Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει μόνο ένα δίκαρτο.

Μέχρι στιγμής δεν έχεις αναφέρει το μοντέλο και την εταιρεία του δίκαρτου . Στο δικό μου Alcatel δουλεύει .

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει μόνο ένα δίκαρτο.

Μέχρι στιγμής δεν έχεις αναφέρει το μοντέλο και την εταιρεία του δίκαρτου . Στο δικό μου Alcatel δουλεύει .

Huawei honor 3c

Παιδια εμενα σε δικαρτο Alcatel one touch m pop δουλευει μονο με Wi-Fi η εφαρμογη, με δεδομενα ποτε, ειτε εχω τα δεδομενα στη 1η ή στην 2η γραμμη. Το WhatsUp το εχω στη 1η γραμμη.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Nα ξέρεις ότι γενικά το G δεν σημαίνει ότι δεν μεταδίδονται δεδομένα...σημαίνει ότι τα δεδομένα μεταδίδονται με χαμηλή ταχύτητα. Μήπως το τηλέφωνο είναι ρυθμισμένο να κατεβάζει δεδομένα από την κάρτα που δεν έχει πρόσβαση στο 3G;

ρε συ αφου στα δικαρτα εχει επιλογη απο ποια σιμ να κατεβαζει δεδομενα!ε εγω εχω διαλεξει την πρωτη καρτα του whats up.αλλα το θεμα ειναι οτι στο κινητο μου εαν βαλω την καρτα του wu στην 2η θεση τοτε το widget ΔΕΝ δειχνει!δεν δουλευει.μονο της κοσμοτε η εφαρμογη που δεν εχει widget δουλευει στην 2 η θεση στο κινητο μου παντα μιλαω

Πήγα σήμερα στον τοπικό ΟΤΕ να βγάλω νέο αριθμό για what's up και να παίρνω την απάντηση "δεν έχουμε"..

Όποτε με καλούν στο What's up και είτε είναι κλειστό, είτε είναι κατειλημμένη η γραμμή δεν μου έρχεται sms ειδοποίησης με το νούμερο του καλούντα. Μέχρι τον Απρίλη νομίζω δεν είχα θέμα. Λειτουργούσε κανονικά η ειδοποίηση.
Hello moto....!

Πήγα σήμερα στον τοπικό ΟΤΕ να βγάλω νέο αριθμό για what's up και να παίρνω την απάντηση "δεν έχουμε"..

Η αλήθεια είναι ότι από αρχές Αυγούστου έφυγαν πάρα πολλά whatsup γενικά από καταστήματα (μαζί και σ' αυτό που δουλεύω). Και το αστείο είναι που η κοσμοτέ τα χρεώνει κιόλας και πάλι με το που έρχονται, εξαφανίζονται! Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν τα μοίραζε τζάμπα.

σήμερα στο μισό άδειο Καραϊσκάκη με κάρτα what's up δεν έστελνε με τίποτα δεδομένα να στείλω π.χ. φωτο με whatsapp ενώ με βοντα με δυσκολία μεν αλλά έστελνε.πέρσι τέτοια εποχή ούτε με βοντα έστελνε!

σήμερα στο μισό άδειο Καραϊσκάκη με κάρτα what's up δεν έστελνε με τίποτα δεδομένα να στείλω π.χ. φωτο με whatsapp ενώ με βοντα με δυσκολία μεν αλλά έστελνε.πέρσι τέτοια εποχή ούτε με βοντα έστελνε!

Μετά από αυτό το post ένα ειναι σχεδόν σίγουρο. Ότι κατα 99% είσαι γαύρος. Το 1% για αντιολυμπιακος κ πολύ έβαλα.

Μετά από αυτό το post ένα ειναι σχεδόν σίγουρο. Ότι κατα 99% είσαι γαύρος. Το 1% για αντιολυμπιακος κ πολύ έβαλα.

λάθος ΔΕΝ είμαι Ολυμπιακός αλλά αναγκαστικά λόγω διαμονής Πειραιά ο εξάχρονος γιος μου έγινε γαυρος και φυσικά τον ακολουθώ παντού ακόμα και στον μισητό ναό χαχα! δεν είμαι ομάδα Αθηνών γενικά....

λάθος ΔΕΝ είμαι Ολυμπιακός αλλά αναγκαστικά λόγω διαμονής Πειραιά ο εξάχρονος γιος μου έγινε γαυρος και φυσικά τον ακολουθώ παντού ακόμα και στον μισητό ναό χαχα! δεν είμαι ομάδα Αθηνών γενικά....

Φαντασου δεν εισαι γαύρος κ πας στον μισητό ναό. Να είσαι και vodawindακιας και να σου γίνει ο γιος whatsupητης. Σκέτη τρέλα χαχα.

Η ώρα είναι περασμένη κ επιτρέπεται λίγο το off topic.

Μήπως γνωρίζετε γιατί η Cosmocarta σταμάτησε να μεταφέρει χρόνο ομιλίας σε περίπτωση που ο πελάτης ανανεώσει το χρόνο του πριν λήξει ο Μήνας?

Κερδίζει πελάτες έτσι?

Μήπως γνωρίζετε γιατί η Cosmocarta σταμάτησε να μεταφέρει χρόνο ομιλίας σε περίπτωση που ο πελάτης ανανεώσει το χρόνο του πριν λήξει ο Μήνας?

Κερδίζει πελάτες έτσι?

μιας και το ρωτησες τι μεταφερεται σε καθε εταιρεια?

μιας και το ρωτησες τι μεταφερεται σε καθε εταιρεια?

Τα κτίρια και ο εξοπλισμός για συγχώνευση έτσι όπως πάνε...:cool:

Για κοσμοκάρτα μόνο το ίντερνετ απ'όσο ξέρω...

Κερδίζει πελάτες έτσι?

Δεν σταμάτησε. Απλά δεν το έκανε ποτέ.

Μόνο τα ΜΒ μεταφερόντουσαν και από όσο ξέρω συνεχίζουν .

Αυτό είναι τόσο αυτονόητο που δεν χρειάζετε να γραφτεί. Εννοείται ότι αν λήξουν δεν μπορούν να μεταφερθούν ... πως θα γινόταν άλλωστε ;

Δεν σταμάτησε. Απλά δεν το έκανε ποτέ.

Μόνο τα ΜΒ μεταφερόντουσαν και από όσο ξέρω συνεχίζουν .

Το τελευταίο δίμηνο δεν το κάνει...

Μήπως έτρωγε όλο το χρόνο σου κάθε μήνα?

Κάθε μήνα εγώ μετέφερα υπόλοιπο.

Μόνο τους τελευταίους 2 μήνες όταν ανανεώσω πριν τη λήξη λαμβάνω μήνυμα ότι Έχω x ΜΒ που λήγουν αύριο (τρέχον μήνας) και y MB που λήγουν σε ενα μήνα...

Αυτό είναι τόσο αυτονόητο που δεν χρειάζετε να γραφτεί. Εννοείται ότι αν λήξουν δεν μπορούν να μεταφερθούν ... πως θα γινόταν άλλωστε ;

Καταρχάς είναι "χρειάζεται" και όχι "χρειάζετε". Και δεν αναφέρθηκα στη λήξη των ΜΒ αλλά στη λήξη της περιόδου χρήσης τους.

Καταρχάς είναι "χρειάζεται" και όχι "χρειάζετε". Και δεν αναφέρθηκα στη λήξη των ΜΒ αλλά στη λήξη της περιόδου χρήσης τους.

Το θέμα μας δεν είναι ορθογραφικό αλλά τεχνολογικό.

Άρα εννοείς ότι τα ΜΒ μεταφέρονται αν δεν έχει λήξει η περίοδος χρήσης τους. Μα και αυτό ακόμα είναι αυτονόητο , δεν χρειάζεται να γραφτεί.

Το θέμα μας δεν είναι ορθογραφικό αλλά τεχνολογικό.

Άρα εννοείς ότι τα ΜΒ μεταφέρονται αν δεν έχει λήξει η περίοδος χρήσης τους. Μα και αυτό ακόμα είναι αυτονόητο , δεν χρειάζεται να γραφτεί.

Δεν το θεωρώ καθόλου αυτονόητο. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να μεταφέρεται και ο χρόνος ομιλίας, κάτι που δεν ισχύει. Όσο για την ορθογραφία, δε βλάπτει να την προσέχουμε λίγο, βελτιώνει την "εικόνα" που βγάζουμε προς τα έξω. Φιλικά.

Σου θυμίζω ότι το αρχικό μου μήνυμα έλεγε "Δεν σταμάτησε. Απλά δεν το έκανε ποτέ.

Μόνο τα ΜΒ μεταφερόντουσαν και από όσο ξέρω συνεχίζουν ."

Η λογική σου λοιπόν δεν έχει καμμία σχέση μια που εγώ σαφώς απέκλεισα τα λεπτά ομιλίας . Από κει και πέρα ο καθένας έχει την δική του λογική, και μπορεί να θεωρεί ότι υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν ΜΒ που λήξανε ....

Η απάντησή μου ήταν σε αυτό το μήνυμα και στο ύφος σου. Καλή συνέχεια καλοκαιριού εύχομαι.

Ενημερωτικά μπήκε κι η voda στο παιχνίδι της χρέωσης για νέες συνδέσεις καρτοκινητής με τα 10€ ! Θυμάστε που το γράφαμε ;

Μένει να το ανακοινώσει κι ο έτερος Καππαδόκης των τριών.

Συμφωνίες κάτω από το τραπέζι !

Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε !