djuan1988 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 με τις παρακάτω ενδείξεις έχω ταχύτητα 6300 περίπου d/l θα μπορούσε να πάει και παραπάνω? SNR Margin :9.6 dB (down) 10.4 dB (up) Line Attenuation: 56.0 dB (down) 22.8 dB (up) το ρούτερ είναι το ZTE που δίνει τελευταία ο ΟΤΕ! το καφάο είναι περίπου στο 1χλμ... Είναι στο 1 χλμ και έχεις 56 dB attenuation; Μήπως υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Το καφαο λέει οτι ειναι 1χμ, την απόσταση την μετράμε απο το κτήριο του οτε οχι απο το καφαο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Το καφαο λέει οτι ειναι 1χμ, την απόσταση την μετράμε απο το κτήριο του οτε οχι απο το καφαο Ααα δεν το ήξερα...το κτιριο του ΟΤΕ είναι αρκετά μακρια,στο Λαύριο,περιπου στα 8χλμ,οποτε φαντάζομαι να μην ζητάω πολλά ε? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Το καφαο λέει οτι ειναι 1χμ, την απόσταση την μετράμε απο το κτήριο του οτε οχι απο το καφαο Πράγματι, δεν πρόσεξα ότι λέει για ΚΑΦΑΟ. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Πράγματι, δεν πρόσεξα ότι λέει για ΚΑΦΑΟ. οπότε που καταλήγουμε?καλά είμαι και με τα 6mbps?:p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 οπότε που καταλήγουμε?καλά είμαι και με τα 6mbps?:p Ναι μια χαρά είσαι. Αν και δε νομίζω να είναι 8 χλμ, είναι απίστευτα μεγάλη η απόσταση. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Εγώ με ΟΤΕ μέχρι 24 πιάνω 9. Αν κατεβασω το snr φτάνει στα 11.5-12. Ελπίδα για βελτίωση δεν υπάρχει. Τι μπορεί να κάνει κανείς σε τέτοια περίπτωση. Σκέφτομαι να ζητήσω έκπτωση λόγω τραγικής σύνδεσης! Η λογική είναι, τιμή πχ 20 ευρώ μέχρι 24mbps. Εγώ πιάνω μάξιμουμ μέχρι την μέση άρα πληρώνω μέχρι 10 ευρώ. Θα τους κουφανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Δεν πάει έτσι. Έως 24 σου λένε και είναι καλυμμένοι. Δοκίμασε να μεταφέρεις τη γραμμή σου σε άλλη εταιρεία. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Θελω να κάνω διακοπή σε συμβόλαιο που έχω. Λήγη σε κανα 3 μηνο. Αν κανω καταγγελία της σύμβασης λόγω νέων χρεώσεων διακόπτεται αδαπανως ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 πρωτα απο ολα να πω οτι καλυτερα ναβαλετε να ερχεται ο λογαρισμος του οτε καθε μηνα διοτι ελεχνεται τα εξοδα σασ και σου ερχεται μαιλ και μυνημα στο κινητο οτι εκδοθηκε και μπαινεις στ0ο ιντερνετ και το τυπωνεις . δεν ερχεται ο μηναιιος λογαριασμος σε εντυπη μορφη μεσω ταχυχδρομειου. επισης μου ηρθανε σε μαιλ οι εξης προσφορες καταρχας σε νεες συνδεσεις οτε δινει 60 λεπτα προς σταθερα με παγιο 15,90 ευρω / μηνα αφορα νεες συνδεσεις pstn . ( αντιγραφη απο την fortnet και wind που δινουνε κατι παρομοιο. επισης προσφορα για το προγραμμα double play εως 24mbs δινει 300 λεπτα προς ολα τα κινητα τηλεφωνα και απεριοριστα σταθερα τηλεφωνα με 36,90 για εξι μηνες και μετα 40,90ευρω δηλαδη δινει με τα ιδια λεφτα του προγραμματος αντι για 2 ωρες προς κινητα 300 λεπτα προς κινητα. επισης στο ote tv το πακετο το βασικο με 21,90 ευρω και δωρο τους 2 μηνες! η προσφορα ισχυει μεχρι 30/8/2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 πρωτα απο ολα να πω οτι καλυτερα ναβαλετε να ερχεται ο λογαρισμος του οτε καθε μηνα διοτι ελεχνεται τα εξοδα σασ και σου ερχεται μαιλ και μυνημα στο κινητο οτι εκδοθηκε και μπαινεις στ0ο ιντερνετ και το τυπωνεις . δεν ερχεται ο μηναιιος λογαριασμος σε εντυπη μορφη μεσω ταχυχδρομειου. επισης μου ηρθανε σε μαιλ οι εξης προσφορες καταρχας σε νεες συνδεσεις οτε δινει 60 λεπτα προς σταθερα με παγιο 15,90 ευρω / μηνα αφορα νεες συνδεσεις pstn . ( αντιγραφη απο την fortnet και wind που δινουνε κατι παρομοιο. επισης προσφορα για το προγραμμα double play εως 24mbs δινει 300 λεπτα προς ολα τα κινητα τηλεφωνα και απεριοριστα σταθερα τηλεφωνα με 36,90 για εξι μηνες και μετα 40,90ευρω δηλαδη δινει με τα ιδια λεφτα του προγραμματος αντι για 2 ωρες προς κινητα 300 λεπτα προς κινητα. επισης στο ote tv το πακετο το βασικο με 21,90 ευρω και δωρο τους 2 μηνες! η προσφορα ισχυει μεχρι 30/8/2013. Καλά αλλα ακριβά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 καλησπερα εμαθα οτι μπορουμε να βαλουμε εναν τηλεφωνητη ανακοινωσεων που θα λεει ενα μυνημα που θελουμε εμεις αλλα δεν μπορει να ακουγεται το μυνημα πριν και μετα να συνδεεται ο συνδρομητης με το σταθερο μας . τι μπορω να κανω για να το εχω αυτο; πρεπει να βαλω τηλεφωνικο κεντρο; θελω οταν με καλουνε να σηκωνεται αμεσως η γραμμη στο πρωτο κτυπο και να ακουγεται ενα μυνημα και το σιτε που εχω και το μαιλ και μετα να συνδεευαι ηγραμμη σε εμενα μου ; γινεται αν ναι και με τι κοστος; . μου ειπανε επισης οτι μπορω να βαλω τηλεφωνητη ανακοινωσεων και μετα απο 3-5 κτυπους να ακουγεται το μυνημα μου και οταν ειναι η γραμμη καταλλειμενη και δεν εχω αναμονη ενεργοποιημενη. προς το παρον λεεω να το βαλω για την γραμμη οταν ειναι κατειλλημενη να ακουγεται το μυνημα αλλα θα το ηθελα στην γραμμη στην αρχη αν γινεται ; . επισης επειδξ εχω και φαξ δεν μπορω να το βαλω μετα απο 3-5 κτυπους επειδη το φαξ μου ειναι ρυθμισμενο να τα παιρνει στους 6 κτυπους τα φαξ οποτε θα χανω τα φαξ τι μπορω να κανω για αυτο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cardinale Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Έκανα καινούρια σύνδεση και καινούρια αριθμοδότηση σε σπίτι που δεν είχε ποτέ τηλεφωνική γραμμή και η απόσταση απο τον ΟΤΕ είναι στα 2.5 χιλιόμετρα περίπου. Έβαλα Connx 24 MBIT και σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και έχω τον εξής συνχρονισμό/Κλείδωμα. 7.107 kbps 749 kbps SNR Margin (dB): 14.3 14.2 Attenuation (dB): 41.0 24.6 Output Power (dBm): 12.6 18.7 Attainable Rate (Kbps): 8664 743 Rate (Kbps): 7107 747 Υπάρχει κάποια πιθανότητα για κάποια βελτίωση? Αν όχι να παρακάμψω το συμβόλαιο και ας κρατησω το 3G vodafone στικάκι που πιάνω 7.200 kbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Έκανα καινούρια σύνδεση και καινούρια αριθμοδότηση σε σπίτι που δεν είχε ποτέ τηλεφωνική γραμμή και η απόσταση απο τον ΟΤΕ είναι στα 2.5 χιλιόμετρα περίπου. Έβαλα Connx 24 MBIT και σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και έχω τον εξής συνχρονισμό/Κλείδωμα. 7.107 kbps 749 kbps SNR Margin (dB): 14.3 14.2 Attenuation (dB): 41.0 24.6 Output Power (dBm): 12.6 18.7 Attainable Rate (Kbps): 8664 743 Rate (Kbps): 7107 747 Υπάρχει κάποια πιθανότητα για κάποια βελτίωση? Αν όχι να παρακάμψω το συμβόλαιο και ας κρατησω το 3G vodafone στικάκι που πιάνω 7.200 kbps. κοιτα το στικακι τησ βονταφον δεν ειναι απεριοριστο οποτε μην συγκρινεις δυο ανομοια πραγματα το κονεξ ειναι απεριοριστο ενω το στικακι οχι. εγω θα σε συμβουλευα να το γυρισεις στα 2mbs αν γινεται φυσικα συνηθως πρεπει να περασει ενας χρονος για να το κανεις αυτο. απο εκει και μετα εαν σε καλυπτε το στικακι της βονταφον γιατι εβαλεςς κονεξ; προφανως θελεις απεριοριστο ιντερνετ για αυτο και το επελεξες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 καλησπερα παιδια εχω την samsung ue40es6100 τηλεορασh συνδεδεμενη με ote tv και σε ολα τα καναλια hd μετα απο 10 λεπτα μου μαυριζει η οθονη και μου γραφει πανω αριστερα 'προστασια πνευματικων δικαιωματων hd περιεχομενου ! πηρα στον οτε και μου ειπανε πως δεν μπορουνε να κανουνε κατι και οτι φταιει η τηλεοραση μου ! τι να κανω ρε παιδια ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 καλησπερα παιδια εχω την samsung ue40es6100 τηλεορασh συνδεδεμενη με ote tv και σε ολα τα καναλια hd μετα απο 10 λεπτα μου μαυριζει η οθονη και μου γραφει πανω αριστερα 'προστασια πνευματικων δικαιωματων hd περιεχομενου ! πηρα στον οτε και μου ειπανε πως δεν μπορουνε να κανουνε κατι και οτι φταιει η τηλεοραση μου ! τι να κανω ρε παιδια ? Εχω οτε tv hd σε lg αλλα δεν μου το κανει ποτε. Αν μπορεις βαλε μια αλλη τηλεοραση να σου φυγει η ιδεα τι φταιει. Εστω μια 20 δανεικη. Για να ξερεις αμεσα τι φταιει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 φιλος με την ιδια τηλεοραση δεν εχει κανενα προβλημα ! δεν ξερω τι να κανω ...απογοητευση ! η απαντηση απο την εξ. πελατων ηταν πως δεν μπορουνε να κανουνε τιποτα Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 βλεπω οτι σταματησε η εμπορικη διαθεση των γραμμων με 2 ιντερνετ. Πλεον 4 ειναι το μινιμουμ διαθεσης. Αυτο σημαινει οτι και οι προηγουμενες 2αρες θα αναβαθμιστουν σε 4αρες ; το δοκιμασε κανεις ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) βλεπω οτι σταματησε η εμπορικη διαθεση των γραμμων με 2 ιντερνετ. Πλεον 4 ειναι το μινιμουμ διαθεσης. Αυτο σημαινει οτι και οι προηγουμενες 2αρες θα αναβαθμιστουν σε 4αρες ; το δοκιμασε κανεις ; καλημερα και σε ευχαριστω πολυ που εγραψες στο ποστ , διοτι με παρακινησες να το ψαξω καλυτερα και σε ευχαριστω παρα πολυ , λοιπον εγω εκανα speedtest στην δικια μου συνδεση και μου εβγαλε 1,89mbs αρα ακομα δεν εχει αναβαθμιστει. το τελειο ειναι οτι στο προγραμμα με τα απεριοριστα +60 ' προς κινητα τα λεπτα προς κινητα εγιναν 120' και αυξηθηκε η τιμη απο 30,90 στα 31,90 ευρω και μετα απο το επομενο εξαμηνο στα 36,90 ευρω το επομενο εξαμηνο του χρονου. γενικα μονο στο πρωτο εξαμηνο η τιμη αυξηθηκε κατα 1 ευρω. αυτο ειναι πολυ τελειο! που πηγε στα 4mbs θα παρω τον οτε την δευτερα να το βαλω το προγραμμα συμφερει παρα πολυ και οτι δινει 120' προς κινητα και που εχω βαλει να μου ερχεται ο λογαριασμος καθε μηνα μια χαρα θα εχω ελενχο του κοστους μου! παντως εχω περιεργια ποσα mbs θα ποιανει! εγω ηθελα επιτελους να ανεβω ταχυτητα και στα εως 24 μου ειπανε οτι θα ποιανω 7mbs και δεν εκανα τον κοπο διοτι δεν συμφερε! τωρα με τα 4 μια χαρα θα εχω διπλασια ταχυτητα download και upload εως 1mbs! αλλα γιατι τα εως 24 mbs να λενε εως 24 και να πληρωνεις οσο συνχρονιζει; πως στα εως 2mbs τωρα που εχω με ελεχνο ταχυτητας ποιανει 1,8mbs και τα εως 24 να ποιανουνε εως 20 mbs δεν μπορω να καταλαβω την λογικη και την ονομασια του πακετου εως 24 mbs που δεν ποιανεις ταχυτητα κοντα στα 20 mbs! . συμβουλη για να σπανε τα νευρα των ατομων που σας καλουνε στο σταθερο τηλεφωνο σας και εχετε βαλει αναμονη κλησης , καλυτερα να την απανεργοποιησετε και να βαλετε τον τηλεφωνητη ανακοινωσεων σε κατειλημενη γραμμη ή οταν το σταθερο το ξεχασετε ανοιχτο και να βαλετε ενα μυνημα που θα ακουει το ατομο που σας καλει ενω εσεις συνομιλητε στο σταθερο εκεινη την ωρα , διοτι η αναμονη και το μυνημα οτι παρακαλουμε μην κλεισετε αμα δεν ακουσετε σημα κατειλλημενου και ή καθολου αναμονη και το κατειλημενος ειναι πολυ σπαστικο. οποτε ηχρογραφηστε ενα μυνημα που θα ακουγετε και αναφερεται και τους εναλλατικους τροπους επικοινωνιας για να μπορουνε σας βρουνε χωρις να περιμενουνε στην αναμονη , πχ να βαλετε καποιο μαιλ ή κινητο τηλεφωνο ή οτι αλλο θελετε εσεις βολευει πολυ!> Edited August 31, 2013 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Καμμία γραμμή δεν θα αναβαθμιστεί αυτόματα. Επίσης αν βρίσκεστε εντός συμβολαίου, αναβάθμιση μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ εφόσον αναβαθμίσετε και την ομιλία. Π.χ. αν έχετε double play 2 απεριόριστα δεν μπορείτε να πάτε σε double play 4 απεριόριστα πριν λήξει το συμβόλαιο. Μπορείτε να πάτε μόνο στο double play 4 απεριόριστα plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Καμμία γραμμή δεν θα αναβαθμιστεί αυτόματα. Επίσης αν βρίσκεστε εντός συμβολαίου, αναβάθμιση μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ εφόσον αναβαθμίσετε και την ομιλία. Π.χ. αν έχετε double play 2 απεριόριστα δεν μπορείτε να πάτε σε double play 4 απεριόριστα πριν λήξει το συμβόλαιο. Μπορείτε να πάτε μόνο στο double play 4 απεριόριστα plus οντως τα ιδια κουλα μου ειπανε και εμενα τα ζωα οτι επειδη καταργηθηκε δεν σημαινει λεει οτι θα σας αναβαθμισουμε το πακετο; ηλιθιοτητες! τι να πω .. τελοσ παντων εγω στο προγραμμα μετα 2 mbs και απεριοριστα αστικα υπεραστικα κ 60 λεπτα προς κινητα δεν μου το αναβαθμιζουνε στο αντιστοιχο καινουργιο προγραμμα με τα 4mbs απεριοριστα αστικα υπεραστικα και 2 ωρες προς κινητα και λεει οτι πρεπει να ληξει ο χρονος και μετα και οτι το μονο που πρεπει να κανω εινα να βαλω το προγραμμα με τα 24mbs αυτο μου ειπανε οτι γινεται σιγουρα και δινει και 300 λεπτα προς ολα τα κινητα καλα οτι ναναι! λες και εχουμε τοσα λεφτα να δινουμε καθε μηνα... και να παρουμε την 24 αρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Καμμία γραμμή δεν θα αναβαθμιστεί αυτόματα. Επίσης αν βρίσκεστε εντός συμβολαίου, αναβάθμιση μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ εφόσον αναβαθμίσετε και την ομιλία. Π.χ. αν έχετε double play 2 απεριόριστα δεν μπορείτε να πάτε σε double play 4 απεριόριστα πριν λήξει το συμβόλαιο. Μπορείτε να πάτε μόνο στο double play 4 απεριόριστα plus Οντως δεν θα γινει αυτοματη αναβαθμιση γραμμων οπως ειχε γινει στο παρελθον. Μολις ληξει η συμβαση της 2αρας Θα γινει ανανεωση (αν το επιθυμεις) στο προγραμμα της επιλογης σου. Οσον αφορα στην αμεση αλλαγη δεν μου τα ειπαν ετσι οπως γραφεται πιο πανω. Δηλαδη εχω πχ 2αρα με 210 και 20 σε κινητα. Ληγει τον Δεκεμβριο, αν θελω αλλαζω τωρα (για αλλους 12 μηνες) σε 4αρα με 210 και 20 κινητα με +2€ καθε μηνα τους πρωτους 6 και +1 τους υπολοιπους 6. Επειδη στην περιπτωση μου αφορα κατι που χρειαζομαι εποχικα (μονο καλοκαιρι) θα το αφησω ως εχει μεχρι τον Ιουνιο του 2014 και (αν ισχυουν τα ιδια δεδομενα) τοτε θα το αλλαξω. Κανενας λοιπον περιορισμος οσον αφορα στο προγραμμα της επιλογης. Επειδη ομως εχει ξαναακουστει για υπαλληλους-πωλητες που προσπαθουν να πιανουν στοχους πουλωντας-πειθοντας για ακριβοτερα προιοντα, θα προτεινα να το ξαναελεγξετε οσον αφορα στον οποιο περιορισμο επιλογης προγραμματος. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Οντως δεν θα γινει αυτοματη αναβαθμιση γραμμων οπως ειχε γινει στο παρελθον. Μολις ληξει η συμβαση της 2αρας Θα γινει ανανεωση (αν το επιθυμεις) στο προγραμμα της επιλογης σου. Οσον αφορα στην αμεση αλλαγη δεν μου τα ειπαν ετσι οπως γραφεται πιο πανω. Δηλαδη εχω πχ 2αρα με 210 και 20 σε κινητα. Ληγει τον Δεκεμβριο, αν θελω αλλαζω τωρα (για αλλους 12 μηνες) σε 4αρα με 210 και 20 κινητα με +2€ καθε μηνα τους πρωτους 6 και +1 τους υπολοιπους 6. Επειδη στην περιπτωση μου αφορα κατι που χρειαζομαι εποχικα (μονο καλοκαιρι) θα το αφησω ως εχει μεχρι τον Ιουνιο του 2014 και (αν ισχυουν τα ιδια δεδομενα) τοτε θα το αλλαξω. Κανενας λοιπον περιορισμος οσον αφορα στο προγραμμα της επιλογης. Επειδη ομως εχει ξαναακουστει για υπαλληλους-πωλητες που προσπαθουν να πιανουν στοχους πουλωντας-πειθοντας για ακριβοτερα προιοντα, θα προτεινα να το ξαναελεγξετε οσον αφορα στον οποιο περιορισμο επιλογης προγραμματος. δεν καταλαβα τι θελεις να πεις γινεται να παρω την ταχυτητα 4 απο τα 2 που ειμαι; και αν ναι; . ανανεωσα το συμβολαιο μου τον ιουλιο ενω το ιδιο ειχα και πριν απλα τους ειπα να το ξανα βαλουνε παλι γιατι ητανε πιο οικονομικο για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Πιο οικονομικό σε σύγκριση με τι; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 αν αυτη την στιγμη εχεις το χ συμβολαιο double play με 2αρα ιντερνετ, μπορεις να ανανεωσεις για ενα χρονο (απο τωρα) σε οποιο απο τα εμπορικα προγραμματα με 4αρα ιντερνετ διατιθενται. Δεν υπαρχει περιορισμος του στυλ οτι πρεπει να πας σε ενα αυγκεκριμενο πακετο. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts