manosn2 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παιδιά έχω κοσμοκαρτα και συγκεκριμένα ενεργοποιημένο το πακέτο 300 λεπτα προς ολους και 500mb με 8.5€. Σήμερα που εγινε η ανανέωση μου ήρθαν κανονικά τα λεπτά και mb αλλά δεν μου προστέθηκαν τα mb του προηγούμενου μήνα. Μπορώ κάπως να τα διεκδικήσω; Θυμάμαι τον πιο προηγούμενο μηνα προστεθηκαν. Μήπως τα δίνουν μήνα παρά μήνα; Ξερω οτι στη cosmote προσθετονται. Για παρε ρωτα τους. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Τα προηγούμενα χαθηκαν ή υπάρχουν ακόμα με αλλη ημερομηνία ληξης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Η ανανέωση έγινε σημερα 13.00 Ειχα περίπου 580 mb απο τους δυο προηγούμενους μηνες. Με την ανανέωση τώρα εχω 542mb, τα 580 που πηγαν στο υπερπέραν; Σε ποιο νούμερο παίρνω δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 καλησπερα παιδια. σε 2 βδομαδες γυρναω μετα απο 11 χρονια το συμβολαιο μου, σε κοσμοκαρτα. δεδομενα και χρονο ομιλιας θα χρησιμοποιω απο ενα f2g που εχω. απλα θα κρατησω και το κοσμοτε νουμερο στο δικαρτο μου. ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να βαλω φραγη στα εξερχομενα απο εμενα σμσ, ωστε να μη χρεωθω ποτε καταλαθος. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Η ανανέωση έγινε σημερα 13.00 Ειχα περίπου 580 mb απο τους δυο προηγούμενους μηνες. Με την ανανέωση τώρα εχω 542mb, τα 580 που πηγαν στο υπερπέραν; Σε ποιο νούμερο παίρνω δεν ξέρω. Μπες στη σελίδα της κοσμοτε και πάτα το εικονίδιο callback για να ορίσεις την ώρα που θες να σε πάρουν οι ίδιοι χωρίς χρέωση. Το πιό πιθανό είναι να έληξαν τα προηγούμενα mb πριν ενεργοποιηθεί το νέο πακέτο και έτσι να τα έχασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 καλησπερα παιδια. σε 2 βδομαδες γυρναω μετα απο 11 χρονια το συμβολαιο μου, σε κοσμοκαρτα. δεδομενα και χρονο ομιλιας θα χρησιμοποιω απο ενα f2g που εχω. απλα θα κρατησω και το κοσμοτε νουμερο στο δικαρτο μου. ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να βαλω φραγη στα εξερχομενα απο εμενα σμσ, ωστε να μη χρεωθω ποτε καταλαθος. ευχαριστω. Μπορείς να αλλάξεις το κέντρο μηνυμάτων από τη συσκευή σου για την κάρτα που θέλεις και θα είσαι κομπλέ. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 παιδια η εφαρμογη whatsup της κοσμοτε για γουιντοουζ κινητα, κανει και για κοσμοκαρτα? ή υπαρχει κατι αλλο για κοσμοκαρτα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Η εφαρμογή του whatsup δεν κάνει για κοσμοκαρτα,υπάρχει η εφαρμογή mycosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Η εφαρμογή του whatsup δεν κάνει για κοσμοκαρτα,υπάρχει η εφαρμογή mycosmoteσε ευχαριστω φιλε. στο windows store δεν την βλεπω βεβαια. μηπως υπαρχει απλα στις αλλες πλατφορμες? να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ναι απ'οτι φαίνεται για android & iphone διατίθεται το mycosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Βάλανε 2σιασμο στο #PARE_DWSE μέχρι 31/5! Χρέωση 0,2 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δωρεαν δεν ηταν αυτο???? Τωρα πληρώνουμε 0.20€???? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δεν θυμάμαι να είναι δωρεάν. Μια φορά το είχα χρησιμοποιήσει για να πάρω sms και αν δεν κάνω λάθος πήρε 0,2€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το χρησιμοποίησα αρκετες φορες. Εδινα λεπτα προς ολους και επαιρνα 100μβ. ΔΩΡΕΑΝ φυσικα.... Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δωρεαν δεν ηταν αυτο???? Τωρα πληρώνουμε 0.20€???? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Δεν θυμάμαι να είναι δωρεάν. Μια φορά το είχα χρησιμοποιήσει για να πάρω sms και αν δεν κάνω λάθος πήρε 0,2€. Πως εχω την εντύπωση κ εγώ ότι πριν ήταν δωρεάν ;;; Μπορεί να κάνω λάθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μήπως το μπερδεύετε με αυτό που παίρνεις 100MB και στέλνεις και από 100ΜΒ σε άλλους 3; Να κάνω τόσο λάθος δεν νομίζω. Δηλαδή θυμάμαι πως στην αρχή το είχα δει σαν υπηρεσία και σκέφτηκα, δεν είναι κακό. Να δίνεις ότι δεν χρειάζεσαι για να πάρεις ότι θέλεις. Και όταν το δοκίμασα είδα ότι τραβούσε και χρήματα τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Απο Γενάρη το χρησιμοποιώ καθε μηνα. Οπως είπα παραπανω. Εντελως δωρεάν ηταν Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Εγώ μιλάω για πολύ πριν το Γενάρη. Λογικά όταν ξεκίνησε είχε τη χρέωση που κάποια στιγμή καταργήθηκε. Δες το τελευταίο σχόλιο σε αυτό το βίντεο : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δε ξερω για πιο παλια Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παλιότερα είχε την συγκεκριμένη χρέωση.Τωρα είναι δωρεάν Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Nα, τι έλεγαν πέρυσι το καλοκαίρι : κάπου εκεί πρέπει να το είχα δοκιμάσει κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Είχε χρέωση 0.2€ παλιότερα & τους τελευταίους είχε γίνει δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Με απόλυτη σιγουριά.. Παλαιότερα ήταν με χρέωση 0,20€, έγινε για λίγο διάστημα δωρεάν και πλέον εδώ και αρκετές μέρες επανήλθε η χρέωση 0,20€ αλλά με 2πλασιασμο παροχών. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ο οποίος 2πλασιασμος είναι για λίγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ο οποίος 2πλασιασμος είναι για λίγο!! Η διάρκεια δεν άλλαξε σε καμία από τις αλλαγές, ήταν και είναι 2 μέρες. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts