Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετά τις 9 Μαρτίου και μέχρι την πρώτη Απριλίου δεν θα έχεις δωρεάν λεπτά ομιλίας.

Για να είχες και τον Μάρτιο Αρκούσε μια ανανέωση χρόνου μέσα στον φεβρουάριο , μετά την αγορά του πακέτου.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

άν έχεις κάπιο δεύτερο πακετάκι (ή αν μπορείς να βρείς ) , αγόρασε την υπηρεσία με 1 ευρώ για να έχεις και όλο τον Μάρτιο

Παιδιά σας έγινε σήμερα η ανανέωση του χρόνου ομιλίας;Σας ήρθε κάποιο μήνυμα ενημέρωσης;

Όχι δεν ήρθε μήνυμα, αλλά με τον έλεγχο που έκανα έχουν περάσει τα λεπτά και τα μηνύματα!

.

Εχει κανένας άλλος εκτός απο εμένα, πρόβλημα με τα sms? Έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα 1000+1000 και απο τότε το πιάνει ωρες ωρες και δεν στέλνει μηνύματα (απο την Πέμπτη μεχρι σμρ δεν στέλνει). Το κινητό δεν φταίει γιατί εβαλα την σιμ κ σε άλλο κιν αλλα δεν έκανε πράμα...

Εχει κανένας άλλος εκτός απο εμένα, πρόβλημα με τα sms? Έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα 1000+1000 και απο τότε το πιάνει ωρες ωρες και δεν στέλνει μηνύματα (απο την Πέμπτη μεχρι σμρ δεν στέλνει). Το κινητό δεν φταίει γιατί εβαλα την σιμ κ σε άλλο κιν αλλα δεν έκανε πράμα...

Μήπως το υπόλοιπό σου ειναι τόσο χαμηλό που σου έχει μπεί φραγή μηνυμάτων;

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Μήπως το υπόλοιπό σου ειναι τόσο χαμηλό που σου έχει μπεί φραγή μηνυμάτων;

Ναι είναι όντως χαμηλό, αλλα απο την στιγμή που στέλνω σε wats'up, δεν θα έπρεπε να τα στέλνει, μιας και είναι δωρεάν?

Τεσπα, παω να πάρω μια κάρτα, μάλον αυτό θα φταίει δεν το είχα σκεφτει. Καλόμαθα με τα τόσα δωρεάν μνμτα και κλησεις!

Ερωτηση: Αγοραζω νεο πακετο-αριθμο whats'up αξιας 5€.

Για να εχω τα 1000'+1000sms στελνω πρωτα το sms ενεργοποιησης και μετα κανω 1 ανανεωση καρτας 3€;

Ή πρωτα να περασω την ανανεωση της καρτας των 3€ στον αριθμο και επειτα να στειλω το sms για να γινει η ενεργοποιηση του προγραμματος;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Ναι είναι όντως χαμηλό, αλλα απο την στιγμή που στέλνω σε wats'up, δεν θα έπρεπε να τα στέλνει, μιας και είναι δωρεάν?

Τεσπα, παω να πάρω μια κάρτα, μάλον αυτό θα φταίει δεν το είχα σκεφτει. Καλόμαθα με τα τόσα δωρεάν μνμτα και κλησεις!

Κι όμως έτσι είναι.... Όταν έχεις πολύ χαμηλό υπόλοιπο μπαίνει αυτόματα από το δίκτυο φραγή στα εξερχόμενα μηνύματα και στο gprs. Οπότε, όσα δωρεάν μηνύματα και να έχεις, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις...

Ερωτηση: Αγοραζω νεο πακετο-αριθμο whats'up αξιας 5€.

Για να εχω τα 1000'+1000sms στελνω πρωτα το sms ενεργοποιησης και μετα κανω 1 ανανεωση καρτας 3€;

Ή πρωτα να περασω την ανανεωση της καρτας των 3€ στον αριθμο και επειτα να στειλω το sms για να γινει η ενεργοποιηση του προγραμματος;

Πρώτα θα ενεργοποιήσεις το πακέτο με το 1ευρώ (2009 στο 1313) και μετά θα περάσεις την 3ευρη για να σε πιάσει η προσφορά και για τον απρίλιο...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

όμως μιλάς για νέο πακέτο 5 ευρώ , άρα, αυτά δεν ισχύουν . Θα λάβεις ένα μήνυμα που θα λέει ότι ο αρχικός χρόνος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά του πακέτου.

Έτσι θα χρειαστείς δύο ανανεώσεις , μία πριν την αγορά του πακέτου και μία μετά για τον επόμενο μήνα .

όμως μιλάς για νέο πακέτο 5 ευρώ , άρα, αυτά δεν ισχύουν . Θα λάβεις ένα μήνυμα που θα λέει ότι ο αρχικός χρόνος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά του πακέτου.

Έτσι θα χρειαστείς δύο ανανεώσεις , μία πριν την αγορά του πακέτου και μία μετά για τον επόμενο μήνα .

Ναι ετσι ακριβως εγινε τελικα. Παρ'οτι το πακετο των 5€ εχει μεσα 1€ χρονο ομιλιας η ενεργοποιηση της υπηρεσιας 1000'+1000sms δεν γινοταν. Ετσι εκανα ανανεωση 3€.

8 προσπαθειες στο καπακι να παρω ενα τηλ... και τις 8 δεν εβγαινε η κληση.

Με το συμβολαιο βγηκε με την πρωτη....

Ας το κλεισουν το μαγαζακι......

Samsung S21 Ultra

Τί έχει πάθει τελευταία η κοσμοτέ? Έχει πολύ χάλια ποιότητα επικοινωνίας.. Με το ζόρι καταλαβαίνεις τί λέει ο άλλος (αυτός που έχει κοσμοτε :p)

Πηρα ενα κινητο απο vodafone και εβαλα μεσα την what's up καρτα μου. Δεν μπορει με τιποτα να στειλει μηνυμα... ενω μπορουν ανετα να μου στειλουν οι αλλοι.

Τι συμβαινει;; :wacko:

Destiny found.

Πηρα ενα κινητο απο vodafone και εβαλα μεσα την what's up καρτα μου. Δεν μπορει με τιποτα να στειλει μηνυμα... ενω μπορουν ανετα να μου στειλουν οι αλλοι.

Τι συμβαινει;; :wacko:

Προφανώς πρέπει να αλλάξεις το κέντρο μυνημάτων.

Είναι γραμμένο στην Μεγάλη πλαστική Sim Απο την οποία έκοψες την μικρή , επίσης στον πλαστικό φάκελο που την σκέπαζε . Αν τά έχεις χάσει δυστυχώς δεν πρόκειαι πλέον να τα μάθεις .

Εξαιρείται η περίπτωση να έχεις έρθει με φορητότητα οπότε πέρνεις τηλέφωνο και στο ανακοινώνουν.

Τί έχει πάθει τελευταία η κοσμοτέ? Έχει πολύ χάλια ποιότητα επικοινωνίας.. Με το ζόρι καταλαβαίνεις τί λέει ο άλλος (αυτός που έχει κοσμοτε :p)

Ισχυει και σ'εμενα αυτο. Η ποιοτητα ειναι πολυ χαλια.. και εγω νομιζα οτι εφταιγε η συσκευη του αλλου. Και οχι μονο 1 φορα αλλα πολλες.

Για το υπολοιπο παιδια βγαζετε ακρη ? οσες φορες και να στειλς ΥΠΟΛ στο 1313 λεει η υπηρεσια δε βρεθηκε, υπαρχει αλλος τροπος ?
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]