HACKWORLD Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ενδιαφέρομαι για αγορά οποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να μου το πει Ευχαριστώ : ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Για να ερθει ελλαδα επισημα πρεπει να βγει και global εκδοση με 800αρα. Αρα υποθετω θα αργησει. Παντως το ψηνω αρκετα και εγω για αντικαταστατη του 3αριου μου. Να δω μονο πως στεκεται ο 636 απεναντι στον 650 θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Ενδιαφέρομαι για αγορά οποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να μου το πει Ευχαριστώ : ) Να υποθέσω πάντα μιλάς για την infoquest εε ; δηλαδή να υπάρχει στα μαγαζιά πλαισιο / κωτσ κλπ και όχι στα σκρουτζομάγαζα Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει η συσκευή στην αγορά της Ινδίας αν δεν κάνω λάθος οπότε θα φας αρνί λογικά πρώτα και μαγειρίτσα και μετά ξανά μιλάμε :))) Για να ερθει ελλαδα επισημα πρεπει να βγει και global εκδοση με 800αρα. Αρα υποθετω θα αργησει. Παντως το ψηνω αρκετα και εγω για αντικαταστατη του 3αριου μου. Να δω μονο πως στεκεται ο 636 απεναντι στον 650 θελω. δυστυχώς δεν φέρνει η info συσκευές με την 800αρα πάντα :) Edited February 19, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Εγώ λέω μέχρι να έρθει με την 800άρα, μάλλον θα φας και καρπούζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Εγώ λέω μέχρι να έρθει με την 800άρα, μάλλον θα φας και καρπούζια. Κάπως έτσι το κόβω και εγώ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Κάπως έτσι το κόβω και εγώ... :p Ε και τότε θα κοιτάς το note 6 ή μια από τις άλλες 10 που θα έχει βγάλει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Κουραμπιέδες μόνο μην ξεκινήσουμε να τρώμε.. μακάρι να βγει σύντομα.. Τα χαρακτηριστικά του είναι αξιόλογα και φρενάρουν την επιλογή μου σε miA1.. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Κατσε γιατι κατι ακουσα ότι οπου να ναι θα ανακοινωθει το Mi A2 :p Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Και εγω κατοχος του Redmi Note 3 (MTK) δυο χρονια τωρα, αυτο περιμενω για το αλλαξω. Εαν βγει τελος του μηνα στην Ινδια οπως λενε θεωρω Μαρτιο-Απριλιο θα ξεκινησει και η πωληση στα κινεζομαγαζα. Για το μοντελο της infoquest με την 800αρα το βλεπω κατα τα Χριστουγεννα. Να κρατηθει το thread παρακαλω για να ψηνομαστε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HACKWORLD Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Σε δύο μέρες Αρχίζει το first sale το ειδα στο site τις xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Me 110000 antutu με τον 636 χαλάλι και η 800ρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Τελικα ποια tempered glass κανει για το κινητο? Πηρα μια απο το Aliexpress και δεν ταιριαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Τελικά παιδιά το βρήκα το πρόβλημα. Είχα ρομ τροποποιημένη από τον πωλητή. (Ψευτοπαγκοσμια). Έπρεπε να περάσω την ρομ ξανά από fastboot. Τώρα όλα καλά. Miui 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 https://www.gsmarena.com/xiaomi_note_5_pro_hands_on-review-1725.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλησπέρα η συσκευή του θέματος είναι αυτή του Πλαίσου ; γιατί βρίσκω και το άλλο θέμα Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition (Infoquest: Redmi Note 4X) με B20 band και μπερδεύτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Όχι δεν είναι του πλαίσιου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Φαινεται πολυ καλη επιλογη για να στειλω το redmi note 4 που ειναι γουμουτσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Φαινεται πολυ καλη επιλογη για να στειλω το redmi note 4 που ειναι γουμουτσα.. γουμούτσα όπως γκουμούτσα όπως μεγάλο ...... ενώ είναι (πολύ) μικρότερο το 4 από το 5 (μόνο στο πάχος είναι μεγαλύτερο) ;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Χαιρετώ την παρέα. Παιδιά αύριο σκέφτομαι να παρω το REDMI NOTE 4 στην έκδοση 4/64 μιας κ το βρισκω στα 150.Πρέπει να πω κατι στο σκρουτζομαγαζο ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα εχει την B20?Πέρα από το να είναι το global version.Να υπάρχει κανας κωδικος στο κουτί? Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Χαιρετώ την παρέα. Παιδιά αύριο σκέφτομαι να παρω το REDMI NOTE 4 στην έκδοση 4/64 μιας κ το βρισκω στα 150.Πρέπει να πω κατι στο σκρουτζομαγαζο ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα εχει την B20?Πέρα από το να είναι το global version.Να υπάρχει κανας κωδικος στο κουτί? Στο κουτί έχει model number να γράφει 2016102 Redmi n3pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Μετά από φλερτάρισμα με διάφορες συσκευές, αποφάσισα να κάνω λίγη υπομονή ακόμα και να πάω και εγώ για το R5P. Φαίνεται πολύ δυνατή επιλογή για τα χρήματά του. Άντε με το καλό στα κινεζομάγαζα... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Στο κουτί έχει model number να γράφει 2016102 Redmi n3pro σε ευχαριστω πολύ! Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Την οθονη γιατι τη κανουν τοσο μακροστενη? Το χερι δηλαδη πως θα φτανει εκει πανω? Ασε που ουσιαστικα σου λενε 6αρα οθονη αλλα η επιφανεια παιζει να ειναι μικροτερη απο το 5,5. Το μονο που με χαλαει σε αυτο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Φοβαμαι οτι τα πιο πολλα κινητα που βγαινουν/θα βγουν φετος θα ειναι σε αυτην την κλιμακα, οποτε μαλλον οι επιλογες σου ισως ειναι περιορισμενες αν θελεις την "παλια" 16.9 σχεδιαση. Βεβαια υπαρχουν ακομα αρκετα καλες επιλογες, οπως το Μι Α1 το οποιο εχει stock android εμπειρια και ειναι και προσιτο χρηματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 γουμούτσα όπως γκουμούτσα όπως μεγάλο ...... ενώ είναι (πολύ) μικρότερο το 4 από το 5 (μόνο στο πάχος είναι μεγαλύτερο) ;; :) Ναι στο παχος λεω. δε βολευει για ανετο κρατημα. Βεβαια μενει να το δουμε στην πραξη γιατι 0,6μμ δεν ειναι μεγαλη διαφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts