crest Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Δε το καταλαβα αυτο!Πως γινεται να εχεις τσαμπα internet στο λαπτοπ με το f2g και τι ταχυτητες?Απεριοριστο η σου τρωει απο τη καρτα?Ποσο κοστιζει μια καρτα f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 τι λες εσυ παλικαρι μου; η vodafone δινει προς ολο το δικτυο της αν κανεις ανανεωση 10€ και η wind μέσω της Νεας Καρτοκινητης επισης. Και μεσω της q-telecom.Για φανταστειτε να βγαλουν οι αλλες προς ολο το δικτυο με 1 ευρω οπως εκανε η q θα γινει ο χαμος.Πολλα συμβολαια θα κοπουν. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καλά κάνεις. Άλλωστε όλοι αυτό κάναμε. Έχουμε στην άκρη μία καρτούλα για τις διακοπές μας. Πάντως όταν θα δώσει κανονικό internet η cosmote στα καρτοκινητά θα το δώσει για μία περίοδο εντελώς δωρεάν. Αααααν ποτέ δώσει!! :X Αλλά, το δίκτυο θα μπορεί να σηκώσει ΚΑΙ κίνηση internet??? Εδώ δε μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις απλές κλήσεις και τα sms! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Μια χαρά μπορεί να σηκώσει το δίκτυο και ιnternet και κλήσεις. Τόσα δίκτυα σε όλες τις χώρες μια χαρά τα σηκώνουν. Μόνο σε κάτι παρατρακ τύπου σεισμού και Χριστουγέννων μπουκώνουν οι voice servers στα sms, κλπ. Ως κίνηση δεδομένων μια χαρά είναι. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Η Cosmote σκοπίμως υποβαθμίζει την καρτοκινητή τηλεφωνία. Στόχος της είναι να εκμεταλλευτεί την προνομιακή θέση της στην αγορά, ρίχνοντας όλο το βάρος της στα συμβόλαια και τα καρτοσυμβόλαια (που και αυτά συμβόλαια είναι μη κοροϊδευόμαστε). To ίντερνετ αποτελεί κίνητρο για να κάνει κάποιος πρόγραμμα συμβολαίου. Η Cosmote έχει τη δική της στρατηγική σκοπεύοντας να αυξήσει τα συμβόλαια της έστω και ας χάσει πιο 'περιστασιακούς χρήστες". Αυτή η στρατηγική ωστόσο σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης που ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του και προσπαθεί να αποφύγει σαν το διάολο στο λιβάνι νέους μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική. Το μεγαλύτερο ποσοστό των συνδέσεων στην Ελλάδα είναι καρτοκινητής τηλεφωνίας όμως τα μεγαλύτερα έσοδα προέρχονται από τα συμβόλαια. Ίσως η Cosmote να περιμένει τη λήξη της ημερομηνίας ταυτοποίησης των παλιών καρτοκινητών αριθμών (ελπίζοντας να μετατρέψει όσο περισσότερους λογαριασμούς σε συμβόλαια) και μετά να απαντήσει στον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Αν είναι έτσι τα πράγματα (και δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ) αυτό θα αποδειχθεί κακή κίνηση εκ μέρους τους, όχι γιατί θα χάσουν πολλούς πελάτες που θα κάνουν φορητότητα αλλά γιατί σταδιακά θα γίνεται μικρότερη χρήση του κινητού από τους συνδρομητές της COSMOκάρτας. Η αγοραστική δύναμη του Έλληνα αρχίζει να συρρικνώνεται και μέχρι το καλοκαίρι τα αποτελέσματα αυτής της συρρίκνωσης θα έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αισθητά. Καλό είναι να αναθεωρήσουν γιατί η αλαζονική αυτή συμπεριφορά θα κοστίσει αν όχι τη μείωση σε αριθμό συνδρομητών αλλά τη μείωση σε έσοδα από χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Σ' αυτά που είπε η Luci να προσθέσω ότι η COSMOTE έχει μερίδιο 45% στην κινητή τηλεφωνία και σε περίπτωση που αυξηθεί πάνω από 50%, οποιαδήποτε προσφορά της θα πρέπει να εγκρίνεται από την ΕΕΤΤ, όπως γίνεται με τον ΟΤΕ. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελαν με τίποτα στην COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Προσωπικά πιστεύω ότι η Cosmote δεν θα δώσει (προς το παρόν τουλάχιστον) απεριόριστη επικοινωνία από τα καρτοκινητά της προς όλο το δίκτυο Cosmote. Αυτό διότι , έχει ήδη το μεγαλύτερο μερίδιο ενεργών αριθμών καρτοκινητής What's Up σε σχέση με τα άλλα δίκυτα, όπου δίνει εκεί δωρέαν ομιλία. Άρα για ποιόν λόγο να κάνεις κάποια προσφορά ή έκπτωση , τη στιγμή που ούτως ή άλλως είσαι πρώτος? Πέρα από αυτό δεν νομίζω ότι θα άντεχε το δίκτυό της μια τέτοια κίνηση και ήδη αρκετός κόσμος έζησε την εμπειρεία να έχεις σήμα και να μην μπορείς να κάνεις κλήση.. Η Cosmokarta είναι ένα "ξεχασμένο" πακέτο , που εδώ που τα λέμε , δεν έχει και κανέναν λόγο η εταιρεία να επενδύσει πάνω εκεί , μιάς και το What's Up έχει γίνει απίστευτα της μόδας από ότι μαθαίνω στις σχολικές ηλικίες... Αυτούς λοιπόν στο μέλλον θα τους προσεγγίσει η Cosmote για συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο. Μπορώ να πώ ότι η "απάντηση" της Cosmote δώθηκε διαμέσου του καρτοσυμβολαίου και το θεωρώ έξυπνη κίνηση. Συγκριτικά με τον ανταγωνισμό η Wind έχει βγει πολύ δυνατά με το moto "όλα τσάμπα" ποντάροντας σε αύξηση της συνδρομητικής βάσης. Βλέποντας λοιπόν τις 2 εταιρείες η Wind είναι καλύτερη, αλλά και πιο "απελπισμένη" και γιαυτό κατεβάζει τόσο πολύ το κόστος. Θεωρώ όμως γενικά ότι το 2010 η Cosmote θα πονέσει περισσότερο και απαντώντας στο προηγούμενο post , θέλω να τονίσω ότι το 45% που ενδεχομένως να έχει σήμερα, ας το επανεξετάσουμε στο τέλος της χρονιάς , γιατί μάλλον θα έχει αλλάξει... Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 ε διστηχως ποτε δεν θα αθησουμε 2 σησκευη στην ακρη πολη απλα οποιος γουσταρει ιντερνετ και ομιλια πρεπει να εχει 2 κινητα τηλεφονα το 1 απλο για WU και ενα internet phone για INTERNET απο Q και WIND. Eκτος αμα το κινητο εχει 2 sim :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Προσωπικά πιστεύω ότι η Cosmote δεν θα δώσει (προς το παρόν τουλάχιστον) απεριόριστη επικοινωνία από τα καρτοκινητά της προς όλο το δίκτυο Cosmote. Αυτό διότι , έχει ήδη το μεγαλύτερο μερίδιο ενεργών αριθμών καρτοκινητής What's Up σε σχέση με τα άλλα δίκυτα, όπου δίνει εκεί δωρέαν ομιλία. Άρα για ποιόν λόγο να κάνεις κάποια προσφορά ή έκπτωση , τη στιγμή που ούτως ή άλλως είσαι πρώτος? Πέρα από αυτό δεν νομίζω ότι θα άντεχε το δίκτυό της μια τέτοια κίνηση και ήδη αρκετός κόσμος έζησε την εμπειρεία να έχεις σήμα και να μην μπορείς να κάνεις κλήση.. Η Cosmokarta είναι ένα "ξεχασμένο" πακέτο , που εδώ που τα λέμε , δεν έχει και κανέναν λόγο η εταιρεία να επενδύσει πάνω εκεί , μιάς και το What's Up έχει γίνει απίστευτα της μόδας από ότι μαθαίνω στις σχολικές ηλικίες... Αυτούς λοιπόν στο μέλλον θα τους προσεγγίσει η Cosmote για συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο. Μπορώ να πώ ότι η "απάντηση" της Cosmote δώθηκε διαμέσου του καρτοσυμβολαίου και το θεωρώ έξυπνη κίνηση. Συγκριτικά με τον ανταγωνισμό η Wind έχει βγει πολύ δυνατά με το moto "όλα τσάμπα" ποντάροντας σε αύξηση της συνδρομητικής βάσης. Βλέποντας λοιπόν τις 2 εταιρείες η Wind είναι καλύτερη, αλλά και πιο "απελπισμένη" και γιαυτό κατεβάζει τόσο πολύ το κόστος. Θεωρώ όμως γενικά ότι το 2010 η Cosmote θα πονέσει περισσότερο και απαντώντας στο προηγούμενο post , θέλω να τονίσω ότι το 45% που ενδεχομένως να έχει σήμερα, ας το επανεξετάσουμε στο τέλος της χρονιάς , γιατί μάλλον θα έχει αλλάξει... σωστα τιποτα δεν ειναι στανταρντ στην ελλαδα που ζουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) σωστα τιποτα δεν ειναι στανταρντ στην ελλαδα που ζουμε . Παιδια που ειναι η ανασταση στα καρτοκινητα της κοσμοτε που λεει ο alany? Μου φαινεται πως η κοσμοτε δεν θελει να βγαλει στα καρτοκινητα της με 10 ευρω δωρο 1500 λεπτα προς ολη την κοσμοτε επειδη εχει τους περισσοερους συνδρομητες για να τους κανει να πανε προς καρτοσυμβολαιο.Μπορει να εχει φθηνα συμβολαια η κοσμοτε αλλα παιζει τετοιο παιχνιδι στα καρτοκινητα ωστε να τους κανει να πανε προς συμβολαια, ελπιζοντας σε μεγαλυτερα κερδη ,ενω στις αλλες 2 εταιριες πολυ ευκολα τα συμβολαια τους γινονται καρτοκινητα στην ιδια εταιρια για να εκμεταλλευτουν τις προσφορες ομιλιας προς ολο το δικτυο που εχουν τα καρτοκινητα.Πιστευω με πολλες φορητοτητες απο καρτοκινητα κοσμοτε προς τις αλλες να στρωσει η κοσμοτε και να καταλαβει οτι για να παρει πρεπει και να δωσει.Αλλα μεχρι να το καταλαβει καλη πρωτοχρονια.Απλοχερα στα συμβολαια μα τσιγκουνα στα καρτοκινητα.Αισχος. Edited March 26, 2010 by MPOMP Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Σ' αυτά που είπε η Luci να προσθέσω ότι η COSMOTE έχει μερίδιο 45% στην κινητή τηλεφωνία και σε περίπτωση που αυξηθεί πάνω από 50%, οποιαδήποτε προσφορά της θα πρέπει να εγκρίνεται από την ΕΕΤΤ, όπως γίνεται με τον ΟΤΕ. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελαν με τίποτα στην COSMOTE. Ποιά ΕΕΤΤ; Ακόμα στην ΕΕΤΤ είσαι εσύ; Μάλλον εννοείς την ΕΕΚΤ... :rolleyes: http://www.eekt.gr Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Την ΕΕΤΤ εννοούσα. Η ΕΕΚΤ είναι η ένωση των ίδιων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Δεν έχει σχέση με το κράτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Με την αναβάθμιση που έκανα μου στείλανε και 3 νούμερα CosmoΚάρτα. Πώς μπορώ να τις κάνω what's up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Με την αναβάθμιση που έκανα μου στείλανε και 3 νούμερα CosmoΚάρτα. Πώς μπορώ να τις κάνω what's up? Στείλε ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1313. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Και το ΑΛΠΑΚ και το W στο 1314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Ρε παιδιά, στο 1cent/λεπτό ομιλίας της Cosmoκάρτας, περιλαμβάνονται και βιντεοκλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Ρε παιδιά, στο 1cent/λεπτό ομιλίας της Cosmoκάρτας, περιλαμβάνονται και βιντεοκλήσεις? οχι μονο κλησεις ομιλιας ειναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Ρε παιδιά, μπαίνω στο Cosmote MyAccount και βλέπω το εξής μήνυμα: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείτε προσωρινά να δείτε / διαχειριστείτε online μια ή περισσότερες από τις συνδέσεις σας COSMOΚΑΡΤΑ ή What’s Up, λόγω της αναγκαιότητας προσαρμογής των εφαρμογών μας στις διατάξεις του νέου νόμου 3783/2009 περί ταυτοποίησης χρηστών καρτοκινητής. Για τη διαχείριση των συνδέσεων αυτών μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών Καρτοκινητής καλώντας από το κινητό σας τηλέφωνο στο 1313. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. και παρακάτω (εκεί που κανονικά έβλεπα τον αριθμό του καρτοκινητού μου) βλέπω: Δεν υπάρχουν Αριθμοί Συνδέσεων προς επιλογή. Συμβαίνει σε όλους σας αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Δεν το γνωρίζω αυτό. Αν και θα προτιμούσα να έδινε κάποιο πακέτο με σταθερά τόσο στα καρτοσυμβόλαια όσο και στα καρτοκινητά. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας 1500 στα καρτοσυμβόλαια γίνεται και με δωρεάν κλήση στο 1318. Βλέπω την vodafone να τρέχει να αλλάζει για άλλη μία φορά το πρόγραμμά της http://goo.gl/jfDd και να μην χρεώνει τα 1500' προς vodafone με 10 ευρώ. Και πως το ελέγχουμε το υπόλοιπο των διαθέσιμων λεπτών? (ΥΠΟΛ στο 1314 δε δουλεύει πάντως...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Και πως το ελέγχουμε το υπόλοιπο των διαθέσιμων λεπτών? (ΥΠΟΛ στο 1314 δε δουλεύει πάντως...) ΥΠΟΛ ή YPOL στο 1313 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 ΥΠΟΛ ή YPOL στο 1313 λάθος μου... στο 1313 εννοούσα κι εγω... "η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητες whats up. στειλε αλπακ στο 1314 και ακολούθησε τις οδηγίες" :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Ρε παιδιά, μπαίνω στο Cosmote MyAccount και βλέπω το εξής μήνυμα: και παρακάτω (εκεί που κανονικά έβλεπα τον αριθμό του καρτοκινητού μου) βλέπω: Συμβαίνει σε όλους σας αυτό; εκανα και εγω εγραφη πριν λιγο καιρο και το ιδιο μου εγραφε και εμενα και μετα το παρατησα. αλληθευει οτι μπορεις να δεις τισ κλησεις σου σαν αναλυτικη κατασταση κλησεων αλλα μεσα απο το my acount ?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 εκανα και εγω εγραφη πριν λιγο καιρο και το ιδιο μου εγραφε και εμενα και μετα το παρατησα. αλληθευει οτι μπορεις να δεις τισ κλησεις σου σαν αναλυτικη κατασταση κλησεων αλλα μεσα απο το my acount ?. Στο συμβόλαιό μου μέσα από το MyAccount βλέπω τα πάντα και ενεργοποιώ/απενεργοποιώ τις περισσότερες από τις υπηρεσίες του 1212. Για τα καρτοκινητά δε γνωρίζω γιατί το What's Up δε μου το παίρνει ακόμα (βγάζει το κλασικό μήνυμα περί ταυτοποίησης που βγάζει στους περισσότερους)... :wacko: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Μπορείς φυσιολογικότατα. Τουλάχιστον αν κάποτε αξιωθεί να λειτουργήσει το MyAccount. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts