_NikitaS_ Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Εγώ 6 ευρώ με ανανέωση 10 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 MMS ή SMS? MMS, Multimedia messaging system...;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 μπορεί κάποιος να μου πει πως συμμετέχω και εγώ στο reload it? έχω ανανεώσει δύο φορές μέχρι στιγμής [από την αγορά του πακέτου] και είναι κρίμα να μην κερδίζω και εγώ κάτι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Υπάρχει ρε παιδιά καμία ενημέρωση ή έστω καμία πληροφορία για το τί μπορεί να γίνει μετά τις 31/12 με τις προσφορές; :( Και κάτι ακόμη: Με την Cosmoκάρτα μπορώ να έχω ταυτόχρονα ενεργοποιημένες και τις 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα και το 0,01 ευρώ/λεπτό προς δύο αριθμούς; Επίσης : δίνοντας 3 ευρώ από τα 10πχ που έχω, μπορώ να έχω και το internet των 60ΜΒ για ένα μήνα; Συγγνώμη εάν οι ερωτήσεις μου φαίνονται βλακώδης αλλά είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να γυρίσω την σύνδεση σε κάρτα! Γενικά δεν έχω ιδέα το τί συμβάινει στις καρτες... edit Και τέλος : Η υπηρεσία TwinSim κοστίζει στα συμβόλαια 10Ε χωρίς πάγιο τέλος και στα καρτοκινητά 28,88Ε χωρίς πάγιο τέλος (εάν κάνω λάθος διορθώστε με). Εάν πάρω TwinSim τώρα που είμαι σε συμβόλαιο, όταν γυρίσω σε κάρτα θα συνεχίσω να έχω τις ίδιες TwinSim ή θα πρέπει να ξαναδώσω 28,88 ευρώ; Edited December 10, 2010 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Και κάτι ακόμη: Με την Cosmoκάρτα μπορώ να έχω ταυτόχρονα ενεργοποιημένες και τις 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα και το 0,01 ευρώ/λεπτό προς δύο αριθμούς; Επίσης : δίνοντας 3 ευρώ από τα 10πχ που έχω, μπορώ να έχω και το internet των 60ΜΒ για ένα μήνα; Συγγνώμη εάν οι ερωτήσεις μου φαίνονται βλακώδης αλλά είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να γυρίσω την σύνδεση σε κάρτα! Γενικά δεν έχω ιδέα το τί συμβάινει στις καρτες... Τις απαντήσεις σου τις λαβαίνεις στο site της Cosmote για την Cosmokarta Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Τις απαντήσεις σου τις λαβαίνεις στο site της Cosmote για την Cosmokarta Τα έχω διαβάσει. Απλά επειδή στην Ελλάδα πολλές φορές άλλα γράφουμε, άλλα θέλουμε να πούμε και άλλα εννοούμε, ρωτάω κάποιον ο οποίος έχει ιδία εμπειρία…! :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Οι 2 ώρες λήγουν στο τέλος του 2010. Αλλά ΝΑΙ μπορείς να έχεις και 2 ώρες και €0,01/λεπτό σε 2 αριθμούς Cosmote. Επιπλέον στην Cosmokarta μην ξεχάσεις να στείλεις μήνυμα ΕΒ στο 1314 να παίρνεις bonus εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων.. Επίσης (μόνο στην Cosmote) η μετάβαση από συμβόλαιο προς καρτοκινητό (και το αντίστροφο) ΔΕΝ συνεπάγεται αλλαγή κάρτας SIM Edited December 10, 2010 by Wamu Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Στην αρχη ενεργοποιεις το 0,01 λεπτο το λεπτο κ μετα ενεργοποιεις την υπηρεσια που με καθε καρτα ανω των 10ε σου δινει 2 ωρες σε ολα τα δικτυα. Καθε κληση που κανεις ομως εχει ελαχιστη χρεωση χρονου 3 λεπτα. Δηλαδη ενα ''γεια'' να πεις κ να κλησεις το τηλεφωνο θα σου αφαιρεθουν 3 λεπτα απο τις 2 ωρες. Επισης οι κλησεις που κανεις στους 2 αριθμους που εχεις ορισει αφαιρουνται απο τις 2 ωρες που λεγαμε πριν. Δυστυχως!!! Ελεγχεις το υπολοιπο της καρτας σου κ τον υπολοιπομενο χρονο δωρεαν ομιλιας απο το 2ωρο στελνοντας το μηνυμα ''ΥΠ'' στο 1314 χωρις χρεωση. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ευτυχώς δεν αφαιρούνται από τις δυο ώρες,πλέον οι αριθμοί 0,01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Eχεις δικιο! Τωρα πηρα τηλ την εξυπηρετηση πελατων της cosmote κ μου επιβεβαιωσαν αυτα που λες! Θριαμβος! Τελεια! Το μονο που μενει τωρα ειναι να το επεκτεινουν κ μετα το τελος του 2010! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 στην Cosmokarta μην ξεχάσεις να στείλεις μήνυμα ΕΒ στο 1314 να παίρνεις bonus εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων Αυτό είναι τελείως δωρεάν ή έχει κρυφές χρεώσεις? Αναφέρομαι τόσο στο μήνυμα ΕΒ ενεργοποίησης όσο και στην προσφορά για το μπόνους των κλήσεων. Μήπως έχει κάποιο μηναίο πάγιο ποσό που χρεώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Αυτό είναι τελείως δωρεάν ή έχει κρυφές χρεώσεις? Αναφέρομαι τόσο στο μήνυμα ΕΒ ενεργοποίησης όσο και στην προσφορά για το μπόνους των κλήσεων. Μήπως έχει κάποιο μηναίο πάγιο ποσό που χρεώνει? Οχι δε πληρωνεις τιποτα.Αλλα και απο την αλλη δε κερδιζεις και τιποτα. Ισως λιγα λεπτα το μηνα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 απο την αλλη δε κερδιζεις και τιποτα. Ισως λιγα λεπτα το μηνα Είδα τώρα στο site τους περιορισμούς για να σε πληρώσει η υπηρεσία. Πρέπει να έχεις απόλυτο δίκιο. Το χρησιμοποιεί κανένας το bonus κλήσεων για να μας πει: 1) πόσο του βάζει κάθε μήνα περίπου 2)πόσο είναι το μέγιστο bonus που έτυχε να κερδίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Δεν έχει καμμία σημασία να σου πω αν πήρα 5 ή 15 ευρώ . Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν άρα δεν χρειάζεται καμμία συζήτηση για το αν πρέπει να μπεί ή όχι , απλά βάλτην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Υπαρχει καποιος τροπος να ανακτησω τον ατομικο κωδικο χρήστη της καρτα μου? λεω ανακτησω, γιατι μαλλον το χαρτακι που αναγραφει πανω τον κωδικο πρεπει να εχει πεταχτει. Ηθελα να κανω μεταφορα υπολοιπου και αποτι καταλαβα δεν γινεται χωρις αυτον τον κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Ο ατομικός κωδικός χρήστη καταργήθηκε από την ημέρα που δήλωσες το καρτοκινητό , Τώρα Απλά κάνουν διασταύρωση των στοιχείων ταυτότητας που δήλωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Είδα τώρα στο site τους περιορισμούς για να σε πληρώσει η υπηρεσία. Πρέπει να έχεις απόλυτο δίκιο. Το χρησιμοποιεί κανένας το bonus κλήσεων για να μας πει: 1) πόσο του βάζει κάθε μήνα περίπου 2)πόσο είναι το μέγιστο bonus που έτυχε να κερδίσει? Αυτο ουσιαστικα εξαρταται απο το ποσες κλησεις δεχεται. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Μήπως απλά ξανασυμβεί στις 1/11/11 ; και άλλη μία φορά στις 11/11/11 ; .....και όχι το 2022 ..... ναι έχεις δίκιο. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektor_o_trwas Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΟΚΙΑ 1616 , ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: ''01 ΑΡΙΘΜΟΙ" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: "Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ :131 (ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΙΟ) .ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ MOTOROLA 'H LG KAI OΛΑ ΚΑΛΩΣ . ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ; e-mail: iwanniskouts@windowslive.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Προφανώς η συσκευή σου δεν στέλνει σωστά τα ελληνικά. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Σε περίπτωση που κάνουμε ανανέωση στις 31/12 θα πάρουμε 1500' έως τις 30/1 ή η προσφορά θα λήξει στις 1/1 ανεξαρτήτα του πότε κάναμε την ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Σε περίπτωση που κάνουμε ανανέωση στις 31/12 θα πάρουμε 1500' έως τις 30/1 ή η προσφορά θα λήξει στις 1/1 ανεξαρτήτα του πότε κάναμε την ανανέωση; αν κανεις ανανεωση 31/12 θα τα εχεις για ενα μηνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Ωραία, άρα καλυπτόμαστε και για τον Ιανουάριο και βλέπουμε τι προσφορές θα βγάλουν μετά. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 εβαλα καρτα προχθες και μου ηρθε το sms με τον reload it κωδικο. αλλα το εσβησα χωρις να χρησιμοποιησω τον κωδικο. υπαρχει περιπτωση να μου ξανασταλθει το sms ή να βρω με καποιο τροπο τον κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ο ατομικός κωδικός χρήστη καταργήθηκε από την ημέρα που δήλωσες το καρτοκινητό , Τώρα Απλά κάνουν διασταύρωση των στοιχείων ταυτότητας που δήλωσες. Πως ακριβώς γίνεται η μεταφορά υπολοίπου και μέχρι πόσο ποσό? Σε ποιον αριθμό καλούμε? Επίσης, για την διασταύρωση στοιχείων θέλουν τα στοιχεία και του παραλήπτη ή μόνο αυτού που δίνει το ποσό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts