Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται εν έτει 2017, υπάρχει δήμος που να το "πάιζει" δύσκολος στην εγκατάσταση οπτικών ινών. Δεν είμαστε καλα. παραθέτω: https://www.megaraonair.gr/megara-kai-dytiki-attiki/epikairotita/p/7423/epifulaktikos-sti-kataskeui-diktuou-optikis-inas-sta-megara-o-dimarhos-k-stamoulis

Κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται εν έτει 2017, υπάρχει δήμος που να το "πάιζει" δύσκολος στην εγκατάσταση οπτικών ινών. Δεν είμαστε καλα. παραθέτω: https://www.megaraonair.gr/megara-kai-dytiki-attiki/epikairotita/p/7423/epifulaktikos-sti-kataskeui-diktuou-optikis-inas-sta-megara-o-dimarhos-k-stamoulis

Καλα που ζεις εσυ?

Ολοι οι δημοι το ιδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν, τις κακοτεχνίες των παροχών

Θα επιβεβαιώσω τον φίλο. Δεν είναι ο μοναδικος Δημος. Όχι μόνο για τις κακοτεχνίες, αλλά και για οικονομικά οφέλη.

http://olympiobima.gr/s-hionidis-gia-topothetisi-optikon-inon-apo-ton-ote-ohi-stis-gkempelikes-taktikes

Ευτυχώς Μάρτιο, ξεκίνησαν σε εμάς οι αλλαγές KV.

Θα επιβεβαιώσω τον φίλο. Δεν είναι ο μοναδικος Δημος. Όχι μόνο για τις κακοτεχνίες, αλλά και για οικονομικά οφέλη.

http://olympiobima.gr/s-hionidis-gia-topothetisi-optikon-inon-apo-ton-ote-ohi-stis-gkempelikes-taktikes

Ευτυχώς Μάρτιο, ξεκίνησαν σε εμάς οι αλλαγές KV.

Τι να λέμε εδώ οι μεγαλύτεροι δήμοι, όπως το κεντρο της Αθήνας, Καλλιθέα, περιστέρι, μοσχάτο, σχεδόν μιδενικη ανάπτυξη του VDSL, αυτους ξέρω εγώ φαντάζομαι υπάρχου πολλοί ακόμα

Εδώ Ηλιούπολη-Αθήνα-Αγ.Μαρίνα έχουν βάλει 6 μήνες τις καινούργιες καμπίνες, και όταν ρώτησα τον ΟΤΕ πότε θα πάρουμε VDSL μου είπε ότι περιμένουν να βάλει ρεύμα στις καμοπίνες ο ΟΤΕ
-------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία

Το VDSL παιζει ηδη απο σημερα. Τη Δευτερα που θα γινει ευρυζωνικο το τηλεφωνο οπως ειπανε στο SMS , μπορω απλως να βγαλω το καλωδιο του τηλεφωνου απ το σπλιτερ που ειναι τωρα , και να το βαλω στη phone 1 του speedport ?

Εννοω οτι ο οτε προτεινει αυτό :

attachment.php?attachmentid=181896&d=1490973237

οποτε : να μη βαλω το Τ , (αυτη τη στιγμη το μπλε παει κατευθειαν πριζα) και λεω εγω το 2Β να το βαλω κατευθειαν πανω στο ρουτερ χωρις να κανω το 3 Β . Θα δουλεψει ?εχω μια συσκευη σταθερου στο σπιτι δεν εχω αλλη.

:superman:

Το VDSL παιζει ηδη απο σημερα. Τη Δευτερα που θα γινει ευρυζωνικο το τηλεφωνο οπως ειπανε στο SMS , μπορω απλως να βγαλω το καλωδιο του τηλεφωνου απ το σπλιτερ που ειναι τωρα , και να το βαλω στη phone 1 του speedport ?

Εννοω οτι ο οτε προτεινει αυτό :

attachment.php?attachmentid=181896&d=1490973237

οποτε : να μη βαλω το Τ , (αυτη τη στιγμη το μπλε παει κατευθειαν πριζα) και λεω εγω το 2Β να το βαλω κατευθειαν πανω στο ρουτερ χωρις να κανω το 3 Β . Θα δουλεψει ?εχω μια συσκευη σταθερου στο σπιτι δεν εχω αλλη.

Βάλτο Όπως αναφέρει στις οδηγίες Αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

1sclrd.png

την βαζω ξανα γιατι ετσι οπως την ειχες πρεπει να κανει login στο αλλο φορουμ καποιος για να την δει

Εχω την εντυπωση οτι εφοσον θελεις να εχεις στην ιδια πριζα το τηλεφωνο και το ρουτερ δεν χρειαζεται ολο αυτο. Βαζεις στο phone1 το τηλεφωνο και τελος. Η συνδεσμολογια του οτε χρειαζεται μονο αν ειναι αναγκαια η επιστροφη του σηματος και στις υπολοιπες πριζες.

Edited by kmpatra

Sorry για την εικονα παιδια.. προσπαθω να παρω πολλες αποψεις !! :rolleyes: Ο/Η zananiro λεει πως δεν προκειται να δουλεψει .. Εσυ kmpatra λες οτι δεν χρειαζεται αυτο.. Το θεμα μου ειναι οτι το Τ που εστειλε ο οτε, δεν κανει τον χαρακτηριστικο ηχο κλιτς οταν το βαζω στην πριζα ! Δεν καθεται σωστα .. Δοκιμασα να σηκωσω λιγο το «αυτάκι» του αλλα παλι τιποτα.. Επισης αν ειναι αχρηστο ας μην το βαλω.. Σωστα , εχουμε τηλεφωνο μονο στη κεντρικη πριζα οπου μετακομισα και το ρουτερ εκει.. Δεν μας ενδιαφερει να συνδεσουμε στα αλλα δωματια καποια συσκευη...

επειδη δεν το εχω δοκιμασει το νεο voip του οτε,δεν μπορω να ειμαι απολυτος. Παιζει το Τ να ειναι ελλατωματικο αλλά αυτο λύνεται,ειναι πολυ φτηνο να το αντικαταστησεις. Παντως και με τον τροπο που ειπα πριν η λογικη λεει οτι θα παιζει σωστα,το Τ και το σπλιτερ μοιραζουν το ("ιντερνετικο") σημα στη συσκευη τηλεφωνου και στις υπολοιπες πριζες,εφοσον το θες.

αυτή η συνδεσμολογία είναι για όταν έχεις συναγερμό η πολλές τηλεφωνικές συσκευές και θες να παίζουν duplex

εσύ που έχεις 1 βγάλε τελείως το spliter. συνέδεσε την υποδοχή dsl του router κατευθείαν με την γραμμή του οτε χωρίς spliter και χωρίς ταφ και άσε την τηλεφωνική συσκευή στο phone 1. δηλαδή 2 καλώδια. ένα από το dsl στην γραμμή και ένα από το phone 1 στην συσκευή. όλα αυτά βέβαια αφού γυρίσει η γραμμή.

οτιδήποτε άλλο είναι περιττό και πιο πολύ κακό θα σου κάνει παρα καλο.

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

ευχαριστω για τις απαντησεις ! Συγχρονιζω σε VDSL αλλα στο sms ειπαν οτι απο Δευτερα θα γινει ευρυζωνικη η τηλεφωνια :confused:

λογικό. άλλο το ένα άλλο το άλλο. απλά όταν νεκρώσει το τηλέφωνο άλλαξε την συνδεσμολογία

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

@chief Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία με συνδεσμολογιες κλπ. Γιατί δεν το σεταρεις μια και καλή σύμφωνα με τις οδηγίες? Θα δουλεύει κανονικά από τώρα άσχετα αν ακόμα δεν ενεργοποιήθηκε η ευρυζωνική σύνδεση και μετά δεν χρειάζεται να ξανά αλλάξεις συνδεσμολογία.

Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής σταθερής douple play cosmote με συμβόλαιο που έχει λήξει και έκανα πριν περίπου μία εβδομάδα αίτηση φορητότητας στη vodafone . Την Πέμπτη έρχεται μήνυμα ότι η αίτηση μου προχωράει και θα ενημερωθώ για την εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης της γραμμής σε αυτους . Χθες μου κάνει αντιπροσφορά ο ΟΤΕ την οποία αποδέχομαι και στέλνω γύρω στις 12 το πρωί της ίδια μερας φαξ ακύρωσης ,για το οποίο έχω και το αποδεικτικό παραλαβής , στην vodafone. Σήμερα μου έρχεται μήνυμα με προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης την Τετάρτη .Τελικά είμαι μέσα στο όριο , πιστεύετε οτι η γραμμή θα περάσει στην βονταφον την Τετάρτη ή θα ακυρωθεί η αίτηση και θα παραμείνω στον οτε?????Ευχαριστώ

Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής σταθερής douple play cosmote με συμβόλαιο που έχει λήξει και έκανα πριν περίπου μία εβδομάδα αίτηση φορητότητας στη vodafone . Την Πέμπτη έρχεται μήνυμα ότι η αίτηση μου προχωράει και θα ενημερωθώ για την εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης της γραμμής σε αυτους . Χθες μου κάνει αντιπροσφορά ο ΟΤΕ την οποία αποδέχομαι και στέλνω γύρω στις 12 το πρωί της ίδια μερας φαξ ακύρωσης ,για το οποίο έχω και το αποδεικτικό παραλαβής , στην vodafone. Σήμερα μου έρχεται μήνυμα με προβλεπόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης την Τετάρτη .Τελικά είμαι μέσα στο όριο , πιστεύετε οτι η γραμμή θα περάσει στην βονταφον την Τετάρτη ή θα ακυρωθεί η αίτηση και θα παραμείνω στον οτε?????Ευχαριστώ

Δεν θα έχεις πρόβλημα αν έλαβαν το φαξ, αυτοματοποιημένο είναι το μήνυμα από Vodafone. Αλλά πάρε και ένα τηλέφωνο στη vodafone να επιβεβαιώσεις ότι έλαβαν το φαξ για την ακύρωση φορητότητας.

Πήρα τηλέφωνο χθες και μου επιβεβαίωσαν ότι τα έλαβαν . Λέω έλαβαν γιατί έστειλα φαξ ακύρωσης 3-4 φορές. Βέβαια , βλέπω εδώ και σε γειτονικά φορουμ περιπτώσεις που τελικά η γραμμή ενεργοποιήθηκε στην άλλη εταιρεία . Έχει κανείς παρόμοιες εμπειρίες??? Edited by savvas765

Πήρα τηλέφωνο χθες και μου επιβεβαίωσαν ότι τα έλαβαν . Λέω έλαβαν γιατί έστειλα φαξ ακύρωσης 3-4 φορές. Βέβαια , βλέπω εδώ και σε γειτονικά φορουμ περιπτώσεις που τελικά η γραμμή ενεργοποιήθηκε στην άλλη εταιρεία . Έχει κανείς παρόμοιες εμπειρίες???

Εγώ πριν ένα μήνα πάντως που έκανα ακύρωση φορητότητας μέσω φαξ δεν είχα θέμα. Πήρα για επιβεβαίωση ότι έλαβαν την αίτηση, ζήτησα αν είναι δυνατόν να προχωρήσει το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά από μερικές μέρες έλαβα sms ότι το αίτημα έγινε δεκτό.

Κάτι τελευταίο. Πόσες εργάσιμες πριν την ενεργοποίηση της γραμμής στην άλλη εταιρεία (;;; ) έστειλες το φαξ ακύρωσης???? Edited by savvas765

Για πες μας και τι αντιπροταση σου εκανε ο οτε και ποσο;

Κάτι τελευταίο. Πόσες εργάσιμες πριν την ενεργοποίηση της γραμμής στην άλλη εταιρεία (;;; ) έστειλες το φαξ ακύρωσης????

4 εργασιμες ημέρες πριν την ενεργοποίηση. Sms ότι παρέλαβαν το φαξ σου ήρθε? Όταν σου έρθει λογικά την ίδια μέρα ή την επόμενη θα έρθει και sms με ακύρωση της φορητότητας.

Δηλαδή αν εγώ έκανα ακύρωση αιτησης την Παρασκευή 12 το πρωί και η γραμμή ενεργοποιείται την Τετάρτη είμαι μέσα στο όριο????Μου ήρθε SMS ότι το παρέλαβαν την Παρασκευή αλλά όχι SMS ότι ολοκληρώθηκε η ακύρωση ακόμα. Edited by savvas765

Ευχαριστω οσους απαντησαν στις ερωτησεις μου . Τελος καλο , συνδεσα το πρωι τη γραμμη πανω στο line και το σταθερο στο phone 1 και στις 10πμ μου ειπαν οι δικοι μου ενεργοποιηθηκε η ευρυζωνικη υπηρεσια .. Ψαχνομουν γιατι ο διακλαδωτης που εστειλε ο οτε (ασχετα που εκανε να ερθει μια βδομαδα :P ) δεν εφαρμοζει καλα στη πριζα ,δεν κανει το κλικ που κανουν τα αντιστοιχα καλωδιακια οταν βυσματωνουν :)

Για πες μας και τι αντιπροταση σου εκανε ο οτε και ποσο;

22.5€ kai 24mbps 250 σταθερά 120 κινητά για τους 6 πρώτους μήνες ( 30 για τους επόμενους) δύο πακέτα ομιλίας σε καρτοκινητα και μία δωροεπιταγή .

• 2 weeks later...
Παιδια εχω 24mbps (adsl) και το ρουτερ μου κλειδωνει στα 16mbps. Αν αυξησω την συνδεση μου πχ, 30 η 50mpbs (vdsl σε περιπτωση που εχει στην περιοχη μου) θα ανεβει η ταχυτητα μου?