qosmio Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Καλησπερα ποιο csc τα εχει ολα μεσα μαζευμενα παιδια και τα ελληνικα ακομη ; Επισης περνει ενημερωσεις κανονικα ; Με ενδιαφερει για το απλο Samsung Galaxy S21 128GB. Ενημερώσεις ναι κανονικά. Τι εννοείς "και τα ελληνικά ακόμη" ? ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α οκ. Γερμανιας εβαλα. Μπερδευτηκα Τελικά ήταν το καλώδιο απ'οτι καταλαβαίνω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 ναι το καλωδιο ηταν. Τι να πω... δεν ηξερα οτι υπηρχαν καλωδια μονο για να περναει ρευμα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Στο downloads [ATTACH]67843[/ATTACH] Σε ευχαριστώ. Η διαδικασία γίνεται με την sim στο τηλέφωνο ή πρέπει να βγει; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Σε ευχαριστώ. Η διαδικασία γίνεται με την sim στο τηλέφωνο ή πρέπει να βγει; Οχι δεν χρειάζεται να βγει :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 ναι το καλωδιο ηταν. Τι να πω... δεν ηξερα οτι υπηρχαν καλωδια μονο για να περναει ρευμα... Γι αυτό στο έγραψα ποιο πάνω ήμουν κ εγώ παθών με καλώδιο. Κ πρόσφατα το είχε αναφέρει κ ένα άλλο παλικάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Πριν λιγο δευτερη αναβαθμιση μεσα στον Ιούνιο.Αν πρόσεξα βελτίωση καμερας ανέφερε μονο. Csc Ταϋλάνδης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Ενημερώσεις ναι κανονικά. Τι εννοείς "και τα ελληνικά ακόμη" ? ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά ήταν το καλώδιο απ'οτι καταλαβαίνω.. :) Καλησπερα ενωω υποστηριζει και ελληνικη γραφη και γλωσσα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 Καλησπερα ενωω υποστηριζει και ελληνικη γραφη και γλωσσα ; Ναι, όλα όπως πριν. Θeωρητικά δεν έχει σχέση το CSC με γραφή και γλώσσα αλλά το Android. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι άλλο ας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 20 Ιουνίου κι ακόμα δεν έχει έρθει η ενημέρωση με June security... Έχω βάλει EUR, αλλά μου φαίνεται θά τό αλλάξω .. :) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. June 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2021 πως μπορείς να κρύψεις τα πληκτρα πλοηγησης εντός των εφαρμογών; (εκτός να βάλεις τα gestures). Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 (edited) Καλημέρα. Οι κλήσεις που ηχογραφούνται που αποθηκευονται; Edit: το βρήκα Edited June 21, 2021 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Καλησπέρα, τι γίνετε με την ενημέρωση του Ιουνίου ρε παιδιά? Έχει φτάσει τέλος του μήνα και ακόμα τίποτα.... Τι παίζει και αργή τόσο Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Άλλαξα τελικά το CSC σε Ταϊλάνδη ( THL ) native ηχογράφηση κλήσεων, και μπλοκάρισμα spam αριθμών. ήρθε και το update Ιουνίου... :) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Δουλεύει το WiFi calling? Volte? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 voWiFi δεν ενεργοποιείται συνέχεια οπότε δεν ξέρω. η σχετική επιλογή είναι τσεκαρισμένη πάντως. voLTE δεν εχω δει ποτέ με vodafone που έχω. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Αν εχει καποιος κοσμοτε και THL ας απαντησει τοτε ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Άλλαξα τελικά το CSC σε Ταϊλάνδη ( THL ) native ηχογράφηση κλήσεων, και μπλοκάρισμα spam αριθμών. ήρθε και το update Ιουνίου... :) Επηρεάζει την εγγύηση η αλλαγή ccs? Υπάρχει τρόπος να επιστρέψει στο αρχικό αργότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Επηρεάζει την εγγύηση η αλλαγή ccs? Υπάρχει τρόπος να επιστρέψει στο αρχικό αργότερα; Ναι αλλάζει στο αρχικό με τον ίδιο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Το μπλοκάρισμα σπαμ αριθμών που είναι στις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Το μπλοκάρισμα σπαμ αριθμών που είναι στις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο Ελληνικό CSC δεν υπάρχει. Αν έχεις βάλει άλλο που το υποστηρίζει, τότε ανοίγεις τον dialer της Samsung πατάς πάνω δεξια τις 3 τελίτσες, πηγαίνεις ρυθμίσεις και θα το δείς εκεί (απ τις πρώτες επιλογές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Βουλγαρίας είναι εμένα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Βουλγαρίας είναι εμένα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν το βρίσκεις στις ρυθμίσεις τότε δεν το υποστηρίζει της Βουλγαρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Το καλύτερο που πήρα σε μπαταρία μέχρι στιγμής από την αγορά του κινητού σχεδόν 2.5 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Το καλύτερο που πήρα σε μπαταρία μέχρι στιγμής από την αγορά του κινητού σχεδόν 2.5 μήνες. 4 ώρες με τι ποσοστό μπαταρίας να μένει υπόλοιπο? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Βγήκε αναβάθμιση του μήνα...! Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts