Jump to content

Samsung Galaxy S21 Ultra

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
56 minutes ago, dan81 said:

Παιδία καλησπέρα. Με κλειστό GPS που καταλάβει το άτιμο ότι είμαι στο αυτοκίνητο και μπαίνει σε κατάσταση μην ενοχλείτε και χάνω κλήσεις? Έχω προσπαθήσει να το κάνω disable αλλά πάλι ενεργοποίητε με το που οδηγω.

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pull down το quick access panel και απενεργοποίησε το Bixbie Routine.

Modpic.gif

34 minutes ago, GMF80 said:

Μια χαρα ειναι η Samsung με τα updates. Κανενα παραπονο. 

οταν οι αλλοι δινουν απο 27/09 και εμεις εφθασε 07/10 που την ειδες την χαρα ....βεβαια δεν χαθηκε και ο κοσμος αλλα λιγη συνεπεια δεν βλαπτει.

12 minutes ago, zorbas100 said:

οταν οι αλλοι δινουν απο 27/09 και εμεις εφθασε 07/10 που την ειδες την χαρα ....βεβαια δεν χαθηκε και ο κοσμος αλλα λιγη συνεπεια δεν βλαπτει.

Η samsung μια χαρα τα δινει. Τα παραπονα στους παροχους.... 

Samsung S21 Ultra

Λιγη υπομονη δεν βλαπτει. Δεν χανεται κ ο κοσμος να αργησει (που δεν αργει και πολυ) ενα update.

Συμφωνω κι εγώ... και να πάει και μια εβδομάδα μετά δεν πειράζει.. λογικά μέχρι τις 10/10 θα το έχουμε.. ευτυχώς διορθώθηκε η κατάσταση με τα updates από τη samsung.. τα δίνει πλέον με καλύτερη συχνότητα και για περισσότερο καιρό όπως έταξε.. ένας τομέας που πόναγε για αρκετά χρόνια..

Το θέμα βέβαια είναι να συνεχίσει έτσι και να μην υποβαθμίζει τη συσκευή όσο περνάει ο καιρός όπως πολλές φορές γίνεται σε κάποια updates όταν οι συσκευές παλιώνουν..

Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη εταιρεία ειδικά στον τομέα των updates απ' την σαμμυ. 

Konakis.

• Administrators
25 minutes ago, LELELO said:

Για το android συμφωνώ αλλά νομίζω πως η καλύτερη όλων είναι η Apple αυτό θέμα updates.

Εντάξει, δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση με την Apple που έχει δικό της λειτουργικό σε δικές της συσκευές. Αλλά για τα δεδομένα του Android, έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια η Samsung σε αυτό τον τομέα.

Modpic.gif

25 minutes ago, athanaso77 said:

Εντάξει, δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση με την Apple που έχει δικό της λειτουργικό σε δικές της συσκευές. Αλλά για τα δεδομένα του Android, έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια η Samsung σε αυτό τον τομέα.

Αποτύπωσες ακριβώς τη σκέψη μου.. συμφωνώ απόλυτα..

Εννοείται πως αναφέρομαι στο android , εξάλλου η apple είτε μας αρέσει είτε όχι είναι μια κατηγορία από μόνη της.

Konakis.

Παιδιά καλημέρα, τι παίζει με αυτή την ρύθμιση είναι καλό να την έχω ανοιχτη? Την χρησιμοποιητε και εσείς, κάνει καλό στην μπαταρία? e9a43e9d7e10d3f1a7cd7ea2b3b6cb9d.jpg

ee878ecfa99a0bd43fcfce8c958ddc09.jpg

17 ώρες πριν, LELELO said:

Για το android συμφωνώ αλλά νομίζω πως η καλύτερη όλων είναι η Apple αυτό θέμα updates.

Αυτη η καραμελα στο διαδικτυο εχει λιωσει προ πολλων ετων.

Πως ακριβως ειναι η καλυτερη? Οταν δινει ios15 σε συσκευη 5ετιας, με ανυπαρκτες ουσιαστικα προσθηκες και κανοντας τη συσκευη να σερνεται, κυριολεκτικα?

21 minutes ago, vgelis said:

Αυτη η καραμελα στο διαδικτυο εχει λιωσει προ πολλων ετων.

Πως ακριβως ειναι η καλυτερη? Οταν δινει ios15 σε συσκευη 5ετιας, με ανυπαρκτες ουσιαστικα προσθηκες και κανοντας τη συσκευη να σερνεται, κυριολεκτικα?

Ως προς την υποστήριξη δίνει περισσότερα χρόνια updates.. αυτό μόνο μπορώ να κρίνω.. Τώρα αδερφέ τι βάζει μέσα δεν έχω ιδέα καθώς ποτέ δεν είχα iPhone.. σε αυτό μπορεί κάποιος κάτοχος να μας ενημερώσει αλλά βγαίνουμε σιγά σιγά off topic..

Pull down το quick access panel και απενεργοποίησε το Bixbie Routine.
Απενεργοποιησα τις ρουτίνες αλλά πάλι τα ίδια. Με το μπαίνω στο αμάξι μπαίνει η λειτουργία μην ενοχλείτε από μόνη της. Έχω μπει στις ρυθμίσεις το έχω απενεργοποιησει κάτι για Google play λέει αλλά πάλι τίποτα...

Παίδες παρατηρώ λαγκάρισμα μας το Chrome τελευταία. Συμβαίνει και σε σας;
Καλησπέρα όντως και σε εμένα δουλειές λες και έχω ρύθμιση στα 60 hz δεν είναι το ομαλη η πλοήγηση ψιλολαγκαρει

Δεν μπορω να βρω τα αρχεια ηχου με το ροχαλητο που γραφει. Μονο απο την εφαρμογη s health τα βλεπω. (θελει Galaxy watch 4)

Samsung S21 Ultra

1 ώρα πριν, costsa41 said:

Δεν τον χρησιμοποιώ αλλά ο samsung internet είναι πάρα πολύ καλός!

Και εγώ το samsung internet χρησιμοποιώ μαζί με adblock κ απλά δεν το αλλάζω. 👍

10 minutes ago, challenge143 said:

Και εγώ το samsung internet χρησιμοποιώ μαζί με adblock κ απλά δεν το αλλάζω. 👍

Ποιο απόλα έχεις βάλει?

Επίσης μπορώ να εισάγω τους σελιδοδείκτες που έχω απο το Chrome στο Samsung internet?

Screenshot_20211009-144521_Samsung Internet.jpg

Edited by LELELO

Chrome ο χειρότερος όλων! Μόνο το 1+ 7 pro που είχα είχε ομαλή λειτουργία. Αξίζει ο kiwi  browser ( ουσιαστικά έχεις τις ίδιες δυνατότητες και καλύτερες με τον Chrone)  όπου με τα τελευταία updates σκρολάρει σούπερ κι αυτός. Ο καλύτερος για μένα όπως έγραψαν και οι από πάνω ο Samsung internet browser με διαφορά, απλά τώρα τελευταία έστρωσε στα μέγιστα όπως ανέφερα κι ο Kiwi πολύ σμουθ ευχάριστος και γρήγορος. 

Στον Samsung χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά τον AdGuard Content Blocker δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ θέμα ασυμβατότητας και μη ανάγνωσης σε  οτιδήποτε. 

Konakis.

Στο samsung browser εχει βρει κανεις πως κανεις γρηγορα μεταφραση σελιδας εαν χρειαστεις ?

Just now, konakis said:

Έχεις κατεβάσει από τα πρόσθετα στις ρυθμίσεις του τον translator?

Εχει ελληνικη γλωσσα  αυτο ? Δεν εχει....Στον οπερα βαζεις ενα tab μεταφρασης πανω δεξια και ξεμπερδεψες  εδω τι κανουμε ...χμμμμ.   

Για κατέβασε το, λογικά όταν θα κάνεις την παραπάνω διαδικασία που λες θα σου βγαζει στις τελείες περισσότερες επιλογές και θα εμφανίζει μετάφραση μέσω του translator, ίσως σου την βγαζει αμέσως...

Screenshot_20211009-150755_Samsung Internet.jpg

Edited by konakis
Konakis.