testatos Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 3 ώρες πριν, mol said: Τρέχει κάποια αντίστοιχη προσφορά με αυτήν που έπαιζε πριν 2-3 χρόνια? Αναφερομαθ στο συνδιασμό σταθερής και καρτοκινητης Κάθε μήνα σε 2 νούμερα έπαιρνα 10€ στο καθένα συν χίλια λεπτά προς όλους στο καθένα. Επίσης 100€ εφάπαξ στο ένα νούμερο Σήμερα ήρθε το τελευταίο 10€ με αναφορά ότι είναι το τελευταίο 😭 Για να σου ήρθε μήνυμα τότε σημαίνει πως λήγει και το συμβόλαιο σταθερής σωστά; Κάνεις αίτημα σε άλλο πάροχο και μετά από 3-4 μέρες θα σε πάρουν από την κοσμοτέ για αντιπρόταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 1 minute ago, testatos said: Για να σου ήρθε μήνυμα τότε σημαίνει πως λήγει και το συμβόλαιο σταθερής σωστά; Κάνεις αίτημα σε άλλο πάροχο και μετά από 3-4 μέρες θα σε πάρουν από την κοσμοτέ για αντιπρόταση Το συμβόλαιο μου ληγει σε ένα χρόνο από τώρα. Είχα κάνει μεταφορά της γραμμής οπότε και έγινε νέα έναρξη συμβολαίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 (edited) Έχει τρέξει κανείς την προσφορά ''Έκπτωση 5ευρ στο σταθερό COSMOTE για κάθε ΝΕΑ σύνδεση ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα ή/και φυσικό αέριο) στην PROTERGIA''; Περιλαμβάνει νέες συνδέσεις Protergia σε όλα τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα ή μόνο στα Picasso; To promo page της Cosmote φαίνεται να υπονοεί ότι συμμετέχουν στην προσφορά νέες συνδέσεις σε όλα τα προγράμματα Protergia, ενώ το δελτίο τύπου της Protergia υπονοεί μόνο νέες συνδέσεις σε προγράμματα Picasso. Η διαδικασία (ώστε να παρθεί η προσφορά) πώς γίνεται; Ιδανικά χωρίς να χρειαστεί να πας σε κατάστημα Cosmote / Germanos / Protergia. Έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον στο Cosmote banner του promo εδώ και 2-3 μέρες αλλά δεν με έχουν καλέσει πίσω. https://www.protergia.gr/articles/η-cosmote-telekom-συνεργάζεται-με-την-metlen-και-μαζί-φέρνουν-ακόμα-περισσότερα-προνόμια https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/cosmote-protergia-prosfora Edited November 8, 2025 by chemeng Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 2 ώρες πριν, chemeng said: Έχει τρέξει κανείς την προσφορά ''Έκπτωση 5ευρ στο σταθερό COSMOTE για κάθε ΝΕΑ σύνδεση ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα ή/και φυσικό αέριο) στην PROTERGIA''; Περιλαμβάνει νέες συνδέσεις Protergia σε όλα τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα ή μόνο στα Picasso; To promo page της Cosmote φαίνεται να υπονοεί ότι συμμετέχουν στην προσφορά νέες συνδέσεις σε όλα τα προγράμματα Protergia, ενώ το δελτίο τύπου της Protergia υπονοεί μόνο νέες συνδέσεις σε προγράμματα Picasso. Η διαδικασία (ώστε να παρθεί η προσφορά) πώς γίνεται; Ιδανικά χωρίς να χρειαστεί να πας σε κατάστημα Cosmote / Germanos / Protergia. Έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον στο Cosmote banner του promo εδώ και 2-3 μέρες αλλά δεν με έχουν καλέσει πίσω. https://www.protergia.gr/articles/η-cosmote-telekom-συνεργάζεται-με-την-metlen-και-μαζί-φέρνουν-ακόμα-περισσότερα-προνόμια https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/cosmote-protergia-prosfora Λογικά μόνο το Picasso αφορά αφού και στη σελίδα της COSMOTE, κάτω από το banner της Protegia, αναφέρει "Διευκρινίσεις για το Protergia Picasso: " Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Εγώ πάλι πιστεύω ότι αφορά όλα τα προγράμματα, όχι μόνο Picasso. Το στηρίζω στο ότι λέει καθαρά ότι αφορά νέες συνδέσεις τόσο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ όσο και ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, και Picasso προγράμματα φυσικού αερίου δεν υπάρχουν. Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Για όλα τα προγράμματα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 On 8/11/2025 at 9:41 ΜΜ, chemeng said: Έχει τρέξει κανείς την προσφορά ''Έκπτωση 5ευρ στο σταθερό COSMOTE για κάθε ΝΕΑ σύνδεση ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα ή/και φυσικό αέριο) στην PROTERGIA''; Περιλαμβάνει νέες συνδέσεις Protergia σε όλα τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα ή μόνο στα Picasso; To promo page της Cosmote φαίνεται να υπονοεί ότι συμμετέχουν στην προσφορά νέες συνδέσεις σε όλα τα προγράμματα Protergia, ενώ το δελτίο τύπου της Protergia υπονοεί μόνο νέες συνδέσεις σε προγράμματα Picasso. Η διαδικασία (ώστε να παρθεί η προσφορά) πώς γίνεται; Ιδανικά χωρίς να χρειαστεί να πας σε κατάστημα Cosmote / Germanos / Protergia. Έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον στο Cosmote banner του promo εδώ και 2-3 μέρες αλλά δεν με έχουν καλέσει πίσω. https://www.protergia.gr/articles/η-cosmote-telekom-συνεργάζεται-με-την-metlen-και-μαζί-φέρνουν-ακόμα-περισσότερα-προνόμια https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/cosmote-protergia-prosfora Εγώ είχα κλείσει το καλοκαίρι τηλεφωνικό ραντεβού με εκπρόσωπο της protergia μέσω τηλεφώνου σε κατάστημα Γερμανός της περιοχής μου.Με κάλεσαν την επόμενη ημέρα. Προφανώς και δεν πήγα στο Picasso, αλλά στο φθηνο τους κυμαινόμενο. Μετά από κάποιες ημέρες ήρθε και μήνυμα για την έκπτωση των 5 ευρώ στο σταθερό (αποδίδεται κανονικά στο λογαριασμό) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Ανέβηκε ο χάρτης της ULTRAFAST OTE @Nickchris36 Είναι και ο Άγιος Γεώργιος μέσα! https://www.oteultrafast.gr/#/network-eligibility @johnny_htc Είναι κανονοικά οι περιοχές μου και ήδη έχει γίνει τοποθέτηση σε Ψαχνά, Ν Αρτάκη, Βασιλικό, Δοκός, Πανόραμα και Μαλακώντα. Αρα περιμένει και η Ερέτρια μέσω της εταιρείας αυτής FFTH. Τέλεια! Έχουν βάλει και χωριά που δε περίμενα ποτέ να ξεκολλήσουν από ADSL πχ Στροφυλιά. Επιτέλους και κάτι για την επαρχία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Πήρε παράταση το Gigabit Voucher βλέπω! Επίσημη προθεσμία για ιδιώτες: Έως 31 Δεκεμβρίου 2025 Για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Έως 15/12/2025 Μέχρι 28 Νοεμβρίου εγώ θυμόμουν πως ήταν για ιδιώτες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 On 11/11/2025 at 12:21 ΠΜ, elkons said: Ανέβηκε ο χάρτης της ULTRAFAST OTE @Nickchris36 Είναι και ο Άγιος Γεώργιος μέσα! https://www.oteultrafast.gr/#/network-eligibility @johnny_htc Είναι κανονοικά οι περιοχές μου και ήδη έχει γίνει τοποθέτηση σε Ψαχνά, Ν Αρτάκη, Βασιλικό, Δοκός, Πανόραμα και Μαλακώντα. Αρα περιμένει και η Ερέτρια μέσω της εταιρείας αυτής FFTH. Τέλεια! Έχουν βάλει και χωριά που δε περίμενα ποτέ να ξεκολλήσουν από ADSL πχ Στροφυλιά. Επιτέλους και κάτι για την επαρχία. Η Ημαθία πάλι στο περίμενε είναι. Δυστυχώς είχα βλάβη στη σταθερή όπου είχε διαβρωθεί και φαγωθεί από μέλισσες ένα καλώδιο στο στύλο απέναντι από το σπίτι. Αποτέλεσμα απο 20Mbps/1Mbps Upload να έχω 9,5Mbps Download & 200kbps Upload. Οπτική ίνα δυστυχώς τα πήρε η Grid Fiber της Τερνα και πάλι καλά είμαστε σε μέτρια κατάσταση. Δυστυχώς δεν είμαι κοντά στη καμπίνα για μεγαλύτερη ταχύτητα και χωριά στο Δημο Αλεξάνδρειας όπως η Επισκοπή και το Κλειδί Ημαθίας είναι με 1,5Mbps εν ετει 2025. Επόμενη λύση για μένα είναι το 5G… με βάση το ιστορικό μου είπαν ότι γίνεται. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe01 Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 (edited) Καλησπέρα,ξέρουμε κάτι για την υπηρεσίας αναβάθμισης ταχύτητας από την cosmote που κανονικά έπρεπε να είχε λήξει από τις 25/9; Edited November 22, 2025 by simosthe01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 Πήρε παράταση μέχρι στις 29/1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 On 1/11/2025 at 4:04 ΜΜ, testatos said: Για να σου ήρθε μήνυμα τότε σημαίνει πως λήγει και το συμβόλαιο σταθερής σωστά; Κάνεις αίτημα σε άλλο πάροχο και μετά από 3-4 μέρες θα σε πάρουν από την κοσμοτέ για αντιπρόταση Εμένα με πήραν την προηγούμενη της φορητότητας… μετά από μια εβδομάδα και εν τελεί κατάφερα να πάρω προσφορά μεν και να μου καλύψουν την ρήτρα αλλά μου ήρθε 76€ από τη Vodafone η λυπητερή. Θα προσπαθήσω να μη τα πληρώσω γιατί τους ζήτησα να γίνει μετά τις 1/11 αλλά με έγραψαν κανονικά. 8 ώρες πριν, simosthe01 said: Καλησπέρα,ξέρουμε κάτι για την υπηρεσίας αναβάθμισης ταχύτητας από την cosmote που κανονικά έπρεπε να είχε λήξει από τις 25/9; Επειδή έκανα νέο συμβόλαιο με αλλαγή ονόματος στο δικαιούχο του gigabit voucher κινούνται απελπιστικά αργά. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 (edited) On 16/10/2025 at 9:15 ΜΜ, Nikolas14 said: Λοιπόν, εγώ θα προχωρήσω σε 100 VDSL με 22,90€ από VDSL 50 23,90€ φοιτητικό και με πήραν για αναβάθμιση σε 300/150 απο 100/10 FTTH με 10€ και 1000’ σε δύο καρτοκινητά στα 27€ με Voucher. Νομίζω πολύ καλό deal, διότι η Vodafone με 17€ μου έδινε 100αρα FTTH και η Inalan 1Gbps αλλά χωρίς τηλεφωνία. Τώρα που έληξε η συνδιαστική προσφορά σταθερό + 2 καρτοκινητά (10ευρ + 1000 λ.ο. καθε μήνα), που είχα λάβει προ 2ετίας, έχουμε κάποιον ειδικό τηλεφωνικό αριθμό να καλέσω για να πάρω προσφορά για ανανέωση σταθερής (τμήμα διακοπών/προσφορών κλπ) και να δίνουν και κάτι στα καρτοκινητά; Tο συμβόλαιο σταθερής δε λήγει ακόμα βέβαια μιας και είχα κάνει μια ανανέωση συμβολαίου με το gigabit voucher στο ενδιάμεσο. Παλιά έπαιρνα το 11888 τους έλεγα θέλω να κάνω νέο συμβόλαιο, και με καλούσαν πίσω αργότερα από ειδικό τμήμα. Τώρα δίνουν οι ίδιοι την προσφορά που είναι πάντα η ισχύουσα προσφορά στο Cosmote app.Με καλούν ανά διαστήματα από 2106xxxxxx, αλλά είναι πάλι οι generic προφορές του app. Έχει πάρει κανείς πρόσφατα κάποιο δώρο στα καρτοκινητά από ανανέωση σταθερής; Ποια είναι η τρέχουσα προσφορά; Είναι για 12 ή 24 μήνες; Είναι μόνο πίστωση χρηματικού υπολοίπου ή και κάποιο πακέτο λ.ο. ή/και data; Edited December 13, 2025 by chemeng Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 On 13/12/2025 at 7:25 ΜΜ, chemeng said: Τώρα που έληξε η συνδιαστική προσφορά σταθερό + 2 καρτοκινητά (10ευρ + 1000 λ.ο. καθε μήνα), που είχα λάβει προ 2ετίας, έχουμε κάποιον ειδικό τηλεφωνικό αριθμό να καλέσω για να πάρω προσφορά για ανανέωση σταθερής (τμήμα διακοπών/προσφορών κλπ) και να δίνουν και κάτι στα καρτοκινητά; Tο συμβόλαιο σταθερής δε λήγει ακόμα βέβαια μιας και είχα κάνει μια ανανέωση συμβολαίου με το gigabit voucher στο ενδιάμεσο. Παλιά έπαιρνα το 11888 τους έλεγα θέλω να κάνω νέο συμβόλαιο, και με καλούσαν πίσω αργότερα από ειδικό τμήμα. Τώρα δίνουν οι ίδιοι την προσφορά που είναι πάντα η ισχύουσα προσφορά στο Cosmote app.Με καλούν ανά διαστήματα από 2106xxxxxx, αλλά είναι πάλι οι generic προφορές του app. Έχει πάρει κανείς πρόσφατα κάποιο δώρο στα καρτοκινητά από ανανέωση σταθερής; Ποια είναι η τρέχουσα προσφορά; Είναι για 12 ή 24 μήνες; Είναι μόνο πίστωση χρηματικού υπολοίπου ή και κάποιο πακέτο λ.ο. ή/και data; Έχω πάρει εγώ προσφορά αλλά έκανα πρώτα φορητότητα σε Vodafone. Απλά έκανα αίτηση για φορητότητα εξ αποστάσεως μέσω email για να έχω δικαίωμα υπαναχώρησης (όπως και έκανα) αν σου κάνει προσφορά η Cosmote. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 On 15/12/2025 at 12:54 ΜΜ, _NikitaS_ said: Έχω πάρει εγώ προσφορά αλλά έκανα πρώτα φορητότητα σε Vodafone. Απλά έκανα αίτηση για φορητότητα εξ αποστάσεως μέσω email για να έχω δικαίωμα υπαναχώρησης (όπως και έκανα) αν σου κάνει προσφορά η Cosmote. Χρόνια πολλά ! Εάν είχες εξέλιξη,ενημέρωσέ μας τι απέγινε με την φορητότητά σου; Σου έκανε αντιπροσφορά η cosmote; Tι σου έδωσε σε σχέση με πριν και σε τι γραμμή; Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου On 29/12/2025 at 9:08 ΠΜ, rafm said: Χρόνια πολλά ! Εάν είχες εξέλιξη,ενημέρωσέ μας τι απέγινε με την φορητότητά σου; Σου έκανε αντιπροσφορά η cosmote; Tι σου έδωσε σε σχέση με πριν και σε τι γραμμή; Το έχω αναφέρει παλαιότερα. Η κοσμοτε μου έδωσε οπτική 300αρα με όλα απεριόριστα στα 26 ευρώ, δύο μήνες δώρο πάγιο και δώρο για δύο χρόνια 10 ευρώ κάθε μήνα σε δύο καρτοκινητα όπως επίσης και 1000 λεπτά προς όλους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Τρέχουσες προσφορες απο cosmote σε περιπτωση φορητοτητας: 300 mbps @ 27,90 500 mbps @ 29,90 1 gbps @ 32,90 Με 5 πρώτους μήνες δώρο πάγια 10 ευρώ δώρο ανα μηνα σε καρτοκινητά οικογένειας 1000΄/μηνα ή 3-4 GB/ μήνα στα καρτοκινητα (ολα πρεπει να παρουν το ιδιο δωρο) Για τις παραπανω τιμες πρωτα μπαινεις στα 100 mbps τα 27,90 (υποβαθμιση για 15 ημερες και επειτα τους καλεις για να προχωρησουν την αναβαθμιση χειροκινητα) 2 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, stathis123 said: Τρέχουσες προσφορες απο cosmote σε περιπτωση φορητοτητας: 300 mbps @ 27,90 500 mbps @ 29,90 1 gbps @ 32,90 Με 5 πρώτους μήνες δώρο πάγια 10 ευρώ δώρο ανα μηνα σε καρτοκινητά οικογένειας 1000΄/μηνα ή 3-4 GB/ μήνα στα καρτοκινητα (ολα πρεπει να παρουν το ιδιο δωρο) Για τις παραπανω τιμες πρωτα μπαινεις στα 100 mbps τα 27,90 (υποβαθμιση για 15 ημερες και επειτα τους καλεις για να προχωρησουν την αναβαθμιση χειροκινητα) Πώς τις παίρνεις αυτές; Έχεις κάποιο νούμερο; Edited 13 Ιανουαρίου by besddimo2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 27 minutes ago, besddimo2 said: Πώς τις παίρνεις αυτές; Έχεις κάποιο νούμερο; κανεις φορητοτητα σε αλλο δικτυο και θα σε καλεσουν Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου εγω παντως με οπτικη ινα στο σπιτι (βοντα)εκανα αιτηση για φορητοτητα σε κοσμοτε 28/11 και ακομη να με καλεσουν για να ερθουν να κανουν την αλλαγη . ποσο καιρο θελει? εχω παρει και 4 φορες στην εξυπηρετηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 36 minutes ago, stathis123 said: κανεις φορητοτητα σε αλλο δικτυο και θα σε καλεσουν Άλλο κατάλαβα. Είμαι ήδη σε άλλο δίκτυο και θέλω να πάω κοσμοτέ. Σε αυτή την περίπτωση, ξέρεις κάποιο νούμερο; Γιατί προς το παρόν μου έχουν πει για 2 πάγια δώρο, 60€ και 1000'/3gb αντί για 1000'/10€. Εντωμεταξύ ήδη έκανα αίτηση εδώ και μια βδομάδα για να πάω Κοσμοτέ και δε με έχει καλέσει η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 40 minutes ago, gsa1967 said: εγω παντως με οπτικη ινα στο σπιτι (βοντα)εκανα αιτηση για φορητοτητα σε κοσμοτε 28/11 και ακομη να με καλεσουν για να ερθουν να κανουν την αλλαγη . ποσο καιρο θελει? εχω παρει και 4 φορες στην εξυπηρετηση! 4 minutes ago, besddimo2 said: Άλλο κατάλαβα. Είμαι ήδη σε άλλο δίκτυο και θέλω να πάω κοσμοτέ. Σε αυτή την περίπτωση, ξέρεις κάποιο νούμερο; Γιατί προς το παρόν μου έχουν πει για 2 πάγια δώρο, 60€ και 1000'/3gb αντί για 1000'/10€. Εντωμεταξύ ήδη έκανα αίτηση εδώ και μια βδομάδα για να πάω Κοσμοτέ και δε με έχει καλέσει η Vodafone. παδια η κοσμοτε ειναι τα ζωα μου αργα, σε αιτηματα συνδεσεων κλπ αναγκαστικα μενω γιατι παντα ξεκαβρακωνονται, γενικα προσπαθω να τους αποφυγω.. δοκιμασε το 2103507510 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Νέες τιμές για νέους πελάτες ftth πιο φθηνά και με την επιδότηση voucher.. 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 1 minute ago, Antonio21 said: Νέες τιμές για νέους πελάτες ftth πιο φθηνά και με την επιδότηση voucher.. Και όσοι δεν έχουμε FFTH σκαμε σαν τους μαλ@κες 28€ για VDSL έως 50Mbps.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts