harrynaxiotis Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 καλησπερα σε ολλους! μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο ξαναμπηκα στο αγαπημενο μου σιτε. λοιπον η απαντηση για το TV PHONE V99 ειναι το V98. εχει ελληνικο μενου.το πηρα πρχθες αλλα μαλλον την ....πατησα ελαφρως...ως ελεφαντακι. σημερα το ειδα σε αλλα καταστηματα στο νετ με χαμηλοτερη τιμη.... ΕΣΚΑΣΑΑΑΑ! το πηρα απο θεσ/νικη,οχι απο το 1ΕΝΑ,απο αλλο αλλα...... η σελιδα που το βρηκα σημερα ειναι http://www.ebw.gr/store/ .............. μου λειψατε:) από κίνα με 115 ευρώ και ελληνικά http://www.ipmart.com/main/product/JINCEN,JC777s,Dual,SIM,Card,Phone,With,TV,,Bluetooth,Function,,Silver,42630.php?in=0&curr=2&ref=ipmartforum_iphone3g&find=%20Jincen%20JC777s&prod=42630 Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 μου χει κανει και μενα κλικ το συγκεκριμενο αλλα....jaga ειναι. μακαρι να το παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Ωραιο φαινεται παντος και ειναι και jaga τουλαχιστων....:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Do you like luxury items? The cellphone type? Not the ones that have diamonds like this Nokia N95, but other type of luxurious materials? If the answer to these questions was yes, take a look at the Incrudo Phantom Phone. The cellphone is so exclusive that only 10 units will be made and released in Europe. On the technical specifications list there is a 3-megapixel camera, 8GB of internal memory, and a display screen that provides a 240χ320 resolution. The screen is scratch proof thanks to the sapphire glass, and the body + buttons use titanium alloy to make it more robust. So what do you think of the Incrudo Phantom? It looks like a brick but it has style, or no? http://www.mobilewhack.com/wp-content/uploads/2008/10/incrudo-phantom.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SanaTOrium Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Μπήκα να το παραγγείλω χθες και είδα οτι έληξε ο κωδικός προσφοράς που μου είχαν στείλει και η αξία του πήγε πάλι στα 195€..... Με 145€ το σκεφτόμουν. Με 200€ λέω να πάρω το X-Box 360. Πάντως αν κανείς το αγοράσει, ας πει τι πουλιά πιάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapas Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Phone Model JINCEN JC618/618s http://img262.imageshack.us/img262/1836/jc618xw2.jpg Network: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz Dimensions: 116*56*17 mm Available Language: English, Russian, Arabic, Deutsch, Italian, Polish, Portuguese, Greek, Spainish, Vietnamese, Bahasa Melayu, French, Turkish, Bahasa Indonesia, Simplified Chinese Display Type: touch screen Display Size: 2,5 inch (περίπου 6.2 cm) MP3, βιντεο, 256M TF card, USB cable / Bluetooth Games: Two common games Camera: Camera:640*480px Quadband, Dual cards standby phone, Built-in analog TV, Keyboard input, FM radio Battery: 1500mah Παιδιά hello και απο μένα! Τι χαμός έγινε με τα κινεζικα, μαλλον τελικα μας πουλανε πολυ ακριβα την τεχνολογία οι υπόλοιποι... Εφερα μια πενταδα JINCEN JC618 και την μοιραστήκαμε φίλοι.. Το τηλεφωνάκι έχει καλά και κακα, να τα πούμε όλα.. Τα κακα.. πίσω γράφει κατι σαν φακός pentax με 3χ, με 5χ zoom ουτε αυτοί δεν εχουν αποφασίσει... Δεν εχει καθολου zoom και αναλυση μεγιστη 640χ480 (εκτος αν δεν το βρηκα, αλλα δεν νομιζω). Τυπικές παλιες καλες φωτό βγαζει, παιρνει και το βραδυ, εχει και αρκετες ρυθμίσεις. δεν εχει καμερα εμπρος. τα μυνηματα μπορεις να γραψεις Ελληνικά αλλά δεν εχει Τ9. Επίσης πέφτει στους 70 χαρακτήρες λόγω unicode απο τους 160 . επίσης για να πας στο μενου να επιλέξεις τα ελληνικά στο μυνημα πρεπει να περασεις απο τις περισσοτερες γλώσσες .. Ταλικα δεν συμφερει την βαβουρα, καλυτερα greeklish... Δεν εχει συνδεση με outlook, ουτε βρήκα τρόπο να μεταφέρω τις μνήμες απο το παλιο μου Nokia. Μονο μεσω SIM αντιγραφή. λιγο "κινέζικο" το εξωτερικό σχεδιο με το αναγλυφο σχεδιακι.. Τα καλά.. Απίστευτο αναλογικό tuner τηλεόρασης. Πιο γρήγορο απο την τηλεόραση σπίτι. Με την κεραία ανοιχτή πιανει καμπανα. Κάνεις εγγραφή απο τηλεόραση σε avi και παιρνεις και screenshot Πολύ καλο ράδιο παλι με την ιδια κεραία, πολύ καλός ήχος στα τραγουδια mp3 Ολο το μενου ειναι πολύ προσεγμένο και το software μεχρι τώρα δεν μου εχει κάνει κολλήματα. Οι δύο κάρτες δουλευουν αψογα, έχει 2 μετρητές σήματος, ειδοποιείσαι απο ποια sim σε παίρνουν και μπορείς να επιλέξεις απο ποια θα πάρεις τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν έχει στυλάκι μαζι και με το δαχτυλο ζορίζει λίγο. Χρησιμοποιώ οτιδήποτε μαλακο πλαστικό. Ολη η κατασκευη είναι πολύ στοιβαρή. Η μπαταρία κρατάει αρκετα και μέ χρήση τηλεόρασης.. Ενα μπράβο πάντως στους κινέζους που χρησιμοποιούν τεχνολογία και την κάνουν προσιτη, και δεν αφήνουν τους άλλους να μας τα πουλήσουν σε 2-3 χρόνια (τώρα το νεο ταδε με τηλεόραση!) Οτι πληροφορίες έχετε και λύσεις προβλημάτων, γράψτε τες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xakou Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Phone Model JINCEN JC618/618s http://img262.imageshack.us/img262/1836/jc618xw2.jpg Network: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz Dimensions: 116*56*17 mm Available Language: English, Russian, Arabic, Deutsch, Italian, Polish, Portuguese, Greek, Spainish, Vietnamese, Bahasa Melayu, French, Turkish, Bahasa Indonesia, Simplified Chinese Display Type: touch screen Display Size: 2,5 inch (περίπου 6.2 cm) MP3, βιντεο, 256M TF card, USB cable / Bluetooth Games: Two common games Camera: Camera:640*480px Quadband, Dual cards standby phone, Built-in analog TV, Keyboard input, FM radio Battery: 1500mah QUOTE] Από βάρος τί λέει; Πόσα γραμμάρια είναι; Οι διαστάσεις είναι σωστές; Στο τηλεφωνικό κατάλογο έχει σωστή ταξινόμιση; Από που το πήρες και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapas Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 γύρω στα 120 γραμμάρια είναι, δεν εχω όμως ζυγαρια ακριβείας.. οι διαστάσεις είναι σωστές, δεν ειδα καμια ταξινομηση στον καταλογο γιατι πρεπει να πατησεις το πρωτο (ή τα πρώτα) γραμματα και σου βρίσκει την καταχώριση site http://www.papayaone.com/triband-mobile-p-657.html Εχει μείνει 1, χρησιμοποιμένο 1 ώρα για check oti είναι οκ , στα 90 ευρώ, όσο στοίχισε με τα μεταφορικά. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι εχω χασει τα ακουστικά, εχω φαει το σπίτι, μπορει καποια στιγμη να τα βρώ.. Οποιος το θέλει στείλτε pm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 to bradaki tha anebaso videaki na to deite...kalitera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenix_fl Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Για τα λεφτά του δεν είναι καθόλου καλό... Ακόμα και με 145 ευρώ, θα έπαιρνα Neodone N2. Απλά κοροϊδία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redblueadv Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 γύρω στα 120 γραμμάρια είναι, δεν εχω όμως ζυγαρια ακριβείας.. οι διαστάσεις είναι σωστές, δεν ειδα καμια ταξινομηση στον καταλογο γιατι πρεπει να πατησεις το πρωτο (ή τα πρώτα) γραμματα και σου βρίσκει την καταχώριση site http://www.papayaone.com/triband-mobile-p-657.html Εχει μείνει 1, χρησιμοποιμένο 1 ώρα για check oti είναι οκ , στα 90 ευρώ, όσο στοίχισε με τα μεταφορικά. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι εχω χασει τα ακουστικά, εχω φαει το σπίτι, μπορει καποια στιγμη να τα βρώ.. Οποιος το θέλει στείλτε pm.. file moy me endiaferei h syskeyh afoy les pos ola einai ok steile mail pls an einai sto redblue_adv@yahoo.gr me ton tropo poy thes na epikinonisoyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 http://www.1ena.com/tvv/all.jpg Χαρακτηριστικά Τηλέφωνο ταυτόχρονης λειτουργίας 2 καρτών SIM (ανεξαρτήτου δικτυού) με υποστήριξη 2 bluetooth * Συχνότητες λειτουγίας: 900/1800MHZ * Οθόνη: 3.0" Touch Screen με 64.000 χρώματα, & * ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & FM Radio * Ηχεία: έξι στερεοφωνικά ηχεία * Βάρος: 130g (με την μπαταρία) * Διαστάσεις: 116 x 53 x 18.5 mm * Music player: Υποστηρίζει MP3, με mp3,midi,wav format * Movie player: Υποστηρίζει 3GP/MP4 movie player σε full-screen mode * Λειτουργία κάμερας: 2 x Cameras με 2M Pixel, 1280x1024 Max, 16 Digital zoom, SXGA/XGA/VGAQVGA * Λήψη Video recording (MPEG4) * Ψηφιακή εγγραφή ήχου * Προβολή εικόνων: JPEG/GIF/BMP http://www.e-smartbuy.gr/images/stories/image34_tckv98dualsim.jpg Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 κάτι λέει... ήθελα να το πάρω τότε... ρώτα και στο υποφόρουμ με palm os... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Γνωρίζει κάποιος παιδιά αν το κινητό έχει ενεργή αναμονή? Γιατί εργοστασιακά τουλάχιστον το δικό μου δεν είναι ρυθμισμένο έτσι. Εννοώ δηλαδή στην οθόνη αναμονής να εμφανίζονται ειδοποιήσεις για τα μηνύματα, τις κλήσεις, εικονίδια για το bluetooth ή ό,τι άλλο επιλέξει ο χρήστης να βάλει σαν συντόμευση. Κάτι σαν την φωτογραφία που επισυνάπτω για παράδειγμα. 'Οποιος ξέρει ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimthebig Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 για σας ο rodakinο μηπως εχει αλλο ενα τετοιο ρολοι για πουλημα γιατι ενδιαφερομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkeram Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Παιδιά να κάνω μία ερώτηση. Ένα φίλοε μου χάρισε ένα P888 mobile watch χωρίς cd και χωρίς manual. Προσπαθώ να βρω το manual καθώς επίσης ν' αλλάξω και τον κωδικό του τηλεφώνου που το κλειδώνει. Μάταια 'όμως. Μήπως κάποιος μπορεί να δώσει μια χείρα βοηθείας?. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biliosis Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 dokimase 1122 gia ta kinezika arithmos epanaforas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Δειτε εδω...:confused: http://meridiist-phone.com/default.asp?idfrom=3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_AV Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Εμφανισιακα δεν μαρεσει καθολου.....Αισχος. Οσο για τα λεφτα του....Σιγα μωρεεεεεεεε:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Οσο για τα λεφτα του....Σιγα μωρεεεεεεεε:lol::lol::lol::lol: Τζαμπα πραμα....:rolleyes::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 καλά η απίστευτη πόρωση αυτό το μηχανηματάκι!!! και εγώ το ήθελα απο τότε που είδα ένα προηγούμενο μοντέλο του στην Αγγλία το 2001... Δεν είναι τηλέφωνο και δεν είναι χρήσιμο πλέον παρά μόνο για παιχνίδι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Μια και δεν υπήρχε θέμα για το νεό HP iPAQ Voice Messenger, το ρίχνουμε εδώ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF05a/215348-215348-64929-3352590-3352590-3806508.html Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ωραιο φαινεται... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 υπαρχει ελληνικο καταστημα που να το φερνει σε συμπαθητικες τιμες ή ολα ζητανε τα μαλλια της κεφαλης τους ? ειδικα οταν βλεπω σε σάιτ οτι ενα αντιστοιχο κινητο στοιχιζει 110 δολαρια, αρνουμαι να πληρωσω 250 οπως το αγορασε ενας φιλος του πατερα μου κ μετα μου κουνιοτανε για το θαυμα της τεχνολογιας που αγορασε .. τι να πει κανεις .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Παιδιά τι λέει τελικά το τηλέφωνο? Ποια προτερήματα και ποια μειονεκτήματα διακρίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts