lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Το WiFi calling και το VoLTE είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα, απλά στην πρώτη περίπτωση δρομολογεί τις κλήσεις VoIP από WiFi και στη δεύτερη από το LTE δίκτυο δεδομένων. Μου τα βγάζει και τα δύο όταν είμαι με WiFi. Εναλλάξ. Ακόμα δεν το δοκίμασα με data καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μου τα βγάζει και τα δύο όταν είμαι με WiFi. Εναλλάξ. Ακόμα δεν το δοκίμασα με data καθόλου. Ναι,γιατι αν εχεις σημα 4G πλεον η κληση ειναι volte.Δεν πηγαινει σε 2G/3G η συσκευη.Τωρα πλεον αν εχεις μονο 4G θα κανεις κλησεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ναι,γιατι αν εχεις σημα 4G πλεον η κληση ειναι volte.Δεν πηγαινει σε 2G/3G η συσκευη.Τωρα πλεον αν εχεις μονο 4G θα κανεις κλησεις. Έχω κλειστά τα data όμως... . Μόνο με WiFi ανοιχτό είμαι κ εδώ και μια ώρα περίπου έχω μόνο volte LTE πάνω στην οθόνη.. Όχι ότι με πειράζει... Απλά μου κάνει εντύπωση πως νομίζει ότι είμαι με 4g αφού τα έχω κλειστά και είμαι με σταθερό ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δοκίμασα και εγώ στο xiaomi μου να ενεργοποιήσω το WiFi calling αλλά μου λέει ακόμη δεν είναι συμβατή η συσκευή μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Περίμενε λίγες μέρες και στείλε ξανά. Ούτε το δικό μου ήταν πριν 4-5 μέρες. Κάθε μέρα προσθέτουν νέες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Περίμενε λίγες μέρες και στείλε ξανά. Ούτε το δικό μου ήταν πριν 4-5 μέρες. Κάθε μέρα προσθέτουν νέες συσκευέςΣτο τηλέφωνο το έχω on πάντως. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Να φανταστώ ότι με το VoWiFi αν πραγματοποιείς κλήση μέσω WiFi, δε σε πυροβολεί το κινητό μέσω του πομποδέκτη, δηλαδή sar=0. Ό,τι ακτινοβολία τρως, την τρως μόνο λόγω του WiFi, δηλαδή πολύ λιγότερη σε σχέση με 2G/3G/4G. Αν ισχύει αυτό είναι πολύ καλό... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ακριβώς. Ειδικά αν είσαι στο σπίτι μπορείς να το έχεις μόνιμα σε λειτουργία πτήσης με ανοιχτό μόνο το WiFi. Τα μηνύματα και οι κλήσεις θα είναι μόνο μέσω αυτού άρα 0 sar. Αν κάνω λάθος διορθώστε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Στο 8άρι το πακέτο που βάζω, με 400+400 προς what's up, 100+100 προς όλους και 100MB (νομίζω super combo call them all plus i λέγεται) Αυτό το πακέτο γιατί άραγε δεν υπάρχει στην εφαρμογή; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Αυτό το πακέτο γιατί άραγε δεν υπάρχει στην εφαρμογή; Δυστυχώς μόνο στο 1330 το βρίσκεις. Ακριβώς. Ειδικά αν είσαι στο σπίτι μπορείς να το έχεις μόνιμα σε λειτουργία πτήσης με ανοιχτό μόνο το WiFi. Τα μηνύματα και οι κλήσεις θα είναι μόνο μέσω αυτού άρα 0 sar. Αν κάνω λάθος διορθώστε με Δυστυχώς δε νομίζω να υποστηρίζεται το G4 μου... Δεν πειράζει, στην επόμενη συσκευή... :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Να φανταστώ ότι με το VoWiFi αν πραγματοποιείς κλήση μέσω WiFi, δε σε πυροβολεί το κινητό μέσω του πομποδέκτη, δηλαδή sar=0. Ό,τι ακτινοβολία τρως, την τρως μόνο λόγω του WiFi, δηλαδή πολύ λιγότερη σε σχέση με 2G/3G/4G. Αν ισχύει αυτό είναι πολύ καλό... Άλλη συχνότητα 2,4GHz wifi - περίπου 1GHz gprs και άλλη ένταση ακτινοβολίας (και ανάλογα)... Συνεπώς και άλλο penetration. Αυτό, το έχει τεστάρει κανείς να μας πει; Το #pare_moirase του WU σας δουλεύει στην περιαγωγή στην ΕΕ; Έτσι λέει: http://i65.tinypic.com/6xql9k.jpg Παρόλ'αυτά δεν το κατάφερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Βλέπω πως στο νέο πακέτο που θα βάλουν, το COMBO CALL THEM ALL 300-i, αν ανανεώσεις πριν τη λήξη του, μεταφέρονται και τα λεπτά! «Ο χρόνος ομιλίας που δεν καταναλώνεται εντός της εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν τη λήξη της ισχύος του ενεργοποιηθεί νέο πακέτο CALL THEM ALL 300-i». Ελπίζω να αρχίσει να γίνεται και στα άλλα πακέτα του What's Up, όπως στο Vodafone CU. (Μεταφορά Λεπτών). σε ποια πακέτα διατίθεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Δυστυχώς μόνο στο 1330 το βρίσκεις. Δυστυχώς δε νομίζω να υποστηρίζεται το G4 μου... Δεν πειράζει, στην επόμενη συσκευή... :what: Δοκίμασε. Στείλε ένα SMS να σου πουν αν υποστηρίζει. Αν οχι, περίμενε λίγο ακόμα. Προσθέτουν συνέχεια συσκευές. Στείλε Wificall στο 1333 να σου λυθεί η απορία. Edited August 1, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 σε ποια πακέτα διατίθεται αυτό; Η ανακοίνωση της Cosmote, γράφει πως θα διατεθεί από τον άλλο μήνα (το νέο αυτό πακέτο). Επίσης, λέει , πως μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας, αν ξαναενεργοποιηθεί, πριν τη λήξη του. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τα τωρινά πακέτα. Ελπίζω να αλλάξει και να γίνει όπως στο Vodafone CU. Δηλαδή μεταφορά λεπτών ομιλίας, με νέα ενεργοποίηση του πακέτου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 ήθελα να πω, θα είναι για whatsapp, για cosmokarta, για τι; αν έχει ακουστεί κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Πάντως με το Ζ2 μου δεν είναι συμβατή η υπηρεσία vowifi... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δοκίμασε. Στείλε ένα SMS να σου πουν αν υποστηρίζει. Αν οχι, περίμενε λίγο ακόμα. Προσθέτουν συνέχεια συσκευές. Στείλε Wificall στο 1333 να σου λυθεί η απορία. Δυστυχώς δεν... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Πάντως, ΑΝ και πουθενά αλλού παρά στο site του frog, ΔΕΝ αναφέρεται όπως το παρακάτω, "Τα γραπτά μηνύματα των πακέτων μηνυμάτων που δεν καταναλώνονται εντός της διάρκειας ισχύος τους δεν μεταφέρονται. Η ενεργοποίηση πολλαπλών πακέτων είναι δυνατή και προτεραιότητα στην κατανάλωση των SMS έχει το πακέτο μηνυμάτων που λήγει πρώτο." Για το frog (σε σχέση με τη μεταφορά sms σε μεταγενέστερη λήξη τους) λέει: ... Το έχω ξαναγράψει και παλιότερα, αλλά δεν το έλεγξε κανείς να απαντήσει, πχ αν ισχύει για όλα τα πακέτα sms (εδώ ειδικά στο frog)...Αλλά, για τα sms, ισχύει στο WU ή την Ckarta; : Edited August 1, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δυστυχώς δεν... ;) Δεν πιστεύω να μη το δώσουν στην ναυαρχίδα αυτή...αν και είναι λίγο παλιά συσκευή. Στέλνε μήνυμα ανα τακτά διαστηματα να βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 ήθελα να πω, θα είναι για whatsapp, για cosmokarta, για τι; αν έχει ακουστεί κάτι Το συγκεκριμένο που ανέφερα, θα είναι αποκλειστικά για συνδρομητές What's Up. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Η ανακοίνωση της Cosmote, γράφει πως θα διατεθεί από τον άλλο μήνα (το νέο αυτό πακέτο). Επίσης, λέει , πως μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας, αν ξαναενεργοποιηθεί, πριν τη λήξη του. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τα τωρινά πακέτα. Ελπίζω να αλλάξει και να γίνει όπως στο Vodafone CU. Δηλαδή μεταφορά λεπτών ομιλίας, με νέα ενεργοποίηση του πακέτου. Αν το κανει αυτο, η Vodafone θα χασει πααααααρα πολυ κοσμο που μενει μονο για αυτο, γιατι ξερω πολλους που θελουν καλυτερη ποιοτητα δικτυου Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Αν το κανει αυτο, η Vodafone θα χασει πααααααρα πολυ κοσμο που μενει μονο για αυτο, γιατι ξερω πολλους που θελουν καλυτερη ποιοτητα δικτυου Προφανώς, και με την "κατάσταση" που επικρατεί από αρχές αυτού του έτους στο δίκτυό της (ισάξια περίπου της πρώην 3ης σε ποιότητα, ίσως και χειρότερη κατά Μέσο Όρο) Θετικότατο , ακόμα και για την "καλύτερη" (εδώ και χρόνια) σε ποιότητα σήματος (κατά Μ.Ο.) να αναγνωρίζει την πιθανή ύπαρξη (έστω και ελαχιστοτάτων) "τρυπών": Ακριβώς. Ειδικά αν είσαι στο σπίτι μπορείς να το έχεις μόνιμα σε λειτουργία πτήσης με ανοιχτό μόνο το WiFi. Μακάρι να το διευρύνει σε πολύ περισσότερες συσκευές: Περίμενε λίγες μέρες και στείλε ξανά. Ούτε το δικό μου ήταν πριν 4-5 μέρες. Κάθε μέρα προσθέτουν νέες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Δεν πιστεύω να μη το δώσουν στην ναυαρχίδα αυτή...αν και είναι λίγο παλιά συσκευή. Στέλνε μήνυμα ανα τακτά διαστηματα να βλέπεις. Δυστυχώς και να το βάλουν στη λίστα δε θα πληροί την άλλη προϋπόθεση, δηλαδή να είναι αγορασμένο από Cosmote/Γερμανό, ώστε να τρέχει το τροποποιημένο firmware που απαιτείται. Το δικό μου το έχω αγορασμένο από σκρουτζ. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Αν το κανει αυτο, η Vodafone θα χασει πααααααρα πολυ κοσμο που μενει μονο για αυτο, γιατι ξερω πολλους που θελουν καλυτερη ποιοτητα δικτυου 300 λεπτά προς όλους; τιμή; κι εγώ με βλέπω για whatsapp αν το δίνει μόνο εκεί (από frog) edit: το βρηκα: https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/24072017_CALLTHEMALL300i.pdf ο χρονος που δινει/ανανεωνει ομως ειναι μονο προς Whatsup, αρα δεν συμφερει ερωτηση: ειχα κανει κατι αλλαγες στις προωθησεις μου και βλεπω οτι δεν εχω προωθηση οταν ειναι κατηλλειμενο (κανει σαν να μιλαει) (ειμαι στο ιντερνετ π.χ. με mifi), εκανα αντιγραφη και επικολληση τον ιδιο αριθμο στο "οταν ειναι κατηλλειμενο" και τωρα ειδα οτι καλει, αλλα μηνυμα παλι δεν ηρθε, τι πρεπει να κανω; Edited August 2, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Προφανώς, και με την "κατάσταση" που επικρατεί από αρχές αυτού του έτους στο δίκτυό της (ισάξια περίπου της πρώην 3ης σε ποιότητα, ίσως και χειρότερη κατά Μέσο Όρο) Θετικότατο , ακόμα και για την "καλύτερη" (εδώ και χρόνια) σε ποιότητα σήματος (κατά Μ.Ο.) να αναγνωρίζει την πιθανή ύπαρξη (έστω και ελαχιστοτάτων) "τρυπών": Μακάρι να το διευρύνει σε πολύ περισσότερες συσκευές: Συμφωνω απειρα για το δικτυο.Ειναι πλεον οπως ηταν η Wind εως τωρα. Φετος επεσε πολυ για τα καλα.Μεσα στο 17 και μετα το 18 ειδικα μεγαλο κυμα φορητοτητας σε Whats Up και μετα σε F2G.Ελπιζω τουλαχιστον να δοθουν και απο τις τρεις πακετα του στυλ με 8,5€ και να εχουν 1.000 προς ολους,2GB και απεριοριστα sms προς ολους.Με χρηση τους και εντος Ε.Ε. με οριο τα 300sms. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts