nikos21r Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 οταν μιλαω/γραφω να διαβαζεις :p ΕΧΕΙ εφαρμογη Η ΚΟΣΜΟΤΕ my account λεγεται...και εχει 5 ευρω ανανεωση :blink: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget&hl=el Προφανως λες αυτη. Δεν υπαρχει αλλη COSMOTE My Account. Βρες μου που λεει οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις την cosmocarta (για ανανεωσεις κτλ δεν λεω, ειναι ανωφελο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Με αυτήν την εφαρμογή έκανα ανανέωση σε what's up μια χαρά πριν λίγο καιρό. Όπως ειπώθηκε, για όποιον μιλάει και τα χρησιμοποιεί τα λεπτά ομιλίας από το bonus είναι μια χαρά η συγκεκριμένη αλλαγή. Αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί το bonus τακτικά αλλά και δεν θέλει να το καταργήσει(υποθέτω μια αλλαγή σε wu και μετά ξανά σε Cosmoκάρτα θα κάνει τη δουλειά) και θέλει να βάλει κάρτα 10€ και να του μείνει(τα 8,90 έστω) λογικά αν κάνει 2 ανανεώσεις των 5€ αντί για μια των 10 είναι η λύση. Απλά θα πάει σε κατάστημα ή θα ανανεώσει μέσω της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget&hl=el Προφανως λες αυτη. Δεν υπαρχει αλλη COSMOTE My Account. Βρες μου που λεει οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις την cosmocarta (για ανανεωσεις κτλ δεν λεω, ειναι ανωφελο). έψαξες καθόλου την εφαρμογή η όχι;[ATTACH]49841[/ATTACH] στο μενού Υπηρεσίες.ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ WU είναι η εφαρμογή και οι ανανεώσεις.....απλά για να δουλέψει σωστά θέλει δεδομένα κοσμοτε και όχι wifi.αν και κάποιες φορές δούλεψε και με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Για iPhone τέτοια εφαρμογή δεν υπάρχει ε; :/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Για iPhone τέτοια εφαρμογή δεν υπάρχει ε; :/ Υπάρχει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Με αυτήν την εφαρμογή έκανα ανανέωση σε what's up μια χαρά πριν λίγο καιρό. Όπως ειπώθηκε, για όποιον μιλάει και τα χρησιμοποιεί τα λεπτά ομιλίας από το bonus είναι μια χαρά η συγκεκριμένη αλλαγή. Αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί το bonus τακτικά αλλά και δεν θέλει να το καταργήσει(υποθέτω μια αλλαγή σε wu και μετά ξανά σε Cosmoκάρτα θα κάνει τη δουλειά) και θέλει να βάλει κάρτα 10€ και να του μείνει(τα 8,90 έστω) λογικά αν κάνει 2 ανανεώσεις των 5€ αντί για μια των 10 είναι η λύση. Απλά θα πάει σε κατάστημα ή θα ανανεώσει μέσω της εφαρμογής. η αλλαγη πακετου ειναι δωρεαν μονο την πρωτη φορα,τις επομενες πληρωνεις! οποτε δεν συμφερει με αυτο τον τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Έτσι ήξερα, αλλά το δικό μου πριν κανένα χρόνο με 2 διαδοχικές αλλαγές δεν με χρέωσε στη 2η. Αν κάποιος θέλει να "απαλλαγεί" από το bonus και να γίνει όπως τα καινούρια που δεν το έχουν, αν δεν υπάρχει επιλογή να στο κάνουν αυτόματα, μόνο αυτόν τον τρόπο μπορώ να σκεφτώ, με κόστος μια φορά τα 3€ της εναλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω καθόλου την φαγούρα που προέκυψε με την κοσμοκάρτα και το "κακό" που της έκανε η κοσμοτέ. Καταρχήν μιλάμε για παλιούς συνδρομητές και αυτό ίσως είναι το μόνο κακό, που αντί να βγει προσφορά για νέους, κάθονται και ασχολούνται με συνδρομητές που έχουν από το 2013. Το να δίνει 100' επιπλέον και να αφαιρεί 3Ε δεν το λες διόλου κακό δεδομένου ότι για παλιούς συνδρομητές τρέχει πακέτο 7Ε 80' μετά την κατανάλωση των 300 (που αυτό σίγουρα το λες ασύμφορο). Όσοι έχουν τα 300', τα έχουν γιατί τα καταναλώνουν. Αν δεν τα κατανάλωναν, θα είχαν διαγραφεί από την υπηρεσία και θα έβαζαν 5Ε ανανέωση και λιγότερο χρόνο! Άρα 100' παραπάνω και χωρίς να χάνουν όλο το 10ε θα είναι σίγουρα χρήσιμα στους περισσότερους! Από κει και πέρα, δεν βλέπω κανείς να αναφέρει ότι υπάρχει η επιλογή της διαγραφής από την υπηρεσία και της ένταξης στο πακέτο 200' με χρέωση 5Ε. Δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια. Μπορείτε να έχετε 400' με 12Ε κάρτα αφού δεν θέλετε με 10 και ούτε 1Ε να περισσεύει για άλλο πακέτο. Γιατί όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω καθόλου την φαγούρα που προέκυψε με την κοσμοκάρτα και το "κακό" που της έκανε η κοσμοτέ. Καταρχήν μιλάμε για παλιούς συνδρομητές και αυτό ίσως είναι το μόνο κακό, που αντί να βγει προσφορά για νέους, κάθονται και ασχολούνται με συνδρομητές που έχουν από το 2013. Το να δίνει 100' επιπλέον και να αφαιρεί 3Ε δεν το λες διόλου κακό δεδομένου ότι για παλιούς συνδρομητές τρέχει πακέτο 7Ε 80' μετά την κατανάλωση των 300 (που αυτό σίγουρα το λες ασύμφορο). Όσοι έχουν τα 300', τα έχουν γιατί τα καταναλώνουν. Αν δεν τα κατανάλωναν, θα είχαν διαγραφεί από την υπηρεσία και θα έβαζαν 5Ε ανανέωση και λιγότερο χρόνο! Άρα 100' παραπάνω και χωρίς να χάνουν όλο το 10ε θα είναι σίγουρα χρήσιμα στους περισσότερους! Από κει και πέρα, δεν βλέπω κανείς να αναφέρει ότι υπάρχει η επιλογή της διαγραφής από την υπηρεσία και της ένταξης στο πακέτο 200' με χρέωση 5Ε. Δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια. Μπορείτε να έχετε 400' με 12Ε κάρτα αφού δεν θέλετε με 10 και ούτε 1Ε να περισσεύει για άλλο πακέτο. Γιατί όχι; Συμφωνώ οτι με 3 ευρώ 400' δεν ειναι ασχημο. Η κιου με 3ε δινει μόνο 80'. Αλλά οπως ειπες, οποιος θελει παει στο 5ε-200'. Μπορεί επίσης να βάλει 9ε απο καταστημα. Υπάρχει τρόπος να πάρω νεο νουμεράκι κοσμοκάρτα και να εχω αυτην την προσφορά; θα ηταν σουπερ εαν ειχε και ενα πακετο προς ολη τη κοσμοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πως απενεργοποιειται η αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας ξέρει κανείς; Και αν ξερει καποιος και πως ενεργοποιείται, εκτος αν μετα την απενεργοποιηση, δεν μπορει πια να ενεργοποιηθει ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Για καποιον που θελει μονο data και, ανεξαρτητα απο την παροδικη προσφορα WU με τα 300+300 ΜΒ, διαχρονικα ειναι καλυτερη η κοσμοκαρτα ή το WU ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Συμφωνώ οτι με 3 ευρώ 400' δεν ειναι ασχημο. Η κιου με 3ε δινει μόνο 80'. Αλλά οπως ειπες, οποιος θελει παει στο 5ε-200'. Μπορεί επίσης να βάλει 9ε απο καταστημα. Υπάρχει τρόπος να πάρω νεο νουμεράκι κοσμοκάρτα και να εχω αυτην την προσφορά; θα ηταν σουπερ εαν ειχε και ενα πακετο προς ολη τη κοσμοτε... Δεν υπάρχει τρόπος. Είναι παλιά προσφορά. Πως απενεργοποιειται η αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας ξέρει κανείς; Και αν ξερει καποιος και πως ενεργοποιείται, εκτος αν μετα την απενεργοποιηση, δεν μπορει πια να ενεργοποιηθει ξανα. Ποιάς υπηρεσίας εννοείς; Της προσφοράς με τα 300'; Από το 1330 θα την απενεργοποιήσεις. Έχει αναλυτικές οδηγίες. Εννοείται ότι μετά την χάνεις για πάντα και θα έχεις μόνο το πακέτο 200' με 5Ε. Για καποιον που θελει μονο data και, ανεξαρτητα απο την παροδικη προσφορα WU με τα 300+300 ΜΒ, διαχρονικα ειναι καλυτερη η κοσμοκαρτα ή το WU ; Για κάποιον που θέλει ίντερνετ, δεν υπερισχύει κάποιο από τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 έψαξες καθόλου την εφαρμογή η όχι;[ATTACH]49841[/ATTACH] στο μενού Υπηρεσίες.ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ WU είναι η εφαρμογή και οι ανανεώσεις.....απλά για να δουλέψει σωστά θέλει δεδομένα κοσμοτε και όχι wifi.αν και κάποιες φορές δούλεψε και με wifi Μαλιστα. Οταν στη περιγραφη της εφαρμογης δεν γραφει πουθενα για cosmocarta και wu, πως θα πρεπει κανεις να βρει οτι μπορεις να κανεις ανανεωση σε αυτα τα 2... Τεσπα. Ας πουμε οτι γινεται. Αν ξερεις μου απαντας. Πρεπει να εχω κωδικους για να κανω την ανανεωση (εγγραφη στην εφαρμογη δλδ) ή μπορω βημα βημα να φτασω στην ανανεωση εχοντας βαλει το νουμερο μου και εχοντας επιλεξει το ποσο που θελω; Ειδα οτι μεχρι σε ενα σημειο με παει χωρις να εχω κανει εγγραφη στο my account. Θα την κανω την ανανεωση ή τελευταια στιγμη θα δει οτι δεν εχω εγγραφει και θα μου πει βαλτε username και pass. Aν ξερεις μου λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Διαβάζω κάποιες αναλύσεις εδώ μέσα και γελάω. Κάποιοι μιλάνε για μια εταιρεία Q που από δίκτυο και υπηρεσίες είναι ένας σχετικός λαβύρινθος. Έχουμε λοιπόν το πακέτο της κοσμοκάρτας με τα 400 λεπτά προς όλους και δεν είναι λέει καλό. Καταρχήν να κάνουμε ένα γκάλοπ κατά πόσο αυτοί που δεν το έχουν θα το ήθελαν για να δούμε αν είναι καλό. Έπειτα πείτε μου ποιό πακέτο κινητής στην Ελλάδα δίνει από 266 λεπτά μίνιμουμ έως 800 λεπτά μάξιμουμ με 6€. Κανένα, ούτε αυτή η πολύ καλή εταιρεία Q. Α και κάτι τελευταίο αυτή η κακή εταιρεία Cosmote σου δίνει την δυνατότητα μεταφοράς χρηματικού υπολοίπου όπου θες κάτι που δεν υπάρχει στην φοβερή εταιρεία Q. Στην χάλια εταιρεία Cosmote κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5€ σε οποιοδήποτε κινητό Cosmote χωρίς να χρειάζεται το νούμερο στο οποίο θα ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας να έχει κάνει εγγραφή στο My Cosmote κάτι που δεν το έχουν οι άλλες εταιρείες. Την εποχή του internet έχουμε internet μόνο για FB και Like και όχι για υπηρεσίες που μας συμφέρουν. Χάλια δράμα πάω για φορητότητα. Ακούς εκεί να θέλει χρήματα μία εταιρεία? Ας μην πληρωθεί ποτέ ο πατέρας μου, η αδελφή μου ή ο φίλος μου που δουλεύει στην εταιρεία. Βρε ουστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Ποιάς υπηρεσίας εννοείς; Της προσφοράς με τα 300'; Από το 1330 θα την απενεργοποιήσεις. Έχει αναλυτικές οδηγίες. Εννοείται ότι μετά την χάνεις για πάντα και θα έχεις μόνο το πακέτο 200' με 5Ε. Ή δεχομαι λοιπόν τη συνέχιση της προσφοράς ως παλαιός συνδρομητής 'εσαεί'(όσο θέλει η cosmote) με 'εσαεί' αγορά πακέτου 400λεπτών και αφαιρώντας μου 3€ κάθε μήνα, ή ξεγράφομαι και αγοράζω πακέτο ομιλίας αν και όποτε το χρειαστώ. Σωστά; Edited September 16, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Ή δεχομαι λοιπόν τη συνέχιση της προσφοράς ως παλαιός συνδρομητής 'εσαεί'(όσο θέλει η cosmote) με 'εσαεί' αγορά πακέτου 400λεπτών και αφαιρώντας μου 3€ κάθε μήνα, ή ξεγράφομαι και αγοράζω πακέτο ομιλίας αν και όποτε το χρειαστώ. Σωστά; Ναι. Γίνεται και αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου 200' ή να το βάζεις όποτε εσύ θες. Τα λέει στο 1330. Edited September 16, 2014 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Δεν είναι άσχημα τα +100 λεπτά με 3€. Αλλά θα μπορούσαν να είναι προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά με την ανανέωση 10€. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Δεν είναι άσχημα τα +100 λεπτά με 3€. Αλλά θα μπορούσαν να είναι προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά με την ανανέωση 10€. Είναι προφανής ο λόγος της χρέωσης 3Ε (εισπρακτικός) αλλά και το αγαθό που προσφέρεται είναι μια χαρά. Το τραγικό θα ήταν να υπάρχει χρέωση 3Ε έτσι χωρίς να δίνεται τίποτα παραπάνω, που και πάλι θα μπορούσαν να εφαρμόσουν. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ληγμένη προσφορά που δεν ισχύει για νέους συνδρομητές και ανα πάσα στιγμή μπορεί να παύσει να υπάρχει γενικότερα. Ελέω "ανταγωνισμού" υπάρχει ακόμα (κακώς υπάρχει κατ' εμε γιατί είναι άδικο για τους νέους που δεν την έχουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Είναι προφανής ο λόγος της χρέωσης 3Ε (εισπρακτικός) αλλά και το αγαθό που προσφέρεται είναι μια χαρά. Το τραγικό θα ήταν να υπάρχει χρέωση 3Ε έτσι χωρίς να δίνεται τίποτα παραπάνω, που και πάλι θα μπορούσαν να εφαρμόσουν. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ληγμένη προσφορά που δεν ισχύει για νέους συνδρομητές και ανα πάσα στιγμή μπορεί να παύσει να υπάρχει γενικότερα. Ελέω "ανταγωνισμού" υπάρχει ακόμα (κακώς υπάρχει κατ' εμε γιατί είναι άδικο για τους νέους που δεν την έχουν). Πολύ καλώς κάνει και συνεχίζει να υπάρχει, ακόμα κι αν δεν δίνεται σε νέους συνδρομητές.:!: Εξάλλου, και στους παλιούς μπορεί να καταργηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Η λογική "διαίρει και βασίλευε" τόσο στις προσφορές κινητής όσο και σε πολλές άλλες πτυχές της ζωής μας υπάρχει ούτως ή άλλως, δεν μπορώ να καταλάβω όμως τον λόγο γιατί να μην έχει όποιος μπορεί/έτυχε /πρόλαβε/ενημερώθηκε/έπραξε κάτι παραπάνω...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Είναι προφανής ο λόγος της χρέωσης 3Ε (εισπρακτικός) αλλά και το αγαθό που προσφέρεται είναι μια χαρά. Το τραγικό θα ήταν να υπάρχει χρέωση 3Ε έτσι χωρίς να δίνεται τίποτα παραπάνω, που και πάλι θα μπορούσαν να εφαρμόσουν. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ληγμένη προσφορά που δεν ισχύει για νέους συνδρομητές και ανα πάσα στιγμή μπορεί να παύσει να υπάρχει γενικότερα. Ελέω "ανταγωνισμού" υπάρχει ακόμα (κακώς υπάρχει κατ' εμε γιατί είναι άδικο για τους νέους που δεν την έχουν). Mπορω να σε ρωτησω τι συνδεση εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πολύ καλώς κάνει και συνεχίζει να υπάρχει, ακόμα κι αν δεν δίνεται σε νέους συνδρομητές.:!: Εξάλλου, και στους παλιούς μπορεί να καταργηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Η λογική "διαίρει και βασίλευε" τόσο στις προσφορές κινητής όσο και σε πολλές άλλες πτυχές της ζωής μας υπάρχει ούτως ή άλλως, δεν μπορώ να καταλάβω όμως τον λόγο γιατί να μην έχει όποιος μπορεί/έτυχε /πρόλαβε/ενημερώθηκε/έπραξε κάτι παραπάνω...:blink: Εφόσον δεν ισχύει για νέους συνδρομητές, γνώμη μου είναι ότι κακώς υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς προς κατάργηση πηγαίνει με βάση τις δυο αλλαγές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Όταν την καταργήσει η vodafone, θα ακολουθήσει και η κοσμοτέ. Mπορω να σε ρωτησω τι συνδεση εχεις; Whatsup και frog. Έχει σχέση με τη συζήτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Whatsup και frog. Έχει σχέση με τη συζήτηση; Ναι, γιατι μιλας πολυ απαξιωτικα για ολους εμας που εχουμε cosmocarta. Nα μη μας πειραζει το 3ευρο κτλ. Ασε μας να μας πειραζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω καθόλου την φαγούρα που προέκυψε με την κοσμοκάρτα και το "κακό" που της έκανε η κοσμοτέ. Καταρχήν μιλάμε για παλιούς συνδρομητές και αυτό ίσως είναι το μόνο κακό, που αντί να βγει προσφορά για νέους, κάθονται και ασχολούνται με συνδρομητές που έχουν από το 2013. Το να δίνει 100' επιπλέον και να αφαιρεί 3Ε δεν το λες διόλου κακό δεδομένου ότι για παλιούς συνδρομητές τρέχει πακέτο 7Ε 80' μετά την κατανάλωση των 300 (που αυτό σίγουρα το λες ασύμφορο). Όσοι έχουν τα 300', τα έχουν γιατί τα καταναλώνουν. Αν δεν τα κατανάλωναν, θα είχαν διαγραφεί από την υπηρεσία και θα έβαζαν 5Ε ανανέωση και λιγότερο χρόνο! Άρα 100' παραπάνω και χωρίς να χάνουν όλο το 10ε θα είναι σίγουρα χρήσιμα στους περισσότερους! Από κει και πέρα, δεν βλέπω κανείς να αναφέρει ότι υπάρχει η επιλογή της διαγραφής από την υπηρεσία και της ένταξης στο πακέτο 200' με χρέωση 5Ε. Δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια. Μπορείτε να έχετε 400' με 12Ε κάρτα αφού δεν θέλετε με 10 και ούτε 1Ε να περισσεύει για άλλο πακέτο. Γιατί όχι; Φίλε η φαγούρα ξέρεις γιατί προέκυψε?? Γιατί από εκεί που δεν πλήρωνες τίποτα όταν ανανέωνες και κέρδιζες τα 300' τώρα μπήκε νταβατζιλίκι 3€ για 100' έξτρα.. Και για κάποιον συνδρομητή γενικότερα μπορεί να τον υπερκάλυπταν τα 300', οπότε αν το δεις από την σκοπιά του, του μένει μόνο το νταβατζιλίκι το έξτρα καθώς τα παραπάνω λεπτά μένουν αχρείαστα.. Όσο για τις προσφορές των παλιών και των νέων χρηστών καλά κάνουν και τις κρατάνε γενικότερα (και ελπίζω να μην τις αλλάζουν υποχρεωτικά όπως τώρα) γιατί εγώ π.χ. άλλαξα και είχα πάει κοσμοτέ μόνο και μόνο γι'αυτήν την προσφορά... Αν την καταργούσε, δεν υπήρχε λόγος να κάτσω κοσμοτέ πήγαινα σε κάποια άλλη προσφορά που θα με σύμφερε περισσότερο... Όποτε από το να με χάσει από πελάτη, σου λέει κράτα την προσφορά στους παλιούς, γιατί πολλά άτομα πήραν κοσμοκάρτες γι'αυτό τον λόγο!! Το πακέτο ωστόσο είναι πολύ καλό, και ανταγωνιστικό, αλλά σου προτρέπει να μιλάς πολύ, και επειδή εγώ δεν πολυμιλάω πλέον την έχω σαν εναλλακτική κάρτα και χρησιμοποιώ και μια Q και μια frog που έχω ανάλογα, με την περίσταση! ;) ;) Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ναι, γιατι μιλας πολυ απαξιωτικα για ολους εμας που εχουμε cosmocarta. Nα μη μας πειραζει το 3ευρο κτλ. Ασε μας να μας πειραζει. Δεν μιλησα απαξιωτικα. Τεκμηριωσα ενα συλλογισμο μου. Το 'ασε μας να μας πειραζει' δεν ειναι απαντηση σε φορουμ διαλογου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Oυτε οι φαγουρες που εγραψες εσυ. Edited September 16, 2014 by nikos21r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts