therock Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Θελω υπο προυποθεσεις να κανω εκτροπη της γραμμης σταθερου στο γραφειο στο κινητο μου (οχι κοσμοτε) για περιοδους στις οποιες λειπω. Περα απο τη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω, υπαρχει κανα καλο προγραμμα καθως θεωρω πως ολα αυτα τα τηλεφωνα που θα χρεωθω ως κληση κινητου θα μου κοστισουν και ψαχνω για μια οικονομικη λυση Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Θελω υπο προυποθεσεις να κανω εκτροπη της γραμμης σταθερου στο γραφειο στο κινητο μου (οχι κοσμοτε) για περιοδους στις οποιες λειπω. Περα απο τη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω, υπαρχει κανα καλο προγραμμα καθως θεωρω πως ολα αυτα τα τηλεφωνα που θα χρεωθω ως κληση κινητου θα μου κοστισουν και ψαχνω για μια οικονομικη λυση θα καταναλώνει από τα λεπτά ομιλίας προς κινητά που έχεις στο σταθερό σου διότι η εκτροπή είναι σαν να καλείς από το ίδιο σου το σταθερό τηλέφωνο προς το κινητό σου!. οπότε καλό είναι να βάλεις πακέτο επιπλέον λεπτών προς κινητών. νομίζω ότι έχει ελάχιστο χρόνο παραμονής τους 6 μήνες στο κάθε επιπλέον πακέτο προς κινητά. επίσης μια αλλη λύση είναι να κάνεις εκτροπή σε ένα κινητό πχ νέο νούμερο κινητού και να βλέπεις το νούμερο και να τους καλείς εσύ. και έτσι δεν θα χρεώνεσαι !. τέλος άμα είχες πχ wind double play νομίζω δίνει και ξεχωριστά 300 λεπτά προς κινητά οπότε εάν έχεις κινητό wind δεν θα χρεώνοσουνα την εκτροπή έως 300 λεπτά! .επίσης νομίζω ότι η cosmote το πρόγραμμα one πρέπει να δίνει και λεπτά προς το κινητό που έχεις δηλώσει και δεν χρεώνεται αλλά πρέπει να έχεις και συμβόλαιο κινητής, ρίξε μια μάτια! ελπίζω να σε βοηθήσα ! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 παιδια εβαλα το 30αρι fiber τελικα. Μεσα στο ρουτερ λεει οτι κλειδωνει στα 29989 αλλα τα speedtest με ethernet πανω στο ρουτερ (τπτ αλλο συνδεμενο) πιανει 27 down με το ζορι κ γυρο στα 20-30 ping Να ζητησω τον λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 παιδια εβαλα το 30αρι fiber τελικα. Μεσα στο ρουτερ λεει οτι κλειδωνει στα 29989 αλλα τα speedtest με ethernet πανω στο ρουτερ (τπτ αλλο συνδεμενο) πιανει 27 down με το ζορι κ γυρο στα 20-30 ping Να ζητησω τον λογο? οχι καλα εισαι Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Speedtest δεν δείχνει ποτέ σωστά. Αν βάλεις torrent η κάτι άλλο εκεί θα δεις πραγματική ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 27 down τόσο πρέπει να δείχνει. Καλά είσαι! Εμένα όλα τα speedtest με δείχνουν πάντα λιγότερα απ ότι κλειδωνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Speedtest δεν δείχνει ποτέ σωστά. Αν βάλεις torrent η κάτι άλλο εκεί θα δεις πραγματική ταχύτητα στο τορεντ θα δειχνει 30mbps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 παιδια εβαλα το 30αρι fiber τελικα. Μεσα στο ρουτερ λεει οτι κλειδωνει στα 29989 αλλα τα speedtest με ethernet πανω στο ρουτερ (τπτ αλλο συνδεμενο) πιανει 27 down με το ζορι κ γυρο στα 20-30 ping Να ζητησω τον λογο? Η εγγυηση για την ταχυτητα ειναι στο ποσα κλειδωνει το modem... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 θα καταναλώνει από τα λεπτά ομιλίας προς κινητά που έχεις στο σταθερό σου διότι η εκτροπή είναι σαν να καλείς από το ίδιο σου το σταθερό τηλέφωνο προς το κινητό σου!. οπότε καλό είναι να βάλεις πακέτο επιπλέον λεπτών προς κινητών. νομίζω ότι έχει ελάχιστο χρόνο παραμονής τους 6 μήνες στο κάθε επιπλέον πακέτο προς κινητά. επίσης μια αλλη λύση είναι να κάνεις εκτροπή σε ένα κινητό πχ νέο νούμερο κινητού και να βλέπεις το νούμερο και να τους καλείς εσύ. και έτσι δεν θα χρεώνεσαι !. τέλος άμα είχες πχ wind double play νομίζω δίνει και ξεχωριστά 300 λεπτά προς κινητά οπότε εάν έχεις κινητό wind δεν θα χρεώνοσουνα την εκτροπή έως 300 λεπτά! .επίσης νομίζω ότι η cosmote το πρόγραμμα one πρέπει να δίνει και λεπτά προς το κινητό που έχεις δηλώσει και δεν χρεώνεται αλλά πρέπει να έχεις και συμβόλαιο κινητής, ρίξε μια μάτια! ελπίζω να σε βοηθήσα ! . Οκ ξερω πως δουλευει η εκτροπη απλα για το πακετο ψαχνω. Η πληροφορια σου για το cosmote one ηταν χρησιμη, αλλα δυστυχως μη υλοποιησιμη. Διοτι 1.000 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας από τη Σταθερή Τηλεφωνική Γραμμή του πελάτη προς τη Σύνδεση Κινητής Τηλεφωνίας COSMOTE καθώς και τη σύνδεση/συνδέσεις Καρτοκινητής του Πελάτη. Στο χρόνο αυτόν δεν περιλαμβάνονται κλήσεις που τυχόν γίνονται από τη Σταθερή Τηλεφωνική Γραμμή μέσω εκτροπής προς τη Σύνδεση Κινητής Τηλεφωνίας και τη σύνδεση/συνδέσεις Καρτοκινητής. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_One55ec95aa-14b7-406e-82d8-3f34c163cd36 Οποτε στην ουσια αυτο μας λεει οτι τρωμε ακυρο αν το διαβαζω σωστα. Κριμα γιατι εχω Cosmote One και θα ταν καλυ λυση να εχω 1000 λεπτα στην εκτροπη με αυτο το τροπο αν επαιζε. Δε θελω να αλλαξω παροχο, οποτε αν καποιος εχει λυση μεσω Cosmote ας μου πει αν μπορω να δοκιμασω κατι αλλο Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Speedtest δεν δείχνει ποτέ σωστά. Αν βάλεις torrent η κάτι άλλο εκεί θα δεις πραγματική ταχύτητα Στο τορρεντ μου σταματαει στο 1MB/s. Κολλαει εκει, σε οποιοδηποτε τορεντ. Ελεγξα τις ρυθμισεις και δεν εχει μαξ ταχυτητα σεταρισμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Τελικά το 20ευρο του ρούτερ μου το πίστωσαν στον επόμενο λογαριασμό. Μια χαρά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Παιδια καλησπέρα, Ζητω συγγνωμη αν δεν είναι το καταλληλο νημα αλλα μιας κ αφορα τον οτε ειπα να ρωτησω εδώ.Λοιπον χθες εκανα το αιτημα να μεταφερω το σταθερο μου κ το ιντερνετ από την σιτα στον οτε.Εγινε η αιτηση κ όλα ωραια κ ο υπάλληλος στον Γερμανο μου εδωσε κ τον εξοπλισμο.Τον ρωτησα ποτε ενεργοποιείται κ μου ειπε αμεσα!! Φυσικα αυτό δεν εγινε κ δεν εχει γινει ακομα! Σημερα τον ξαναρωτησα κ μου ειπε να προσπαθήσω κ παλι αλλα τιποτα.Ακομα λειτουργει η σιτα.Τελος εστειλα μηνυμα στην κοσμο στο φεις τους κ μου απαντησαν ότι θελει 10-12 εργασιμες.Δεν με πειραζει αλλα δεν θα επρεπε ο υπάλληλος να με ενημερωσει ετσι ώστε να μην βαζω κ βγαζω τα ρουτερ κ δοκιμαζω τζαμπα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 καλημέρα στην παρέα μολις χθες έκανα νεα σύνδεση 50αρας fiber κ περιμένω την ενεργοποίηση της μετά κ απο ραντεβού που μου έκλεισαν. Πηρα κ το ρουτερ που μου έδωσαν χωρις να το ανοίξω ZTE Speedport Entry 2i. Γνωριζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής για κάποιο ανώτερο?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Όχι. Μονο αυτό. Και αυτό πρόσεξε μην το πετάξεις.θα στο ζητήσουν πίσω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Όχι. Μονο αυτό. Και αυτό πρόσεξε μην το πετάξεις.θα στο ζητήσουν πίσω.ναι είδα κ το παραστατικό που μου έδωσαν.... ελπίζω να έχει καλη απόδοση...αναβαθμίζεται?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Και σε περίπτωση που χαλασει/καει το ρουτερ τι δινεις πισω??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Την χαλασμένη συσκευή και σου δίνουν καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Ας υποθεσουμε οτι καηκε, το πεταξα, πηρα αλλο και τωρα ζηταν το παλιο/πεταμενο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Όταν διακοψεις από cosmote θα στο ζητήσουν πίσω. Αν δεν το γυρίσεις θα στο χρεώσουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Εύοσμος εδω και λιγη ωρα δεν έχω dsl... Δοκιμασα reboots στο ρουτερ. Καμια αλλαγη. Φυσικα λογαριασμοι πληρωμενοι κανονικα και παντα στην ωρα τους! Κάποιος αλλος να εχει θεμα??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 καλησπέρα κάπου διάβασα ότι κεραίες κινητής που βλέπουμε δεν είναι απαραίτητα για κινητή τηλεφωνία αφορούν και σταθερή τηλεφωνία είναι δυνατόν?. αφού εμείς έχουμε απεριόριστο ίντερνετ στο σταθερό πως συνδέεται με κεραία το κέντρο αφού δεν είναι απεριόριστο το ίντερνετ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 δεν το εξηγεί αυτό εκεί που το διάβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Υποθέτω εννοεί για αυτά τα 2 : https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486040527956&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FHtmlTemplate https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T13_20/section/At_Home Sent from my Nokia 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Καλησπέρα. Λήγει σύντομα το συμβόλαιο μου με cosmote και δυστυχώς στην περιοχή μου δεν υπάρχει άλλος παροχος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους δεν έδειξαν καμία πρόθεση για καλύτερη προσφορά και φυσικά δεν μπορώ να κάνω αίτηση σε αλλη εταιρεία για αντιπροσφορα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πετύχω καλύτερή τιμή; θέλω να προσθέσω και tv.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Καλησπέρα. Λήγει σύντομα το συμβόλαιο μου με cosmote και δυστυχώς στην περιοχή μου δεν υπάρχει άλλος παροχος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους δεν έδειξαν καμία πρόθεση για καλύτερη προσφορά και φυσικά δεν μπορώ να κάνω αίτηση σε αλλη εταιρεία για αντιπροσφορα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πετύχω καλύτερή τιμή; θέλω να προσθέσω και tv.... ναι; αμα εχουνε ανεβασει καποιες τιμες ειχε δικαιωμα καταγγελιας συμβασης.. αλλα αυτο εχει περασει , και επισης μπορεις να κανεις αιτηση σε παροχο ιντερνετ μεσω δορυφορου , νομιζω οτι εχει η nova ! αλλα προσεχε το κοστος μεταφορας και το χρονο συνδεσης ετσι ωστε να μην χρειαστει να πλήρωσεις κατι αμα ακυρωσεις το αιτημα φορητοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts