celtic1453 Δημοσιεύτηκε March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2021 Καλή συσκευή Με τρομερά specs στην sub300$ κατηγορία Το.εχει κάποιος; Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Ακόμη δεν υπάρχει διαθέσιμο για παραγγελιά το Redmi Note 10 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Εγώ παρήγγειλα από εξωτερικό Και το περιμένω Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Εγώ παρήγγειλα από εξωτερικό Και το περιμένω Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα φίλε μου από που το παρηγγειλες?Μπορείς να δώσεις link? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 27, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Από Telplus Γαλλία AliExpress Δυστυχώς το δέμα χάθηκε Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Εμφανίστηκαν στο Σκρούτζ τα Pro... η τιμή στα 330€ είναι λίγο ψιλά οπότε αναγκαστικά θα περιμένουμε την πτώση.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Εμφανίστηκαν στο Σκρούτζ τα Pro... η τιμή στα 330€ είναι λίγο ψιλά οπότε αναγκαστικά θα περιμένουμε την πτώση.. H τιμή αυτή όμως είναι της επίσημης αντιπροσωπείας στα μεγάλα καταστήματα με δώρο το Miband 5. Πολύ καλή προσφορά για κάποιον που θέλει και εγγύηση. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/229070-xiaomi-redmi-note-10-pro-128gb-glacier-blue?cmicc=skroutz Φαντάζομαι στα σκρουτζομάγαζα θα το δούμε σε κανα μήνα στα 250€ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Τα φώτα σας. redmi note 10 pro ή realme 8 pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Περίμενα ότι θα ήταν 5G αλλά με γέλασε.. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Περίμενα ότι θα ήταν 5G αλλά με γέλασε.. Υπάρχει διαφορετικό μοντέλο Redmi Note 10 5G. Το Pro είναι καλύτερο ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Παιδιά το pro ράδιο έχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Παιδιά το pro ράδιο έχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk E,ναι..... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Η θήκη που έχει καλύπτει την κάμερα;και είναι διάφανη για το μαύρο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα πήρα το εν λόγω κινητό από πλαίσιο, μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο σοβαρό θέμα. Το πρώτο bug (ή feature) που εντόπισα είναι ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις direct dial widget, δεν υπάρχει δυνατότητα να πατάς ένα κουμπί και να παίρνει απευθείας τηλέφωνο χωρίς δεύτερη κίνηση. Επειδή διάβασα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ότι μετά από κάποια αναβάθμιση άρχισε να αναβοσβήνει η οθόνη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και κάποια επιπλέον bugs, δεν τολμώ να περάσω την αναβάθμιση που έχει έτοιμη μέχρι να μάθω περισσότερες πληροφορίες. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Αυτο το πραγμα με την Xiaomi μολις ερθει μια ενημερωση να φοβασαι να την περασεις, ενταξη λιγο προσοχη παραπανω δεν βλαπτει. Το Special Edition παντως ειναι πολυ καλη περιπτωση αν και 359e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Η θήκη που έχει καλύπτει την κάμερα;και είναι διάφανη για το μαύρο κινητό; ναι, την καλυπτει (για την ακριβεια εχει το "σκαλοπατακι")-τουλαχιστον ετσι ειδα στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Το έχει πάρει κάποιος να μας πει αν ισχύει ότι έχει θέματα με την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 τι θεματα εχει η οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 τι θεματα εχει η οθονη; Λένε για flickering Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 (edited) τι θεματα εχει η οθονη; Edited April 16, 2021 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Θα φτιαχτεί με ενημέρωση αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 επίσης έμαθα ότι έχει always on display για 10 δευτερόλεπτα.ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 επίσης έμαθα ότι έχει always on display για 10 δευτερόλεπτα.ισχυει;Αφού έχει amoled display, είναι δυνατόν να μην έχει always on display... Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Αφού έχει amoled display, είναι δυνατόν να μην έχει always on display... Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει AOD μόνιμα.στα 10 δευτερόλεπτα σβήνει η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Δεν έχει AOD μόνιμα.στα 10 δευτερόλεπτα σβήνει η οθόνηΛίγο περίεργο μου φαίνεται να έχει μόνο αυτή την επιλογή...Το Poco F3 που έχω και έχει always on display λόγω amoled έχει και άλλες επιλογές, όπως και το μόνιμα AOD... Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts