CamuCamu Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 4 ώρες πριν, varajohn said: ευχαριστώ πολύ. θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο να πάω εκεί Αξιζει Frog μεχρι να το χαλασουν κ αυτο γενικα οποτε beware. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 1 hour ago, Pppe said: Ακόμα να επιστραφούν τα ευρώ στον τραπεζικό μου λογαριασμό, εδώ και πάνω από 1,5 μήνα από την καταγγελία σύμβασης του καρτοκινητού μου ("Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιστραφεί το ποσό υπολοίπου), διότι κατά την απάντηση της εταιρίας στην ΕΕΤΤ (last minute προθεσμία στο 20ήμερο από την καταγγελία σε ΕΕΤΤ): "Δόθηκε βαρύτητα στην επιστροφή του ποσού και από τις 2 μεριές και όχι στην κατάργηση του αριθμού καρτοκινητής" Για γέλια και για κλάματα. Ξέρω-ξέρω: "Μη μας ζαλίζεις με σένα και τι σου έκανε η εταιρία" Απάντηση μου: "Ένας-ένας , παιδιά, όλοι θα πάρετε": Εάν έστω το 1% μας το έψαχνε περισσότερο. Έρχονται τα ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και σε αυτό: ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ._ Αρα: θα έπρεπε όλοι μας κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στα τιμολόγια να βαραμε φορητότητες/διακοπές. Για να βαλουν μυαλο οι εταιρείες. Επειδή αυτο δεν το κανει ουτε το 1%, επηρεαζεσαι εσυ και ερχεσαι σε ενα φορουμ να μας ρίξεις το φταίξιμο. Γιατί αύριο θα κάνουν χειρότερα και πάλι θα είσαι ο πρώτος που θα επηρεαστείς. Και είναι άδικο. Γιατί εσυ "βλέπεις". Και δεν μπορείς να καταπιείς οτι δεν θ'αλλάξει κάτι γιατί δεν κουνιέται το σύνολο. Προσπαθώ να καταλάβω πως επιβιώνεις στην καθημερινότητα σου γενικότερα όπου τα πρόβληματα είναι πολύ μεγαλύτερα και σημαντικότερα απο το "πόσο πάει η ανανέωση του καρτοκινητού και το πακέτο". Αλλά ίσως δεν έχεις "σοβαρά" προβλήματα. Ίσως να είσαι από τους λίγους τυχερούς...η ζωή όμως δεν ξέρεις τι φέρνει αύριο κι εύχομαι να μην ξυπνήσεις απότομα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Στο κοσμοτε app παρατηρησα διαφορετική έναρξη εφαρμογής (με το σημα της Τ να κάνει εμφάνιση). Επίσης παρατηρησα ερωτηματολογιο που λογικα θα δινει 500mb δώρο. Στο what's up app μου εδωσε mystery token. Στο frog app δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή. 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Α βγήκε ερωτηματολόγιο τελικά? Μια χαρά. Αυτο μένει εκεί συγκεκριμένο χρόνο ή κάθεται να απαντήσουμε οπότε βολεύει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 2 minutes ago, kmpatra said: Α βγήκε ερωτηματολόγιο τελικά? Μια χαρά. Αυτο μένει εκεί συγκεκριμένο χρόνο ή κάθεται να απαντήσουμε οπότε βολεύει? Δεν έχω ιδέα πόσο κραταει. 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Αρχικά να πω ότι μπαίνετε what's up θα σας εχει να πάρετε token δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για ένα ΣΚ. Το ενεργοποιήτε όποτε θέλετε δεν λήγει ποτέ. Και βγήκε σήμερα ακόμα μια έρευνα στην εφαρμογή νομίζω έχω κάνει πάνω από 5 το τελευταίο δίμηνο βολεύει μιας και δίνει κάθε φορά 500mb για 2 μέρες και γίνεται ενεργοποίηση σε όποιο κινητό θέλετε που έχετε στην εφαρμογή my cosmote.Αναμένω και εγώ τις ανακοινώσεις από μέρα σε μέρα της cosmote για το what's up. Να μπει ανανέωση από 1 ευρώ? Θα είναι το ιδανικό αλλά επειδή ξέρουν ότι έχουν το πάνω χέρι το θεωρώ δύσκολο τη δεδομένη στιγμή. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 2 minutes ago, king2009 said: Αρχικά να πω ότι μπαίνετε what's up θα σας εχει να πάρετε token δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για ένα ΣΚ. Το ενεργοποιήτε όποτε θέλετε δεν λήγει οπότε. Και βγήκε σήμερα ακόμα μια έρευνα στην εφαρμογή νομίζω έχω κάνει πάνω από 5 το τελευταίο δίμηνο βολεύει μιας και δίνει κάθε φορά 500mb για 2 μέρες και γίνεται ενεργοποίηση σε όποιο κινητό θέλετε που έχετε στην εφαρμογή my cosmote. Αναμένω και εγώ τις ανακοινώσεις από μέρα σε μέρα της cosmote για το what's up. Να μπει ανανέωση από 1 ευρώ? Θα είναι το ιδανικό αλλά επειδή ξέρουν ότι έχουν το πάνω χέρι το θεωρώ δύσκολο τη δεδομένη στιγμή. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αρχικά να πω ότι μπαίνετε what's up θα σας εχει να πάρετε token δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για ένα ΣΚ. Το ενεργοποιήτε όποτε θέλετε δεν λήγει οπότε. Και βγήκε σήμερα ακόμα μια έρευνα στην εφαρμογή νομίζω έχω κάνει πάνω από 5 το τελευταίο δίμηνο βολεύει μιας και δίνει κάθε φορά 500mb για 2 μέρες και γίνεται ενεργοποίηση σε όποιο κινητό θέλετε που έχετε στην εφαρμογή my cosmote. Αναμένω και εγώ τις ανακοινώσεις από μέρα σε μέρα της cosmote για το what's up. Να μπει ανανέωση από 1 ευρώ? Θα είναι το ιδανικό αλλά επειδή ξέρουν ότι έχουν το πάνω χέρι το θεωρώ δύσκολο τη δεδομένη στιγμή. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις καμία επιπλέον πληροφορία για τις αλλαγές στο What's Up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Έχεις καμία επιπλέον πληροφορία για τις αλλαγές στο What's Up;Δεν γνωρίζω όχι μόνο ότι θα ανακοινωθούν σύντομα. Ελπίζουμε να ακολουθήσει την προσέγγιση του νέου f2go. Τα συμβόλαια ήδη έπεσαν αρκετά στις τιμές τους οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουν ακόμα πιο ακριβή την καρτοκινητη πρέπει να δώσουν κάτι για να κάνουν τον κόσμο που δεν θέλει συμβόλαια να μείνει. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 9 minutes ago, king2009 said: Δεν γνωρίζω όχι μόνο ότι θα ανακοινωθούν σύντομα. Ελπίζουμε να ακολουθήσει την προσέγγιση του νέου f2go. Τα συμβόλαια ήδη έπεσαν αρκετά στις τιμές τους οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουν ακόμα πιο ακριβή την καρτοκινητη πρέπει να δώσουν κάτι για να κάνουν τον κόσμο που δεν θέλει συμβόλαια να μείνει. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το σύντομα όντως το γνωρίζω γιατί έτσι κατάλαβα από την εξυπηρέτηση πελατών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Εγω ελπιζω να κάνουν τις αλλαγες στο what's up σύντομα διοτι βλεπω να αφηνω το νούμερο μου να ληγει αφού σταματησε να ανανεωνεται ο αριθμος με μεταφορά υπολοίπου απο αλλο what's up. Η ανανέωση απο 1 ευρω θα ειναι κινηση ματ (εαν ρωτατε εμενα). 2 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 2 ώρες πριν, kmpatra said: Α βγήκε ερωτηματολόγιο τελικά? Μια χαρά. Αυτο μένει εκεί συγκεκριμένο χρόνο ή κάθεται να απαντήσουμε οπότε βολεύει? Είδες που την 'υπολογιζα' την δουλειά? Πόσο κρατάει είναι άγνωστο αλλά θα έλεγα το αργότερο Πέμπτη να το πάρεις. 1 hour ago, king2009 said: Αρχικά να πω ότι μπαίνετε what's up θα σας εχει να πάρετε token δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για ένα ΣΚ. Το ενεργοποιήτε όποτε θέλετε δεν λήγει ποτέ. Και βγήκε σήμερα ακόμα μια έρευνα στην εφαρμογή νομίζω έχω κάνει πάνω από 5 το τελευταίο δίμηνο βολεύει μιας και δίνει κάθε φορά 500mb για 2 μέρες και γίνεται ενεργοποίηση σε όποιο κινητό θέλετε που έχετε στην εφαρμογή my cosmote. Αναμένω και εγώ τις ανακοινώσεις από μέρα σε μέρα της cosmote για το what's up. Να μπει ανανέωση από 1 ευρώ? Θα είναι το ιδανικό αλλά επειδή ξέρουν ότι έχουν το πάνω χέρι το θεωρώ δύσκολο τη δεδομένη στιγμή. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για 5 ημέρες, τα δίνει 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 1 hour ago, VIPdriver said: Εγω ελπιζω να κάνουν τις αλλαγες στο what's up σύντομα διοτι βλεπω να αφηνω το νούμερο μου να ληγει αφού σταματησε να ανανεωνεται ο αριθμος με μεταφορά υπολοίπου απο αλλο what's up. Η ανανέωση απο 1 ευρω θα ειναι κινηση ματ (εαν ρωτατε εμενα). Το βασικό σου όμως στην COSMOTE θα μένει;Μόνο το δεύτερο θα μεταφέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 6 minutes ago, aektzhs 1 said: Το βασικό σου όμως στην COSMOTE θα μένει;Μόνο το δεύτερο θα μεταφέρεις; Το βασικο μου ειναι βάτραχος (που βαζω 10ε/3μηνο και αγοραζω ομιλια με 3,02€). Το what's up το συντηρουσα με μεταφορα υπολοιπου απο αλλο what's up. Αφού τωρα πιά το σταμάτησαν, δεν θα με εξυπηρετει. Το πιο πιθανό να αλλαξω αριθμο επικοινωνιας σε τραπεζες/δημόσιες υπηρεσίες κλπ και να τους δωσω το cu μου, το οποίο συντηρώ με cashback. 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 55 minutes ago, VIPdriver said: Το βασικο μου ειναι βάτραχος (που βαζω 10ε/3μηνο και αγοραζω ομιλια με 3,02€). Το what's up το συντηρουσα με μεταφορα υπολοιπου απο αλλο what's up. Αφού τωρα πιά το σταμάτησαν, δεν θα με εξυπηρετει. Το πιο πιθανό να αλλαξω αριθμο επικοινωνιας σε τραπεζες/δημόσιες υπηρεσίες κλπ και να τους δωσω το cu μου, το οποίο συντηρώ με cashback. Γιατί δεν δίνεις τον βάτραχο και εκεί και άσε τα What's Up να καταργηθούν. Να δεις για πότε θα βάλουν μυαλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 (edited) 52 minutes ago, aektzhs 1 said: Γιατί δεν δίνεις τον βάτραχο και εκεί και άσε τα What's Up να καταργηθούν. Να δεις για πότε θα βάλουν μυαλό Το νούμερο στο βατράχι το έχω για πολύ κοντινούς μου ανθρώπους και μονίμως σε δυνατό ήχο και ανοιχτό 24/7. Edited September 11, 2023 by VIPdriver 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Just now, VIPdriver said: Το νούμερο στο βατράχι το έχω για πολύ κοντινούς μου ανθρώπους και μονίμως σε δυνατό ήχο 24/7. Τότε περίμενε την νέα ανακοίνωση να δεις τι θα προσφέρει και αν είναι άσε τα What's Up στην μοίρα του και μείνε με Βάτραχο και κόκκινη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 (edited) Παιδιά καλημέρα σας, Στο What’s Up ανανεώνω με 12€ (payzy) βάζω το πακέτο με τα 10,90€ και έχω μαζέψει 12.000 λεπτά και άλλα 12.000 SMS. Έλεγα να το γυρίσω στο πακέτο 7.20€ για να περισσεύουν από τα 12€. Λέτε αν επιλέξω το 7.20€ τώρα με αυτόματη ανανέωση να χαθούν τα λεπτά ομιλίας και τα SMS? Ευχαριστώ πολύ Edited September 12, 2023 by zstephanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Όχι. Σύμφωνα με τους όρους, τα λεπτά, SMS και τα ΜΒ του πακέτου με τα 10,9 μεταφέρονται αν ενεργοποιήσεις το 7,2€ ή το 10,9€ πακέτο. Αν ενεργοποιήσεις DIY πάλι μεταφέρονται τα λεπτά, αλλά αν ενεργοποιήσεις το unlimited calls (13,5€) τότε χάνεις τα λεπτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 3 minutes ago, paanos said: Όχι. Σύμφωνα με τους όρους, τα λεπτά, SMS και τα ΜΒ του πακέτου με τα 10,9 μεταφέρονται αν ενεργοποιήσεις το 7,2€ ή το 10,9€ πακέτο. Αν ενεργοποιήσεις DIY πάλι μεταφέρονται τα λεπτά, αλλά αν ενεργοποιήσεις το unlimited calls (13,5€) τότε χάνεις τα λεπτά. Καλημέρα και Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Καλησπέρα στην παρέα, ξέχασα να ανανεώσω το what's up , δεν πρόλαβα για μισή ώρα και έχασα πολλά data, πάνω από 20gb , υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να τα πάρω πίσω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Αν εκανες ανανέωση μετα και δεν εμφανίστηκαν τα ξεχνάς. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Δεν εμφανίστηκαν, δυστυχώς, τεσπα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Καμιά φορά με λίγο "κλάψιμο" στην υποστήριξη τα έχουν ξαναβάλει, αλλά δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Έχει μάθει κανείς πότε πρόκειται να βγει η νέα ανακοίνωση γιατί τώρα στην εξυπηρέτηση λένε δεν υπάρχει ενημέρωση για ανακοίνωση καρτοκινητής,ενώ μου είχαν πει αναμένεται ενημέρωση μέσω sms και μέσω του app για τις αλλαγές που θα γίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Εξαρτάται πόσο "μέσα" πάει η ενημέρωση του καθε υπαλλήλου. Αυτό που σου ειπαν πριν ισχύει ούτως ή άλλως,θα έρθουν ενημερωτικά για όποιες αλλαγές όποτε κι αν γίνουν. Και αυτό που σου λένε τώρα πάλι σωστο, αν δεν έχει βγει κάτι επισημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts