Jump to content

dpapas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dpapas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dpapas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω ένα alcatel pixi (3 νομιζω) δώρο απο εταιρία κινητης, μεχρι να παρω το κανονικο τηλεφωνο το χρησιμοποιουσα κανα μηνα. Ηρθε το καινουργιο, εβγαλα την καρτα και το ξαναάναψα. Ζηταγε pin, φυσικα δεν ηταν αυτό της καρτας. Λεω δε βαριέσαι.. Εκανα factory reset (volume up + power), τελειωσε, εκανε restart, βγαζει την πρωτη οθονη "επιλεξτε γλωσσα" και με το που παταω την γλώσσα ξαναβγαινει η ίδια οθονη και ζηταει PIN! Το εχω κανει 6 φορές. Εχω σαλταρει. Τι factory reset ειναι αυτό? στο μεταξυ πουθενα στο ιντερνετ δεν βρηκα λυση , σαν να μην το εχει αντιμετωπίσει κανείς! Αν ξέρετε κάτι, ή καποιον, ακομα και μα πληρωμη καποιο καταστημα (λογικη πληρωμη εννοω, 50 ευρω κανει το τηλεφωνο!) πειτε!!! θελω να το βαλω στο αμαξι συνδεμενο με BT να δειχνει την καταναλωση (βασικα μονο για αυτό ειναι ικανο και να παιρνει τηλεφωνα, τετοιο σερνάμενο πράγμα είχα καιρο να πιασω στα χερια μου..)
  2. lenovo a850, 3 χρονια αγορασμενο σας "κινεζικο" απο το το2c στα 130 ευρω οταν εδω αγοραζαν σε διπλασια τιμη τα σερναμενα 2πυρηνα με 512 μνημη , εχει πεσει κατω δεκαδες φορες, εχω σπασει την οθονη, ακομα δουλευει σα σκυλι. Και αξια ανεκτιμητη να εχει δωσει ο φιλο ενα σκασμο λεφτα για sony 4 ιντσο, και να βγαζω την παντοφλα των 130 ευρω κα να του ριχνει τα αυτια, σε χαρτες, ιντερνετ, gps, διπλη καρτα.
  3. Καλημερα! εχει λύσει κανεις το πρόβλημα που δεν φαινεται το όνομα αυτού που καλέι οταν έχει/δεν έχει το +30 μπροστα η επαφή? Με έχει τρελλάνει!
  4. Υπάρχει καποιος έστω και ημιανεπίσημα που επισκευάζει LENOVO ή άλλα παρόμοια τηλ στην Ελλάδα? Δηλαδή μια αλλαγή οθόνης, ένα βύσμα handsfree που δεν δουλεύει, ένα βύσμα φορτιστή, μια πλακέτα που ψιλοβράχηκε κλπ. Από ότι καταλαβαίνω έχουμε πάρει χιλιάδες κόσμος τα κινητα LENOVO απο κινα και σιγκαπουρη. Η εγγύηση ισχύει, κάνει περίπου 9-10 ευρώ να σταλεί πίσω και να φτιαχτεί. Η επισημη LENOVO στην Ελλαδα έχει αναρτήσει ανακοίνωση στο site της οτι δεν υποστηρίζει τα κινητα στην Ελλαδα,δεν τα έχει κάνει δηλαδή επίσημη εισαγωγή. Βλέπω όμως σιγα σιγα καποια site να τα πουλάνε. Φυσικά σχεδόν στην διπλάσια τιμη (το Α850 το πήρα 130+ ευρω, πωλείται Ελλάδα στα 250+) Για αυτά τα τηλέφωνα, το σερβις που γίνεται αν πάθουν κάτι, έστω και εκτός εγγύησης? Ευχαριστώ.
  5. Παιδια το μαμισιο multilang ρομ που εχει και τα ελληνικα που το βρισκουμε? εγραψα στον κινεζο , το phteknet@gmail.com toy to2c.com αλλα δεν απανταει 3 μερες τωρα φυσικα εκανα την αναβαθμιση (που να μην σωσω) και το τηλ εχει μονο αγγλικα και κινεζικα τωρα.. ευχαριστω..!!
  6. dpapas

    Lenovo A850

    Παιδια αυτό με το καλιμπραρισμα της μπαταρίας δεν το επιασα καλα.. 2-3 φορες 100%-10% και μετα φορτιζουμε μεχρι 40%? ή το αφήνουμε μεχρι να πεσει στο 40%? ουτε μιση μερα δεν θα μου βγαζει με 40% φορτιση.. Επίσης το τεσταρα σαν gps, εβγαλε σερι κανα 6ωρο. Με το Sygic και οθονη συνεχως ανοιχτη στο φουλ. Τώρα το σύνδεσα σαν bluetooth και βλέπω καταναλωση του αυτοκινητου, κανα 4ωρο εβλαλε σε ταξιδι.. Γενικώς σε κανονικη χρήση παει 2 μερες, αν ζουζουνιζεις πολυ στο fb μπορει και μια μερα. Στο αμαξι αν κανω μεγαλα ταξιδια θελω συνεχεια φορτιστη αλλιως μετα την Κατερίνη (απο αθηνα), αρχίζεις να μην εχεις τηλεφωνο... Επίσης να προσεχετε πολυ τον φορτιστη, η μουφα στην ακρη είναι της πλάκας, μην παθετε καμια ηλεκτροπληξια στο βγαλσιμο απο την πριζα. Αγοραστε εένα κανονικο ανταπτορα. Η κοληστε τον με Logo όπως είπε ο φίλος πριν (οχι μεσα στις επαφες, τα πλαστικα εξω εννοω, εκει που ακουμπαει ο φορτιστης με τον ανταπτορα) εγω τσαντιστικα και βρήκα ενα παλιο καλωδιο με πριζα, του περασα δυο ακροδεκτες και τους πονταρα πανω στα σιδερα και τους κάλυψα με θερμοσυστελλομενο... Το τηλέφωνο super παντως, σκυλι μαυρο, κλείνω 3ο μήνα συνεχώς ανοιχτό, 2 ρεσταρτ του εχω κάνει. Φίλοι με samsung δεν το πιστευουν ποσο γρηγορο είναι. Και οποιος σας λεει για την οθονη οτι δεν είναι 720p, να λετε δεν σας νοιαζει, γιατί είναι μια χαρα για την δουλεια που κάνει.!! Αφήστε τους αλλους να πληρωνουν 400σαρια και 500σαρια για hd οθονες.. :lol::lol:
  7. Ναι η οθόνη δεν είναι πολυ μεγάλη, αν έχεις συνηθίσει άλλα κινητά φαίνεται μικρή. Το έδωσα στον πατερα μου που έχει και ένα θεματακι με την πρεσβυωπία, αλλά βαζοντας τους μεγαλους χαρακτήρες βελτιώθηκε πολυ η κατάσταση. Ενα θεμα που εχω είναι οτι δεν κλείνει το σπαστικο γκλικ-γκλικ στα πλήκτρα στο κανονικό προφίλ. Δεν έχει επιλογή "κλειστό" που υπάρχει στα άλλα πιο ήσυχα προφίλ.... Α, έχει και πυξίδα και υψόμετρο.... και ο φακός σούπερ!!!
  8. Το πήρα σήμερα για αναβαθμιση συσκευής, όντως πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καλα πλαστικά και σιλικόνη απο κάτω, πολυ γρήγορο και απλό μενου Ειναι 3G, quad band, εχει BT, usb, πρόγραμμα σε cd, δυνατό led φακο. Εχει 1600χ1200 μεγιστη φωτο (μετρια ποιότητα δηλαδή) , στα 285kb το κάθε αρχείο, πολυ καλη ποιοτητα ηχου στο Mp3 και ραδιο (το ραδιο παιζει μονο με τα ακουστικα για κεραια) 176χ144 στο βιντεο, μετρια ποιότητα.. εσωτερική μνήμη 15Μβ, εισοδος για microsd Γενικά φαίνεται καλό τηλ για σκληρή χρήση,
  9. Παω να κλείσω δευτερο χρόνο με το 6288, απλα αψογο εχει πεσει πανω απο 20 φορες στην ασφαλτο, εχει γίνει 3 κομματια (συσκευη, καλυμα, μπαταρια) αλλα κανενα προβλημα. Μεχρι που εκατσα πανω του και εσπασα το κρυσταλο του καλυματος. Τιμη η προσοψη -πισω καλυμα ελλαδα 28 ευρα, τα βρηκα μεχρι και 25 http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=130&p=6423&lstLanguages=gr και στο ebay μαρκας "fine touch" ηρθε σπιτι 5λίρες με τα μεταφορικα μεσα. την πηρα μπλε, ετσι για την πλακα. http://cgi.ebay.co.uk/N-Blue-Fits-Nokia-6288-Fascia-Facia-Housing-Back-Cover_W0QQitemZ320320492196QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN?hash=item320320492196&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 α, είχε και τα κουμπια πανω και εχτρα πληκτρολόγιο μαζι.. Αψογη συναρμογη, συστηνω το μοντελο αυτό ανεπιφύλακτα...
  10. Τα είδα στο tv95 που εχει το ιδιο software, εχει φακελακι για το μυνημα, ενα τουιτι που κουναει λυπημενος τα φτερα του στην αναπαντητη (εχει λιγο πλακα ομολογω!!), δυστυχώς το παραπανω τηλ το πήρε φίλος και το εδωσε στον γιο του..
  11. Ετσι εκανα την τελευταια φορα, εβαλα αυτά που κανουν 100$ να τα γραψει 75, και με πήραν τηλεφωνο απο το τελωνείο και μου ειπαν: "κυριε ταδε, τα τηλεφωνακια σας κανουν πανω απο 90$, τα εχετε υποτιμολογίσει..." Εχουν αρχίσει και μαθαινουν τις μαρκες....Δεν ειναι και χαζοι... μαλλον βλέπουν εκατονταδες καθε μερα.. Αυτα που θα φερω τώρα τα βάζει ο ασιατης στην κανονική τους τιμή και οτι βρεξει ας κατεβασει... Παιζει και ρόλο και πόσα φερνεις. για 1-2 νομιζω δεν ασχολουνται, αλλα εφερα 10 δείγματα την προηγουμενη φορα και με τσιμπήσανε...
  12. Μαλλον εχεις δίκιο, γιατί τελικά μου βγήκαν με φπα και τελη 35% σύνολο ακριβότερα απο την τιμή με μεταφορικά.. Βράστα δηλαδή...
  13. Μπραβο ρε φιλε droulis, μου ελυσες την απορία.. Εγω είχα στα χέρια μου αυτό που λές, το πήρα μεταχ απο το μοναστηράκι και εντυπωσιάστηκα, εγραφε πανω Ν99 και ήταν πολυ γρήγορο με μια καρτα, πολυ καλη ποιότητα κατασκευής (παλι μονο αγγλικα) αυτό που αναφέρω εδώ με απογοήτευσε.. Τουλαχιστον εχει μετρια καμερα (σε σχεση με τις 0,3 των αλλων)... Αντιγραψανε τον ευατό τους! και λαθος! Φίλε για το τελωνείο. Αν παραγγείλεις 5-10 μαζι, αρχίζει ο τελώνης και το ψαχνει. Και αν το ψαξει, πας για 14-15% φόρο και 19% φπα, βραστα. Μπορεί να σε παρουν και τηλ απο το Τελωνειο για διευκρινήσεις.. Για ένα δεν νομίζω να ασχοληθούν. Αν στο εχουν στείλει μεσω EMS, εδώ θα το παραλάβεις σπίτι σου απο τα ΕΛΤΑ (πορτα -πορτα). Αν εχει φόρο, θα σε ειδοποιήσουν απο τα Ελτα και θα πρεπει να τους πληρώσεις οταν ερθουν. Ειναι ευκολη διαδικασία μην ανυσυχείς...
  14. Sorry, δεν τα έψαξα αυτά, επιφυλασομαι... Αν λεει κατι αυτό, έχει ακριβώς το ίδιο software με το jc777s, δεν βρηκα διαφορες. Καλυτερο δεν νομίζω, νομιζω οτι είναι ακριβώς τα ίδια και είναι θεμα γουστου. Απλα δείχνει πιο μεγάλο ενω εχει σχεδον τις ίδιες διαστάσεις, αλλα ειναι πιο τετραγωνισμένο απο το jc777, που με τις πιο μαλακές καμπύλες στις γωνίες δείχνει ελαχιστα μικρότερο... ενας φίλος ηλεκτρονικός μου εχει υποσχεθει να μετρήσουμε και SAR, αντε θα τον φαω την αλλη εβδομαδα να το κανουμε.. Παντως το καλο ειναι οτι το JC777s και το jc688 εχουν σωστά την ακτινοβολια στο πανω μερος και προς τα έξω, αντίθετα με καποια επώνυμα κινητα που ακτινοβολούν μεσα στην παλαμη μας.. Αυτό τουλαχιστον το είδα με ένα απο αυτά τα χαιμαλια που αναβοσβήνουν (Iso 9999 διασικασία!!)
  15. http://www.safedriver.gr/varius/mobile/d2000.jpg Στα 110 ευρώ ήρθε από κίνα με τελωνείο και μεταφορικά. 11,4x5,4x1,8 (συγχωρεστε κανα χιλιοστο πανω-κατω) Μόνο αγγλικο μενου, αγγλικά μηνύματα. Όταν έρχεται μήνυμα στα ελληνικά χάνει τους μισούς χαρακτήρες.. Δεν εχει εξωτερικό volume οπότε είναι δύσκολο να το χαμηλώνεις από τα μενού Καμερα με μεγιστο 1280χ960 (1,3mp), μετριας ποιότητας φωτό Οθόνη αφής 2.6, λίγο πιο ‘σφιχτή’ από τα jc777s, jc688s, tv95 Καλό συντονισμό στην TV, το ραδιο συντονίζει και αυτόματα με μνημες και ανα 0,1 manually. 2 καρτες, δουλευουν ταυτόχρονα, 1 καρτα μνημης (περιεχει μια των 256mb) Αργό μενου. Aργοτερο από τα παραπανω… Καλός στερεοφωνικός ήχος 2 μπαταρίες, ακουστικά και usb καλώδιο-φορτιστής Από εμφάνιση είναι πιο ‘κινητο’ από τα jc777s, jc688s, δηλαδή πιο μικρό και μανιτζλέβελο. Η ποιότητα κατασκευής και τα πλαστικά είναι αρκετά καλά. Στα κατά η μετρια ποιότητα των φωτό και η παντελής έλλειψη Ελληνικών. Αυτό το κανει ακατάλληλο για την Ελληνική αγορά. Μονο αν καποιος το θελει σαν τηλεοραση – ραδιοφωνο και δεν στελνει – λαμβανει μυνηματα… δυσκολο.. Εξαλλου με 5-10 ευρώ παραπανω υπάρχουν τα jc777s, jc688s, tv95 που είναι σαφώς καλύτερα… Μην το παρετε, οχι στην υπάρχουσα μορφή του και όχι με αυτόν τον αργό επεξεργαστή...
×
×
  • Create New...