fonaklas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 0.10 είχα, άλλα τονίζω ότι πήγα να στείλω σε what's up τηλέφωνο, και όχι σε άλλο δίκτυο, και είχα ακόμη 1000 μηνύματα διαθέσιμα. Χάνεις τα μηνύματα του πακέτου αν μηδενιστεί η κάρτα (ας πάρουμε την περίπτωση ότι μηδενίστηκε...)?? Γιατί δεν μπορώ να στείλω τα υπόλοιπα 1000 μηνύματα και ας μην μπορώ να στείλω πουθενά αλλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 0.10 είχα, άλλα τονίζω ότι πήγα να στείλω σε what's up τηλέφωνο, και όχι σε άλλο δίκτυο, και είχα ακόμη 1000 μηνύματα διαθέσιμα. Χάνεις τα μηνύματα του πακέτου αν μηδενιστεί η κάρτα (ας πάρουμε την περίπτωση ότι μηδενίστηκε...)?? Γιατί δεν μπορώ να στείλω τα υπόλοιπα 1000 μηνύματα και ας μην μπορώ να στείλω πουθενά αλλου... Μέχρι να λήξει ο μήνας, μπορείς να εκμεταλλευτείς όλα τα λεπτά και τα μηνύματα ανεξάρτητα αν έχει τελειώσει ένα από τα δύο. Απλά αν μηδενιστεί το υπόλοιπό σου, παρόλο που έχεις 1.500 μηνύματα, δεν μπορείς να στείλεις σε what's up αριθμούς. Δεν είναι δηλαδή όπως τα λεπτά, που και αρνητικό υπόλοιπο να έχεις, εξακολουθείς να καλείς προς what's up αριθμούς. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μέχρι να λήξει ο μήνας, μπορείς να εκμεταλλευτείς όλα τα λεπτά και τα μηνύματα ανεξάρτητα αν έχει τελειώσει ένα από τα δύο. Απλά αν μηδενιστεί το υπόλοιπό σου, παρόλο που έχεις 1.500 μηνύματα, δεν μπορείς να στείλεις σε what's up αριθμούς. Δεν είναι δηλαδή όπως τα λεπτά, που και αρνητικό υπόλοιπο να έχεις, εξακολουθείς να καλείς προς what's up αριθμούς. γιατί αυτόματα κλείνει η γραμμή για τα μνμ τουλάχιστον Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Θα ήταν καλό να το κάνει, γιατί στο vodafone cu σου δίνει με 5 ευρώ, 150 λεπτά προς σταθερά (με την ληστρική χρέωση των 3 λεπτών μίνιμουμ, αλλά το δίνει). Το έχει και το whats up. Στείλε 150 στο 1313. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Το έχει και το whats up. Στείλε 150 στο 1313. Γιατί νομίζω ότι αυτό ισχύει στην CosmoKarta?:confused: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Το έχει και το whats up. Στείλε 150 στο 1313. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πράγμα στο whatsup. Θα είχε βουήξει ο τόπος αν υπήρχε. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 δεν εχει στο whats up τετοιο πακετο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 παιδια εγω το εχω ηδη 15 μερες και το χρησιμοποιω.στελνεις 150 στο 1313.απλα κοστιζει 5 ευρω και εχει 3 λεπτα διαρκεια το εκαστοτε τηλ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πράγμα στο whatsup. Θα είχε βουήξει ο τόπος αν υπήρχε. Κι όμως φίλε υπάρχει!! Προσωπικά το έχω ενεργοποιήσει!! Ισχύει εδώ και έναν μήνα (μη το ψάξεις στο site της Cosmote δεν το γράφει πουθενά) Μάλιστα έχει αναφερθεί εδώ Μετράει απίστευτα , αν και δεν είναι μόνιμη παροχή , ισχύει έως 31/12/2010 Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 επισης το εχω ενεργοποιησει ισχυει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Έλα Χριστέ μου... γιατί δεν το έχουν στο site τους αυτό με τα 150 λεπτά με 5 ευρώ; Χαζοί είναι οι άνθρωποι της cosmote; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Έλα Χριστέ μου... γιατί δεν το έχουν στο site τους αυτό με τα 150 λεπτά με 5 ευρώ; Χαζοί είναι οι άνθρωποι της cosmote; Το έχει κανονικά το πρόγραμμα. Απλά λογικά επειδή ξεκίνησε ως αποκλειστικές υπηρεσίες σαν προσφορά σε μερικούς χρήστες δε το έχει βάλει στο site. Όταν θα δει πώς θα κινηθεί ο κόσμος και αν αξίζει για το πορτοφόλι της τότε θα το βάλει και αυτό. Οι προσφορές που λογικά δε γράφει στο site (δε ξέρω γιατί σπάνια το κοιτάω) είναι τρεις. 1. Για σταθερά 150 λεπτά με 3λεπτη ελάχιστη χρέωση και κόστος 5 ευρώ (στέλνεις 150 στο 1313) 2. Για 500 Mbs internet με 5 ευρώ που ισχύει έως 31/12/2010 και μετά άγνωστο αν θα συνεχιστεί ή θα γυρίσουμε στα καρμίρικα 60 Mbs (στέλνεις 500 στο 1333) 3. Τα 300 sms προς όλα τα δίκτυα με 5 ευρώ (στέλνεις sms300 sto 1313) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 3. Τα 300 sms προς όλα τα δίκτυα με 5 ευρώ (στέλνεις sms300 sto 1313) Ωπ, κι άλλο διαμαντάκι. 300 sms προς όλους με 5 ευρώ. Τι είναι αυτά που λέτε βρε παιδιά; Εγώ δεν τα έχω δει πουθενά αυτά. Μπράβο το whatsup. Δηλαδή κάτω από 2 cents το μήνυμα (5 ευρώ δια 300 sms = 0.016). Είναι δυνατόν; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ναι παντού 5ευρα που σημαίνει εύκολα θα μαζέψουν χρήμα, γιατί αν θυμάμαι καλά η μαμά DT της cosmote θέλει άμεσα κέρδη από την cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Για 500 Mbs internet με 5 ευρώ που ισχύει έως 31/12/2010 και μετά άγνωστο αν θα συνεχιστεί ή θα γυρίσουμε στα καρμίρικα 60 Mbs (στέλνεις 500 στο 1333) Ενταξει, αμα το κανουν 60 δεν θα παρω. Να τα 'βαλουν' εκει που ξερουν. Ακου 60. Με το μετρητη των mb στο χερι δεν προκειται να καθισω. Να βαλουν 500αρι παλι σε προσφορα, να βαλω μετρητη μεν αλλα να μην ειμαι με την ψυχη στο στομα. 60αρι χαρισμα τους, δεν θα παρω. Λεφτα απο μενα για πακετο καρμιριας 60mb δεν θα παρουν. Και νομιζω θα επρεπε να κανουμε ολοι το ιδιο, απαιτωντας πακετα 'ανθρωπινα'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ναι παντού 5ευρα που σημαίνει εύκολα θα μαζέψουν χρήμα, γιατί αν θυμάμαι καλά η μαμά DT της cosmote θέλει άμεσα κέρδη από την cosmote. Αυτή η προσφορά είναι επιλεκτική ή ισχύει για όλους; (300 sms για ένα μήνα με 5 euro) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αυτή η προσφορά είναι επιλεκτική ή ισχύει για όλους; (300 sms για ένα μήνα με 5 euro) Ενώ έρχεται sms σαν προσφορά ενεργοποιήτε και από άλλους. Δοκίμασε και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 επισης το εχω ενεργοποιησει ισχυει μπράβο τους. Καλό για αυτούς που θέλουν και κλήσεις προς σταθερά, είναι και ένας τρόπος να "τραβάνε" τα χρήματα που μένουν στην κάρτα.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 αγόρασα μια καρτούλα cosmoκάρτα [σε ολόκληρο γερμανό δεν είχαν καρτούλες what's up!! :blink:] και πριν από λίγοέστειλα μήνυμα για αλλαγή και μόλις ολοκληρώθηκε μου έστειλαν μήνυμα ότι μεταφέρθηκα στο νέο what's up. έχει καμιά διαφορά το νέο what's up από το κανονικό? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πως βλεπουμε ποσα mb μας απομενουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ναι παντού 5ευρα που σημαίνει εύκολα θα μαζέψουν χρήμα, γιατί αν θυμάμαι καλά η μαμά DT της cosmote θέλει άμεσα κέρδη από την cosmote. η αναγκη των εταιριων για νεο ζεστο χρημα στα ταμεια τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Αυτή η προσφορά είναι επιλεκτική ή ισχύει για όλους; (300 sms για ένα μήνα με 5 euro) Ισχύει για όλους άσχετα αν σου έχει έρθει μήνυμα ή όχι. Εμένα δεν μου είχε έρθει , αλλά την ενεργοποίησα την προσφορά! αγόρασα μια καρτούλα cosmoκάρτα [σε ολόκληρο γερμανό δεν είχαν καρτούλες what's up!! :blink:] και πριν από λίγοέστειλα μήνυμα για αλλαγή και μόλις ολοκληρώθηκε μου έστειλαν μήνυμα ότι μεταφέρθηκα στο νέο what's up. έχει καμιά διαφορά το νέο what's up από το κανονικό? :worry: Όχι απλά μεγάλη , αλλά τεράστια!! Το παλιό What's Up έχει χρέωση €0,534/λεπτό και €0,10 /μήνυμα. Παλιό What's Up είναι οι ενεργοποιήσεις από 21/11/2007 και πίσω. Από παλιό What's Up σε νέο What's Up πάλι πρέπει κανείς να κάνει αλλαγή πακέτου , αλλά συμφέρει πολύ Edited December 7, 2010 by Wamu Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πως βλεπουμε ποσα mb μας απομενουν? στέλνεις Info στο 1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Από παλιό What's Up σε νέο What's Up πάλι πρέπει κανείς να κάνει αλλαγή πακέτου , αλλά συμφέρει πολύ Και πώς μπορούμε να μάθουμε αν έχουμε νέο ή παλαιό What's up? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ποιές είναι οι κάρτες ανανέωσης στη Cosmote; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts