άλλα όλα καλά....για το φορτιστή δεν μου είπες...δεν ήταν κινέζικος... Για το πέσιμο εγώ φταίω, είδα ότι ξεκόλησε ο διακόπτης και συνέχιζα να τον πατάω με δύναμη μέχρι που αποκολλήθηκε από την μητρική (άνοιξα και τον είδα). Προσπάθησα να τον κολλήσω ξανά αλλά δεν κατάφερα (χρειάζεται πολύ ψιλό και καλό κολλητήρι). Πάντως ακόμα και μετά το ατύχημα δουλεύει. Όσο για τον φορτιστή του ασφαλώς είναι κινέζικος, κάνουν όλοι όμως οι miniusb φορτιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 και απο προγράμματα???κανονικά οτι έχει βγεί για windows mobile?? Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 destiny1983 said: και απο προγράμματα???κανονικά οτι έχει βγεί για windows mobile?? Το κινητό έχει windows mobile 6.5 αγγλικά. Εγώ του έβαλα το spb mobile 3.5 για να έχω ελληνικό skin (και αναζήτηση επαφές κλπ). Παίρνει όλες τις εφαρμογές για windows mobile και δοκίμασα αρκετές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 α δεν με πειράζουν τα αγγλικά, απεναντίας τα προτιμώ απο τις μεταφράσεις των ελληνικών που κάνουν οι κινέζοι...απο ώρα σε ώρα θα το έχω στα χέρια μου...οπότε αν έχω κάποια παρατήρηση θα ξαναστείλω...σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πληροφορίες γιατί το είχα λίγο άγχος αν θα βγεί καλό... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) μόλις το παρέλαβα...είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά ήρθε στα ρώσικα...το spb mobile 3.5 που το βρήκες??? μάλλον η rom είναι ρώσικη....και δυστηχώς ούτε καν αγγλική....μάλλον πρέπει να βρώ αγγλική rom να του περάσω....έχω δοκιμάσει όλες τις γλώσσες που έχει και βγάζει ρώσικα συνέχεια.... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 24, 2011 by navi55 Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) destiny1983 said: μόλις το παρέλαβα...είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά ήρθε στα ρώσικα...το spb mobile 3.5 που το βρήκες??? μάλλον η rom είναι ρώσικη....και δυστηχώς ούτε καν αγγλική....μάλλον πρέπει να βρώ αγγλική rom να του περάσω....έχω δοκιμάσει όλες τις γλώσσες που έχει και βγάζει ρώσικα συνέχεια.... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Εάν σου στάλθηκε με ρώσικη ρομ, έχεις πρόβλημα. Η γλώσσα δεν αλλάζει από πουθενά, είναι ένα πράγμα με την ρομ, ούτε μπορεί να αλλαχτεί μετά. πρέπει να αλλάξεις όλη την ρομ. Επικοινωνία με τον πωλητή να σου στείλει την αγγλική ρομ και οδηγίες πως να την περάσεις, αλλιώς δεν θα μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα εάν δεν ξέρεις ρώσικα. Για το πρόγραμμα με spb θα σου στείλω πμ, τουλάχιστον με αυτό θα έχεις Ελληνικά στα βασικά (άσχετα εάν η ρομ είναι ρώσικη, απλά να γυρίσεις την περιοχή στην Ελλάδα). Edited January 24, 2011 by basdel λάθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) το έβαλα το πρόγραμμα και κάπως μπορώ να το δουλέψω...αλλά λίγα πράγματα...επικοινωνώ και με το πωλητή που είναι online αλλά δεν απαντάει...βιάστηκα να χαρώ και έχω ξενερώσει τώρα... destiny1983 said: το έβαλα το πρόγραμμα και κάπως μπορώ να το δουλέψω...αλλά λίγα πράγματα...επικοινωνώ και με το πωλητή που είναι online αλλά δεν απαντάει...βιάστηκα να χαρώ και έχω ξενερώσει τώρα... μπορείς να μου πείς τουλάχιστον πως γίνεται να σβήσω τα λαμπάκια που ανάβουν συνέχεια???κλείνω την οθόνη απο το κουμπί power αλλά τα λαμπάκια συνεχίζουν και ανάβουν.... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 24, 2011 by navi55 Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) destiny1983 said: μόλις το παρέλαβα...είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά ήρθε στα ρώσικα...το spb mobile 3.5 που το βρήκες??? μάλλον η rom είναι ρώσικη....και δυστηχώς ούτε καν αγγλική....μάλλον πρέπει να βρώ αγγλική rom να του περάσω....έχω δοκιμάσει όλες τις γλώσσες που έχει και βγάζει ρώσικα συνέχεια.... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Ελαν σου στάλθηκε με ρώσικη ρομ, έχεις πρόβλημα. Η γλώσσα δεν αλλάζει από πουθενά, είναι ένα πράγμα με την ρομ, ούτε μπορεί να αλλαχτεί μετά. πρέπει να αλλάξεις όλη την ρομ. Επικοινωνία με τον πωλητή να σου στείλει την αγγλική ρομ και οδηγίες πως να την περάσεις, αλλιώς δεν θα μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα εάν δεν ξέρεις ρώσικα. Για το πρόγραμμα με spb θα σου στείλω πμ, τουλάχιστον με αυτό θα έχεις Ελληνικά στα βασικά (άσχετα εάν η ρομ είναι ρώσικη, απλά να γυρίσεις την περιοχή στην Ελλάδα). destiny1983 said: μπορείς να μου πείς τουλάχιστον πως γίνεται να σβήσω τα λαμπάκια που ανάβουν συνέχεια???κλείνω την οθόνη απο το κουμπί power αλλά τα λαμπάκια συνεχίζουν και ανάβουν.... Δεν θυμάμαι, εμένα δεν άναβαν, θα έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση από το μενού. Το μόνο που ανάβει περιοδικά είναι ένα μικρό πάνω πάνω. Edited January 24, 2011 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios123 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχω αγοράσει ένα sciphone i68+ και δεν μπορώ με τίποτα να του περάσω Ελληνικά. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση https://artonweb.gr Μελέτη ,Σχεδιασμός & Δημιουργία Δυναμικών ιστοσελίδων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 scorpios123 said: Παιδιά καλημέρα. Μήπως γίνεται να εγκαταστήσεις Ελληνικά σε i68+ ; manwlis77 said: δεν νομιζω να μπορεις....... scorpios123 said: Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχω αγοράσει ένα sciphone i68+ και δεν μπορώ με τίποτα να του περάσω Ελληνικά. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει; :( ---------- Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) και multitouch απότι καταλάβα δεν έχει.. βρήκα video review: Προσοχή: η προηγούμενη έκδοση με 2.1 δεν έχει dual sim! Edited January 29, 2011 by xeirwn Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Και ολες αυτες οι περίεργες συσκευές τι SAR έχουνε άραγε ; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts