sotosok Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Εγώ δεν έχω σκοπό να δώσω άλλο χρόνο στο τηλέφωνο χάνοντας κλήσεις ειδοποιήσεις mail , με τόν proxy είχα μικρό θέμα και το πάλευα με τις ειδοποιήσεις όχι, πέρασα σε Α52S και όταν ξεπεράσει η εταιρεία τις παιδικές ασθένειες επιστρέφω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Ωχ! Το στόμιο θα βγάλω αν το πάρω. Να είστε καλά. Θα κοιτάξω για κάτι άλλο. Εγώ θέλω να δουλεύει απρόσκοπτα out of the box. Να σκεφτείτε ότι έχω ένα παλιό Samsung J5 2017 και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί του από την ημέρα που το πήρα. Απλά δουλεύει. Ε . Κάτι τέτοιο θέλω να αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Εμένα αυτό με το proximity sensor έχει πολύ πλάκα (not). Τους πρώτους μήνες λειτουργούσε μια χαρά... Εδώ και δύο βδομάδες δεν θέλει να λειτουργήσει. Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο, μετά ανακαλύπτω διάφορα που έχουν γίνει με το αυτί μου. Άλλες φορές μπαίνει σε διάφορα μενού εφαρμογών, άλλες παίρνει screenshot την κλήση... Μερικές φορές φυσικά βάζει την κλήση στο mute που είναι και το χειρότερο από όλα! Το κινητό είναι ακόμα σε εγγύηση, αλλά έχω μπλέξει με πολύ κακό μαγαζί και δεν μπορώ να μείνω χωρίς κινητό κάνα δυο βδομάδες μέχρι να το φτιάξουν / αντικαταστήσουν από την info-quest... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 On 8/1/2022 at 12:54 ΠΜ, freddaras said: Η μπαταρία στα 60Hz σου βγάζει δύο μέρες χαλαρά.. Είναι πολύ δυνατή γενικώς.. Οθόνη απίστευτη, κάμερα ειδικά την μέρα πολύ δυνατή, βραδινές και σελφι με gcam ανεβαίνουν level.. Το έχω μισό χρόνο περίπου και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω. Παραμένει γρήγορο πάντα σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες και είναι ένα πακέτο που τα έχει κυριολεκτικά όλα όταν λέμε όλα εννοούμε όλα . Δυνατά stereo ηχεία ράδιο, υπέρυθρες, κάρτα μνήμης, ραδιόφωνο, Jack, usb on the go κτλ. Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να ζητήσει κανείς.. Ίσως η τελευταία κυριολεκτικά συσκευή που μας τα δίνει όλα. Στα συν βάζουμε και την αναβάθμιση που θα έρθει σε λίγο καιρό.. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια Gcam χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 15 ώρες πριν, harrisxan said: Εμένα αυτό με το proximity sensor έχει πολύ πλάκα (not). Τους πρώτους μήνες λειτουργούσε μια χαρά... Εδώ και δύο βδομάδες δεν θέλει να λειτουργήσει. Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο, μετά ανακαλύπτω διάφορα που έχουν γίνει με το αυτί μου. Άλλες φορές μπαίνει σε διάφορα μενού εφαρμογών, άλλες παίρνει screenshot την κλήση... Μερικές φορές φυσικά βάζει την κλήση στο mute που είναι και το χειρότερο από όλα! Το κινητό είναι ακόμα σε εγγύηση, αλλά έχω μπλέξει με πολύ κακό μαγαζί και δεν μπορώ να μείνω χωρίς κινητό κάνα δυο βδομάδες μέχρι να το φτιάξουν / αντικαταστήσουν από την info-quest... Γι αυτο προσεχουμε παντα απο ποιο μαγαζι αγοραζουμε κινητο.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή στο τηλέφωνο για το θέμα με τον sensora από κανένα μαγαζί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 Γεια σας. στο μοντέλο 5G, έχει κάνει κάποιος επιτυχώς το κόλπο που κολλώντας το τσιπ της σιμ2 επάνω σε κάρτα μνημης, έχει ταυτόχρονα 2σιμ + κάρτα μνημης; Αν κάποιος επέλεγε τώρα κάποια έκδοση του μοντέλου, καλύτερα κάποιο με οθόνη amoled ή όχι; επίσης, τα επόμενα 2-3 χρόνια, το 5g προβλέπεται ν επεκτείνεται και να είναι αξιοποιήσιμο εντός Ελλάδας? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 On 13/1/2022 at 7:07 ΜΜ, sotosok said: Εγώ δεν έχω σκοπό να δώσω άλλο χρόνο στο τηλέφωνο χάνοντας κλήσεις ειδοποιήσεις mail , με τόν proxy είχα μικρό θέμα και το πάλευα με τις ειδοποιήσεις όχι, πέρασα σε Α52S και όταν ξεπεράσει η εταιρεία τις παιδικές ασθένειες επιστρέφω Σε μενα μια χαρα δουλευουν ολα..τι να πω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 4 ώρες πριν, giorgos365 said: Σε μενα μια χαρα δουλευουν ολα..τι να πω Kι εμενα ολα καλα απο την αρχη.Κανενα προβλημα,ουτε με Proximity sensors,ουτε τιποτα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 αναβάθμιση 12.5.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 Και κλασικά ούτε λόγος για AOD 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 18 ώρες πριν, fotios81 said: Και κλασικά ούτε λόγος για AOD Και ουτε προκειται να το φτιαξουν ποτέ..... 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 8 minutes ago, nikaki71 said: Και ουτε προκειται να το φτιαξουν ποτέ..... Δυστυχώς έτσι φαίνεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 37 minutes ago, nikaki71 said: Και ουτε προκειται να το φτιαξουν ποτέ..... Δηλαδη τόσο δύσκολο είναι πια; Όλοι όσοι έχουν το κινητό είναι το μόνο που ζητάνε. Σε όλα τα άλλα είναι πλήρες. Η Xiaomi μας "γράφει" επιδεικτικά 😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 1 minute ago, Nnoutas said: Δηλαδη τόσο δύσκολο είναι πια; Όλοι όσοι έχουν το κινητό είναι το μόνο που ζητάνε. Σε όλα τα άλλα είναι πλήρες. Η Xiaomi μας "γράφει" επιδεικτικά 😁 είχα μια ελπίδα για τον λόγο ότι στο note 8t της γυναίκας μου της φτιάξανε με αναβάθμιση που πήρε από γκρι σε διάφανο πάνελ ειδοποιήσεων.που έλεγαν ότι επηρεάζει την απόδοση κλπ.και λέω θα άκουσαν την γκρίνια από αναφορές.ελπιζουμε μήπως ακούσουν και τις δικές μας γκρίνιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, Nnoutas said: Δηλαδη τόσο δύσκολο είναι πια; Όλοι όσοι έχουν το κινητό είναι το μόνο που ζητάνε. Σε όλα τα άλλα είναι πλήρες. Η Xiaomi μας "γράφει" επιδεικτικά 😁 Το κουλό ειναι οτι διαφοροι στο Youtube ,ανεβαζουν βιντeακια με φτιαγμενη την εν λογω ρυθμιση στο απεριοριστο!Ειναι βεβαια Ινδικά μοντέλα αλλά εμεις στο πηγαδι κ@τουρήσαμε με τα EU? Edited January 20, 2022 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 Just now, nikaki71 said: Το κουλό ειναι οτι διαφοροι στο Youtube ,ανεβαζουν βιντeακια με φτιαγμενη την εν λογω ρυθμιση στο απεριοριστο!Ειναι βεβαια Ινδικά μοντέλα αλλά εμεις στο πηγαδι κ@τουρήσαμε με τα EU? Πρέπει να έχουν custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 7 minutes ago, fotios81 said: Πρέπει να έχουν custom rom Oχι.Μιλανε για Official... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 Just now, nikaki71 said: Oχι.Μιλανε για Official... Ξέρω γω .τι να πω με την Xiaomi.οτι να'ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 Ποιος είχε πρόβλημα που δεν μπορούσε να ορίσει ήχο κλήσης mp3 από τις ρυθμίσεις ήχων; Μάλλον το έφτιαξαν. Ήρθε ενημέρωση σε redmi note 10s Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 2 ώρες πριν, conan1 said: Ποιος είχε πρόβλημα που δεν μπορούσε να ορίσει ήχο κλήσης mp3 από τις ρυθμίσεις ήχων; Μάλλον το έφτιαξαν. Ήρθε ενημέρωση σε redmi note 10s Στάλθηκε από το M2101K7BNY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και για το Xiaomi 11 Lite NE υπάρχει αναφορά για επίλυση του θέματος με αντίστοιχη ενημέρωση. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Ήρθε σε κάποιον miui13/Android 12? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 1 ώρα πριν, Bayern4 said: Ήρθε σε κάποιον miui13/Android 12? Είναι στα πρώτα το 10 pro αλλά άγνωστο πότε θα έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 2 ώρες πριν, Bayern4 said: Ήρθε σε κάποιον miui13/Android 12? Aφου τωρα ηρθε η 12.5.7 υπολογιζε σε κανενα 2μηνο απο τωρα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 (edited) Βγήκαν και μάλλον είναι pilot Redmi Note 10 – Global Stable V13.0.3.0.SKGMIXM Redmi Note 10 Pro – Global Stable V13.0.2.0.SKFMIXM Edited January 23, 2022 by Bayern4 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts