Vasileios Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει στο εξης: θελω να παρω μια καρτοκινητη cosmote whats up σα δευτερο νουμερο που χρειαζομαι..μεχρι τωρα ειχα συμβολαιο γι αυτο δε θυμαμαι καν πως δουλευει η καρτα κ θελω να ρωτησω: η καρτα sim δε θελω να μπαινοβγαινει απο τη συσκευη γιατι δε θα τη βαλω σε κινητο..αν την εχω φορτωσει με 10 ευρω πχ και δεν τα τρωω αυτα καποια στιγμη ληγουν; με ποιο τροπο μπορω να βλεπω το υπολοιπο εκτος του να την βαλω σε κινητο και τελος μπορω απο το συμβολαιο μου να την γεμιζω κατευθειαν και αν ναι με ποιον τροπο; Το χρηματικό υπόλοιπο λήγει 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση Μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπο με δύο τρόπους α) καλώντας 13838 ρωτάς και μόλις εξακριβώσουν τα στοιχεία σου σου λένε το υπόλοιπο β) μέσω online account στο http://www.cosmote.gr μέσω του συμβολαίου μπορείς να ανανεώνεις τον χρόνο του καρτοκινητού α) μέσω easytransfer http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_easytransfer/section/Contractplans_Prs β) καλώντας 6971001314 χρησιμοποιώντας μια απλή κάρτα ανανέωσης γ) μέσω του online account με πιστωτική κάρτα Ευχαριστω πολυ Βασιλη ! Εχω δυο νουμερα cosmote.Το ενα συνδεση και το αλλο whats up..το whats up δεν χρησιμοποιειται σε συσκευη κινητου.υπαρχει τροπος να βλεπω το υπολοιπο του χωρις να βγαζω την καρτα κ να την τοποθετω σε συσκευη κινητου; Κάποιος που να γνωριζει το παραπανω ερωτημα μου παρακαλω; Το ερώτημα σου έχει ήδη απαντηθεί και έχεις ευχαριστήσει για αυτό . Για πιο λόγο ξαναρωτάς το ίδιο πράγμα ; Edited July 18, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskampouris Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μαλλον δεν εγινα συγκεκριμενος τη δευτερη φορα γι αυτο..θα γινω συγκεκριμενος τωρα..μονο μεσω 13838 μπορω να το μαθω; Μπορω καλωντας απο το νουμερο της συνδεσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μεταφέρθηκα στο what's up την προηγούμενη Πέμπτη 11 Ιουλίου προκειμένου να πάρω το φοιτητικό πακέτο. Από την προηγούμενη Πέμπτη έχω μιλήσει 7 φορές με το 13838 και ακόμη δεν έχουν ενεργοποιήσει το φοιτητικό πακέτο. Ξέρεις κανένας τι πρέπει να κάνω γιατί στη εξυπηρέτηση της cosmote ο καθένας λέει τα δικά του και σε γενικές γραμμές δεν είναι καθόλου ευγενικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Cosmokarta και παγιο στο ίδιο mycosmot account γίνεται ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Αν είναι και τα δύο στο ίδιο όνομα γίνεται Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μεταφέρθηκα στο what's up την προηγούμενη Πέμπτη 11 Ιουλίου προκειμένου να πάρω το φοιτητικό πακέτο. Από την προηγούμενη Πέμπτη έχω μιλήσει 7 φορές με το 13838 και ακόμη δεν έχουν ενεργοποιήσει το φοιτητικό πακέτο. Ξέρεις κανένας τι πρέπει να κάνω γιατί στη εξυπηρέτηση της cosmote ο καθένας λέει τα δικά του και σε γενικές γραμμές δεν είναι καθόλου ευγενικοί. Να περιμένεις. Υπάρχουν περιπτώσεις που περίμεναν και 1 μήνα ώσπου να μπουν στο φοιτητικό whatsup. Εσύ θες να μπεις μέσα σε 8 μέρες; Αλλά ρώτα και αν όντως γίνονται τώρα εγγραφές γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουν σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 μετα απο 14 χρονια σε συμβολαιο απο της 27 για λογους οικονομιας θα κανω cosmokarta επειδη ειμαι ασχετος θελω να ρωτησω η επιλογη προγραμματων γινεται μονο μεσω κλησης σε συγκεκριμενο αριθμο ? η υπαρχει καποια εφαρμογη οπου μπορω να παρακολουθω και να ενεργοποιω τα παντα ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Να περιμένεις. Υπάρχουν περιπτώσεις που περίμεναν και 1 μήνα ώσπου να μπουν στο φοιτητικό whatsup. Εσύ θες να μπεις μέσα σε 8 μέρες; Αλλά ρώτα και αν όντως γίνονται τώρα εγγραφές γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουν σταματήσει. Εγω μπηκα σε μια μερα τον περασμενο μηνα!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Μεταφέρθηκα στο what's up την προηγούμενη Πέμπτη 11 Ιουλίου προκειμένου να πάρω το φοιτητικό πακέτο. Από την προηγούμενη Πέμπτη έχω μιλήσει 7 φορές με το 13838 και ακόμη δεν έχουν ενεργοποιήσει το φοιτητικό πακέτο. Ξέρεις κανένας τι πρέπει να κάνω γιατί στη εξυπηρέτηση της cosmote ο καθένας λέει τα δικά του και σε γενικές γραμμές δεν είναι καθόλου ευγενικοί. Ρωτα το καταστημα γιατι κι εμενα καθυστερησε αλλα δεν ειχε στειλει τα χαρτια το καταστημα. Συνηθως το μεγιστο σε τρεις μερες γινεται. Εμενσ εγινε την επομενη μερσ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 μετα απο 14 χρονια σε συμβολαιο απο της 27 για λογους οικονομιας θα κανω cosmokarta επειδη ειμαι ασχετος θελω να ρωτησω η επιλογη προγραμματων γινεται μονο μεσω κλησης σε συγκεκριμενο αριθμο ? η υπαρχει καποια εφαρμογη οπου μπορω να παρακολουθω και να ενεργοποιω τα παντα ? Η επιλογή πακέτων γίνεται με κλήση στο 1330. Μπορείς όμως να κάνεις εγγραφή και στο my Cosmote από τον υπολογιστή σου, να κάνεις ενεργοποίηση από εκεί και να βλέπεις υπόλοιπα ημερομηνίες κλπ.Υπάρχει και εφαρμογή της Cosmote για το κινητό που παρακολουθείς κι από εκεί τα παραπάνω. Προσοχή! Το πακέτο 5€-200' ομιλία ενεργοποιείται αυτόματα μόλις τελειώσουν τα 200' ή παρέλθει μήνας μόλις βρει επαρκές υπόλοιπο και δεν χρειάζεται να το ενεργοποιείς εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ερωτηση:Μπορεις σε κοσμοκαρτα να ενεργοποιεις πχ τα 500 ΜΒ και οταν τα ξεπερνας να εχεις το internet day pass ωστε αν γινει η στραβη και ξοδεψεις τα ΜΒ να μην φας το υπολοιπο της καρτας σου? γινεται αυτο? Αν ναι πως γινεται η ενεργοποιηση του day pass ? Ευχαριστω Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ερωτηση:Μπορεις σε κοσμοκαρτα να ενεργοποιεις πχ τα 500 ΜΒ και οταν τα ξεπερνας να εχεις το internet day pass ωστε αν γινει η στραβη και ξοδεψεις τα ΜΒ να μην φας το υπολοιπο της καρτας σου? γινεται αυτο? Αν ναι πως γινεται η ενεργοποιηση του day pass ? Ευχαριστω Δυστυχώς δεν γίνεται Μόνο 30 ημέρες μετά την λήξη του πακέτου ενεργοποιείται αυτόματα το daily pass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπερα εχω μια καρτα sim της cosmote κ θελω να την κανω micro. Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι απο τις παλιες δηλαδη το χρυσαφι κομματι στο πισω μερος ειναι μεγαλο κ δεν κοβεται. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω ή θελει αντικατασταση κ αν ναι θα χρεωθω το 5 ευρω της καινουργιας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπερα εχω μια καρτα sim της cosmote κ θελω να την κανω micro. Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι απο τις παλιες δηλαδη το χρυσαφι κομματι στο πισω μερος ειναι μεγαλο κ δεν κοβεται. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω ή θελει αντικατασταση κ αν ναι θα χρεωθω το 5 ευρω της καινουργιας?? Αντικατάσταση θα κάνεις με χρέωση 5Ε. Ή αλλιώς κόψιμο με μεγάλη πιθανότητα να μην δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Αν είναι και τα δύο στο ίδιο όνομα γίνεται Μου βγάζει όμως μήνυμα λάθους και δεν με αφήνει να το κάνω. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Στείλτε surf στο 1256 για 1gb για 15 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Στείλτε surf στο 1256 για 1gb για 15 ημέρες. Αυτό ίσχυε για πέρσι το καλοκαίρι... Το ξαναέβγαλαν και για φέτος?? Μήπως μπορείς να δώσεις link της ανακοίνωσης? Edited July 21, 2014 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ολα κομπλε την ενεργοποιησα.surf στο 1256 1gb δωρο για 15 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μόνο Whatsup ή και cosmokarta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σε whats up το ενεργοποιησα επιτυχως.Για cosmocarta δεν ξερω. Προυποθεση να εχουμε ενεργοποιησει ενα internet πακετο τους 2 τελευταιους μηνες ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στειλτε surf στο 1256 οσοι εχετε cosmote.Δινει δωρο 1gb για 15 μερες.Not bad. Προυποθεση αγορας καποιου πακετου internet τους 2 τελευταιους μηνες. Για να ενεργοποιήσεις την προσφορά, στείλε με δωρεάν SMS τη λέξη SURF στο 1256. Αν είσαι συνδρομητής COSMOTE Internet On The Go με κάρτα, μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Περίοδος Διάθεσης της προσφοράς: 21/07/2014 – 31/08/2014 Ποιοι μπορούν να αποκτήσουν την προσφορά Ιδιώτες και Επαγγελματίες Συνδρομητές σε Προγράμματα Συμβολαίου με δωρεάν ενσωματωμένα ΜΒ ή σε Προγράμματα Συμβολαίου χωρίς ενσωματωμένα ΜΒ αλλά με ενεργό πακέτο ΜΒ (COSMOTE Internet Monthly Pass 200/750/1.5GB/3GB ή Wireless Internet 200/5GB/Unlimited ή προνομιακό πακέτο Spotify της COSMOTE) Ιδιώτες και Επαγγελματίες Συνδρομητές σε προγράμματα Mobile Internet από tablet ή laptop (COSMOTE Internet On The Go, COSMOTE Internet Anyway, COSMOTE Internet On The Go Anyway) Συνδρομητές COSMOTE Internet On The Go με κάρτα με ενεργό πάσο 5, 15, 30 ημερών ή προνομιακό πακέτο Spotify της COSMOTE και συνδρομητές Φοιτητικού πακέτου COSMOTE Internet On The Go με κάρτα με ενεργό πάσο 30 ημερών ή προνομιακό πακέτο Spotify της COSMOTE Συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου, COSMOTE Business Cost Control και WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG που έχουν ενεργοποιήσει τουλάχιστον ένα πακέτο με ΜΒ τις τελευταίες 60 μέρες πριν το αίτημα ενεργοποίησης της προσφοράς http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T37&catName=Internet_Offers_Prs&cat=Internet_Offers_Prs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Βάλε κάρτα και θα επανέλθει Βρίσκεσαι στο διάστημα των 35 ημερών μετά την λήξη Αλλά βάλτη σήμερα την κάρτα , αύριο μπορεί να είναι αργά Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις νέο αριθμό. Με μια ανανέωση άμεσα(και ίσως επανεκκίνηση του τηλεφώνου) θα είσαι εντάξει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...έβαλα μία κάρτα των 10 ευρώ,έστειλα και τη mother στο χωριό και όλα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μου βγάζει όμως μήνυμα λάθους και δεν με αφήνει να το κάνω. Δοκίμασε με internet explorer που είναι και ο προτεινόμενος από την εφαρμογή. Δοκίμασε να βάλεις το 30 μπροστά από τον αριθμό του τηλεφώνου. Αν δεν γίνει με κανέναν από τους 2 αυτούς τρόπους δύστυχος (το λέω γιατί και εγώ έτσι το έκανα τελικά) κάθεσαι μπροστά στο υπολογιστή και παίρνεις τηλέφωνο στο 13838 για να σε βοηθήσουν. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά, ποιες είναι οι ρυθμίσεις για ιντερνετ σε κοσμοκάρτα; Τις βάζω χειροκίνητα ή στέλνω μηνυμα κάπου και έρχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve9 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Δοκιμασε να βαλεις στο apn τη λεξη internet. Σε whats up αυτο εχω κανει και μπαινει μια χαρα. (δεν ειμαι καθολου σιγουρος για κοσμοκαρτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ok και για κοσμοκάρτα αυτό είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts