Amyntaios Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Καλώντας νούμερο που δεν είναι what's up μου βγάζει ηχογραφημένο "έχετε τόσα λεπτά..κτλ." Κάλεσα σε what's up και μίλησα κανονικά και δεν με χρέωσε (εννοείται ότι δεν έχω προς όλους.) Πιστεύω ότι ισχύουν τα λεπτά χωρίς όμως ενημέρωση. :confused: Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Δεν έχει ουσιαστικό νόημα η ενημέρωση υπολοίπου για το #freekends του WU, καθώς 5000΄ προς WU για 4 Σαβατοκύριακα (48 ώρες = 2880΄προς WU καθε 2ήμερο ΣΚ απ'το οποίο ζήτημα ουσιαστικά ΔΕ θα μιλάς σε WU και τις 48 ώρες , αλλά το πάρα πάρα πάρα πολύ 20 ώρες κάθε ΣΚ = 1200΄προς WU κάθε ΣΚ) Επί 4 ΣΚ που έχει ο Φλεβάρης (Ζήτημα ΑΝ μπορέσεις να μιλήσεις προς WU 5000΄όλα τα ΣΚ του Φλεβάρη!!!) Τα ίδια και στο frog με τα 1500΄προς frog κάθε 48ωρο ΣΚ!!! Εκτός ΑΝ δεν κάνεις τπτ άλλο!!! Οπότε: ΝΑΙ, πρέπει να ενημερώνει για το υπόλοιπο.....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Και σε μένα το ίδιο,με κλήση σε wu δεν χρεώνει χωρίς άλλη ενημέρωση.Προφανώς και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η λεπτομερής ενημέρωση. Ενα ενημερωτικό μήνυμα για την έναρξη της ισχύος των δωρεάν λεπτών καλό θα ήταν να υπάρχει πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Ούτε εγώ είχα κάποια χρέωση...μάλιστα την είχα ξεχάσει την προσφορά και μου έκανε εντύπωση..θα μπορούσαν να τα εμφανίζουν χωριστά όπως γίνεται με τα mb... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Δεν έχει ουσιαστικό νόημα η ενημέρωση υπολοίπου για το #freekends του WU, καθώς 5000΄ προς WU για 4 Σαβατοκύριακα (48 ώρες = 2880΄προς WU καθε 2ήμερο ΣΚ απ'το οποίο ζήτημα ουσιαστικά ΔΕ θα μιλάς σε WU και τις 48 ώρες , αλλά το πάρα πάρα πάρα πολύ 20 ώρες κάθε ΣΚ = 1200΄προς WU κάθε ΣΚ) Επί 4 ΣΚ που έχει ο Φλεβάρης (Ζήτημα ΑΝ μπορέσεις να μιλήσεις προς WU 5000΄όλα τα ΣΚ του Φλεβάρη!!!) Τα ίδια και στο frog με τα 1500΄προς frog κάθε 48ωρο ΣΚ!!! Εκτός ΑΝ δεν κάνεις τπτ άλλο!!! Οπότε: ΝΑΙ, πρέπει να ενημερώνει για το υπόλοιπο.....!!!! Πολύ ανάλυση για το τίποτα.. Αυτό που λέμε είναι το παρακάτω. Προφανώς και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η λεπτομερής ενημέρωση. Ενα ενημερωτικό μήνυμα για την έναρξη της ισχύος των δωρεάν λεπτών καλό θα ήταν να υπάρχει πιστεύω. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 3 χρονια ημουν Αυστρια.Οποτε ανοιγα το κοσμοτε νουμερο μου ποτε δεν ειχε αναγνωριση! Νομιζω μια φορα τους ειχα ρωτησει σχετικα μεσω φ/μ αλλα απαντηση δεν πειρα:( Ρε παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτή τη στιγμή είμαι εξωτερικό (έφυγα μόνιμα από Ελλάδα) και στη 2η σιμ έχω τη κοσμοτε (φρογκ για την ακρίβεια). Προχθές με πήραν τηλ από διαφημιστική και είχε κανονικά αναγνώριση κλήσης. Δεν το σήκωσα φυσικά με το που είδα 212212 κλπ και τσέκαρα το νούμερο στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Δε διάβασες όλα τα μηνύματα. Αναφέρθηκε από αρκετά μέλη ότι υπάρχει πλέον κανονικά αναγνώριση κλήσεων στο εξωτερικό. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Πάλι πρόβλημα με το app my cosmote; ΟΚ. 5/2/2017 14:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Με το android app της cosmote, δεν με αφηνει να μπω στο περιβαλλον της εφαρμογης με 'συνδεση μεσω sim'(διχως κωδικους). Επισης δεν μπορω να κανω ανανεωση online, μεσα απο το site, απο υπολογιστη. Οποτε online ανανεωση, αδυνατον να γινει. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;;;; Και πριν ενα μηνα που προσπαθουσα να κανω online ανανεωση, τα ιδια προβληματα ειχα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Με το android app της cosmote, δεν με αφηνει να μπω στο περιβαλλον της εφαρμογης με 'συνδεση μεσω sim'(διχως κωδικους). Επισης δεν μπορω να κανω ανανεωση online, μεσα απο το site, απο υπολογιστη. Οποτε online ανανεωση, αδυνατον να γινει. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;;;; Και πριν ενα μηνα που προσπαθουσα να κανω online ανανεωση, τα ιδια προβληματα ειχα!!!! Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε έκανα πρώτη φορά online ανανέωση(1,5? 2? χρόνια) και από τότε κάνω μόνο online, πάντως σε αυτό το χρονικό διάστημα ποτέ δεν έκανα με τον ίδιο τρόπο. Πότε δεν δουλεύει στην εφαρμογή, πότε δεν φόρτωνε την σελίδα στον mozilla, πότε στον chrome και πότε τον explorer. Αν δεν σου δουλεύει τίποτα δοκίμασε κάποιον άλλον browser λοιπόν ή και σε αυτόν που δουλεύεις να κάνεις πρώτα μια εκκαθάριση cookies και για την εφαρμογή μετά από εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της δοκίμασε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Δουλεύει πάλι.ΟΚ 5/2/2017 15:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπέρα. Με πήραν τηλ. δύο φίλοι μου πριν καμιά ώρα και μου είπαν πως στην Ομόνοια έξω από τις στάσεις του μετρό οι κοπέλες της cosmote έδιναν κάρτες με προσφορά 5gb και 500' ομιλίας προς όλους με 5e. Και ήταν σίγουροι πως δεν ήταν φοιτητική προσφορά. Εχει πέσει στην αντίληψη κάποιου κάτι τέτοιο? Γνωρίζει κάποιος κάτι? Γιατί είναι πολυ καλό για να είναι αληθινό. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπέρα. Με πήραν τηλ. δύο φίλοι μου πριν καμιά ώρα και μου είπαν πως στην Ομόνοια έξω από τις στάσεις του μετρό οι κοπέλες της cosmote έδιναν κάρτες με προσφορά 5gb και 500' ομιλίας προς όλους με 5e. Και ήταν σίγουροι πως δεν ήταν φοιτητική προσφορά. Εχει πέσει στην αντίληψη κάποιου κάτι τέτοιο? Γνωρίζει κάποιος κάτι? Γιατί είναι πολυ καλό για να είναι αληθινό. Αυτά δίνονται σαν "τυράκι" από τα παιδιά στην Ομόνοια για να πάρεις την (όποια) καρτοκινητή. Δεν μπορεί να είναι πακέτα που μπορείς να ενεργοποιείς όποτε θες (πχ με 5€ πακέτο να'χεις 5GB κ 500΄προς όλους). Αλλά μόνο για τον 1ο μήνα από τη στιγμή που θα αγοράσεις από τα παιδιά στην Ομόνοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Αυτά δίνονται σαν "τυράκι" από τα παιδιά στην Ομόνοια για να πάρεις την (όποια) καρτοκινητή. Δεν μπορεί να είναι πακέτα που μπορείς να ενεργοποιείς όποτε θες (πχ με 5€ πακέτο να'χεις 5GB κ 500΄προς όλους). Αλλά μόνο για τον 1ο μήνα από τη στιγμή που θα αγοράσεις από τα παιδιά στην Ομόνοια. Α, μάλιστα, έτσι εξηγείται. Πάντως δε τσίμπησα,απλά είπα να το ψάξω λιγο μπάς και.... αλλά όπως είπα και πρίν παρά είναι καλό για να είναι αληθινό. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Α, μάλιστα, έτσι εξηγείται. Πάντως δε τσίμπησα,απλά είπα να το ψάξω λιγο μπάς και.... αλλά όπως είπα και πρίν παρά είναι καλό για να είναι αληθινό. Εαν δε δοκιμάσεις, δε θα μάθεις ποτέ... Στη χειρότερη θα έχεις 5γιγα και 500' προς όλους με 5ε, έστω και για έναν μόνο μήνα, δεν το λες ότι 'πιαστηκες και κορόιδο'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Εαν δε δοκιμάσεις, δε θα μάθεις ποτέ... Στη χειρότερη θα έχεις 5γιγα και 500' προς όλους με 5ε, έστω και για έναν μόνο μήνα, δεν το λες ότι 'πιαστηκες και κορόιδο'. Έχεις δίκιο, ιδίως ΑΝ υπάρχουν "κρυφά" πακέτα και εδώ (όπως αλλού) που ενεργοποιούνται με λεκτικό (πχ στο 1330, όπως το 17317 στο frog) που δεν τα γνωρίζουν οι πολλοί. Έτσι έμαθα (από παιδιά στην Ομόνοια) για ένα "κρυφό" λεκτικό (σε άλλη εταιρία) πριν 1 χρόνο και το έγραψα εδώ. ΑΝ κάποιος μάθει κάτι τέτοιο (από πακέτο όπως αυτό που λέμε εδώ) ΑΣ μας το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Καλησπερα στο φορουμ, θα ηθελα να ρωτησω για καρτα what's up, για να μπορεις να την χρησιμοποιησεις στο εξωτερικο(Ευρωπαικη Ενωση) πρεπει να πας στον ΟΤΕ ή στο γερμανο να ενεργοποιησουν κάνα πακέτο για περιαγωγη ή λειτουργει χωρις να κανω τίποτα; Για κλησεις μονο, οχι για δεδομενα. Ευχαριστω Edited February 6, 2017 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Πόσο πάει το "μαλλί" για φορητότητα από F2G σε What's Up; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλησπερα στο φορουμ, θα ηθελα να ρωτησω για καρτα what's up, για να μπορεις να την χρησιμοποιησεις στο εξωτερικο(Ευρωπαικη Ενωση) πρεπει να πας στον ΟΤΕ ή στο γερμανο να ενεργοποιησουν κάνα πακέτο για περιαγωγη ή λειτουργει χωρις να κανω τίποτα; Για κλησεις μονο, οχι για δεδομενα. Ευχαριστω Λειτουργεί στο εξωτερικό χωρίς να κάνεις τίποτα. Υπάρχουν όμως πακέτα περιαγωγής τα οποία μπορεί να σε συμφέρουν ή να μην σε συμφέρουν ανάλογα την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyb88 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Πόσο πάει το "μαλλί" για φορητότητα από F2G σε What's Up; :rolleyes: Εγώ στο Γερμανό είχα δώσει 10 ευρώ, τα οποία έμειναν στη κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εχω f2go και ειμαι γενικα ευχαριστημενος εκτος απο το θεμα του σηματος σε ιντερνετ 3G/4G. Οποτε σκεφτομαι να παω σε Cosmote. To θεμα ειναι οτι δεν εχω καταλαβει τι διαφορες εχει η κοσμοκαρτα απο whats up.Ενταξει η κοσμοκαρτα γενικα καταλαβα οτι δινει περισσοτερο χρονο ομιλιας σε ολους. Εγω ανα μηνα περιπου θελω: 300 λεπτα προς ολους 30 sms 800 mb Ειμαι διατεθειμενος να ξοδεψω maximum 15 ευρω/μηνα. Με πια καρτα θα μπορω να τα αξιοποιησω καλυτερα; Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Με την WHAT'S up τα έχεις άνετα αυτά...στα λεφτά που θες να δίνεις.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εχω f2go και ειμαι γενικα ευχαριστημενος εκτος απο το θεμα του σηματος σε ιντερνετ 3G/4G. Οποτε σκεφτομαι να παω σε Cosmote. To θεμα ειναι οτι δεν εχω καταλαβει τι διαφορες εχει η κοσμοκαρτα απο whats up.Ενταξει η κοσμοκαρτα γενικα καταλαβα οτι δινει περισσοτερο χρονο ομιλιας σε ολους. Εγω ανα μηνα περιπου θελω: 300 λεπτα προς ολους 30 sms 800 mb Ειμαι διατεθειμενος να ξοδεψω maximum 15 ευρω/μηνα. Με πια καρτα θα μπορω να τα αξιοποιησω καλυτερα; Δες και διάλεξε:https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T13_20/section/Prepaid_Prs Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Apostolos_ Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εχω f2go και ειμαι γενικα ευχαριστημενος εκτος απο το θεμα του σηματος σε ιντερνετ 3G/4G. Οποτε σκεφτομαι να παω σε Cosmote. To θεμα ειναι οτι δεν εχω καταλαβει τι διαφορες εχει η κοσμοκαρτα απο whats up.Ενταξει η κοσμοκαρτα γενικα καταλαβα οτι δινει περισσοτερο χρονο ομιλιας σε ολους. Εγω ανα μηνα περιπου θελω: 300 λεπτα προς ολους 30 sms 800 mb Ειμαι διατεθειμενος να ξοδεψω maximum 15 ευρω/μηνα. Με πια καρτα θα μπορω να τα αξιοποιησω καλυτερα; Ακριβώς ίδια περίπτωση. Μάλιστα απο τους παλιούς του f2g με όλα τα προνόμια, αλλά δεν παλεύεται άλλο ατό με το σήμα για ιντερνετ. Τι να τα κάνω τα δωρεάν GB αν δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω; Ποια σύνδεση όμως; Οι ανάγκες μου είναι παρόμοιες Θέλω 300 προς όλους 300 προς κανα δύο αριθμούς κοσμοτε της αρεσκείας μου 1GB data θέλω να δίνω βαριά 15 ευρω Νομίζω ότι cosmokarta είναι πιο ενδεδειγμένη για τα παραπάνω. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εχω f2go και ειμαι γενικα ευχαριστημενος εκτος απο το θεμα του σηματος σε ιντερνετ 3G/4G. Οποτε σκεφτομαι να παω σε Cosmote. To θεμα ειναι οτι δεν εχω καταλαβει τι διαφορες εχει η κοσμοκαρτα απο whats up.Ενταξει η κοσμοκαρτα γενικα καταλαβα οτι δινει περισσοτερο χρονο ομιλιας σε ολους. Εγω ανα μηνα περιπου θελω: 300 λεπτα προς ολους 30 sms 800 mb Ειμαι διατεθειμενος να ξοδεψω maximum 15 ευρω/μηνα. Με πια καρτα θα μπορω να τα αξιοποιησω καλυτερα; Και με κόσμοκάρτα τα έχεις άνετα. Με το 300' προς όλους και 500mb για ένα μήνα + 500mb δωρεάν για 15 μέρες με 8.50ε και τα υπόλοιπα 5 ευρώ για 30 × 0.17ε το SMS= 5.1ε σύνολο 15ε. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts