LAGGI Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 2 ώρες πριν, challenge143 said: Ακριβώς έτσι όπωςτοεγραψε ο φίλος lelelo. Όσο για το sot έχουμε πει ότι ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση με διαφορετικές ανάγκες Δε συγκρίνω με άλλους εννοείται. Συγκρίνω με την προτερη κατάσταση μου.... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 37 minutes ago, margaritagr said: Καλησπέρα παιδιά, Να ρωτήσω έχει παρει κάποιος θήκη που να κρατά και το pen? Επισης, έχει παρει κάποιος το s pen pro? Έχει ανακοινωθεί αλλα για κάποιο περίεργο λόγο δεν το βρίσκω ….. Sent from my iPad using Tapatalk Εγώ ήμουν τυχερός και τις πήρα από ένα παλληκάρι όλες τις γνήσιες θήκες με το s-pen, που είναι πολύ ποιοτικές. Όσο για το Pro πιστεύω ότι είναι άχρηστο κ κουμουτσα μαζί με την θήκη που πρέπει να φορτίζεις. Δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά του κ πιστεύω ότι είναι κ πολύ ακριβό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 2 ώρες πριν, LAGGI said: Δεν τη βρίσκω την εφαρμογή αυτή... Είναι κρυμμένη κάπου? Κανε εμφανιση εφαρμογων συστηματος στις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 (edited) 1 hour ago, s_wind said: Κανε εμφανιση εφαρμογων συστηματος στις εφαρμογες. Δυστυχώς δεν τη βλέπω αυτή την επιλογή...😐 Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια... BTW στη RAM PLUS πόση μνήμη χρησιμοποιείτε? Edited April 8, 2022 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Λοιπόν μόλις αγόρασα από μια εφαρμογή του playstore μια esim από Νέα Υόρκη δούλεψε όλως τυχαίως ? το spam protection and caller id. Τι εννοείς ακριβώς; έκανες κλήση μέσω της αμερικάνικης κάρτας; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Το spam protection σε αυτούς τους αριθμούς δουλεύει. Το δοκίμασα. Όμως παλιά μου δούλευε και το caller ID αν θυμάμαι καλά στο Κάιζερ shop ας πούμε. Σε μεγάλα μαγαζιά ή αλυσίδες το έδειχνε ποιος είναι. Τώρα δε δείχνει τίποτα, σαν να μη δουλεύει το caller ID Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 13 ώρες πριν, margaritagr said: Καλησπέρα παιδιά, Να ρωτήσω έχει παρει κάποιος θήκη που να κρατά και το pen? Επισης, έχει παρει κάποιος το s pen pro? Έχει ανακοινωθεί αλλα για κάποιο περίεργο λόγο δεν το βρίσκω ….. Sent from my iPad using Tapatalk εχω την οριτζιναλ σαμσουνγκ σιλικονης και χθες παρελαβα και την unicorn beetle pro https://www.supcase.com/products/galaxy-s21-ultra-unicorn-beetle-pro-rugged-case-with-s-pen-holder-black 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Καλησπέρα παιδιά,Να ρωτήσω έχει παρει κάποιος θήκη που να κρατά και το pen? Επισης, έχει παρει κάποιος το s pen pro? Έχει ανακοινωθεί αλλα για κάποιο περίεργο λόγο δεν το βρίσκω …..Sent from my iPad using TapatalkΑν γράψεις s pen pro στο σκρουτζ το βγάζει αμέσως Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 5 ώρες πριν, DjTony said: Τι εννοείς ακριβώς; έκανες κλήση μέσω της αμερικάνικης κάρτας; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Όχι από την ελληνική αλλά μπορεί να ήταν και συγκυρία αφού όπως λες δουλεύει σε σένα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Καλησπέρα σας...πάντως εάν έχει κάποιος spen και το δίνει με ενδιαφέρει...ευχαριστώ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 2 ώρες πριν, petraKOS07 said: Καλησπέρα σας...πάντως εάν έχει κάποιος spen και το δίνει με ενδιαφέρει...ευχαριστώ Το έχει το eshop στα 27 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 9 ώρες πριν, gsa1967 said: εχω την οριτζιναλ σαμσουνγκ σιλικονης και χθες παρελαβα και την unicorn beetle pro https://www.supcase.com/products/galaxy-s21-ultra-unicorn-beetle-pro-rugged-case-with-s-pen-holder-black Απο που τη πηρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Δινει ενας φιλος την original με πενακι σφραγισμενη στα 60 αν ενδιαφερεται κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 (edited) αυτη ? https://www.skroutz.gr/s/26689883/Samsung-Silicone-Cover-S-Pen-Μαύρο-Galaxy-S21-Ultra-5G.html?from=account_favorites Edited April 9, 2022 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 (edited) Νομιζω ναι! Παρτην αν την εχει το μαγαζι ειναι πολυ καλη τιμη! Edited April 9, 2022 by vaggouras90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Την έχω στο κινητό μου,την προτείνω ανεπιφύλακτα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 https://www.e-shop.gr/samsung-silicon-cover-with-s-pen-galaxy-s21-ultra-ef-pg99ptb-black-p-TEL.077117 SAMSUNG SILICON COVER WITH S PEN GALAXY S21 ULTRA EF-PG99PTB BLACK 47,90€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Εγώ έχω κ τις δύο κ αυτή με το πορτακι κ είναι πάρα πολύ ποιοτική κ κυρίως όταν έρχονται οι ειδοποιήσεις που φαίνονται στα πλάγια είναι πολύ ψαροτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 8 minutes ago, challenge143 said: Εγώ έχω κ τις δύο κ αυτή με το πορτακι κ είναι πάρα πολύ ποιοτική κ κυρίως όταν έρχονται οι ειδοποιήσεις που φαίνονται στα πλάγια είναι πολύ ψαροτικη. Να ρωτήσω λίγο για την AOD. Παραμένει το ρολόι ανοικτό στα πλάγια όταν έχεις AOD ή σβήνει μετά από λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 17 minutes ago, alex61 said: Να ρωτήσω λίγο για την AOD. Παραμένει το ρολόι ανοικτό στα πλάγια όταν έχεις AOD ή σβήνει μετά από λίγο? Το έχω ρυθμίσει όταν έρχονται ειδοποιήσεις μέχρι να τις διαβάσω να είναι ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Να ρωτήσω λίγο για την AOD. Παραμένει το ρολόι ανοικτό στα πλάγια όταν έχεις AOD ή σβήνει μετά από λίγο? Ούτε καν καταλαβαίνω... Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 2 minutes ago, bardull said: Ούτε καν καταλαβαίνω... Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι πράγμα,; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Ρολόι στα πλάγια,ειδοποίηση στα πλάγια,δεν ξέρω τι εννοείτε Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 23 minutes ago, bardull said: Ρολόι στα πλάγια,ειδοποίηση στα πλάγια,δεν ξέρω τι εννοείτε Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοεί για την γνήσια θήκη της Samsung που τα δείχνει στα πλάγια τις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Επειδή θέλω να αγοράσω την συγκεκριμένη θηκη αλλά χρησιμοποιώ συνέχεια την AOD (always on display) ήθελα να ξέρω αν με την θήκη αυτή η AOD είναι "αναμμένη ή μετά από κάποιο χρόνο σβήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts