Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει στην σελίδα της cosmote, chat και callback. Αν είσαι εκτός Ελλάδος δεν ξέρω αν σε καλούν πίσω. Υπάρχει νομίζω και σταθερό ή κινητό 697... που σε συνδέει με την εξυπηρέτηση αλλά δεν τα θυμάμαι,αν τα έχει κάποιος ας γράψει.

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτό λέω απο την σελίδα έκανα την ανανέωση.

Κοροιδια πάντως είναι, μπορω να παρω καπου τηλέφωνο?

Εδώ έχει κάποια τηλέφωνα : https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T06&catName=Support_Prs&cat=Support_Prs

Το πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι γράφει στη σελίδα για ανανεώσεις έως 30/9 δινόταν το 1GB, για αυτό στείλε πρώτα από το chat να δεις τι θα σου πουν, μη χρεώνεσαι τσάμπα γιατί συνήθως έχεις μεγάλη αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και αν καλείς και από το εξωτερικό... Στείλε στο chat και μετά αν θες να μιλήσεις και τηλεφωνικά πες τους από εκεί να σε καλέσουν.

Το πιο πιθανό είναι να σου πουν ότι γράφει στη σελίδα για ανανεώσεις έως 30/9 δινόταν το 1GB, για αυτό στείλε πρώτα από το chat να δεις τι θα σου πουν, μη χρεώνεσαι τσάμπα γιατί συνήθως έχεις μεγάλη αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και αν καλείς και από το εξωτερικό... Στείλε στο chat και μετά αν θες να μιλήσεις και τηλεφωνικά πες τους από εκεί να σε καλέσουν.

Παντως αν η προηγούμενη προσφορα έληξε και δεν εχει ενεργοποιησει την τρέχουσα δεν θα έπρεπε να πάρει mb. Αν ενεργοποίησε την τρέχουσα έπρεπε να τα πάρει για 30 μέρες και οχι για 15.

Όντως στη σελίδα ακόμα γράφει 30/9.

@marios_ch ειχες ενεργοποιήσει το "τώρα data" από την εφαρμογή ή με sms (mb στο 1330) τελευταία?

Edited by kmpatra

Παντως αν η προηγούμενη προσφορα έληξε και δεν εχει ενεργοποιησει την τρέχουσα δεν θα έπρεπε να πάρει mb. Αν ενεργοποίησε την τρέχουσα έπρεπε να τα πάρει για 30 μέρες και οχι για 15.

Όντως στη σελίδα ακόμα γράφει 30/9.

@marios_ch ειχες ενεργοποιήσει το "τώρα data" από την εφαρμογή ή με sms (mb στο 1330) τελευταία?

Οχι φιλε η τελευταία κινηση έγινε τον Μάιο αν θυμάμαι καλα εκει περίπου.

Παιδια μια βοηθεια. Εχει ο πατερας μου ενα καρτοκινητο (ειναι επαρχια) και του βαζω χρονο ομιλιας και ελεγχω την χρηση, απο το my cosmote. Εκεινος ποιο τηλεφωνο πρεπει να καλει απο το κινητο του για να ακουει τα υπολοιπα λεπτα ομιλιας;

Μπηκα στο site της cosmote και ακρη δεν εβγαλα....Δαιδαλωδες !!!

Με κλήση δεν γίνεται να μάθεις τα λεπτά ομιλίας

Μόνο στέλνοντας SMS το γράμμα Υ στο 1330 ή στο 1314

Με κλήση δεν γίνεται να μάθεις τα λεπτά ομιλίας

Μόνο στέλνοντας SMS το γράμμα Υ στο 1330 ή στο 1314

Ευχαριστω πολυ. Να υποθεσω ειναι δωρεαν το sms απο το καρτοκινητο;

Παιδιά έχει κανένας θέμα με το δίκτυο Βόρεια Ελλάδα Σέρρες?

Οταν το γυρνάω σε 3g πέφτει το σημα και δεν δουλεύει μόνο σε 2g ανοίγει.

Edit

Μετα απο κανα 2 ωρο επανηλθε το σημα, τι κανουν τελικά αυτοι?

Edited by marios_ch

Ξέρει κάποιος τι παίρνεις για ανανέωση 10€ στο WU από 1/10 που το άλλαξαν ; Διαβάζω στη σελίδα τους με το pare_serfare έχεις 500 ΜΒ για 15 μέρες. Μέσα στην εφαρμογή βλέπω το τώρα data που θέλει ενεργοποίηση και δίνει 500 ΜΒ για 1 μήνα. Έχει κάνει κάποιος ανανέωση με ενεργοποιημένο το δεύτερο, να μας πει τι πήρε ; Και τα δύο ή μόνο ένα παίρνεις ;

Έχω καιρό να κάνω ανανέωση, αλλά λογικά θα πρέπει να παίρνεις και τα 2. Το πρώτο είναι στάνταρ χωρίς να κάνεις κάτι, από ότι βλέπω, ενώ το 2ο πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την σχετική επιλογή στην εφαρμογή για να στο δώσει.

Μολις μου ηρθε αυτο....οσο οανε και σφιγγουν τα πραγματα

TΩPA ΣEPΦAPEIΣ! ME KAΘE ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY TΩN 500MB ME 5,04€, MΠOPEIΣ NA ΠAPEIΣ 500MB EΠIΠΛEON MONO ME 2€. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ MEXPI 31/10

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Μολις μου ηρθε αυτο....οσο οανε και σφιγγουν τα πραγματα

TΩPA ΣEPΦAPEIΣ! ME KAΘE ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY TΩN 500MB ME 5,04€, MΠOPEIΣ NA ΠAPEIΣ 500MB EΠIΠΛEON MONO ME 2€. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ MEXPI 31/10

Από what's up την εφαρμογή ακόμα αναφέρει το δώρο, απλά πρέπει να στείλεις το σχετικό μήνυμα μέσα σε 2 μέρες. Δεν νομίζω να κοπεί τελείως, όχι σύντομα τουλάχιστον, αλλά προσπαθούν να κάνουν όλα τα πακέτα πιο δύσκολα για ενεργοποίηση ή τα μπόνους του μήνα.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Έχω 4.33 € σε ένα καρτοκινητό γουατσ απ. Τι μπορώ να αγοράσω σε ομιλία η σε ίντερνετ με αυτό το υπόλοιπο;

Έχω 4.33 € σε ένα καρτοκινητό γουατσ απ. Τι μπορώ να αγοράσω σε ομιλία η σε ίντερνετ με αυτό το υπόλοιπο;

---120mb ίντερνετ για ένα μήνα με 3,02€

---60mb ίντερνετ για 24 ώρες με 1,01€

---SMS them all 300: που είναι 300 sms προς γουατσαπ για ένα μήνα με κόστος 3,02€

Σε ομιλία που θες δεν βρήκα κάτι με αυτά τα χρήματα που έχεις υπόλοιπο. Ξεκινάει από 5€ και πάνω η ομιλία.

Αυτά. Εκτός αν ξέχασα κάτι.

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Edited by lek88

Θελω να παρω μια βεβαιωση οτι το καρτοκινητο μου ανηκει σε εμενα.

1. Διευθυνση κατοικιας θα γραφει επανω;

2. Θα μου κοστισει τιποτα;

δωρεαν σε καταστημα

(αν θυμάμαι καλα εισαι απο ευοσμο? αν πας στο γερμανο, εύχομαι καλη τυχη/επιτυχια :lol: )

edit: να εχεις ταυτότητα

ναι θα γραφεί στοιχεια(τουλάχιστον πριν 3 χρονια που πήρα εγραφε)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Αυτή η βλακεία που το what's up app σε δικαρτα (με πρώτη την cosmote) κρασάρει και σε πετάει εκτός, θα διορθωθεί;

ποια συσκευη εχεις; σε xiaomi redmi note 2, στην θεση σιμ1 μια χαρα παιζει η εφαρμογη.

ειτε με δεδομενα ειτε με wifi!!!

δωρεαν σε καταστημα

(αν θυμάμαι καλα εισαι απο ευοσμο? αν πας στο γερμανο, εύχομαι καλη τυχη/επιτυχια :lol: )

edit: να εχεις ταυτότητα

ναι θα γραφεί στοιχεια(τουλάχιστον πριν 3 χρονια που πήρα εγραφε)

Σε ευχαριστώ. Ναι από ευοσμο.:lol: Θα σε πω αν συναντήσω τίποτα κουλό.

Τη διεύθυνση από που την παίρνουν; αν τη δηλώσω προφορικά θα το δεχτούν ;

οπλισου με υπομονή!!! εκτος αν πεσεις στην καλη μερα (του έτους) και εξυπηρετήθεις αμεσα και ΣΩΣΤΑ.

ταυτοποίηση δεν έχεις κανει? εκει δε δηλωσες διεύθυνση?

Αν οχι, τοτε προφορικα θα είναι οκ πιστευω

Εγώ είχα ζητήσει κάτι ανάλογο το περασμένο καλοκαίρι από Γερμανό, και μου έδωσε απλά ένα εκτυπωμένο screenshot από το πρόγραμμα της cosmote, στη φόρμα που γίνεται η ταυτοποίηση στοιχείων. Αναγράφει και τη διεύθυνση, και αφού το τύπωσε μου έβαλε η υπάλληλος μια σφραγίδα του καταστήματος και υπογραφή.

οπλισου με υπομονή!!! εκτος αν πεσεις στην καλη μερα (του έτους) και εξυπηρετήθεις αμεσα και ΣΩΣΤΑ.

ταυτοποίηση δεν έχεις κανει? εκει δε δηλωσες διεύθυνση?

Αν οχι, τοτε προφορικα θα είναι οκ πιστευω

Εννοείται είχα κάνει ταυτοποίηση αλλά μάλλον θα είχα δηλώσει τη διεύθυνση του πατρικου μου.

Ψάχνω να βρω ένα χαρτί στο οποίο θα λέει το όνομα μου και τη νέα διεύθυνση που μένω. Μιας και λογαριασμοί δεν έρχονται στο δικό μου, τα statements των τραπεζών πάνε στο πατρικό, έλεγα μήπως με μια βεβαίωση από εταιρεία κινητής γίνει δεκτό.

Αλλά αν έχει την παλιά διεύθυνση, δεν νομίζω να με βολέψει. Παίζει να δεχτούν να την αλλάξουν προφορικά ;