MeteorX Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 Μια ερωτηση παιδια,αν το αγορασω απο bestprice η skroutz τι παιζει με την εγγυηση;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Μια ερωτηση παιδια,αν το αγορασω απο bestprice η skroutz τι παιζει με την εγγυηση;ευχαριστωΔεν έχεις την επίσημη εγγύηση των 2 ετών παρά μόνο την εγγύηση του καταστήματος ενός χρόνου που δυστυχώς δύο φορές που χρειάστηκα εγώ για οθόνη και για ακουστικό σε παλαιότερα μοντέλα xiaomi η οθόνη πχ ήταν σαν σκοτάδι που μου είχαν βάλει τραγική κατάσταση σε καινούργιο τηλέφωνο ενός μήνα και το έδωσα μετά σε γνωστό άμεσα. Το είχα αναφέρει και παλαιότερα στα μνμ μου. Εγώ από skroutz ποτέ πια ξιαομη για αυτό το λόγο. Αλλά και το επίσημο service όταν χρειάστηκα να ρωτήσω για το μ9 για αλλαγή μπαταρίας μου έλεγαν κάτι παλαβά και μου το πήγαιναν σε 8 έως 14 εργάσιμες μέρες από τη στιγμή που θα το έστελνα (γιατί δεν υπήρχε ανταλλακτικό στοκ αν είναι δυνατόν και ότι τα φέρνουν από έξω σχεδόν όλα) μέχρι που Θα το παραλάβω απλά για μία αλλαγή μπαταρίας!!! Τη στιγμή που αυτό γίνεται αυθημερόν στη smartec της Samsung!!! Γενικά παρόλο που τα πάω πολλή τα κινητά της, πονεμένη ιστορία το after sales support της xiaomi στην Ελλάδα Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Και 500€ να είχε το ίδιο αισχρή μπαταρία θα είχε, για μένα που είναι προτεραιότητα η μπαταρία δεν θα το κοιτούσα. Εγώ βλέπω ότι κάθε πέρσι και καλύτερα, ανέβασαν τις τιμές στο θεό χωρίς κάποια ουσιαστική βελτίωση. Ναι αλλα αλλιως αντιμετωπιζεις την συσκευη με αρχικη τιμη τα 500 και 600ευρω(αρα πολυ φθηνοτερα σε εκπτωσεις/επιστροφη με τραπεζες),και αλλιως τώρα στα 800 και 900ευρω. Στα 500ευρω,δεν σε πολυ πειραζει τοσο η μπαταρια λογω της ταχυφορτισης. Στα 900ευρω ομως(φανταστικη ιδεα της Infoquest να φερει το ακριβοτερο 256gb μοντελο μονο...)και χωρις αντιπροσωπεια,αλλαζει το πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 (edited) Δεν έχεις την επίσημη εγγύηση των 2 ετών παρά μόνο την εγγύηση του καταστήματος ενός χρόνου που δυστυχώς δύο φορές που χρειάστηκα εγώ για οθόνη και για ακουστικό σε παλαιότερα μοντέλα xiaomi η οθόνη πχ ήταν σαν σκοτάδι που μου είχαν βάλει τραγική κατάσταση σε καινούργιο τηλέφωνο ενός μήνα και το έδωσα μετά σε γνωστό άμεσα. Το είχα αναφέρει και παλαιότερα στα μνμ μου. Εγώ από skroutz ποτέ πια ξιαομη για αυτό το λόγο. Αλλά και το επίσημο service όταν χρειάστηκα να ρωτήσω για το μ9 για αλλαγή μπαταρίας μου έλεγαν κάτι παλαβά και μου το πήγαιναν σε 8 έως 14 εργάσιμες μέρες από τη στιγμή που θα το έστελνα (γιατί δεν υπήρχε ανταλλακτικό στοκ αν είναι δυνατόν και ότι τα φέρνουν από έξω σχεδόν όλα) μέχρι που Θα το παραλάβω απλά για μία αλλαγή μπαταρίας!!! Τη στιγμή που αυτό γίνεται αυθημερόν στη smartec της Samsung!!! Γενικά παρόλο που τα πάω πολλή τα κινητά της, πονεμένη ιστορία το after sales support της xiaomi στην Ελλάδα Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσυγκρίνουμε τώρα πονηρές στρατηγικές και κοπιαρισματα με επίσημες και σωστά στημένες αντιπροσωπείες,οι άνθρωποι στην smartec δεν παίζονται συν τοις άλλοις Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 24, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Δεν έχεις την επίσημη εγγύηση των 2 ετών παρά μόνο την εγγύηση του καταστήματος ενός χρόνου που δυστυχώς δύο φορές που χρειάστηκα εγώ για οθόνη και για ακουστικό σε παλαιότερα μοντέλα xiaomi η οθόνη πχ ήταν σαν σκοτάδι που μου είχαν βάλει τραγική κατάσταση σε καινούργιο τηλέφωνο ενός μήνα και το έδωσα μετά σε γνωστό άμεσα. Το είχα αναφέρει και παλαιότερα στα μνμ μου. Εγώ από skroutz ποτέ πια ξιαομη για αυτό το λόγο. Αλλά και το επίσημο service όταν χρειάστηκα να ρωτήσω για το μ9 για αλλαγή μπαταρίας μου έλεγαν κάτι παλαβά και μου το πήγαιναν σε 8 έως 14 εργάσιμες μέρες από τη στιγμή που θα το έστελνα (γιατί δεν υπήρχε ανταλλακτικό στοκ αν είναι δυνατόν και ότι τα φέρνουν από έξω σχεδόν όλα) μέχρι που Θα το παραλάβω απλά για μία αλλαγή μπαταρίας!!! Τη στιγμή που αυτό γίνεται αυθημερόν στη smartec της Samsung!!! Γενικά παρόλο που τα πάω πολλή τα κινητά της, πονεμένη ιστορία το after sales support της xiaomi στην Ελλάδα Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nα εισαι καλα φιλε ευχαριστω,οποτε απο κωτσοβολο το παιρνω να ειμαι σιγουρος για την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Κάνε λιγάκι υπομονή είναι εποχή που συνήθως δίνουν προσφορές οι εταιρείες. Για παράδειγμα η Sammy τώρα έχει δώσει ξανά από 150 μέχρι 200 ευρώ στην σειρά s21 πιθανόν να δώσει και η Xiaomi, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Ευχαριστω φιλε,οποτε ναι θα περιμενω μηπως πεσει η τιμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Κάποιος που να έχει τη συσκευή με official rom να μας πει για τυχόν bugs και αν λειτουργεί απροβληματιστα? Το πήρα μεταχειρισμένο με ξεκλειδωτο bootloader και ρομ xiaomi.eu και μέχρι στιγμής λειτουργεί υποδειγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Οι κάτοχοι του κινητού ποιά τιμή πιστεύετε ότι θα είναι καλή για αγορά από τα καταστήματα του bestprice-skroutz αν και δεν βλέπω να πέφτει η τιμή ευκολα.Τα 651 για το 256gb ειναι πολλά από αυτά τα μαγαζιά με 100 ευρω παρακάτω κάτι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Οι κάτοχοι του κινητού ποιά τιμή πιστεύετε ότι θα είναι καλή για αγορά από τα καταστήματα του bestprice-skroutz αν και δεν βλέπω να πέφτει η τιμή ευκολα.Τα 651 για το 256gb ειναι πολλά από αυτά τα μαγαζιά με 100 ευρω παρακάτω κάτι γίνεται Ειχε πεσει και κατω απο 630 ευρω στο best price αλλα μετα ανεβηκε πανω απο τα 700 και τωρα ειναι σταθερα λιγες μερες στα 650. Περιεργες αυξομειωσεις και πιστευω οτι οφειλονται στο οτι δεν υπαρχει αρκετο αποθεμα και στο οτι ολοι βρισκονται διακοπες οποτε δεν καιγονται να στοκαρουν. Απο Σεπτεμβρη πιστευω θα δουμε πιο σταθερη μειωση. Προσωπικα, θεωρω οτι γυρω στα 500 ευρω ειναι μια καλη τιμη για τη συσκευη, δεδομενου του οτι βρισκεται κι 8 μηνες ηδη στην αγορα κι εκει περιμενω να φτασει για να προβω σε αγορα. Το οριο μου ειναι τα 550 κι αυτο αν συμβει σε κανα μηνα, αλλιως θα περιμενω. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Σκέφτομαι ότι τον Σεπτέμβρη θα βγει το mi11t pro μάλλον με amoled 120hz εκεί θα δούμε τι έχει να προσφέρει σε σχέση με το mi 11 γιατί αν έχει τον ίδιο αισθητήρα των 108mp λίγα πράγματα θα μπορεί να προσφέρει αν βελτίωση στη κάμερα, σε ένα μήνα θα ξέρουμε και ίσως τότε ξεκινήσει να πέφτει και η τιμή του mi 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ακόμα να μου έρθει η 12.5 όπως είχα γράψει κ λίγο παλιότερα. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν. Δοκίμασα να περάσω την ρομ χειροκίνητα αλλά λαμβάνω το εξής μήνυμα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Λάθος ρομ μάλλον πας να περάσεις, ποια έχεις ακριβώς και ποια πας να βάλεις; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Λάθος ρομ μάλλον πας να περάσεις, ποια έχεις ακριβώς και ποια πας να βάλεις; Γεια χαρά! Έχω την Global Stable 12.0.11 (RKBEUXM) και προσπάθησα να περάσω την VENUSTWGlobal V12.5.1 RKBTWXM που βρήκα σαν μόνη διαθέσιμη στο MIUI forum. Αλλά τώρα που το κοιτάω πιο προσεχτικά δεν είναι EU αυτή η νέα ρομ. Μήπως την έχει κανείς; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Ναι αυτή είναι Taiwan και σωστά δεν την πέρασε, https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/venus/stable/V12.5.3.0.RKBEUXM/ Αυτή την ρομ θες Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Ναι αυτή είναι Taiwan και σωστά δεν την πέρασε, https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/venus/stable/V12.5.3.0.RKBEUXM/ Αυτή την ρομ θες Δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Με την 12.5.4 εχω δει βελτιωση σε μπαταρια και τεραστια βελτιωση σε θερμοκρασιες. 1 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2021 Ήρθε και σε μένα η 12.5.4!! Ήταν να μη το ξεμπουκώσω περνώντας την 12.5.Χ χειροκίνητα 😆 1 Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Καλημέρα σε όλους.Αξίζει η αγορά του τελικά;Μετάβαση από Samsung S9 plus.Ευχαριστώ και καλό ξημέρωμα!! Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 Παιδια αυτο ειναι το φορουμ και για το mi 11i? Γιατι δε βρηκα κατι αλλο... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 Αφού το λέει ο τίτλος... αυτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 6 minutes ago, athanaso77 said: Αφού το λέει ο τίτλος... αυτό είναι. Ο τιτλος λεει Mi 11, οχι mi 11i... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 20 minutes ago, RAZIEL1799 said: Ο τιτλος λεει Mi 11, οχι mi 11i... Έχεις δίκιο, εκ παραδρομής δεν είδα το “i”. Λόγω του πολύ περιορισμένου ενδιαφέροντος για τη συσκευή δεν υπάρχει ξεχωριστό θέμα και μπορείς να απευθυνθείς εδώ για ότι θέλεις. Αν κριθεί απαραίτητο, δεν είναι πρόβλημα να δημιουργηθεί ξεχωριστό topic. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 (edited) Καλως σας βρηκα λοιπον, σημερα παρελαβα το τηλεφωνο αλλα εχω κανα 2 θεματακια: 1. Αν μειωνεται η αναλυση της οθονης και πως 2. Εκανα τη πρωτη φορτιση μα μολις το εβγαλα απ τη μπριζα επεσε στο 95% μεσα σε 2-3 λεπτα (εχανε 1% ανα 30") και μετα σταθεροποιηθηκε. Σε 3.5 ωρες επεσε κατα 35% στο σεταρισμα. 3. Εχω το κλασσικο θεμα με το wifi, οταν αναβαθμιστει το playstore στην τελευταια εκδοση κατεβαζει μεσω wifi μονο με 212kb/sec, ενω μολις διαγραψω την αναβαθμιση κατεβαζει full speed. Tο ρουτερ μου δεν εχει επιλογη για WMM, μπορει να γινει τπτ? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις. Edited September 21, 2021 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 (edited) παιδια καλημερα,πρωτη φορα με xiaomi.τα φωτα σας,το αγορασα χτες καινουργιο,οταν πηγα να το φορτισω το απενεργοποιησα εντελως και το εβαλα στον φορτιστη..μετα απο 2 λεπτα το τηλεφωνο ανοιξε!!!!!!εννοω μου ζητησε το πιν της καρτας,το παω πισω στο μαγαζι; Edited October 6, 2021 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts