Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια φιλοι

Κερδισα ενα δωρο στο reload it, 100mb internet , και θα ηθελα να ξερω , γιατι μου ζηταει ενα pin οταν παω να κανω εγκατασταση κατι που μου εστειλαν σε μηνυμα , τι pin ειναι αυτο ;

Επισης, τι ακριβως ειναι τα 100mb internet , ειμαι καινουργιος στο κοσμο των καρτοκινητων

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είμαι χρόνια σε καρτοκινητή vodafone και αποφάσισα να το γυρίσω πλέον σε cosmote καρτοκινητό.Ο λόγος είναι οτι τον τελευταίο 1 χρόνο το σήμα που έχω μέσα στο σπίτι δεν είναι καλο με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις και να μου έρχονται μηνύματα οτι το τάδε νούμερο σας κάλεσε.

Δοκίμασα και άλλο κινητό μπας και φταίει η συσκευή αλλά τα ίδια.

Κάποιες ερωτήσεις διευκρινιστικές μόνο:

Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά και μόνο για καρτοκινητή και όχι καρτοσυμβόλαιο.Που πάω; Σε καρτοκινητό cosmote ή whats up.Έχουν διαφορά ή είναι το ίδιο πράγμα;

Στη vodafone έχω με 5 ευρώ για ένα μήνα 100 λεπτά προς όλους.Τι αντίστοιχο υπάρχει σε cosmote; Μηνύματα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.Μόνο κανένα πακέτο δεδομένων να βάζω επιπλέον όποτε το χρειάζομαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Στη vodafone έχω με 5 ευρώ για ένα μήνα 100 λεπτά προς όλους.Τι αντίστοιχο υπάρχει σε cosmote; Μηνύματα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.Μόνο κανένα πακέτο δεδομένων να βάζω επιπλέον όποτε το χρειάζομαι.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=E05&catName=Prepaid_Devices&childCatNames=COSMOKARTA_Prs

Είμαι χρόνια σε καρτοκινητή vodafone και αποφάσισα να το γυρίσω πλέον σε cosmote καρτοκινητό.Ο λόγος είναι οτι τον τελευταίο 1 χρόνο το σήμα που έχω μέσα στο σπίτι δεν είναι καλο με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις και να μου έρχονται μηνύματα οτι το τάδε νούμερο σας κάλεσε.

Δοκίμασα και άλλο κινητό μπας και φταίει η συσκευή αλλά τα ίδια.

Κάποιες ερωτήσεις διευκρινιστικές μόνο:

Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά και μόνο για καρτοκινητή και όχι καρτοσυμβόλαιο.Που πάω; Σε καρτοκινητό cosmote ή whats up.Έχουν διαφορά ή είναι το ίδιο πράγμα;

εν συντομια το Whats Up σε συμφερει κυριως αν μιλας με συνδρομητες whats up μιας και σου δινει αρκετα λεπτα προς αυτα και καμια 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα...

Η κοσμοκαρτα αφορα αν μιλας με ολα τα δικτυα λιγο απο ολα δηλαδη μιας και εχει πακετα απο 5 ευρω με 200 λεπτα προς ολους και σχεδον δωρεαν σε 2 αριθμους κοσμοτε που θα ορισεις εσυ.Τα πακετα ιντερνετ ειναι σχεδον τα ιδια νομιζω και στα 2 πακετα

Στην σελιδα της κοσμοτε και στο whatsup.gr θα βρεις αναλυτικα τα πακετα τις χρεωσεις και οτι αλλο θες.

εν συντομια το Whats Up σε συμφερει κυριως αν μιλας με συνδρομητες whats up μιας και σου δινει αρκετα λεπτα προς αυτα και καμια 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα...

Η κοσμοκαρτα αφορα αν μιλας με ολα τα δικτυα λιγο απο ολα δηλαδη μιας και εχει πακετα απο 5 ευρω με 200 λεπτα προς ολους και σχεδον δωρεαν σε 2 αριθμους κοσμοτε που θα ορισεις εσυ.Τα πακετα ιντερνετ ειναι σχεδον τα ιδια νομιζω και στα 2 πακετα

Στην σελιδα της κοσμοτε και στο whatsup.gr θα βρεις αναλυτικα τα πακετα τις χρεωσεις και οτι αλλο θες.

ακριβώς αυτό. whats up = cu (έχουν ακριβώς τα ίδια πακέτα μόνο που στο ένα είναι προς whats up και στο άλλο προς cu, κατά τ'άλλα λεπτά και χρεώσεις είναι ίδια), cosmoκάρτα = καρτοκινητό vodafone.

να προσθέσω (με κάθε επιφύλαξη) ότι στην cosmoκάρτα δεν έχεις bonus με ανανεώσεις όπως της vodafone πχ. 250mb με κάθε ανανέωση 10 ευρώ.

Κάτι αντίστοιχο http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/talk-2-vodafone-600/υπάρχει στην Cosmote ;

οχι, μόνο 400+100 στα ίδια λεφτά

Τα πακέτα που έβαλαν τελευταία στο whatsup 400προς wu + 100 προς όλους και 400+400προς wu και 100+100 προς όλους τα κατάργησαν;

Δεν υπάρχουν στο whatsup application, αντ αυτού βλέπω ένα 500 και 100 για 15 μέρες!

Τα πακέτα που έβαλαν τελευταία στο whatsup 400προς wu + 100 προς όλους και 400+400προς wu και 100+100 προς όλους τα κατάργησαν;

Δεν υπάρχουν στο whatsup application, αντ αυτού βλέπω ένα 500 και 100 για 15 μέρες!

Επίσης δεν υπάρχουν ούτε στην επιλογή 8 από το 1330! Μόνο αυτό για 15 μέρες λέει και τα 120' με 5Ε (επιλογή 0). Πάντως εγώ μόλις ενεργοποίησα το super call them all με το μήνυμα. Είναι ο μόνος τρόπος.

Το 'χα πει ότι τα πακέτα θα καταργηθούν. Έγινε μεγάλη στροφή συμβολαίων προς wu και ο λόγος είναι αυτά τα πακέτα. Πάντως όλο και κάτι παρεμφερές (αλλά πιο ακριβό) θα βγει. Δεν μπορεί να καταργηθούν όλα και να μείνουν μόνο τα 120'. ;)

EDIT

Δεν καταργήθηκαν. Υπάρχουν στην επιλογή 7.

Edited by kostas_v

Μέχρι τώρα δεν έλεγξα πότε τις κλήσεις που κάνω απο το καρτοκινητό μου. Θέλω να πάρω μια ανάλυση κλήσεων για τις κλήσεις μου για την τελευταία περίοδο. γνωρίζει κανείς για πόσο χρονικό διάστημα στο παρελθόν μπορώ να ζητήσω ανάλυση των κλήσεων μου;
.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Ήσασταν κατατοπιστικοί...

Πήρα δοκιμαστικά ένα νούμερο cosmote καρτοκινητό και το δοκίμασα στο υπόγειο και έποιανε σήμα! Με τη vodafone που έχω δεν έποιανε καθόλου!

Θα το τεστάρω λίγο ακόμα να δω γενικότερα το σήμα της cosmote και κατά πάσα πιθανότητα θα γυρίσω το νούμερό μου από vodafone σε cosmote.

Ξέρει κανείς εαν θα με χρεώσουν τίποτα για να κρατήσω το ίδιο νούμερο;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Πήρα δοκιμαστικά ένα νούμερο cosmote καρτοκινητό και το δοκίμασα στο υπόγειο και έποιανε σήμα! Με τη vodafone που έχω δεν έποιανε καθόλου!

Θα το τεστάρω λίγο ακόμα να δω γενικότερα το σήμα της cosmote και κατά πάσα πιθανότητα θα γυρίσω το νούμερό μου από vodafone σε cosmote.

Δεν σε χρεώνουν. Αν σε χρεώσουν για την κάρτα σιμ, αρνήσου να πληρώσεις.

απο οσο ξερω η φορητοτητα ειναι δωρεαν! αλλα και η καρτα σημ. τωρα εαν αλλαξει και εχεις συμβολαιο χλωμο να σε χρεωσουνε για την καρτα σημ.

Εμείς τα καρτοκινητά φέτος το Πάσχα δε θα πάρουμε δώρο από την κοσμοτέ; Στα συμβόλαια έδωσε 1,5Gbs.

Εμείς τα καρτοκινητά φέτος το Πάσχα δε θα πάρουμε δώρο από την κοσμοτέ; Στα συμβόλαια έδωσε 1,5Gbs.

Φέτος μόνο από τη νονά :lol::p:lol:

Πρόσφατα γύρισα 3 συνδέσεις σε κοσμοκαρτα και δήλωσα τις δυο απο αυτές στο mycosmote για να ελέγχω το υπόλοιπο μου απο εκεί.

Oταν πήγα να δηλώσω το τρίτο νούμερο μου έβγαλε μήνυμα "Σφάλμα: Η καταχώριση του συγκεκριμένου αριθμού δεν είναι δυνατή."

Πήρα στο τηλεφωνικό κέντρο και μου είπαν οτι οι κοσμοκαρτες δεν συνδέονται στο mycosmote και οτι απο λάθος έχουν συνδεθεί τα αλλα δυο νούμερα που εχω.

Τελικά τι ισχύει εσείς τα βλέπετε η μ~!@#$ς μου έλεγε;

Μέτα απο τρία τηλέφωνα, μερικές μέρες αναμονή και μια μικρή φασαρία με την cosmote τελικά βρέθηκε η λύση.

Ηταν πολύ απλή.

Επειδή δεν μπόρεσαν να μου προσθέσουν το τρίτο νούμερο στο mycosmote αποφάσισαν να μου διαγράψουν τελείως τον λογαριασμό και να ανοίξω καινούργιο με αλλο όνομα για τα ξανά δηλώσω και πάλι και τα τρία νούμερα απο την αρχή.

Απλα :respect: γιατί στην cosmote στους δυο τρίτος δεν χωρεί.

Τώρα που αλλάξαμε από συμβόλαιο Cosmote σε WU,τώρα βρήκαν να αλλάξουν και το πακέτο 400+400 WU & 100+100 προς άλλους.:angry:

Τώρα που αλλάξαμε από συμβόλαιο Cosmote σε WU,τώρα βρήκαν να αλλάξουν και το πακέτο 400+400 WU & 100+100 προς άλλους.:angry:

Ισχύει κανονικά. Στην επιλογή 7 και μετά 2.

Πλεον εχει γινει το πιο απαρχεωμενο πακετο καρτοκινητης το WhatsUp, μονο τα πιτσιρικια εχουν μεινει.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Πλεον εχει γινει το πιο απαρχεωμενο πακετο καρτοκινητης το WhatsUp, μονο τα πιτσιρικια εχουν μεινει.

Ούτε καν όμως. Αυτό θέλουν να πιστεύουν οι συνδρομητές q και cu για να παρηγορούνται. ;)

Καλησπέρα! Μια ερώτηση παιδιά, πόσους αριθμούς φοιτητικού what's up δικαιούται να έχει ένας φοιτητής;

Καλησπέρα! Μια ερώτηση παιδιά, πόσους αριθμούς φοιτητικού what's up δικαιούται να έχει ένας φοιτητής;

Εναν και μονο.

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε καν όμως. Αυτό θέλουν να πιστεύουν οι συνδρομητές q και cu για να παρηγορούνται. ;)

Εμεις απο ΚαρτοΣυμβολαιο καμια δεκαρια τομα παρεα φυγαμε ομαδικος, αυτα που εχεις στην κοτε με 23ευρω στους αλλους τα εχεις ουτε με 10, καλα για WhatsUp δε το συζητω ειναι κοροιδια.

Στο CU μας εδωσαν καθε μηνα για ενα χρονο χωρις υποχρεωση να ανανεωνουμε καθε μηνα:

600' προς CU συν 600μνματα προς CU.

Την πρωτη καρτα καθε μηνα των 10ευρω επι δυο με το μπονους των 10ευρω να ισχυει 30ημερες και δικαιωμα αγορας πακετου και 500mb δωρο.

Συν καποια πολυ προνομιακα πακετα οπως 300' προς βοντα συν 400' προς ολους με 7ευρω.

Οποτε με 10ευρω το μηνα την βγαζεις πλουσιοπαροχα!

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!