lyr13 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Εμενα μεσω τηλεφωνου μου καναν Αλλα ηταν για home double play. Ισως να εχουν αλλη προσεγγιση για εταιρειες Και εμεις ουσιαστικα home double play θα παρουμε (παρα το εταιρικο ΑΦΜ, μου ειπαν οτι γινεται) γιατι τα Business του ΟΤΕ ειναι πανακριβα και γενικα τα extra των Business δεν μας ενδιαφερουν. Μαλλον θα παω την μια γραμμη στην Vodafone με 22€/μηνα (ισως πετυχω και κατι καλυτερο εαν παρουν απο τμημα προσφορων) και στην συνεχεια θα αλλαξω και την αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Και εμεις ουσιαστικα home double play θα παρουμε (παρα το εταιρικο ΑΦΜ, μου ειπαν οτι γινεται) γιατι τα Business του ΟΤΕ ειναι πανακριβα και γενικα τα extra των Business δεν μας ενδιαφερουν. Μαλλον θα παω την μια γραμμη στην Vodafone με 22€/μηνα (ισως πετυχω και κατι καλυτερο εαν παρουν απο τμημα προσφορων) και στην συνεχεια θα αλλαξω και την αλλη. κοίτα την hrs της Vodafone είναι και αυτή συνεργασία. επίσης έχεις δει στο adsl.comgr να δεις εάν πιάνει άλλος πάροχος στην περιοχή σου? πάντως η hrs δίνει προγράμματα εταιρικά και μπορείς να καλείς και εταιρικά κινητά από ρο σταθερό και να μην χρεώνεσαι. εάν για οποιοσδήποτε λόγω θέλεις να μένεις στον Οτε τότε για μένα κάνε την γραμμή σου σπίτι δηλαδή κάνε μεταβίβαση γραμμής σε άλλο όνομα ως ιδιώτης και όχι σαν επιχειρηση και μετά επέλεξε από το site την double play προσφορά που θέλεις! αλλά για εμένα κάνε την γραμμή Isdn στο Οτε και μαζί με το double play είναι 5 ευρώ επιπλέον τον μήνα άρα θα πληρώνεις ένα πάροχο και θα έχεις δύο γραμμές τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 κοίτα την hrs της Vodafone είναι και αυτή συνεργασία. επίσης έχεις δει στο adsl.comgr να δεις εάν πιάνει άλλος πάροχος στην περιοχή σου? πάντως η hrs δίνει προγράμματα εταιρικά και μπορείς να καλείς και εταιρικά κινητά από ρο σταθερό και να μην χρεώνεσαι. εάν για οποιοσδήποτε λόγω θέλεις να μένεις στον Οτε τότε για μένα κάνε την γραμμή σου σπίτι δηλαδή κάνε μεταβίβαση γραμμής σε άλλο όνομα ως ιδιώτης και όχι σαν επιχειρηση και μετά επέλεξε από το site την double play προσφορά που θέλεις! αλλά για εμένα κάνε την γραμμή Isdn στο Οτε και μαζί με το double play είναι 5 ευρώ επιπλέον τον μήνα άρα θα πληρώνεις ένα πάροχο και θα έχεις δύο γραμμές τηλεφώνου. Και σαν εταιρεία μπορώ να έχω home πρόγραμμα, από ότι μου είπαν. Με την ISDN θα έχω μία γραμμή με δυο αριθμούς που θα χτυπάνε σε διαφορετικά τηλέφωνα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Και σαν εταιρεία μπορώ να έχω home πρόγραμμα, από ότι μου είπαν. Με την ISDN θα έχω μία γραμμή με δυο αριθμούς που θα χτυπάνε σε διαφορετικά τηλέφωνα;; ναι ακριβως σου βαζουνε ενα κουτι στο σπιτι και διαχωριζει τη βασικη γραμμη που οριζεις εσυ και την δευτερη γραμμη μεσα απο το κουτι αυτο βαζεις msn την δευτερη γραμμη . ( η isdn γραμμη σημαινει 2 καναλια επικοινωνιας. ) επισης μπορεις να κανεις msn την ιδια την γραμμη σου και το σταθερο να μην δειχνει ποτε κατειλλημενο οταν μιλας απο την βασικη γραμμη και σε παιρνουνε τηλεφωνο θα χτυπαει το msn το εχουν βαλει ατομα που εχουνε pos για να μην εχει προβλημα και περιμενει ο πελατης και η γραμμη ειναι κατειλημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 ναι ακριβως σου βαζουνε ενα κουτι στο σπιτι και διαχωριζει τη βασικη γραμμη που οριζεις εσυ και την δευτερη γραμμη μεσα απο το κουτι αυτο βαζεις msn την δευτερη γραμμη . ( η isdn γραμμη σημαινει 2 καναλια επικοινωνιας. ) επισης μπορεις να κανεις msn την ιδια την γραμμη σου και το σταθερο να μην δειχνει ποτε κατειλλημενο οταν μιλας απο την βασικη γραμμη και σε παιρνουνε τηλεφωνο θα χτυπαει το msn το εχουν βαλει ατομα που εχουνε pos για να μην εχει προβλημα και περιμενει ο πελατης και η γραμμη ειναι κατειλημενη. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Το θεμα ειναι οτι μολις πριν 10 μερες εγιναν PSTN και με ειχαν ρωτησει εαν θελω να γινει ISDN αλλα δεν ηξερα τι παιζει με τις ISDN. Δηλαδη μπορω να εχω μια κυρια γραμμη (210-ΧΧΧΧΧ09) και μια MSN(210-ΧΧΧΧΧ94). Το fax σε ποια γραμμη πρεπει να μπει και σε ποια το POS? Μπορω να φτιαξω και 2η MSN για το POS (με εναν απο τους παραπανω αριθμους χωρις καποια συσκευη τηλεφωνου)? Μηπως γνωριζεις και το κοστος π.χ. εαν βαλουμε το COSMOTE Double Play 24 XL στα 34€, ποσο θα βγει με την ISDN γραμμη και τους MSN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Το θεμα ειναι οτι μολις πριν 10 μερες εγιναν PSTN και με ειχαν ρωτησει εαν θελω να γινει ISDN αλλα δεν ηξερα τι παιζει με τις ISDN. Δηλαδη μπορω να εχω μια κυρια γραμμη (210-ΧΧΧΧΧ09) και μια MSN(210-ΧΧΧΧΧ94). Το fax σε ποια γραμμη πρεπει να μπει και σε ποια το POS? Μπορω να φτιαξω και 2η MSN για το POS (με εναν απο τους παραπανω αριθμους χωρις καποια συσκευη τηλεφωνου)? Μηπως γνωριζεις και το κοστος π.χ. εαν βαλουμε το COSMOTE Double Play 24 XL στα 34€, ποσο θα βγει με την ISDN γραμμη και τους MSN? λοιπον μπορεις να βαλεις το φαξ οπου θελεις εσυ και το pos στην αλλη γραμμη , καλυτερα να μην ειναι και τα 2 μαζι στην ιδια γραμμη . οσο για το isdn 5 ευρω τον μηνα θα υπολογισεις και για το msn δεν θυμαμαι τωρα θα πρεπει να ρωτησω νομιζω 2 ευρω τωρα δεν θυμαμαι ακριβως. νομιζω οτι αλλαζει τιμη αμα θα παρεις νουμερο ή αφησεις το ιδιο νουμερο με 2 καναλια επικοινωνιας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) λοιπον μπορεις να βαλεις το φαξ οπου θελεις εσυ και το pos στην αλλη γραμμη , καλυτερα να μην ειναι και τα 2 μαζι στην ιδια γραμμη . οσο για το isdn 5 ευρω τον μηνα θα υπολογισεις και για το msn δεν θυμαμαι τωρα θα πρεπει να ρωτησω νομιζω 2 ευρω τωρα δεν θυμαμαι ακριβως. νομιζω οτι αλλαζει τιμη αμα θα παρεις νουμερο ή αφησεις το ιδιο νουμερο με 2 καναλια επικοινωνιας . Eυχαριστω και παλι! Λοιπον, πηγαμε και ρωτησαμε. Με ISDN εχουμε: 34,18€ + 5,5€(τελος ISDN)+1€ (τελος MSN)=40,68 και Εφαπαξ 18,19 (αλλαγη σε ISDN)+19€ (αλλαγη ονοματος επειδη το ενα δεν ειναι στο ΑΦΜ της εταιρειας). Ομως θα εχω κεφαλικο το fax :mad: Αλλιως +86€ προστιμο για σπασιμο συμβολαιου. H Vodafone μου ειπε για Business Connect 2 με PSTN γραμμη και 2η γραμμη μεσω VOIP (με προστιμο απο τον ΟΤΕ 86€) στα 41,4€ κομπλε χωρις τελη ενεργοποιησης και εξοπλισμο. Edit: Ξαναπηρα ομως και μου ειπαν πληρωνων τελη ενεργ. 36€ Γενικα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. :( Edited September 2, 2016 by lyr13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 ο οτε δημοσιευσε κατα το ιουνιο/ιουλιο οτι απο την 01/08 εχει κανει αυξησεις στην σταθερη του και κλασικα υπαρχει το δικαιωμα καταγγελιας της συμβασης ατελως μεσα σε ενα μηνα απο την ενημερωση του πελατη.Εκανα καταγγελια συμβασης και φορητοτητα στην wind.Με πηραν για αντιπροσφορα απο την cosmote και το αποτελεσμα ειναι:μειωση 5ε στο cosmote M + οτε tv πληρης πακετο,συνολο 38ε με δωρεαν αναγνωριση κλησης.οταν το επαιξα δυσκολος πηρα και ενα -30% σε 2 κινητα μου.Να σημειωσω οτι τα κινητα εχουν ηδη τρελες εκτπωσεις δηλ 26ε το παλιο 65Plus και επισης εκανα φορητοτητα ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ,σε σχεση με το δικαιωμα ενος μηνα που ειχα το δικαιωμα να το κανω. Το πιο αημαντικο,για μενα,ειναι η εξυπηρετηση πελατων της cosmote : ενω θα μπορουσαν να μου πουν φυγε στην wind μου εκαναν αντιπροσφορα . Επισης για να ακυρωσω την φορητοτητα στην wind μου εβγαλαν την πιστη,επρεπε να στειλω φαξ γιατι δεν εχουν αυτοματοποιημενο συστημα ακυρωσης,εστειλα το αιτημα ακυρωσης και μεσω της φορμας επικοινωνιας στο site τους για να ειμαι 100% καλυμενος οτι θα το παρουν και δεν θα παραπεσει καπου το φαξ.ημουν ολη μερα χτεσ στο τηλ με την εξ.πελατων της wind για να μου επιβεβαιωσουν παραλαβη και καταχωρηση του αιτηματος . Πριν απο λιγο με πηραν απο τον οτε οτι ακυρωθηκε το αιτημα,παραμενω οτε και μετα απο αυτη την περιπετεια δεν φευγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 πηγα σε καταστημα τοπικο της περιοχης μου οτε και μου προτειναν το family pack L στα 45 ευρω τιμη τελικη με 3 μελη μεσα+σταθερο θα βαλω συνδιαστικα, και στα 54 ευρω το XL με 4 μελη. πως τη βλεπετε τη προσφορα?τωρα ειμαι στη wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 παιδια να σας ρωτησω κατι;πηραν τηλεφωνο σημερα και ηταν η γυναικα μου σπιτι και της ειπαν να περασει ενας τεχνικος του οτε για να μας κανει συνδεση της γραμμης στο ρουτερ για κατι ευρυζωνικες κλπ...δεν καταλαβε φυσικα τιποτα,τι ειναι αυτο;:confused: θα μπλεξουμε χειροτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 παιδια να σας ρωτησω κατι;πηραν τηλεφωνο σημερα και ηταν η γυναικα μου σπιτι και της ειπαν να περασει ενας τεχνικος του οτε για να μας κανει συνδεση της γραμμης στο ρουτερ για κατι ευρυζωνικες κλπ...δεν καταλαβε φυσικα τιποτα,τι ειναι αυτο;:confused: θα μπλεξουμε χειροτερα; και σε μενα εχει περασει τεχνικος του οτε για το router.Αυτο που κανει ειναι να αλλαξει την συνδεσμολογια router και του καλωδιου που παει στο τηλεφωνο.Οχι την γραμμη του τηλεφωνου αυτη καθεαυτη. Το κανουν αυτο επειδη ο οτε γυρισει την σταθερη τηλεφωνια σε voip.To πολυ να τους παρει ενα 10λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 παιδια να σας ρωτησω κατι;πηραν τηλεφωνο σημερα και ηταν η γυναικα μου σπιτι και της ειπαν να περασει ενας τεχνικος του οτε για να μας κανει συνδεση της γραμμης στο ρουτερ για κατι ευρυζωνικες κλπ...δεν καταλαβε φυσικα τιποτα,τι ειναι αυτο;:confused: θα μπλεξουμε χειροτερα; αυτο σημαινει οτι αμα κοπει το ρευμα δεν εχεις τηλεφωνο διοτι το ρουτερ θα πρεπει να δουλευει για να εχεις τηλεφωνο! Στα καταστηματα Γερμανος δινουνε τροφοδοτικο κατι σαν ups και μπορει να κρατησει το ρουτερ καποιες ωρες σε περιπτωση διακοπης ρευματος στο προτεινω να το παρεις!. Απο την ειναι πιο καλη η γραμμη σου και πιο καθαρη . ο οτε σε ολα τα τηλεφωνα του θα το κανει οποτε δεν μου κανει εντυπωση. Εαν η γραμμη σου εχει πολλες αποσυνδεσεις το κοιτανε , αλλιως δεν σε μεταφερνουνε στην ευρυζωνικη τηλεφωνια! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Eυχαριστω και παλι! Λοιπον, πηγαμε και ρωτησαμε. Με ISDN εχουμε: 34,18€ + 5,5€(τελος ISDN)+1€ (τελος MSN)=40,68 και Εφαπαξ 18,19 (αλλαγη σε ISDN)+19€ (αλλαγη ονοματος επειδη το ενα δεν ειναι στο ΑΦΜ της εταιρειας). Ομως θα εχω κεφαλικο το fax :mad: Αλλιως +86€ προστιμο για σπασιμο συμβολαιου. H Vodafone μου ειπε για Business Connect 2 με PSTN γραμμη και 2η γραμμη μεσω VOIP (με προστιμο απο τον ΟΤΕ 86€) στα 41,4€ κομπλε χωρις τελη ενεργοποιησης και εξοπλισμο. Edit: Ξαναπηρα ομως και μου ειπαν πληρωνων τελη ενεργ. 36€ Γενικα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. :( Τελικα καναμε αιτηση για ISDN με κεφαλικο και MSN οπως τα θελαμε. Καναμε μαζι και μια αιτηση παραπονου μηπως γλιτωσουμε το πεναλτυ σπασιματος συμβολαιου καθως ο αριθμος που θα γινει MSN ειχε συμβολαιο. Αυτο που με προβληματιζει ειναι η συνδεσμολογια. Στην επιχειρηση υπαρχει 1 τηλεφωνο, 1 τηλεφωνο/φαξ (MSN), συναγερμος και POS. Πως θα συνδεθουν ολα αυτα; Επισης σε περιπτωση διακοπης ρευματος τι γινεται με τον συναγερμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Σχετικά με το ups για το router , στον Γερμανό Το δίνουν επί πληρωμή το ups ή τσάμπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Σχετικά με το ups για το router , στον Γερμανό Το δίνουν επί πληρωμή το ups ή τσάμπα? δωρεάν πρέπει να είναι. Τελικα καναμε αιτηση για ISDN με κεφαλικο και MSN οπως τα θελαμε. Καναμε μαζι και μια αιτηση παραπονου μηπως γλιτωσουμε το πεναλτυ σπασιματος συμβολαιου καθως ο αριθμος που θα γινει MSN ειχε συμβολαιο. Αυτο που με προβληματιζει ειναι η συνδεσμολογια. Στην επιχειρηση υπαρχει 1 τηλεφωνο, 1 τηλεφωνο/φαξ (MSN), συναγερμος και POS. Πως θα συνδεθουν ολα αυτα; Επισης σε περιπτωση διακοπης ρευματος τι γινεται με τον συναγερμο; το pos και το συναγερμό που συνδεσε τα στην γραμμή του τηλεφώνου. εξάλλου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα δύο μαζί είτε το pos είτε τον συναγερμό όταν φεύγεις από την δουλειά! και το τηλέφωνο με το φαξ μαζί του MSN. σου φέρνουν ένα κουτί που διαχωρίζονται οι γραμμές οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι. στην περίπτωση διακοπής ρεύματος το βασικό τηλέφωνο θα λειτουργεί κανονικά και όχι το MSN . όλα αυτά τα έχω ρωτήσει που σού λέω δεν τα έχω κάνει πράξη. επίσης εάν το pos μπορείς να το συνδέσεις με Ethernet ακόμα καλύτερα για πιο γρήγορη απάντηση και απόκριση από την απλή γραμμή. Edited September 6, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 αυτο σημαινει οτι αμα κοπει το ρευμα δεν εχεις τηλεφωνο διοτι το ρουτερ θα πρεπει να δουλευει για να εχεις τηλεφωνο! Στα καταστηματα Γερμανος δινουνε τροφοδοτικο κατι σαν ups και μπορει να κρατησει το ρουτερ καποιες ωρες σε περιπτωση διακοπης ρευματος στο προτεινω να το παρεις!. Απο την ειναι πιο καλη η γραμμη σου και πιο καθαρη . ο οτε σε ολα τα τηλεφωνα του θα το κανει οποτε δεν μου κανει εντυπωση. Εαν η γραμμη σου εχει πολλες αποσυνδεσεις το κοιτανε , αλλιως δεν σε μεταφερνουνε στην ευρυζωνικη τηλεφωνια! .ευχαριστω για την απαντηση,οχι δεν ειχα ποτε αποσυνδεσεις.....για το ups θα ρωτησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dexamethasone Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μεταφέρομαι από Vodafone σε ΟΤΕ σε σταθερή γραμμή double play και ήθελα να ρωτήσω πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτή η διαδικασία. Στις 7 του μήνα πέρασε ο κούριερ για το συμβόλαιο με την υπογραφή, από εκεί και πέρα εκτιμάται να ολοκληρωθεί σύντομα η σύνδεση λόγω ΟΤΕ όπως συνηθίζεται? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 αυτο σημαινει οτι αμα κοπει το ρευμα δεν εχεις τηλεφωνο διοτι το ρουτερ θα πρεπει να δουλευει για να εχεις τηλεφωνο! Στα καταστηματα Γερμανος δινουνε τροφοδοτικο κατι σαν ups και μπορει να κρατησει το ρουτερ καποιες ωρες σε περιπτωση διακοπης ρευματος στο προτεινω να το παρεις!. Απο την ειναι πιο καλη η γραμμη σου και πιο καθαρη . ο οτε σε ολα τα τηλεφωνα του θα το κανει οποτε δεν μου κανει εντυπωση. Εαν η γραμμη σου εχει πολλες αποσυνδεσεις το κοιτανε , αλλιως δεν σε μεταφερνουνε στην ευρυζωνικη τηλεφωνια! . Τελικα πλεον το δινουν σε ολους το mini ups? Εγω χρειαστηκα να μιλησω αρκετη ωρα με το helpdesk, και αρκετα επιθετικα, καθως χωρις να μας ρωτησουν μας μετεφεραν στο voip με την αλλαγη του router διχως κανεις να μας το πει, και μετα ανακαλυψαμε οτι πεφτει το ρευμα=κομμενο το τηλεφωνο! Μου το εστειλαν το ups, ολα αυτα πριν κανα 3μηνο, αλλα θελω να ξερω τι ισχυει τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Τελικα πλεον το δινουν σε ολους το mini ups? Εγω χρειαστηκα να μιλησω αρκετη ωρα με το helpdesk, και αρκετα επιθετικα, καθως χωρις να μας ρωτησουν μας μετεφεραν στο voip με την αλλαγη του router διχως κανεις να μας το πει, και μετα ανακαλυψαμε οτι πεφτει το ρευμα=κομμενο το τηλεφωνο! Μου το εστειλαν το ups, ολα αυτα πριν κανα 3μηνο, αλλα θελω να ξερω τι ισχυει τωρα. αμα τους πεις οτι εχεις συναγερμο στο δινουνε το mini ups στην πραγματικοτητα δεν ειναι μινι ups αλλα τροφοδοτικο με μπαταρια! . απο οσο γραφει στο site http://www.conceptum.gr/eksoplismos/32-2015-02-12-08-42-39/miniups διαρκει 8 ωρες εσενα ποσο σου διαρκει; . Edited September 12, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μεταφέρομαι από Vodafone σε ΟΤΕ σε σταθερή γραμμή double play και ήθελα να ρωτήσω πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτή η διαδικασία. Στις 7 του μήνα πέρασε ο κούριερ για το συμβόλαιο με την υπογραφή, από εκεί και πέρα εκτιμάται να ολοκληρωθεί σύντομα η σύνδεση λόγω ΟΤΕ όπως συνηθίζεται? Ευχαριστώ πολύ! Γυρω στις 10 εργασιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 αμα τους πεις οτι εχεις συναγερμο στο δινουνε το mini ups στην πραγματικοτητα δεν ειναι μινι ups αλλα τροφοδοτικο με μπαταρια! . απο οσο γραφει στο site http://www.conceptum.gr/eksoplismos/32-2015-02-12-08-42-39/miniups διαρκει 8 ωρες εσενα ποσο σου διαρκει; . Δεν το εχω μετρησει ποσο κραταει. Το ηθελα για δυο λογους. 1) Η ΔΕΗ εκαψε τον τελευταιο χρονο 2 ρουτερακια zte. Τιποτε αλλο απο ηλεκτρικες συσκευες ομως. Αρα δεν ηταν θεμα των zte, παρτιδες κλπ. Γιατι δεν βαζω ups; Περαν του κοστους αγορας, μιλαω για το σπιτι των γονιων μου...αρκετα με το να εξοπλιζω κι εκει, επειδη ο οτε αποφασισε να μας παει σε voip με το εγγενες μειονεκτημα κομενο ρευμα=κομενο τηλεφωνο. 2) Φυσικα και το οτι το θεωρω τραγικο και απαραδεκτο να πεφτει το ρευμα και να μην εχεις τηλεφωνο, ειδικα αν μιλαμε και για σπιτι που μενουν ατομα μεγαλυτερης ηλικιας....το τηλεφωνο, το σταθερο τηλεφωνο, ηταν παντα ενα αποκουμπι για τους μεγαλυτερους ανθρωπους, δεν μπορει να τους 'πετας' νεα τεχνολογια, επειδη εχουν κι ενα ρουτερ κι ενα pc στο σπιτι, και να τους κοβεις το κρισιμοτερο, την σταθερη τηλεφωνια παντου και παντα...ξεφτιλα τεχνολογιας το λεω αυτο....ας δινουν σε ολους mini ups. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Σχετικά με τις ISDN γραμμές γνώριζει κανένας αν ουσιαστικά είναι φυσική μετατροπή της γραμμής, δηλαδή αλλάζει το καλώδιο μέχρι kv;; Ή απλώς έρχεται ο τεχνικός και βάζει το netmod; Επίσης πόσες μέρες μπορεί να διαρκέσει ή μετατροπή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Σχετικά με τις ISDN γραμμές γνώριζει κανένας αν ουσιαστικά είναι φυσική μετατροπή της γραμμής, δηλαδή αλλάζει το καλώδιο μέχρι kv;; Ή απλώς έρχεται ο τεχνικός και βάζει το netmod; Επίσης πόσες μέρες μπορεί να διαρκέσει ή μετατροπή; Aυτο Ποσες μερες τωρα, αν εισαι οτε απο 3-4 εργασιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Πλέον με το vobb δεν υπάρχει isdn. Υπάρχουν 2 κανάλια φωνής μεν, αλλά όχι isdn τεχνολογία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Έχουν πέρασει 8-9 εργάσιμες. Βέβαια κάναμε και αλλαγή ονόματος του αριθμού που θα γίνει msn, που διαρκεί 2 μέρες. Ελπίζουμε μέσα στην βδομάδα να εμφανιστεί.... Πλέον με το vobb δεν υπάρχει isdn. Υπάρχουν 2 κανάλια φωνής μεν, αλλά όχι isdn τεχνολογία Δηλαδή; Επειδή είμαι ασχέτος είναι αυτό που λένε voip; Edited September 18, 2016 by lyr13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts