JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 και ποσο αυτονομια εχει το συγκεκριμενο ups? πηρεςστο 13888 και μετα τι εκανες? 3 με 4 ώρες πάνω κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Στις περισσότερες καμπίνες δεν υπάρχει μπαταρία Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν ξερω τ γινεται παντου , παντος στην περιοχη μου όταν είχαμε διακοπη , είχαμει ντερνετ κ τηλεφωνω για 4 ωρες με το ups που δινει . μετα εκλεισε :blink: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Έκανα VDSL50 σε κατάστημα Γερμανός, είναι φίλος και μου έδωσε το Speedport Plus αλλά το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο! Είπα ότι θέλω σφραγισμένο και είπε ότι όλα όσα τους στέλνει η Cosmote δεν είναι σφραγισμένα! Μάλιστα μου έφερε άλλα δύο που και αυτά ήταν ανοιχτά. Μέσα τα περιεχόμενα φαίνονται οκ και το βιβλιαράκι οδηγιών ολοκαίνουργιο! Τι παίζει και είναι ανοιχτά, μήπως είναι από επιστροφές; Ξέρει κανείς αν το 13888 στέλνει σφρασισμένα και με πιο τρόπο μπορώ να το αντικαταστήσω; Πως μπορώ να πάρω σφραγισμένο; Και κάτι ακόμη είχα CYTA, τώρα με Cosmote θα πρέπει να αλλάξω συνδεσμολογία μέσα στις πρίζες; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Έκανα VDSL50 σε κατάστημα Γερμανός, είναι φίλος και μου έδωσε το Speedport Plus αλλά το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο! Είπα ότι θέλω σφραγισμένο και είπε ότι όλα όσα τους στέλνει η Cosmote δεν είναι σφραγισμένα! Μάλιστα μου έφερε άλλα δύο που και αυτά ήταν ανοιχτά. Μέσα τα περιεχόμενα φαίνονται οκ και το βιβλιαράκι οδηγιών ολοκαίνουργιο! Τι παίζει και είναι ανοιχτά, μήπως είναι από επιστροφές; Ξέρει κανείς αν το 13888 στέλνει σφρασισμένα και με πιο τρόπο μπορώ να το αντικαταστήσω; Πως μπορώ να πάρω σφραγισμένο; Και κάτι ακόμη είχα CYTA, τώρα με Cosmote θα πρέπει να αλλάξω συνδεσμολογία μέσα στις πρίζες; Ευχαριστώ. εγω που πηρα ξανα το speedport entry2i ητανε σφραγισμενο , μπορει να τα φτιαχνουνε και να τα ξανα δινουνε στους πελατες , για εμενα αμα σου δουλευει καλα δεν υπαρχει λογως να το αλλαξεις . αμα παντως θελεις να το αλλαξεις ειναι δωρεαν, οποτε δεν υπαρχει προβλημα χρεωσης ποτε σε εσενα. οσο για στην συνδεσμολογια μεσω cyta και ο οτε δινει voip οποτε δεν νομιζω να χρειαστει να κανεις κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Τι το θέλετε το σφραγισμένο ρε παιδιά αν δουλεύει τέλεια; τσάμπα σας το δίνουν.. Αν θέλετε σφραγισμένο δώστε τα 300€ του fritz που το υποστηρίζει ο ΟΤΕ να το πάρετε σφραγισμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 εγω που πηρα ξανα το speedport entry2i ητανε σφραγισμενο , μπορει να τα φτιαχνουνε και να τα ξανα δινουνε στους πελατες , για εμενα αμα σου δουλευει καλα δεν υπαρχει λογως να το αλλαξεις . αμα παντως θελεις να το αλλαξεις ειναι δωρεαν, οποτε δεν υπαρχει προβλημα χρεωσης ποτε σε εσενα. οσο για στην συνδεσμολογια μεσω cyta και ο οτε δινει voip οποτε δεν νομιζω να χρειαστει να κανεις κατι. Ποια είναι η διαδικασία αντικατάστασης για να πάρω άλλο σφραγισμένο Speedport Plus και από που θα το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ποια είναι η διαδικασία για να πάρω άλλο σφραγισμένο Speedport Plus και από που θα το πάρω; καλείς το 13788 είναι δωρεάν από όλα τα σταθερά τηλέφωνα και από κινητό τηλέφωνο είναι το τμήμα βλαβών και μετά δηλώνεις ότι έχεις πρόβλημα με το ρούτερ και δηλώνουν την αντικατάσταση, είτε πας σε οποίο κατάστημα και το παίρνεις μακάρι να βρεις εγώ για το entry 2i είδα και έπαθα να βρω. και τελικά περίμενα σε ουρά στο κατάστημα απέναντι από το πανεπιστήμιο και επιτέλους το πήρα βέβαια μπορείς να τους ζητήσεις να στο στείλουν και με courier στο χώρο σου . και μόλις το πάρεις το νέο επιστρέφεις πίσω το παλιό σε ένα κατάστημα και να κρατήσεις και την απόδειξη.είναι εντός δέκα ημερών όχι εργασιμων πάντως αλλιώς σου το χρεώνουν στο πάγιο σου. το entry 2i 45 ευρώ μου είχανε πει τώρα για το plus δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Τι το θέλετε το σφραγισμένο ρε παιδιά αν δουλεύει τέλεια; τσάμπα σας το δίνουν.. Αν θέλετε σφραγισμένο δώστε τα 300€ του fritz που το υποστηρίζει ο ΟΤΕ να το πάρετε σφραγισμένοΠοιο είναι το fritz που υποστηρίζει επίσημα ο ΟΤΕ ; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 καλείς το 13788 είναι δωρεάν από όλα τα σταθερά τηλέφωνα και από κινητό τηλέφωνο είναι το τμήμα βλαβών και μετά δηλώνεις ότι έχεις πρόβλημα με το ρούτερ και δηλώνουν την αντικατάσταση, είτε πας σε οποίο κατάστημα και το παίρνεις μακάρι να βρεις εγώ για το entry 2i είδα και έπαθα να βρω. και τελικά περίμενα σε ουρά στο κατάστημα απέναντι από το πανεπιστήμιο και επιτέλους το πήρα βέβαια μπορείς να τους ζητήσεις να στο στείλουν και με courier στο χώρο σου . και μόλις το πάρεις το νέο επιστρέφεις πίσω το παλιό σε ένα κατάστημα και να κρατήσεις και την απόδειξη.είναι εντός δέκα ημερών όχι εργασιμων πάντως αλλιώς σου το χρεώνουν στο πάγιο σου. το entry 2i 45 ευρώ μου είχανε πει τώρα για το plus δεν το ξέρω. Μου είπαν ότι εάν είναι από επιστροφή, γράφει έξω στην ετικέτα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ. Ισχύει; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ισχύει ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ισχύει ναι. Που ακριβώς το γράφει, στην ετικέτα έξω στο κουτί ή κάπου αλλού; Σε ευχαριστώ πολύ! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιο είναι το fritz που υποστηρίζει επίσημα ο ΟΤΕ ; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk FRITZ!Box 7590 (24,92€ Χ 12 άτοκες ή 299€) https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20370959&_requestid=27782852 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Α σε ευχαριστώ πολύ, μου είχε διαφύγει αυτό Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ποιον κωδικό βάζω για να μπω στα παρακάτω: https://my.otenet.gr/ https://tools.otenet.gr/ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_wifi.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Παιδιά έχει κανείς άποψη για την υπηρεσία speed booster? Καλό φαίνεται σαν ιδέα δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάλυψη fiber στην περιοχή, αλλά κολλάω με τον περιορισμό των 100GB ανά μήνα όπου μετά την κατανάλωση τους αναφέρει ταχύτητα κινητής 15Mbps downlink. Επίσης έχει και υψηλότερες ταχυτητες upload ή μόνο download? Τέλος δεν ξέρω με την ακτινοβολία τι παίζει, λογικά είναι σαν να έχεις ένα επιπλέον κινητό στην καλύτερη περίπτωση. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited January 17, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pier88 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Παιδιά έχει κανείς άποψη για την υπηρεσία speed booster? Καλό φαίνεται σαν ιδέα δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάλυψη fiber στην περιοχή, αλλά κολλάω με τον περιορισμό των 100GB ανά μήνα όπου μετά την κατανάλωση τους αναφέρει ταχύτητα κινητής 15Mbps downlink. Επίσης έχει και υψηλότερες ταχυτητες upload ή μόνο download? Τέλος δεν ξέρω με την ακτινοβολία τι παίζει, λογικά είναι σαν να έχεις ένα επιπλέον κινητό στην καλύτερη περίπτωση. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΈλα να σου δώσω το δικό μου,χάλια μαύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Έλα να σου δώσω το δικό μου,χάλια μαύρα.Οπότε μάπα το καρπούζι... Αν κ έχω καλό 4g σήμα στο σπίτι οπότε ευελπιστούσα ότι θα είναι οκ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 υπάρχει κάπου ρύθμιση στο speedport plus για reboot μέσω του μενού του? στο 2i που είχα πριν είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 υπάρχει κάπου ρύθμιση στο speedport plus για reboot μέσω του μενού του? στο 2i που είχα πριν είχε. Θα πας Settings-Problem Handling-Restart Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Έχω καλέσει 3 φορές στο 13888, και καμια από τις 3 το αυτόματο σύστημα δε δείχνει να καταλαβαίνει και μετά από λίγο μου κλείνει το τηλέφωνο. Έχω χρεωθεί τσάμπα 3 κλήσεις χωρίς να έχω καταφέρει να κάνω αυτό που θέλω. Γενικά λειτουργεί καλά τελευταία το 13888; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Έχω καλέσει 3 φορές στο 13888, και καμια από τις 3 το αυτόματο σύστημα δε δείχνει να καταλαβαίνει και μετά από λίγο μου κλείνει το τηλέφωνο. Έχω χρεωθεί τσάμπα 3 κλήσεις χωρίς να έχω καταφέρει να κάνω αυτό που θέλω. Γενικά λειτουργεί καλά τελευταία το 13888; Δεν παίρνεις από σταθερό cosmote; Καλά λειτουργεί.... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 ΔΩΡΕΑΝ, δεν είναι από σταθερό cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Από κινητό κοσμοτε παίρνω και έχει χρέωση 20 λεπτά νομίζω ένα κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 2106513888 για να σας αφαιρεί λεπτά από τα πακέτα σας και όχι τα υπόλοιπά σας. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 2106513888 για να σας αφαιρεί λεπτά από τα πακέτα σας και όχι τα υπόλοιπά σας. καλύτερα καλέστε το 13788 είτε από σταθερό όλων των πάροχων είτε από κινητό όλων των παροχων είναι δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 καλύτερα καλέστε το 13788 είτε από σταθερό όλων των πάροχων είτε από κινητό όλων των παροχων είναι δωρεάν! Το θέμα είναι ότι είναι μόνο για τεχνικά θέματα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts