Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μίλησα με CosmoΚΑΡΤΑ 3:23 και μου αφέρεσαι 4' από τον υπολειπόμενο δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Δεν είναι 3λεπτο και μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μίλησα με CosmoΚΑΡΤΑ 3:23 και μου αφέρεσαι 4' από τον υπολειπόμενο δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Δεν είναι 3λεπτο και μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο;

αυτο αφορά το ένα λεπτο το λεπτο μονο και όχι το μπονους ανανέωσης. Το μπονους ανανέωσης ειναι με 3λεπτα και μετά ανά δευτερόλεπτο και το ένα λεπτο το λεπτο ειναι ανά λεπτο.

αυτο αφορά το ένα λεπτο το λεπτο μονο και όχι το μπονους ανανέωσης. Το μπονους ανανέωσης ειναι με 3λεπτα και μετά ανά δευτερόλεπτο και το ένα λεπτο το λεπτο ειναι ανά λεπτο.

Ναι. Δεν καταλαβαίνω τι σε μπέρδεψε στην ερώτηση κι αναφέρεις το ένα λεπτό το λεπτό.

Επαναλαμβάνω ότι μίλησα 3' και κάτι (από τα bonus, με μη αριθμό συνδεδεμένο με 1 λεπτό το λεπτό), κι ενώ έπρεπε να μου αφαιρέσει 3 λεπτά χρόνο και να με χρεώσει από 'κεί και περα ανα δευτερόλεπτο, αυτό μου χρέωσε 4 λεπτά.

Είναι φυσιολογικό;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Σύμφωνα με αυτό, δεν είναι φυσιολογικό.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Πόσο χρεώνει απο whatsup σε whatsup στο εξωτερικό (εκτός ΕΕ) δεν αναφέρομαι για πακέτα λεπτών .

Και σκέφτομαι να βάλω μια Q απο εδώ και να μιλάω με whatsup αριθμό εκεί με τα 60min/7€ θα δουλέψει ?

:ninja:

Πόσο χρεώνει απο whatsup σε whatsup στο εξωτερικό (εκτός ΕΕ) δεν αναφέρομαι για πακέτα λεπτών .

Και σκέφτομαι να βάλω μια Q απο εδώ και να μιλάω με whatsup αριθμό εκεί με τα 60min/7€ θα δουλέψει ?

Δεν σε ενδιαφέρει που βρίσκεται το WHATS UP , ας είναι και στο Φεγγάρι

Εσύ θα χρεώνεσαι κλήση σε Whats Up 0,40 εκτός πακέτου και δωρεάν εντός πακέτου προς Whats Up

Και με Q την κανονική κλήση της Q θα έχεις ,

Ο αριθμός όμως που βρίσκεται στο εξωτερικό θα πληρώνει την εισερχόμενη κλήση σύμφωνα με τον κατάλογο περιαγωγής εξαρτάται την χώρα

Δεν σε ενδιαφέρει που βρίσκεται το WHATS UP , ας είναι και στο Φεγγάρι

Εσύ θα χρεώνεσαι κλήση σε Whats Up 0,40 εκτός πακέτου και δωρεάν εντός πακέτου προς Whats Up

Και με Q την κανονική κλήση της Q θα έχεις ,

Ο αριθμός όμως που βρίσκεται στο εξωτερικό θα πληρώνει την εισερχόμενη κλήση σύμφωνα με τον κατάλογο περιαγωγής εξαρτάται την χώρα

για τα μηνύματα τι ισχύει?

για τα μηνύματα τι ισχύει?

το ίδιο ακριβώς εαν ειναι ο αριθμός ελληνικός θα χρεώνεσαι προσ ελληνικό αριθμό εαν έχεις δωρεάν μυνηματa προσ το συγκεκριμένο προορισμό θα αφαιρούνται απο εκεί ανεξάρτητα εαν εκεινοσ έχει πάει στο εξωτερικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

Παιδια μια βοηθεια θελω ειναι πολυ SOS ..... εχω κατευασει καποιες εφαεμογες και αποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου και δεν υπαρχει τροπος να τισ μετακινησω...οχι πως δεν ξερω το πως αλλα δεν γινεται επιδη ειναι στανταρ για το τηλεφωνο π.χ καποια walpapers η το facebook...αυτες τισ εφαρμογες δεν θελω να τις διαγραψω αλλα μου πιανουν πολυ χωρο και ετσι δεν μου περισευει χωροσ για καινουργιεσ εφαρμογεσ και για να στειλω μηνυματα...τι να κανω???μηπωσ μπορω να αγορασω κατι που να μου ευξησει το χωρο τησ μνημησ του τηλεφωνου(ΟΧΙ τησ καρτας mucro sd) η. ηπαρχει καποια εφαρμογη που να με βοηθησει???

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

Σημειωση----> ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΗΝ SIM( ΕΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΧΩ WHAT'S UP )

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

Παιδια μια βοηθεια θελω ειναι πολυ SOS ..... εχω κατευασει καποιες εφαεμογες και αποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου και δεν υπαρχει τροπος να τισ μετακινησω...οχι πως δεν ξερω το πως αλλα δεν γινεται επιδη ειναι στανταρ για το τηλεφωνο π.χ καποια walpapers η το facebook...αυτες τισ εφαρμογες δεν θελω να τις διαγραψω αλλα μου πιανουν πολυ χωρο και ετσι δεν μου περισευει χωροσ για καινουργιεσ εφαρμογεσ και για να στειλω μηνυματα...τι να κανω???μηπωσ μπορω να αγορασω κατι που να μου ευξησει το χωρο τησ μνημησ του τηλεφωνου(ΟΧΙ τησ καρτας mucro sd) η. ηπαρχει καποια εφαρμογη που να με βοηθησει???

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

Σημειωση----> ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΗΝ SIM( ΕΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΧΩ WHAT'S UP )

Η ερώτηση, πέραν του ότι έχεις πακέτο What's Up, δεν έχει καμία συνάφεια με το thread.

Είμαι σίγουρος πως αν απευθυνθείς σε άλλο σημείο του forum θα έχεις πολύ μεγαλύτερη βοήθεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

κανε κλικ (απο τη κυρια σελιδα του forum) στο 'my forum' και βρες το μοντελο κινητου, εκει μεσα θα μπορεσουν να σε βοηθησουν.

οχι βασικα θεωρουσα πως εχει σχεση διοτι νιμιζα πωσ πρπει να βασιστω στην καρτα SIM και ετσι απευ8ιν8ικα προφανως σε αυτο το φορουμ.....ευχαριστω παντωσ μηπωσ ξερεισ παντως τι μπορω να κανω???

Αν χρειαστώ αλλαγή σιμ για καρτοκινητό κοσμοτε,γίνεται άμεσα σε κατάστημα? υποθέτω οτι το υπόλοιπο δεν χάνεται ε?

Μόνο 5 ευρώ αφαιρούντε από την τσέπη σου

Το υπόλοιπο δεν χάνετε γιατι δεν είναι κάπου μέσα στην κάρτα

Είναι στα συστήματα της Cosmote

Μόνο 5 ευρώ αφαιρούντε από την τσέπη σου

Το υπόλοιπο δεν χάνετε γιατι δεν είναι κάπου μέσα στην κάρτα

Είναι στα συστήματα της Cosmote

ok,αρα παίρνω επιτόπου την νεα sim, έτσι δεν είναι?

Το monthly pass 60 δινει 120 mb μεχρι 31/8. Περισσοτερα στο 1330.

και για cosmocarta;

Γιατι στο site τους λενε μονο whats up. Αν δεν ειναι και για cosmocarta θα τους παρει και θα τους σηκωσει :mad:

και για cosmocarta;

Γιατι στο site τους λενε μονο whats up. Αν δεν ειναι και για cosmocarta θα τους παρει και θα τους σηκωσει :mad:

Ναι ειναι και για cosmocarta

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

για την ωρα εχουν αλλαξει μονο το whats up

cosmocarta -----> http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T13_20/section/Exclusive_CK

whats up ------> http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T13_20/section/Services_prepaid_WH

Aν καλέσετε το 1330 από κοσμοκάρτα την δίνει την προσφορά, τουλάχιστον πριν λίγες μέρες που είχα πάρει εγώ, για δοκιμάστε το.

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω μια cosmoκάρτα για δεύτερο νούμερο και να το ρυθμίσω ωστε οι κλήσεις να προωθούνται πάντα στο κανονικό μου νούμερο (vodafone).

Καταρχήν απόσο γνωρίζω η προώθηση κλήσεων είναι δωρεάν, σωστά?

Κατα δεύτερον, αν κάποιος έχει λόγω συμβολαίου η πακέτου κάρτας unlimited χρόνο προς cosmote και με καλεί, θα μιλάμε δωρεάν ή λόγω προώθησης εν αγνοία του θα πληρώνει σαν να παίρνει τηλέφωνο σε vodafone?

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω μια cosmoκάρτα για δεύτερο νούμερο και να το ρυθμίσω ωστε οι κλήσεις να προωθούνται πάντα στο κανονικό μου νούμερο (vodafone).

Καταρχήν απόσο γνωρίζω η προώθηση κλήσεων είναι δωρεάν, σωστά?

Κατα δεύτερον, αν κάποιος έχει λόγω συμβολαίου η πακέτου κάρτας unlimited χρόνο προς cosmote και με καλεί, θα μιλάμε δωρεάν ή λόγω προώθησης εν αγνοία του θα πληρώνει σαν να παίρνει τηλέφωνο σε vodafone?

Δε νομίζω. Έχω την εντύπωση ότι θα χρεώνεσαι κανονικά από το Vodafone προς το Cosmote ή αντίστροφα, είτε πάρεις κανονικό τηλέφωνο είτε ρυθμίσεις προώθηση. ;)

Αν έχεις για κύριο τηλέφωνο το Vodafone και σε παίρνουν στο Cosmote, κι έχεις ρυθμίσει το Cosmote σου να προωθείται στο Vodafone, ο άλλος χρεώνεται μέχρι το Cosmote σου. Εσύ θα χρεώνεσαι από το Cosmote σου μέχρι το Vodafone σου. Ο άλλος δηλαδή δε θα χρεωθεί άθελά του, θα χρεωθεί μόνο την κλήση που παίρνει. Την κλήση από προώθηση θα τη χρεωθείς εσύ, εφόσον είναι μεταξύ των δικών σου αριθμών. Και αυτό φυσικά είναι και το δίκαιο... ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...