Leon_CP3 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 2 ώρες πριν, theopanatha13 said: Και μόνο που είναι της samsung και έχουμε κινητά samsung το θέλω στο κινητό. Η σύγκριση με το google pay αδιάφορη το ξέρω ότι το έχουμε και με αυτό πληρώνουμε. Καλά το μόνο είναι; Γενικώς η πολιτική για διάφορες εφαρμογές είναι ό,τιναναι, πχ να βάζουμε προγράμματα τρίτων τύπου NiceLock για να περάσουμε απλές εφαρμογές ρυθμίσεων που δίνει η εταιρεία σε άλλες χώρες απλώς μέσα από το Galaxy Store... Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Καλησπέρα Ήρθε και σε ελληνικά η ενημέρωση Μαρτίου. Λογικά μόνο ενημέρωση ασφαλείας πρέπει να είναι αν κρίνω από το μικρό μέγεθος (230ΜΒ)Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 1 hour ago, vriz27 said: Καλησπέρα Ήρθε και σε ελληνικά η ενημέρωση Μαρτίου. Λογικά μόνο ενημέρωση ασφαλείας πρέπει να είναι αν κρίνω από το μικρό μέγεθος (230ΜΒ) Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελληνικό EUR η κινητής τηλεφωνίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Ελληνικό EUR. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Αισθητή βελτίωση στην ομαλότητα του κινητού.Σίγουρα τη βλέπω στο δικό μου.Τώρα 250mb δεν είναι μόνο η ενημέρωση ασφαλείας αλλά και διάφορες βελτιώσεις στο λογισμικό.Νομίζω η ενημέρωση ασφαλείας στο κινητό είναι 20 με 30mb.Τουλάχιστον αυτό είναι το μέγεθος του αρχείου που έδινε η Google στα pixel για απλές ενημερώσεις ασφαλείας...Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 (edited) 20 ώρες πριν, jor1ge said: Αισθητή βελτίωση στην ομαλότητα του κινητού. Δηλαδη ποσο πιο αισθητη ? Διοτι ηδη ειναι αψογο...φιλικα στο γραφω,οχι ειρωνικα. Edited March 14, 2023 by kek 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 22 ώρες πριν, jor1ge said: Αισθητή βελτίωση στην ομαλότητα του κινητού. Παρατηρώ κ εγώ πως ρολλάρει ένα κλικ καλύτερα η συσκευή.. Μένει να δούμε από μπαταρία τι λέει η αναβάθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 παιδιά μέχρι τώρα όταν ήσουν στη φωτογραφική και πατούσες παρατεταμένα το κλείστρο τραβούσε βίντεο χωρίς να σταματάει τη μουσική που έπαιζε στο κινητό σήμερα είδα πως δεν γίνεται πια και είμαι σίγουρος πως δεν πείραξα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Λοιπόν παιδιά σήμερα το πρωί 8.30 ώρα πέρασα την 5.1. Τεράστια βελτίωση στην μπαταρία. Στην προηγούμενη έκδοση είχα παρατηρήσει ότι έπεφτε η μπαταρία κάπως γρήγορα, πάλι καλά που διορθώθηκε. (Απλά εντυπωσιασμένος από το θέμα μπαταρίας) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Όντως πολύ καλή μπαταρία.... 1 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Όσοι δεν το ξέρετε και θέλετε να κλειδώνεται το album των φωτογραφιών σας γίνεται μέσω της ΣΥΛΛΟΗΣ δεν χρειάζεται να βάλουμε 3rd party app δηλαδή να κατεβάσετε κάποια άλλη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 1 hour ago, theopanatha13 said: Όσοι δεν το ξέρετε και θέλετε να κλειδώνεται το album των φωτογραφιών σας γίνεται μέσω της ΣΥΛΛΟΗΣ δεν χρειάζεται να βάλουμε 3rd party app δηλαδή να κατεβάσετε κάποια άλλη εφαρμογή. Ναι, αλλά δεν μας λες πως. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 3 minutes ago, _dimdim_ said: Ναι, αλλά δεν μας λες πως. Θα πάτε στην Συλλογή - Ρυθμίσεις - Σχετικά με τη συλλογή. Θα κλικαρετε στον αριθμό μέχρι να εμφανιστεί το Galaxy Labs. Παραθέτω της παρακάτω φώτο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 On 26/3/2023 at 9:25 ΠΜ, theopanatha13 said: Θα πάτε στην Συλλογή - Ρυθμίσεις - Σχετικά με τη συλλογή. Θα κλικαρετε στον αριθμό μέχρι να εμφανιστεί το Galaxy Labs. Παραθέτω της παρακάτω φώτο. Εμένα δε το κάνει, βγάζει μήνυμα "[Labs] Gallery labs will be enabled - 3". Το - 3 κάθε φορά που το κάνω αυξάνεται, την πρώτη φορά έβγαλε - 1 κτλ. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Εμένα δε το κάνει, βγάζει μήνυμα "[Labs] Gallery labs will be enabled - 3". Το - 3 κάθε φορά που το κάνω αυξάνεται, την πρώτη φορά έβγαλε - 1 κτλ. συνέχεια πάτα το και θα γίνει. συνεχόμενα ταπ πολλές φορές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Παίδες ποιο browser χρησιμοποιείτε.. ποιο θεωρείτε ότι είναι πιο γρήγορο και με λιγότερα λαγκαρισματα;; εγώ είμαι ανάμεσα σε Chrome και samsung internet αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο καλύτερος.. Καμία άποψη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) Εγώ εδώ κ χρόνια χρησιμοποιώ μόνο samsung internet το θεωρώ πολύ αξιόλογο κ γρήγορο αλλά και αυτό είναι σχετικό. Ο κάθε ένας όπως βολεύεται και έχει μάθει. Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί chrome γιατί έχει συγχρονίσει και τον υπολογιστή του ,τον έχει μάθει να τον δουλεύει. Γενικά οι απόψεις διίστανται, τώρα να μου πεις π.χ ότι έχεις βάλει τον opera κ είναι ποιο γρήγορος, κ πάλι δεν θα συγκινηθω να τον αλλάξω γιατί ίσως κ να ανοίγει την σελίδα 1κλασμα δευτερολεπτου ποιο γρήγορα από τον samsung. Εάν έχεις συνηθίσει κάποιον για μένα μείνε με αυτόν. Edited March 30, 2023 by challenge143 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 (edited) Και εγω χρονια με Samsung Browser κυριως λογο του τελειου dark mode και του απολυτου full screen που εκμεταλλευται καθε χιλιοστο της οθονης.... Edited March 31, 2023 by GMF80 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Παίδες όπως έγραψα και στο θέμα του S23U σε σχετικό ποστ, τελευταία με WiFi6 του ρούτερ ZTE της Cosmote είχα αποσυνδέσεις στο κινητό μας, αν και υποτίθεται ότι το πρόβλημα ήταν στις νέες ναυαρχίδες μόνο. Άλλαξα στο νέο τους Speedport Plus 2 και αναμένω να δω τις επόμενες μέρες. Είχε κανένας άλλος θέμα τέτοιο; Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Παίδες όπως έγραψα και στο θέμα του S23U σε σχετικό ποστ, τελευταία με WiFi6 του ρούτερ ZTE της Cosmote είχα αποσυνδέσεις στο κινητό μας, αν και υποτίθεται ότι το πρόβλημα ήταν στις νέες ναυαρχίδες μόνο. Άλλαξα στο νέο τους Speedport Plus 2 και αναμένω να δω τις επόμενες μέρες. Είχε κανένας άλλος θέμα τέτοιο;Καλημέρα, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, εγώ με το speedport plus 2 έχω το ίδιο θέμα.Υπάρχει επίσης η εξακριβωμένη μικρότερη εμβέλεια WiFi του speedport, καθώς και η έλλειψη ανεξάρτητης θύρας για την σύνδεση του Nokia εξοπλισμού των οπτικών ινών, με αποτέλεσμα να σου μειώνει κατά μια τις διαθέσιμες θύρες lan.Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 4 ώρες πριν, Stavros_P said: Καλημέρα, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, εγώ με το speedport plus 2 έχω το ίδιο θέμα. Υπάρχει επίσης η εξακριβωμένη μικρότερη εμβέλεια WiFi του speedport, καθώς και η έλλειψη ανεξάρτητης θύρας για την σύνδεση του Nokia εξοπλισμού των οπτικών ινών, με αποτέλεσμα να σου μειώνει κατά μια τις διαθέσιμες θύρες lan. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α ωραία μάλιστα, κατάλαβα... Θενξ για την απάντηση αδερφέ, πάντως δεν είναι ιδέα μου εφόσον το έχεις κι εσύ, γτ στην αρχή έτρεχα να δω αν αποσυνδέθηκε το ρούτερ για να καταλάβω αν έφταιγε αυτό ή το κινητό... (ούτως ή αλλως όμως πετύχαινα το ΖΤΕ να κάνει αποσυνδέσεις με off ουσιαστικά όλα τα λαμπάκια του οπότε μου πρότειναν από μόνοι τους αλλαγή μήπως φταίει η τροφοδοσία του, βέβαια νόμιζα ότι θα πάρω το ίδιο που και σαν εμφάνιση και στιβαρότητα μου έμοιαζε αρκετά καλύτερο αλλά άλλη συζήτηση αυτή...) Οπότε μάλλον για την ώρα η λύση είναι η απενεργοποίηση του 6 μέσω των ρυθμίσεων του αν συνεχίσει. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 7 ώρες πριν, Leon_CP3 said: Α ωραία μάλιστα, κατάλαβα... Θενξ για την απάντηση αδερφέ, πάντως δεν είναι ιδέα μου εφόσον το έχεις κι εσύ, γτ στην αρχή έτρεχα να δω αν αποσυνδέθηκε το ρούτερ για να καταλάβω αν έφταιγε αυτό ή το κινητό... (ούτως ή αλλως όμως πετύχαινα το ΖΤΕ να κάνει αποσυνδέσεις με off ουσιαστικά όλα τα λαμπάκια του οπότε μου πρότειναν από μόνοι τους αλλαγή μήπως φταίει η τροφοδοσία του, βέβαια νόμιζα ότι θα πάρω το ίδιο που και σαν εμφάνιση και στιβαρότητα μου έμοιαζε αρκετά καλύτερο αλλά άλλη συζήτηση αυτή...) Οπότε μάλλον για την ώρα η λύση είναι η απενεργοποίηση του 6 μέσω των ρυθμίσεων του αν συνεχίσει. Γιατί μετά την αντικατάσταση σου συνεχίζει αποσυνδέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 (edited) 53 minutes ago, challenge143 said: Γιατί μετά την αντικατάσταση σου συνεχίζει αποσυνδέσεις; Όχι εννοούσα ότι γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις η λύση είναι αυτή εκτός αν το σώσει η σάμμυ με updates, για την ώρα εγώ δεν έχω παρατηρήσει θέμα από προχθες η αλήθεια είναι, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. edit: Κι όμως ΜΟΛΙΣ, έκανε κάτι παράξενο. Επειδή έχω ρουτίνα που θέλω μόλις φεύγω απ'το σπίτι και αποσυνδέεται απ'το wifi να ανοίγει τον ήχο από το αθόρυβο που το έχω, χτύπησε ο ήχος και το κοίταξα αστραπιαία γτ νόμιζα ότι αποσυνδέθηκε. Όμως στην ουσία δεν έγινε αποσύνδεση, αλλά έφυγε από την 5ρα μπάντα και μπήκε άμεσα στην 2.4. Εννοείται ότι το ρούτερ δεν είχε σχέση σε όλο αυτό, τα λαμπάκια όλα στο on. Επίσης δεν μετακινήθηκα καθόλου ώστε να χρειάζεται να αλλάξει, ήμουν στο γραφείο ακριβώς δίπλα στο ρούτερ. Έχετε παρατηρήσει μήπως αν τα θέματα είναι μόνο όταν συνδέεται με την 5; Edited April 1, 2023 by Leon_CP3 Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με αποσύνδεση ούτε κ στο ρούτερ της cosmote. Έχω βάλει κ ένα φανακι στο ρούτερ για θερμοκρασία γιατί είναι μέσα σε έπιπλο χωμένο γιατί στα παλιά τα ρούτερ με τις παλιές συνδέσεις που είχα μετά από 2 ώρες έβραζε το ρούτερ κ έπεφτε το WiFi με τους μπομπους που δίναμε για ρούτερ. Μετά από επανακινηση του ρούτερ σας φτιάχνει ή επανακινηση της συσκευής για να καταλάβετε τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Η λύση είναι μία παιδιά. Fritzbox! Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts