ap1986 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Απεγκατεστησα τελείως τον Nova, είμαι με τον defaukt τώρα, θα περιμένω κάποια αναβάθμιση του nova και θα δοκιμάσω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleancut Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Μετά την εγκατάσταση του MIUI 14 έχει κανείς θέμα με τις ειδοποιήσεις του Viber? Έρχονται μόνο αν μπεις στο app... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 3 ώρες πριν, cleancut said: Μετά την εγκατάσταση του MIUI 14 έχει κανείς θέμα με τις ειδοποιήσεις του Viber? Έρχονται μόνο αν μπεις στο app... Οχι κανένα, ούτε με gpay που αναφέρθηκε πιο πριν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 14 ώρες πριν, cleancut said: Μετά την εγκατάσταση του MIUI 14 έχει κανείς θέμα με τις ειδοποιήσεις του Viber? Έρχονται μόνο αν μπεις στο app... Ούτε και εγώ έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Viber έρχονται κανονικά . Για δες τις ρυθμίσεις σου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Και σε μένα δουλευουν τα πάντα (με xiaomi.eu stable 14.0.5). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 26 minutes ago, fufutos said: Και σε μένα δουλευουν τα πάντα (με xiaomi.eu stable 14.0.5). +1 και εδώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 MIUI Global 14.07 o.k. ! εκανα και ενα hard reset (Παλιά Συνήθεια) και ολα o.k. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleancut Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Τα έχω τσεκάρει όλα ρε να πάρει. Τέσπα, θα περιμένω λίγο γιατί τραβάει κάτι φλασιές και lags το update. Ίσως δεν ήταν 100% έτοιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Η αυτόματη εναλλαγή των σούπερ ταπετσαριών από Φωτεινή σε σκοτεινή λειτουργία δεν λειτουργεί. Επίσης ούτε όταν επιλεχθεί χειροκίνητα λειτουργεί, από το μενού ή την συντόμευση. Ο μόνος τρόπος είναι να εφαρμοστεί μια άλλη σούπερ ταπετσαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Μετά την αναβάθμιση, μου εμφανίστηκε πρόβλημα με τις κλήσεις VoWiFi, το οποίο δεν υπήρχε με το miui 13. Το πρόβλημα είναι απλό: δεν σε ακούνε, δεν τους ακούς. Κλείνοντας το VoWiFi, όλα καλά. Ίσως τελικά είναι καλό να γίνει ένα factory reset μετά την αναβάθμιση αυτή. Αλλά βαριέμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) 1 hour ago, ParallelUniverse said: Μετά την αναβάθμιση, μου εμφανίστηκε πρόβλημα με τις κλήσεις VoWiFi, το οποίο δεν υπήρχε με το miui 13. Το πρόβλημα είναι απλό: δεν σε ακούνε, δεν τους ακούς. Κλείνοντας το VoWiFi, όλα καλά. Ίσως τελικά είναι καλό να γίνει ένα factory reset μετά την αναβάθμιση αυτή. Αλλά βαριέμαι. Δοκίμασες να το απενεργοποιήσεις/ενεργοποιήσεις μέσω του παρόχου σου; Edited March 15, 2023 by kybos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 14 minutes ago, ParallelUniverse said: Μετά την αναβάθμιση, μου εμφανίστηκε πρόβλημα με τις κλήσεις VoWiFi, το οποίο δεν υπήρχε με το miui 13. Το πρόβλημα είναι απλό: δεν σε ακούνε, δεν τους ακούς. Κλείνοντας το VoWiFi, όλα καλά. Ίσως τελικά είναι καλό να γίνει ένα factory reset μετά την αναβάθμιση αυτή. Αλλά βαριέμαι. Μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου, κάπου είναι στις ρυθμίσεις που σου δίνει και δυνατότητα για επαναφορά των ρυθμίσεων bluetoooth κτλ. Αν και προσωπικά πριν από κάθε μεγάλη αναβάθμιση πρώτα κάνω factory reset και μετά την αναβάθμιση και μετά ξανά factory reset ξανά και μετά στήσιμο το smartphone από την αρχή, όσο και να το βαριέμαι και μου τρώει χρόνο ξέρω ότι δεν γίνεται συχνά και ότι θα με γλυτώσει από μικρό προβλήματα που μπορεί και λογικό να υπάρξουν από την απευθείας αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 3 ώρες πριν, ParallelUniverse said: Μετά την αναβάθμιση, μου εμφανίστηκε πρόβλημα με τις κλήσεις VoWiFi, το οποίο δεν υπήρχε με το miui 13. Το πρόβλημα είναι απλό: δεν σε ακούνε, δεν τους ακούς. Κλείνοντας το VoWiFi, όλα καλά. Ίσως τελικά είναι καλό να γίνει ένα factory reset μετά την αναβάθμιση αυτή. Αλλά βαριέμαι. Δεν ξερω αν ''φταιει'' το hard reset αλλά δουλεύει μια χαρα ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 6 ώρες πριν, kybos said: Η αυτόματη εναλλαγή των σούπερ ταπετσαριών από Φωτεινή σε σκοτεινή λειτουργία δεν λειτουργεί. Επίσης ούτε όταν επιλεχθεί χειροκίνητα λειτουργεί, από το μενού ή την συντόμευση. Ο μόνος τρόπος είναι να εφαρμοστεί μια άλλη σούπερ ταπετσαρία. Όσοι από τους φίλους έχουν κάνει επαναφορά συστήματος (hard reset) μετά την αναβάθμιση, θα μπορούσαν να τσεκάρουν αν το παραπάνω πρόβλημα επιλύθηκε; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Σε μένα δουλεύει σκοτεινή-φωτεινή χειροκίνητα και αυτόματα, χωρίς hard reset. Dirty flash την xiaomi.eu 14.0.5 πάνω σε XTRV 13.0.9 xiaomi-hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 41 minutes ago, fufutos said: Σε μένα δουλεύει σκοτεινή-φωτεινή χειροκίνητα και αυτόματα, χωρίς hard reset. Dirty flash την xiaomi.eu 14.0.5 πάνω σε XTRV 13.0.9 xiaomi-hellas. Μη συγκρίνεις κινεζική custom rom με μαμά (EU-MI) δεν έχουν καμία σχέση. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 (edited) Παιδεύομαι να βγάλω την ειδοποίηση για το VoWiFi >>>> καμια ιδέα ? ευχαριστω ! Edited March 15, 2023 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 12 ώρες πριν, chios said: Μη συγκρίνεις κινεζική custom rom με μαμά (EU-MI) δεν έχουν καμία σχέση. Γι αυτό και η διευκρίνηση 👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos25 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Καλησπέρα, έκανε αυτόματα update στην global 14.0.4. Η eu έκδοση από miui downloader είναι "σπασμένη" ? Ρωτάω γιατί θέλω το volte, το οποίο είδα ότι δουλεύει στην eu αλλά έχω και ebanking στο κινητό και σκέφτομαι μην γίνει καμία στραβή. Επίσης στο ασύρματο android auto έχει βρεθεί καμία λύση στις αποσυνδέσεις όταν κάνεις κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Καλησπερα. Ποιο VPN χρησιμοποιείται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 11 ώρες πριν, mariodj said: Καλησπερα. Ποιο VPN χρησιμοποιείται ? Adguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 8 ώρες πριν, Vangie said: Adguard Εγω το δωρεαν PROTONVPN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 Adguard Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από αναβάθμιση στην 14 υπάρχουν τα εξής προβλήματα Μπαταρία περίπου τη μισή διάρκεια σε σχέση με πριν. Χάνονται κλήσεις και δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολλές φορές. Το κινητό απλά ζεματάει! Κάποιος Που αντιμετωπίζει τα ίδια? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osfp922 Δημ. March 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2023 Με το miui 14, πρέπει να χρησιμοποιούμε την επέκταση μνήμης και ποια 2,3 ή 5 GB (κάτοχος 6GB μνήμη RAM); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts