Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, GREGORYMO said:

Δεν είμαστε ίδια περίπτωση:

Εμένα έγραψε δεν δικαιούσαι και μιλήστε με την εξυπηρέτηση πελατών 

Τι σου είπαν από τη εξυπηρέτηση; 

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 minute ago, johnny_htc said:

Δεν πήρα τηλέφωνο γιατί είμαι κομπλέ από ΜΒ και ημέρα που είναι.

Το συζητώ για το επόμενη έρευνα....

Just now, GREGORYMO said:

Δεν πήρα τηλέφωνο γιατί είμαι κομπλέ από ΜΒ και ημέρα που είναι.

Το συζητώ για το επόμενη έρευνα....

Ναι αυτό, για την απάντηση που θα έδιναν να ξέραμε 😎

4 minutes ago, johnny_htc said:

Φίλος είχε γράψει εδώ ότι του είπαν ότι είχε συμμετάσχει πρόσφατα σε άλλη έρευνα και δεν δικαιούται.

Δεν ξέρω βέβαια αν του ήρθε το ΙΔΙΟ μήνυμα με εμένα 

5 minutes ago, johnny_htc said:

Ναι αυτό, για την απάντηση που θα έδιναν να ξέραμε 😎

Μπορεί να πάρω αύριο να ρωτήσω τι παίζει...

Απλά δεν θέλω να τσακωθω και να μου δώσουν κάτι που δεν χρειάζομαι ΤΩΡΑ.

Edited by GREGORYMO
Συμπληρώμα

4 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Δεν είμαστε ίδια περίπτωση:

Εμένα έγραψε δεν δικαιούσαι και μιλήστε με την εξυπηρέτηση πελατών 

Το τσέκαρα σε κινητό άλλο και είναι στη περίπτωση σου.

Ε αφού έλεγε μιλήστε με την εξυπηρέτηση μπήκαμε στο τσατ εξηγήσαμε αλλά η κοπέλα που συνδέθηκε (Ελένη) έδωσε πίσω 5GB💀

Για να επανέλθω σε σχέση με το μαρτύριο της παραλαβής … της κάρτας 

αφού δεν ήρθαν προχτές και μου είπαν ότι αρρώστησε 

σήμερα είδα ότι και καλά ήρθε εχτές και δεν με βρήκε … δεν με πήρε καν τηλέφωνο και δεν άφησε και ειδοποιητήριο … 

πόσο αληταράδες υπάρχουν σε μια εταιρεία … 

Άντε καλή χρονιά 

38 minutes ago, elkons said:

Το τσέκαρα σε κινητό άλλο και είναι στη περίπτωση σου.

Ε αφού έλεγε μιλήστε με την εξυπηρέτηση μπήκαμε στο τσατ εξηγήσαμε αλλά η κοπέλα που συνδέθηκε (Ελένη) έδωσε πίσω 5GB💀

Σωστά ξηγηθηκε η Ελενάρα, μορτικα 😜

1 minute ago, ANAGNPANA said:

σήμερα είδα ότι και καλά ήρθε εχτές και δεν με βρήκε … δεν με πήρε καν τηλέφωνο και δεν άφησε και ειδοποιητήριο … 

Άντε καλή χρονιά 

Εδώ πάλι, παίχτηκε χοντρή μαλακ..α. Ωραίοι, ο, τι να ναι πραγματικά 😂

Καλή Χρονιά! 

15 ώρες πριν, ANAGNPANA said:

Άντε καλή χρονιά 

Εχτές 01/01/25???

ΥΓ Ναι λάθος μου. 

31/12/24 ότι ήρθε. 

Τελικά πρέπει να είναι θέμα καθαρά επαγγελματικής συνείδησης του κάθε μεταφορέα. 

Edited by Antonio21

Nova only Edge SA For Ever.. 

2 ώρες πριν, Antonio21 said:

Εχτές 01/01/25???

ΥΓ Ναι λάθος μου. 

31/12/24 ότι ήρθε. 

Τελικά πρέπει να είναι θέμα καθαρά επαγγελματικής συνείδησης του κάθε μεταφορέα. 

Στο Βόλο που είμαι, ήρθε κανονικά ο κούριερ. Μάλλον έχει όντως να κάνει με τον κάθε μεταφορέα.

Άσχετη ερώτηση, αλλά μετά από ακύρωση φορητότητας την κάρτα sim που παρέλαβα απλά την πετάω; Ή μπορώ να την κρατήσω για μελλοντική χρήση;

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

Η ελάχιστη φόρτιση 8€ για διατήρηση αριθμού σε καταστήματα Γερμανος-ΟΤΕ υπάρχει ακόμη?

Πάω και το ζητώ ή το κόψανε ?

1 minute ago, nemesis1 said:

Η ελάχιστη φόρτιση 8€ για διατήρηση αριθμού σε καταστήματα Γερμανος-ΟΤΕ υπάρχει ακόμη?

Πάω και το ζητώ ή το κόψανε ?

Υπάρχει, ακριβώς μόνο σε καταστήματα γίνεται η ανανέωση 8€ σε καρτοκινητά Cosmote.

H sim ήρθε στις 30/12 όπως και του πατέρα μου. Έκανα την διαδικασία φορητότητας για το δικό μου νούμερο και μετά περίπου μισή ώρα για του πατέρα μου και η vodafone μας έστειλε και στους 2 sms  ότι παρέλαβε τα αιτήματα (πρώτα έστειλε σε εμένα αργότερα στον πατέρα μου) .Του πατέρα μου η φορητότητα ολοκληρώθει την επόμενη μέρα 31/12 στις 10 το πρωί ενώ εγώ ακόμα περιμένω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω που έχει κολλήσει η διαδικασία?

1 hour ago, akis71 said:

H sim ήρθε στις 30/12 όπως και του πατέρα μου. Έκανα την διαδικασία φορητότητας για το δικό μου νούμερο και μετά περίπου μισή ώρα για του πατέρα μου και η vodafone μας έστειλε και στους 2 sms  ότι παρέλαβε τα αιτήματα (πρώτα έστειλε σε εμένα αργότερα στον πατέρα μου) .Του πατέρα μου η φορητότητα ολοκληρώθει την επόμενη μέρα 31/12 στις 10 το πρωί ενώ εγώ ακόμα περιμένω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω που έχει κολλήσει η διαδικασία?

Πάρε τους τηλέφωνο αύριο το πρωί, ή στείλε email σήμερα στο ginecu@vodafone.com περιγράφοντας τους την κάτάσταση όπως έκανες σε εμάς εδώ και συμπεριέλαβε τον τηλεφωνικό αριθμό της κάρτας.

49 minutes ago, opmgls said:

Πάρε τους τηλέφωνο αύριο το πρωί, ή στείλε email σήμερα στο ginecu@vodafone.com περιγράφοντας τους την κάτάσταση όπως έκανες σε εμάς εδώ και συμπεριέλαβε τον τηλεφωνικό αριθμό της κάρτας.

Την vodafone να πάρω τηλέφωνο ή την cosmote? Από cu σε what's up πηγαίνω

1 ώρα πριν, akis71 said:

Την vodafone να πάρω τηλέφωνο ή την cosmote? Από cu σε what's up πηγαίνω

Sorry με μπέρδεψες γιατί γράφεις vodafone και δεν ανέφερες κάτι για cosmote.
Αφού πας Cosmote δεν έχει σημασία τι σου λέει η Vodafone. Την αίτηση την έκανες στην Cosmote. Με αυτούς θα συνεννοηθείς. Αύριο είναι εργάσιμη οπότε πάρε τηλέφωνο να σου πούνε σε τι στάδιο είναι η δικιά σου αίτηση.

5 ώρες πριν, akis71 said:

Ήρθε πριν από λίγες ώρες το πακέτο what's up. Πέρασα τα στοιχεία έβγαλα και την σέφλι για την ταυτοποίηση και όλα ΟΚ! Απολαμβάνω απεριόριστα data!

12 minutes ago, Chrischal1908 said:

Ήρθε πριν από λίγες ώρες το πακέτο what's up. Πέρασα τα στοιχεία έβγαλα και την σέφλι για την ταυτοποίηση και όλα ΟΚ! Απολαμβάνω απεριόριστα data!

Οι μετρήσεις που είναι ,το καλύτερο μας αφήνεις 

ΓΙΑΤΊ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΊΖΕΙΣ 👹👹👹👹😂

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας.Ειμαι εξωτερικό και εχθές το βράδυ έγινε η μεταφορά του αριθμού μου από συμβόλαιο κοσμοτε σε καρτοκινητό.Προσπάθησα να στείλω στο 1314 Αλπακ για να γίνει whatsap δεν στέλνεται.
Δεν μπορώ να κάνω κλήσεις ούτε να δεχτώ,βγαίνει μήνυμα ότι έχω ενεργοποιήσει φραγή εισερχομένων.

Καποια ιδέα,τι να κάνω για να βάλω χρήματα και να μπορώ τουλάχιστον να δεχτώ κλήσεις;

Το δοκίμασα δεν γίνεται,μίλησα με κοσμοτε από άλλο τηλέφωνο και θα κάνουν αυτοί την ενεργοποίηση του αριθμού,οπότε μετά ελπίζω να μπορέσω να πάρω ένα πακέτο για κοσμοκαρτα και μόλις επιστρέψω να το γυρίσω σε whatsap