Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νεο κινητο και μαλιστα ισχυριζονται πως υποστηριζει βιντεοκλησεις

λετε να πηγανε τοσα μπροστα οι κινεζοι???

(κλωνος του Χ6 παντως)

θα το χω σε 10 μερες για τεστακι :D:D

 

http://www.e-mobilo.com/zoho_w301_3g.html

http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3913

http://www.eemobi.cn/product/detail-1-2010-10950.aspx

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια χαρά,

μόλις απέκτησα και εγω ένα jaga v30 j dream και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω μαζική διαγραφή στις επαφές παρα μόνο μια προς μια.Μήπως ξέρει κανένας κάποια λύση?

ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

αγορασα πριν λιγες μερες ενα κινεζικο κινητο στυλ iphone.τυπος wifi m002l. μετα αρχισα να ψαχνω στο net τι τρεχει γυρω απο αυτα. ξεκινησα αναποδα δηλαδη. ωσπου χθες βρηκα ακρη νομιζω. σαν κινητο, ειναι τελειο. τελεια απομιμηση iphone. το θεμα ειναι τι sar εχει. βρηκα ενα site που παρουσιαζει το τηλ , και διαφοροι πελατες κανα ερωτησεις, οποτε ρωτησα κι εγω για το sar. στην αρχη δεν ξερανε τι ειναι το sar. αφου συνεννοηθηκαμε περι τινος προκειται, μου απαντησαν οτι ειναι 1,07 οταν ειναι standby αλλα οταν μιλας ειναι λιγο παραπανω. τα συμπερασματα δικα σας.

 

http://www.bigboxstore.com/productquestions/index/index/id/1506/

Ο καιρός γαρ εγγύς
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

αυτο πηρα( για δευτερο κινητο) κι εγω απο τον ιδιο πωλητη. τρεις μερες το εχω. θα δειξει
Ο καιρός γαρ εγγύς
Link to comment
Share on other sites

ξερεις αν αυτο το κινητο ειναι καλο???http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/to-ka%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-11-iphone-3gs-32gb-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-35-sharpwifitv/v/an608167168/

αυτο πηρα( για δευτερο κινητο) κι εγω απο τον ιδιο πωλητη. τρεις μερες το εχω. θα δειξει.

Ο καιρός γαρ εγγύς
Link to comment
Share on other sites

Ρώτησα και έμαθα γι αυτό το κινητάκι.Έχει όντως 3G,δεν ξέρω για βιντεοκλήση αλλά για data σίγουρα

斯塔夫罗斯 :O

Link to comment
Share on other sites

Πρόκειται για ενα κινεζικο τηλεφωνάκι με 2 sim με την επωνυμία JAGA V78 C (ελληνική εταιρία που βαζει το ονομά της σε ΟΕΜ συσκευές). Το αγόρασα σημερα απο WINDStores (και καποια ελληνικα eshops το εχουν) και εγώ. Επειδή δεν βρισκεις ευκολα πληροφορίες είπα να σας το παρουσιάσω (review) και θα επανέλθω μετά από αρκετή χρήση για περισσότερα.

http://jagamobile.com/image.php?object_type=product&image_id=1448

Δεν ειναι τοσο ωραίο όσο δείχνει στη φώτο αλλα του μοιάζει :p Η πρώτη οθόνη-αναμονής δεν ειναι όπως στην φωτογραφια (δεν μοιαζει με Nokia).

Το επισημο site ειναι εδώ αλλά δεν θα βοηθήσει και πολύ. drivers, sofware για sync θα βρείτε μαλλον καπου εδω (πειτε και σε εμας πιο ακριβως)

TV: analog TV – Reproduction and record (αναλογική, πιανει καλά σχετικα με την μικρή φορητή της κεραια, βλέπεις πάντως αν και frame-άρει ελαφρα. Για ήχο, επιλέξτε region Europe)

Monitor: 2,4’’ LCD – 262.000 colors, Touch Screen (ειναι όντως touch, ειναι 2.26'' ανάλυση 360 Χ 240 )

SIM : 2 sim cards StandBy (πχ μια Cosmote, μια Vodafone, ο μονος λογος αγοράς)

ΒΑΝD: 4 BAND – 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

FM Radio: Open hearing -3D sound – Reproduction and record (θελει την κεραία εξω, θα δω και με ακουστικά)

Memory card: Micro SD up to 2GB

2 Cameras High quality (εδώ γελάνε ειναι VGA 640X480, 0.3mp :p, ειναι 2 μια πισω μια μπροστά να μοιαζει 3G ) τραβαει και βιντεο, νομιζω vga

Wireless comunication: Bluetooth V 2.0

Mobile Internet: WAP – GPRS

Dimensions mm: 110 X 51 X 13 (106, 47, 12 το μετράω)

weight gr: 88gr (μαλλον πιο πολύ)

Time Speech: 3.5 hours (θα το δουμε)

stand by: 4000 hours (τους ξεφυγε ενα μηδενικό, θα το δουμε και θα σας πω)

Εχει και shake sensor (αλλαζεις μενού, τραγούδια, υπόβαθρο κτλ)

No JAVA (ξεχάστε miniopera, games κτλ), εχει εναν δικο του browser (δεν τον ειδα, δυο παιχνιδια)

 

Στη συσκευασία. Ενα τηλέφωνο, ενα καλώδιο usb, ενας φορτιστής θηλυκού USB που βαζεις το καλώδιο usb, ενα ζευγος ακουστικών usb μαπα ποιότητως, δυο μπαταρίες που λένε οτι ειναι 800mAh, ενα εγχειρίδιο Ελληνο-Αγγλικό (που αναφέρεται τελείως ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΝΟΥ άλλου firmware = useless :lol:)

 

Συμπαθητική κατασκευή άλλα σκληρά πλήκτρα και ο κεντρικός σταυρός μαλλον δυσχρηστος. Το δεύτερο YES (γραμμή 2) πατιέται δύσκολα και είναι προβληματικό. Γενικά τα πληκρτα εχουν θεμα. Ενώ ειναι πλαστικό ολο το κινητό, το πισω καπάκι είναι μεταλλικό (για να επάγει την θερμότητα που εύκολα αναπτύσσεται στη μπαταρία?? μαλλον). Επίσεις τι SAR να έχει?? Εδω να πούμε ότι η περιήγηση βοηθιέται από το touch screen (αντί να πατάς βελάκια κάνεις απ' ευθείας κλικ στην οθόνη σε ενα εικονίδιο)

 

Το ανοίγεις δίνεις 2 pin και ολα καλά. Το μενού αρχικά που ειναι στα ελληνικά (λέμε τώρα) ειναι για ΚΛΑΜΑΤΑ. Ειναι systrans μεταφραση και ΔΕΝ βγάζεις άκρη, στα αραβικά πιο πολλά θα καταλάβεις (πχ το clear που σβήνει γράμματα το λέει εκκαθάριση). Οπότε το γυρνάμε ΑΓΓΛΙΚΑ για να καταλαβαίνουμε (ειναι ανεξάρτητο από την γραφή που παραμένει αν θελουμε ελληνική). Γραφή ΕΛΛΗΝΙΚΗ για κλάματα ξανα :cry: Γραφει μονο μικρά ελληνικα (εχει και ς και σ) στα κεφαλαία υπάρχουν μονο λατινικά εκτός αν χρησιμοποιήσεις το touch πληκτρολόγιο (ειπαμε ειναι και touch) όπου γράφεις και καιφαλαία, αλλά δεν εχει (οπως και άλλα κινεζικα) καιφαλαιο Π, εχει μονο π στη θεση του.. :dizzy: Το touch πληκτρολογίου μονο με γραφίδα (περιέχεται μια ψειρο-γραφιδα). Ξεχάστε nonUnicode ελληνικά στα SMS (δλδ αν θελετε ελληνικα μονο 70 χαρακτηρες, αλλιως greeklish και 160, αλλαζει μονο του μολις γραψεται το πρώτο γράμμα unicode). Εννοείται δεν εχει Τ9 ελληνικό.. (ουτε αγγλικό νομιζω)

Οταν σου στέλνουν SMS με ελληνικά non-Unicode (κεφαλαία) ειναι αστείο το θεαμα (λογω γραμματοσειράς) αλλά διαβαζονται. Γενικά για να πάς γρηγορά στα SMS καλύτερα να το βαλεις σε shortcut (πάει με πολλους τρόπους).

 

Στο κατάλογο ειναι πλήρες εχει καλα contacts (ονομα ενα πεδίο, κινητό, σταθερό, γεννεθλια, εικονα, groups κτλ), αλλα τα ιδια με τα ελληνικά ξεχαστε αναζήτηση στο Ψ, Θ, Δ, Ω, Δ, Λ εκτός αν γραφεις και το πρώτο μικρό (θωμάς, αντί Θωμάς, δημητρης αντι Δημητρης). Οπότε καταλήγεις να γραφεις το πρώτο γραμμα λατινικό Dημήτρης. Αφού επιλέξεις το όνομα, πατάς το ένα ή το άλλο YES ανάλογα πως θέλεις να το καλεσεις (γινεται και από το touch πιο ευκολα, ευτυχώς). τα contact ειναι γενικα καλα..

 

Σαν μενού δεν λέω εχει δυνατότητες χαμενες εδώ και εκεί. Εχει τρεις τεσσερεις οθόνες με μενου (δεν τα εχει σε μια οθόνη) με 6 εικονιδια η καθε μια. Αλλαζεις οθόνη και με shake (κουνιμα) ή πολλά κλίκ δεξια, αριστερά. Ο μονος τρόπος να την παλέψεις ειναι να μαζεψεις τα βασικά σε "συντομευσεις" (πληκρτο σταυρός αλλαζει, και εχει και μενου συντομεύσεις που βάζεις σε ενα πληκτρο του σταυρού το κινητό). Ευτυχώς ειναι touch η οθόνη και διαλέγεις μια επιλογή κάνοντας κλικ σε αυτήν. Δεν εχει πλαϊνά πλήκτρα >:( (για ενταση φωνής, φωτογραφική)

Από μενου ειπαμε ειναι πλούσιο. Εχει κομπλέ ξυπνητήρια (ολων των ειδών), calentar, to do, calculator και δεν σημαζευται). Εχει κολπα να ανοιγοκλείνει μονο του, να δουλευει οποια sim θελεις (1, 2 και οι 2, καμια) εχει αναλυτηκα για καθε μια (χρόνους, αρχείο εξερχομένων, αναπάντητων κτλ), ρυθμιζεις με τι ενταση και ήχο χτυπά η καθε μια κτλ. Τι γινεται οταν χτυπάν και οι δυο δεν μου ετυχε θα σας ξαναπώ. :confused:

 

Το manual που περιέχεται ειναι άχρηστο, αναφέρεται σε άλλο μενού άλλου κινητού (οπτικά ειναι το ιδιο σαν μενού ομως όχι).

 

Τελος χτυπάει "ΚΑΜΠΑΝΑ" (κουδούνια, sms) ενώ θα δώ πόσο κρατάει η μπαταρία και θα σας πω.

 

MHN το πάρετε για την κοπέλα σας θα σας το φέρει κολάρο. (λογω Ελληνικών πιο πολύ). Αν ειστε μαγκες με τα γκατζετς και αποδέχεστε να το έχετε στα Αγγλικά, πάρτε το για εσάς, με λιγη εξοικείωση θα τα καταφέρετε και ελπίζω να μαλακώσουν και τα πλήκτρα.

 

Edit 2/5/10

Η ακουστική του ηχείου του εχει ενα θεματακι. ενώ ακούγεται σχετικά καθαρά ο ήχος που βγάζει ειναι "μεταλλικός" και μαλλον σιγανός, δεν αναγνωρίζεις τον άλλο (από την φωνή) και ειναι σαν να μιλάει από κάποιο τενεκεδάκι.. Από τα χειρότερα ηχεία σε κινητό που εχω δει-ακουσει (το ιδιο και απο το Handsfree που εχει, και σε ραδιο)

Η οθόνη ειναι καλής πoιότητας αλλά λογω του digitizer (αυτό που την κανει touch) δεν ειναι ιδιέτερα ευκρινής στο ήλιο. Θαμπώνει ακριβώς όπως αυτή του OMNIA I (i900).. Η αίσθηση touch μοιάζει με του omnia I επίσης και ειναι ικανοποιητική για τα χοντρά (διαλέγω ενα icon).

Οταν μιλάς σε μια γραμμή η άλλη δείχνει busy ή τον προωθεί (αναλόγως). Δεν μπορείς να πείς "με καλούνε στο άλλο" πρέπει να κλείσω"

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστουμε για την παρουσιαση πολυ καλη,ενα ακομα τυπικο φτηνο κινεζικο, με τα συνηθη πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του
Link to comment
Share on other sites

μπορειται να μου πείτε ποια e-shop στην ελλάδα πουλάνε κινέζικα κινιτα ? thx

ricardo.gr

Ο καιρός γαρ εγγύς
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά αυτό εδώ το έχει κανείς? Απ'ότι διάβασα έχει ελληνικά, wifi, gps κτλ...

Αν ξέρει κανείς θέλω να μου πει αν ''παίζει'' βίντεο από youTube και αν έχει καλή touch screen (απόκριση αλλά και αντοχή στο χρόνο).

thanks.

Link to comment
Share on other sites

[imgrft]
http://img41.imageshack.us/img41/481/gallery05t20100607.png
[/imgrft]
Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.
Link to comment
Share on other sites

δεν παιζει youtube,αποκριση οθονης καλη,αντοχη στο χρονο σε ενα μοντελο 3 μηνων δυσκολο να ξερουμε 100%
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον,το m002l καλο κινητο αλλα δυστυχως δεν μπορω την οθονη αφης!

Ακομη δεν την εχω συνηθισει και σκεφτομαι να το πουλησω ωστε να παρω αλλο με πληκτρα κανονικα!

Να τα παταω και να γραφω μηνυμα!!!

Υποψηφια ειναι κινητα τα οποια εχουν πληκτρολογιο και ειναι κλωνοι επωνυμων κινητων.

Γι αυτο κατεληξα στα παραπανω 2 κινητα που δεν εχουν τα καλουδια του m002l αλλα εχουν 2 καρτες sim τουλαχιστον.

 

Τα γνωριζει καποιος τα κινητα?

Τα εχει δουλεψει?Ειναι καλες κατασκευες?

 

e66

http://cgi.ebay.com/Unlocked-quad-band-Dual-Sim-Standby-slide-E66-GSM-white-/370363610739?cmd=ViewItem&pt=AU_Mobile_Phones&hash=item563b643673#ht_6774wt_1139

 

 

n86

1) http://cgi.ebay.com/New-Unlocked-quad-band-Dual-Sim-Java-i86-N86-Slide-GSM-/370361898007?cmd=ViewItem&pt=AU_Mobile_Phones&hash=item563b4a1417#ht_15421wt_1139

 

 

n86 με wifi και ισως gps

2a) http://cgi.ebay.com/New-unlocked-I86-Dual-Sim-WiFi-Java-mobile-I86-phone-/220599718650?cmd=ViewItem&pt=Cell_Phones&hash=item335cc492fa#ht_2399wt_1139

 

2b) http://cgi.ebay.com/2G-Sciphone-i86-Unlocked-Dual-Sim-Wifi-GPS-PDA-Phone-/320512210954?cmd=ViewItem&pt=Cell_Phones&hash=item4aa004380a#ht_4718wt_1139

 

 

Το ι86 ειναι java phone>?Aν ναι πως ειναι δυνατον να εχει gps?

Aρα κατι κρυβεται

μηπως επειδη ειναι slide θα εχω καποιο προβλημα?

Λειτουργουν κανονικα?αν καποιος τα εχει δοκιμασει ας πει.

 

Καθε λυση ευπροσδεκτη αλλα σε αντιγραφη νοκια μερια

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και από εμένα.

 

Το Σάββατο ήρθε στα χέρια του πατέρα μου το εν λόγω κινητό. το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ότι οι επαφές είναι με κεφαλαία αλλά η "γρήγορη αναζήτηση" είναι με μικρά και δεν εμφανίζει τίποτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???

 

μπορεί να αλλαχτεί η γραμματοσειρά και να δίχνει κεφαλαία??

 

ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Όχι, ούτε εγώ το κατάφερα, απλά αντί να επιλέξεις την Γρήγορη Αναζήτηση, επιλέγεις την Αναζήτηση καταχώρησης.
Link to comment
Share on other sites

σε ψαξιμο που εκανα στο ebay ειδα οτι υπαρχουν κινητα με digital tv

εχει παρει κανενας ?

πιανουν το σημα στην Ελλαδα ?

 

ειδικα τωρα που θα γινει mpeg4

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ eBay ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ το cect air phone No.1..ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΔΙΟ ΜΕ iphone ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ..ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ,ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ...ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ,ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ,ΚΑΛΩΔΙΟ usb,ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ..ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....??ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ??:(:(:(
Link to comment
Share on other sites

βαλτο οπως ειναι κλειστο στην θυρα usb του υπολογιστη. αστο κανα τεταρτο και μετα οπως ειναι χωρις να το αποσυνδεσεις, δοκιμασε να το ανοιξεις....λογικα θα ανοιξει οποτε και οπως ειναι ανοιχτο το βαζεις κανονικα στην πριζα.

εμενα ετσι μου ειχε δουλεψει ενα αλλο κινεζικο που μου εκανε το ιδιο. απλα ειναι τελειως αδεια η μπαταρια.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:
Link to comment
Share on other sites

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ......
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...