Jump to content

Τιμολόγια ADSL – Συγκρίσεις ISP - Προσφορές

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπολόγισε γύρω στα 10€ το μήνα το πάγιο.
Το πάγιο για τη γραμμή του ΟΤΕ είναι μόνο 10 ευρώ. Εγώ ήξερα για 18,92 ευρώ (μαζί με το Φ.Π.Α.). Έπεσε η τιμή του;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 965
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πάγιο για τη γραμμή του ΟΤΕ είναι μόνο 10 ευρώ. Εγώ ήξερα για 18,92 ευρώ (μαζί με το Φ.Π.Α.). Έπεσε η τιμή του;

Ουπς, 15 ήθελα να γράψω. :O

Το διόρθωσα, thanks ostvarivanje. :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μια απλη ερωτηση το broadband pack 300 της HOL

κοστιζει 29 ευρω και λεει οτι μετα του 3 πρωτους (προ)πληρωμενους μηνες (ειναι

12μηνης παραμονης)

η χρεωση ειναι 18 ευρω,αυτο τα περιλαμβανει ΟΟΟΟΛΑ σωστα ? (παγια οτε,provider κτλ σωστα ?)

Παιδια μια απλη ερωτηση το broadband pack 300 της HOL

κοστιζει 29 ευρω και λεει οτι μετα του 3 πρωτους (προ)πληρωμενους μηνες (ειναι

12μηνης παραμονης)

η χρεωση ειναι 18 ευρω,αυτο τα περιλαμβανει ΟΟΟΟΛΑ σωστα ? (παγια οτε,provider κτλ σωστα ?)

Ναι ειναι ολα πληρωμενα (isp, κυκλωμα ΟΤΕ) Το μονο που πρεπει να γνωριζεις ειναι οτι το modem το επιστρεφεις μετα την παροδο του 1 ετους εκτος αν ανανεωσεις τη συνδρομη σου! ;)

Εχω γραμμη dsl 384 και θελω να κανω νεα συνδρομη 2048!!Ποσο μου κοστιζει αυτη η μετατροπη της γραμμης???

Ποσο θα πληρωνω καθε μηνα περιπου γιατι ειδα στην forthnet οτι για ενα χρονο μπορω να εχω με 25 ευρω??Σε αυτη την τιμη ειναι και o isp και το παγιο γραμμης??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Κατά 90% θα πρέπει να βάλεις γραμμή από τον ΟΤΕ. Υπολόγισε γύρω στα 15€ το μήνα το πάγιο για το τηλέφωνο. Μετά, για το ADSL, μπορείς να βρεις 2048/256 Κbps με 25€ το μήνα (με δωδεκάμηνη δέσμευση) από τη Forthnet.

Το 10% να γλιτώσεις τον ΟΤΕ θα συμβεί αν πέσεις στο ένα αστικό κέντρο όπου έχει δικό της δίκτυο η Vivodi. Τότε μπορείς να βάλεις σκέτο ADSL, στα 2048/640 Κbps, με περίπου 295€ το δωδεκάμηνο (προπληρωμένο όμως). Σου έδωσα κάποιες ενδεικτικές τιμές, καθώς οι επιλογές είναι άπειρες.

Αν προτιμάς κάτι φθηνότερο πες μου.

Oxi einai poly kalh h protash pou perigrafeis! Dld egw tha paw sto ote kai tha valw grammh, gia thn opoia tha plhrwnw peripou 15e kai meta paw sto plaisio kai pairnw afto edw to paketo

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=16&category=26174126&product=681083

pou perilamvanei olo ton eksoplismo kai syndesh gia 5 mhnes me 117e? (Gnwrizw oti o elaxistos xronos paramonhs sthn yphresia einai 1 etos)

Ara, me mono 40 evrw to mhna (15+25) pairnw adsl 2048? Epishs, epeidh tha menoume 2 atoma sto diamerisma, ti prepei na kanw (ti eksoplismo na parw) gia na mporoume na eimaste kai oi dyo syndedemenoi sto internet?

Efxaristw poly gia th voitheia:)

t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Oxi einai poly kalh h protash pou perigrafeis! Dld egw tha paw sto ote kai tha valw grammh, gia thn opoia tha plhrwnw peripou 15e kai meta paw sto plaisio kai pairnw afto edw to paketo

pou perilamvanei olo ton eksoplismo kai syndesh gia 5 mhnes me 117e? (Gnwrizw oti o elaxistos xronos paramonhs sthn yphresia einai 1 etos)

Ara, me mono 40 evrw to mhna (15+25) pairnw adsl 2048? Epishs, epeidh tha menoume 2 atoma sto diamerisma, ti prepei na kanw (ti eksoplismo na parw) gia na mporoume na eimaste kai oi dyo syndedemenoi sto internet?

Efxaristw poly gia th voitheia:)

Πολύ καλή επιλογή η Forthnet (σε καμια δεκαριά μήνες θα δας καλύπτει και με το δικό της δίκτυο), αλλά αν είστε 2 προτιμήστε αυτό:

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10008041

Koστίζει 189€ αντί για 117€, και ισχύει για 5 μήνες, αλλά έχει wireless router αντί για USB modem.

Μετά το πεντάμηνο ισχύουν οι κανονικές τιμές.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Na rwthsw, eseis pou exete 2mbit syndesh adsl poso "pianete" sta downloads apo grhgorous servers? Logika, kana 250 tha to pianei e?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Άλλο πακέτο σαν κι αυτό (Internet και DSLphone), υπάρχει στην αγορά; Εκτός της Vivodi.

Έχω OTENET OnDSL Kit την χιλιάρα (μόλις αναβαθμίστηκε)... Υποτίθεται ότι η μέγιστη ταχύτητα που θα έπιανε θα ήταν τα 100 kb/s σωστά; Γιατί πιάνω μόνο 15-25 συνήθως; Μπορεί να φταίει κανένα προβληματικό καλώδιο τηλεφώνου;

Παίδες στο σπίτι έχουμε 2 γραμμές τηλεφώνου (2 νούμερα) και πρόσφατα ο γαμπρός μου έβαλε dsl.Μου είπε ότι μπορώ να έχω και εγώ dsl επειδή το λαπτοπ του είναι σχεδόν στο διπλανό δωμάτιο...Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι με ποιο τρόπο?

Κάτι για μια ασύρματη συσκευή μου είπε.Γίνεται και με απλό καλώδιο?

Επειδή δεν θα είναι για πολύ καιρό διαθέσιμο να μην πληρώσω κανα 40άρι την συσκευή και μου μέινει μετά...

Δεν με ενδιαφέρει πόσο ταχύτητα θα χαθεί.

Opel Astra OPC

Έχω OTENET OnDSL Kit την χιλιάρα (μόλις αναβαθμίστηκε)... Υποτίθεται ότι η μέγιστη ταχύτητα που θα έπιανε θα ήταν τα 100 kb/s σωστά; Γιατί πιάνω μόνο 15-25 συνήθως; Μπορεί να φταίει κανένα προβληματικό καλώδιο τηλεφώνου;

Δες εδω και πιστευω να καταλαβεις τι φταιει!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=4869

Apple iPhone 14 Pro Max

Πριν διπλασιαστεις τι ταχυτητες επιανες? Αν ειχες κανονικες (40-55) τοτε υπομονη μεχρι να τα διορθωσει ο ΟΤΕ. Αν ποτε δεν ειχες καλες ταχυητες πες μας για τεχνικες συμβουλες

για μια τριμηνη συνδεση, τι προτεινετε;

για μια τριμηνη συνδεση, τι προτεινετε;

Ομολογουμενως δεν υπαρχουν πολυ συμφερουσες 3μηνες προσφορες. Θα σου προτεινα να κανεις καποια συνδρομη χωρις πακετο αν εχεις δικο σου εξοπλισμο. Σαν ISP σου προτεινω τη HOL η οποια δεν παρεχει εξοπλισμο αν δεν υπογραψεις 12μηνη συμβαση!

Ως παντελώς άσχετος με τις ευρυζωνικές συνδέσεις και λόγω του ότι άρχισε να ενοχλεί -και να κοστίζει σε χρόνο- το να περιμένω να φορτώσουν σελίδες

και λοιπά διαδικτυακά κόλπα, θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά την απόκτηση μιας DSL σύνδεσης.

Είδα αυτήν της Forthnet

και θεώρησα ότι ίσως αξίζει τον κόπο -και τα λεφτά...-

Θα διπλασιαστεί η ταχύτητα του 1024 σε 2048 ή το συγκεκριμένο πακέτο είναι ήδη ρυθμισμένο στα 1024?

κάποια άλλη ίσως πρόταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

sto site leei to eksis:

+ Επιλογή ταχύτητας 1024 ή 2048

+ Με 19,5 Ευρώ το μήνα στα 1024 για 6 μήνες

+ Με 25 Ευρώ το μήνα στα 2048 για 1 χρόνο

+ Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση Wi-Fi στα FORTHnet HotSpot για όλο το καλοκαίρι (έως 30/9/06)

an pareis tin 2048 tha einai ousiastika i 1024 pou otan tha ginei i anavathmisi stin perioxi sou ( an den exei ginei idi ) tha ginei 2048.

no sig...

Παίδες στο σπίτι έχουμε 2 γραμμές τηλεφώνου (2 νούμερα) και πρόσφατα ο γαμπρός μου έβαλε dsl.Μου είπε ότι μπορώ να έχω και εγώ dsl επειδή το λαπτοπ του είναι σχεδόν στο διπλανό δωμάτιο...Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι με ποιο τρόπο?

Κάτι για μια ασύρματη συσκευή μου είπε.Γίνεται και με απλό καλώδιο?

Επειδή δεν θα είναι για πολύ καιρό διαθέσιμο να μην πληρώσω κανα 40άρι την συσκευή και μου μέινει μετά...

Δεν με ενδιαφέρει πόσο ταχύτητα θα χαθεί.

Απ'ότι κατάλαβα μένεις μαζί με το γαμπρό σου και θέλεις να μοιράζεσαι την ίδια σύνδεση adsl?

Αν το router που έχετε είναι wireless (ασύρματο) τότε δε χρειάζεται να αγοράσεις κάτι άλλο. Ή μάλλον χρειάζεται..ασύρματη κάρτα δικτύου στο Pc σου αν δεν έχεις ήδη. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και οι δύο σύνδεση στο ιντερνετ μέσω του ρούτερ χωρίς καλώδια.

Τώρα μπορείς να συνδεθείς και ενσήρματα με καλώδιο ethernet οπότε δε χρειάζεται να μπεις σε περιττά έξοδα εφόσον δε θα το χρειαστείς για πολύ όπως λες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά για μια ετήσια σε πακέτο με μικρή ταχύτητα (512 ή 768) τι παίζει?

Είδα σε καλή τιμή στη HOL αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το μόντεμ και επειδή πρόκειται για φίλη που έιναι άσχετη, δε θέλω να μπλέξει...

Για τη Vivodi υπάρχει κανένα site που να λέει τις τιμές που ισχύουν για πακέτο 1 χρόνου (το Cube αναφέρεται στον Αυγουστο!!!!);

Ρε παιδιά, μου είπαν κάτι φίλοι μου που πήραν connx στα 1024 για κάτι τρελούς λογαριασμούς που τους έχουν έρθει, 160-170€ για το πρώτο δίμηνο χωρείς να έχουν πολλές συνδιαλέξεις.

Επειδή έχω και εγώ connx ξέρει κανείς τι παίζεται; :!:

Παιδιά για μια ετήσια σε πακέτο με μικρή ταχύτητα (512 ή 768) τι παίζει?

Είδα σε καλή τιμή στη HOL αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το μόντεμ και επειδή πρόκειται για φίλη που έιναι άσχετη, δε θέλω να μπλέξει...

Για τη Vivodi υπάρχει κανένα site που να λέει τις τιμές που ισχύουν για πακέτο 1 χρόνου (το Cube αναφέρεται στον Αυγουστο!!!!);

Καταρχήν η 512 δεν υπάρχει πλέον. Όταν μιλάμε για adsl η μικρότερη είναι στα 768.

otenet: 82euro για τους 4 πρώτους μήνες (προπληρωμένα) και από τον 5ο και μετα 20,50 euro πάγιο.(768kbps)

Hol: 189euro για 12 μήνες (προπληρωμένα) (768kbps)

altectelecoms:117,81 για 6 μήνες+6 μήνες δωρεάν(προπληρωμένα) (768kbps) (δεν είδα όμως κάπου να λέει για τον εξοπλισμό αν περιλαμβάνεται στην τιμή)

Υπάρχουν κι άλλα, αλλά για ένα χρόνο και προπληρωμένα με ένα ψάξιμο που έκανα κυρίως η HOL και η altectelecoms έχουν.

Αν δικαιούται φοιτητικό αλλάζουν τα πράγματα;)

Υ.Γ. Δε μπορώ να ψάχνω άλλο μπερδευτικα έτσι όπως τα έχει ο καθένας στο site του:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Gia sas prin kati mines ixa ADSL kai mou tin kocane thelo na kano sidesi pali ala caxno ena paketo px na dosw 150e gia 6 mines sidromis gia 1024 iparxoun tetia paketa na min plirono kathe mina na ta doso ola mazemena efxaristo

Έψαξα μερικά και πολύ επιγραμματικά είναι τα εξής:

otenet: για 4 μήνες 104 euro

altectelecoms:για 3 μήνες+3 δώρο 101,15euro ή για 6 μήνες + 6 μήνες δώρο 196,35 euro

HOL:199,00 euro 6μηνη συνδρομή + 6 μήνες ΔΩΡΟ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...