Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου είχε τύχει παλιότερα και σε μένα αυτό. Κάλεσα την εξυπηρέτηση και μου ζήτησαν τον 16ψήφιο κωδικό της κάρτας καθώς επίσης και έναν κωδικό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας, κάτω δεξιά RC015/xxxx/xxxx κάτι τέτοιο και μου πέρασε την κάρτα κανονικά την ίδια στιγμή.

Έτσι όπως με ρώτησε και η απάντηση που πήρα όταν έδωσα τους παραπάνω κωδικούς, κατάλαβα ότι ήθελε επαλήθευση των δύο αυτών κωδικών(προφανώς έχουν σχέση μεταξύ τους).

Ποση ειναι η χρέωση στο 6971001313 γιατι δεν εχω μοναδες κ πρεπει να παρω από αλλου τηλέφωνο;

Ακομα μαθαίνω......

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ποση ειναι η χρέωση στο 6971001313 γιατι δεν εχω μοναδες κ πρεπει να παρω από αλλου τηλέφωνο;

Όση είναι και προς ένα κοινό κινητό τηλέφωνο. Λεπτομέρειες μη με ρωτάς:O Θα σου απαντήσει κάποιος άλλος.;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Αν πρόκειται για βλάβη πάρε 1250 δωρεάν από το κινητό cosmote. Σύμφωνα με το νόμο όλες οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών είναι υποχρεωμένες να παρέχουν αυτή την δυνατότητα δωρεάν (βλαβοληψία), και την παρέχουν όλες οι κινητές πλην της wind.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν πρόκειται για βλάβη πάρε 1250 δωρεάν από το κινητό cosmote. Σύμφωνα με το νόμο όλες οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών είναι υποχρεωμένες να παρέχουν αυτή την δυνατότητα δωρεάν (βλαβοληψία), και την παρέχουν όλες οι κινητές πλην της wind.

Ισχύει. Όπως αναφέρεται στο site της Cosmote, το 1250 που είναι δωρεάν, είναι και για αναγγελία βλαβών.

πριν λίγες μέρες είχα βάλει κάρτα 10 ευρώ και μετά από λίγα λεπτά είχε εξαφανιστεί!!! έχει τύχει σε κανένα άλλο αυτό? :ninja:

πριν λίγες μέρες είχα βάλει κάρτα 10 ευρώ και μετά από λίγα λεπτά είχε εξαφανιστεί!!! έχει τύχει σε κανένα άλλο αυτό? :ninja:

σε μένα έβαλα 5€ και δεν τα ακούμπησα για μήνες καθώς κρατούσα για ώρα ανάγκης

και όταν ήρθε αυτή ώρα είχα 0€ :wacko:

έχουμε καμιά προσφορά για Internet για whats up γιατί βάρεσα τρελά να κουβαλώ 2 κινητά:(

:ninja:

Μια ερωτηση για το whats up , να ενεργοποιησω τα mms σε νεα νεο κινητο θελω και δεν ξερω που να στειλω μηνυμα....ευχαριστω πολυ...

Παράξενο αυτό που σου έτυχε! Γιατί δεν παίρνεις στο 1313 να τους το αναφέρεις; :!:

Edited by Petros the Great

Μια ερωτηση για το whats up , να ενεργοποιησω τα mms σε νεα νεο κινητο θελω και δεν ξερω που να στειλω μηνυμα....ευχαριστω πολυ...

Για τα mms στειλε ''mms'' στο 1333

Για myview και internet στειλε ''wap'' στο 1333

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Μήπως είχες κάνει επέκταση υπολοίπου και σου τα αφαίρεσε μετά; Βέβαια η επέκταση δεν είναι 10 ευρώ, αλλά μόνο 3+το κόστος της υπηρεσίας. Θα έλεγα καλύτερα να στείλεις ένα mail γιατί στο 1313 πιθανότατα θα σε γράψουν κανονικά. Επίσης μπορείς να πάρεις το 1250 που δεν χρεώνεται και να το αναφέρεις ως βλάβη.

Edited by Petros the Great
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ενεργοποιημένο το "0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE", τώρα με τις 2 ώρες δωρεάν προς όλα τα δίκτυα ,ισχύει κανονικά ή αφαιρούνται από εκεί τα λεπτά των κλήσεων;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ενεργοποιημένο το "0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE", τώρα με τις 2 ώρες δωρεάν προς όλα τα δίκτυα ,ισχύει κανονικά ή αφαιρούνται από εκεί τα λεπτά των κλήσεων;

αφαιρουνται πρωτα απο τα 120 λεπτα της προσφορας και μετα απο το υπολοιπο της καρτας

[sIGPIC][/sIGPIC]

αφαιρουνται πρωτα απο τα 120 λεπτα της προσφορας και μετα απο το υπολοιπο της καρτας

Ευχαριστώ πολύ!:)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Γεια σας παιδια ο αδερφος μου εφτασε Γερμανια με το σχολειο του και ολα τα αλλα Whats up εχουν δικτυο εκτος απο το δικο του....Να σας αναφερω οτι εχει στην κατοχη του το LG Viewty

Θα ημουν ευγνομων αν μπορουσατε να με βοηθησετε...

Γεια σας παιδια ο αδερφος μου εφτασε Γερμανια με το σχολειο του και ολα τα αλλα Whats up εχουν δικτυο εκτος απο το δικο του....Να σας αναφερω οτι εχει στην κατοχη του το LG Viewty

Θα ημουν ευγνομων αν μπορουσατε να με βοηθησετε...

Μήπως έχει το δίκτυο χειροκίνητα στην cosmote. Αν ναι να πάει στις επιλογές αναζήτησης δικτύου στο μενού της συσκευής και να επιλέξει αυτόματη αναζήτηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια ποιο ειναι το κεντρο μηνηματων? εβαλα το +3097100000 αλλα παλι δεν κανει τιποτα.δεν στελνει!!

thanks

Ξερει καποιος πως ενεργοποιητε η φραγη εισερχομενων κλησεων σε whats up?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ξερει καποιος πως ενεργοποιητε η φραγη εισερχομενων κλησεων σε whats up?

δεν την θυμάμαι μπορείς να την βάλεις από το μενού του κινητού σου στις επιλογές ασφαλείας συνήθως εκεί είναι και μετά πας στις εισερχόμενεισ κλήσεις και πατάς ενεργοποίηση και μετά βάζεις τον κωδικό που έχεις εάν το έχεις αλλάξει ή το προκαθορισμένο που νομίζω είναι το 1234 ή δεν ξέρω εάν τον έχουνε αλλάξει. Και με τον ίδιο τρόπο το απενεργοποιείς βάζοντας το πάλι το κωδικό φραγης.

Μου συνέβη το εξής περίεργο. Είχα το κινητό μου (καρτοκινητό cosmote) στο γραφείο μου. Έλειψα ένα δεκάλεπτο και όταν γύρισα είδα μια αναπάντητη. Το νούμερο που με κάλεσε μάλλον vodafone (6946086χχχ). Δεν το είχα στον καταλογο μου και το κάλεσα να ρωτήσω ποιός είναι. Έτσι κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όταν το κάλεσα ο τηλεφωνητής μου είπε πως ο συνδρομητής δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό να με καλεί ένας αριθμός που δεν υπάρχει.

Όχι οτι έγινε κάτι, απλά το βάζω στην συζήτηση μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα.

Μου συνέβη το εξής περίεργο. Είχα το κινητό μου (καρτοκινητό cosmote) στο γραφείο μου. Έλειψα ένα δεκάλεπτο και όταν γύρισα είδα μια αναπάντητη. Το νούμερο που με κάλεσε μάλλον vodafone (6946086χχχ). Δεν το είχα στον καταλογο μου και το κάλεσα να ρωτήσω ποιός είναι. Έτσι κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όταν το κάλεσα ο τηλεφωνητής μου είπε πως ο συνδρομητής δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό να με καλεί ένας αριθμός που δεν υπάρχει.

Όχι οτι έγινε κάτι, απλά το βάζω στην συζήτηση μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα.

Μου χει τύχει και μένα. :rolleyes:

Εμένα όταν με προσπαθεί να με καλέσει ένας συγκεκριμένος αριθμός δεν μπορεί γιατί ακούει ότι ο αριθμός δεν υπάρχει!

Ότι να ναι,είναι απ τα περίεργα κολληματα..

Μου χει τύχει και μένα. :rolleyes:

Κι εμένα μου έχει τύχει στην κοσμοκάρτα μου, κάπως διαφορετικά όμως: ήρθε μήνυμα από αριθμό +306990... (δηλ πρόθεμα q-telecom), που όταν τον κάλεσα μου έβγαλε ότι ο αριθμός δεν υπάρχει. Το πιο κουφό απ όλα, το μήνυμα είχε χρονολογία 2049... :alien:

Τί να ήταν; Σημάδι από το υπερπέραν μήπως :blink: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμένα μου έχει τύχει στην κοσμοκάρτα μου, κάπως διαφορετικά όμως: ήρθε μήνυμα από αριθμό +306990... (δηλ πρόθεμα q-telecom), που όταν τον κάλεσα μου έβγαλε ότι ο αριθμός δεν υπάρχει. Το πιο κουφό απ όλα, το μήνυμα είχε χρονολογία 2049... :alien:

Τί να ήταν; Σημάδι από το υπερπέραν μήπως :blink: :p

Τα sms είναι τελείως διαφορετική περίπτωση καθώς ο οποιοσδήποτε μπορεί να στείλει sms δηλώνοντας άλλον αποστολέα. ;)

Τι έγραφε το sms αν επιτρέπεται;