Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για οσους ειναι Whats Up,καταφερατε απο φαντα,κοκα κολα να παρετε MB; Δινουν κατι κωδικους και μπορεις να παρεις MB αμα εχεις Whats Up. Γνωριζετε κατι;

Ναι, δοκίμασα με 2 καπάκια και έδωσε 50MB για τον κάθε κωδικό. Δεν τα ενεργοποίησα και έχω σώσει τα screenshot για αργότερα μιας και έχω MB αρκετά.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι τα περισσότερα καπάκια δίνουν 50mb για μια μέρα. Ελεος καταξοδευτικαν. Επίσης έστειλα μνμ 1000 στο 1256 και πείρα το 1gb δώρο και δεν είχα αντιμετωπίσει το γνωστό πρόβλημα :p

Με SMS? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος;

Sent from my MX4

Εστειλα στο 1256 και ολα κομπλε.Απο βδομαδα θα το βαλω στη μανα μου που θα φερει και το δικο της νουμερο στο Wu.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Από ποιό τρώει πρώτα, απο το δώρο της εβδομάδας ή από το αγορασμένο μηνιαίο πακέτο ίντερνετ;

Από ποιό τρώει πρώτα, απο το δώρο της εβδομάδας ή από το αγορασμένο μηνιαίο πακέτο ίντερνετ;

παντα τρωει τα δωρα αναλογα με την ημερομηνία λήξης....αυτα που τελειωνουν νωριτερα πρωτα και μετα τα αλλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Σε ένα frog δικό μου τρώει από το δώρο.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Παιδιά εδώ και δύο ώρες έβαλα 10€ κάρτα από Γερμανό και δεν μου έδωσαν δώρο mb. Μου έστειλαν μόνο κωδικό reloadit!! Το σταμάτησαν το δώρο?

Μόνο 100mb πήρα από το reloadit.

Μπορεί να μου το βάλανε το δώρο αλλά να μη μου ήρθε ενημερωτικό μήνυμα.... Θυμάται κανείς που στέλνω να δω?

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Edited by lek88

Παιδιά εδώ και δύο ώρες έβαλα 10€ κάρτα από Γερμανό και δεν μου έδωσαν δώρο mb. Μου έστειλαν μόνο κωδικό reloadit!! Το σταμάτησαν το δώρο?

το δωρο δεν ισχυει απο καταστημα ισχυει μονο με χρεωστικη τραπεζης η paypal τουλαχιστον αυτο λεει στην εφαρμογη

[sIGPIC][/sIGPIC]

το δωρο δεν ισχυει απο καταστημα ισχυει μονο με χρεωστικη τραπεζης η paypal τουλαχιστον αυτο λεει στην εφαρμογη

Το έχω πάρει και από κατάστημα πριν κάνα 2μηνο ήταν η πρώτη ανανέωση αν παίζει αυτό ρόλο

Το έχω πάρει και από κατάστημα πριν κάνα 2μηνο ήταν η πρώτη ανανέωση αν παίζει αυτό ρόλο

τι να σου πω εγω το βαζω με χρεωστική και paypal και το παίρνω παντα και στην σελιδα τωρα που ειδα δεν γραφει για καταστηματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και από κατάστημα μου το δίνανε!! Γι αυτό και λέω τι γίνεται τώρα......

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά στείλτε 1000 στο 1256 και δίνει η κοσμοτε και γουατσαπ 1GB ίντερνετ για 7 ημέρες λόγω του προβλήματος που είχε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160805/7c2e326b2a8a8a0d409b63eeace2c8b6.jpg

Edited by lek88

Τα παίρνουν αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα και εμείς που είχαμε καθόμαστε στην παγοκολώνα....

Α ρε cosmote, μια ζωή τα ίδια.

γιατι το λες αυτο???ολοι το παίρνουν αδερφε στειλε μηνυμα εγω το πηρα παντως

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι το λες αυτο???ολοι το παίρνουν αδερφε στειλε μηνυμα εγω το πηρα παντως

Το cosmote internet on the go με κάρτα (στο οποίο είχα το πρόβλημα) δεν έχει δυνατότητα αποστολής SMS.

Το cosmote internet on the go με κάρτα (στο οποίο είχα το πρόβλημα) δεν έχει δυνατότητα αποστολής SMS.

χαχαχχα σωπα ρε αδερφε εσυ εισαι τερμα γκαντεμης!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμ αυτο περιμενουμε να μαθουμε επισημη ανακοινωση δεν παιζει για μεχρι ποτε μπορουμε να ενεργοποιησουμε;

μολις βγηκε η εξής ανακοίνωση στην σελιδα του WU στο φβ

''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ολοκλήρωση της αποστολής του ενημερωτικού sms σε όσους έχουν επηρεαστεί, θα γίνει μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου''

και οχι απο την στιγμη που περαστικα θα τα τραβαει αυτο μονο του....δεν εχεις επιλογη....εκτος φυσικα αν στειλεις το μηνυμα αλλη ωρα που διακινδυνευεις να μην ισχυει η προσφορα

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

@lek88, ωραία η παίχτρια! :)

Σε Cosmoκάρτα έστειλα 1000 στο 1256 και ήρθε το δωράκι. Δεν ξέρω αν τελικά παίζει ρόλο αν κάποιος είχε πρόβλημα ή όχι. Προσωπικά ήμουν στους άτυχους την ημέρας της βλάβης. Και με ζυγό το τελευταίο νούμερο. :ninja:

28166471533_54316e5aa1_n.jpg

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

@lek88, ωραία η παίχτρια! :)

Σε Cosmoκάρτα έστειλα 1000 στο 1256 και ήρθε το δωράκι. Δεν ξέρω αν τελικά παίζει ρόλο αν κάποιος είχε πρόβλημα ή όχι. Προσωπικά ήμουν στους άτυχους την ημέρας της βλάβης. Και με ζυγό το τελευταίο νούμερο. :ninja:

28166471533_54316e5aa1_n.jpg

Μπα δε νομίζω. Θεωρώ πως μπορούν όλοι να το πάρουν το δώρο. Είτε είχαν πρόβλημα είτε όχι. Γιατί μετά θα υπάρχει η σχετική βαβουρα "γιατί αυτοί και όχι εμείς" και είναι κάτι που δεν συμφαιρει την κοσμοτε νομίζω. Τώρα η κοσμοτε θέλει να ησυχασει τα πνεύματα.