zurabi_97 Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Αφού τρέχει διαφήμιση στην τηλεόραση τι να μαντέψετε?? Απεριόριστα data για 15 μέρες απο 19/12Βλεπω να σερνεται το δικτυο 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 2 ώρες πριν, zurabi_97 said: Βλεπω να σερνεται το δικτυο Η cosmote έχει... 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 6 ώρες πριν, nemesis1 said: Αφού τρέχει διαφήμιση στην τηλεόραση τι να μαντέψετε?? 🤔 Απεριόριστα data για 15 μέρες απο 19/12 Μάλλον δεν παρακολουθούμε αρκετά τηλεόραση κάποιοι.. 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Και σε όσους εμπεριέχουν ΚΑΙ σταθερό στο Cosmote Id τους, απεριόριστη ομιλία εσωτερικού για 15 μέρες. Μπορούν και να την δωρίσουν σε άλλο σταθερό Cosmote: 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 7 minutes ago, Pppe said: Και σε όσους εμπεριέχουν ΚΑΙ σταθερό στο Cosmote Id τους, απεριόριστη ομιλία εσωτερικού για 15 μέρες. Μπορούν και να την δωρίσουν σε άλλο σταθερό Cosmote: Η προσφορά ισχύει μέχρι 01 Ιανουαρίου. Γράφει όμως για περιθώριο 20 ημέρες!!! Κάπου υπάρχει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Όσοι ενεργοποιησουμε τώρα τα απεριόριστα και πάλι στο τέλος της προσφοράς δώσουμε δώρο σε ένα νούμερο θα πάει για ακόμα 15 μέρες τα απεριόριστα? 1 μήνα δηλαδή σύνολο? Στους όρους χρήσης λέει ότι τα δεδομένα δεν μπορούν να καταναλωθούν για ote go με χρήση wifi? Τι εννοουν ακριβώς εδώ? Από κάτω λεει ότι με 4G γίνεται να δούμε ote go. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 7 minutes ago, king2009 said: Όσοι ενεργοποιησουμε τώρα τα απεριόριστα και πάλι στο τέλος της προσφοράς δώσουμε δώρο σε ένα νούμερο θα πάει για ακόμα 15 μέρες τα απεριόριστα? 1 μήνα δηλαδή σύνολο? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Όσοι ενεργοποιησουμε τώρα τα απεριόριστα και πάλι στο τέλος της προσφοράς δώσουμε δώρο σε ένα νούμερο θα πάει για ακόμα 15 μέρες τα απεριόριστα? 1 μήνα δηλαδή σύνολο? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς είτε να το ενεργοποιήσεις για σένα είτε να το δωρίσεις. Όχι και τα δύο. Μπορείς όμως να ενεργοποιήσεις το δικό σου δώρο και στη συνέχεια να σου δωρίσει κάποιος το δικό του. Σε αυτή τη περίπτωση θα έχεις 1 μήνα απεριόριστα! 2 1 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Μπορείς είτε να το ενεργοποιήσεις για σένα είτε να το δωρίσεις. Όχι και τα δύο. Μπορείς όμως να ενεργοποιήσεις το δικό σου δώρο και στη συνέχεια να σου δωρίσει κάποιος το δικό του. Σε αυτή τη περίπτωση θα έχεις 1 μήνα απεριόριστα!Άψογα αλλά ίσως να μην γίνεται 2 φορές στο ίδιο νούμερο. Η προσφορά ειναι για 15 μέρες. Και η λήξη ενεργοποίησης 1/1/2023 άρα σήμερα έχουμε 19 είναι 13 μέρες μέχρι τη λήξη της προσφοράς ενεργοποιησης ενώ τα δεδομένα λήγουν σε 15 μέρες. Θα γίνετε λες ενεργοποίηση σε ίδια σύνδεση ενώ δεν έχουν λήξει πρώτα τα προηγούμενα? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Μπορεί να ενεργοποιηθεί και δεύτερη φορά, έστω ως δώρο; Λέει για μόνο 1 φορά, ακομα και εάν πάρει παράταση έως 8/1 την Πρωτοχρονιά που λέει ότι λήγει η δυνατότητα ενεργοποίησής του: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 (edited) 9 minutes ago, Pppe said: Μπορεί να ενεργοποιηθεί και δεύτερη φορά, έστω ως δώρο; Λέει για μόνο 1 φορά, ακομα και εάν πάρει παράταση έως 8/1 την Πρωτοχρονιά που λέει ότι λήγει η δυνατότητα ενεργοποίησής του: ΟΧΙ Δεν έχει νόημα. Αν πχ το δώρο ήταν 30GB, θα είχε νόημα. Edited December 19, 2022 by GREGORYMO Συμπληρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Για τα δώρα λέει 20 μέρες πάνω πάνω ότι λήγουν. Στους όρους λέει 1 φορά έως 1/1 άρα αναιρεί τις 20 μέρες. Τα έβαλα σε ένα κινητό και λήγουν 3/1 που είναι οι 15 μέρες. Μακάρι να γίνετε ακόμα μια ενεργοποίηση στο ίδιο κινητό ως δώρο οτσν λήξουν τα άλλα αλλά κάπως περίεργα τα βλέπω ακόμα τα πράγματα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 1 minute ago, king2009 said: Για τα δώρα λέει 20 μέρες πάνω πάνω ότι λήγουν. Στους όρους λέει 1 φορά έως 1/1 άρα αναιρεί τις 20 μέρες. Τα έβαλα σε ένα κινητό και λήγουν 3/1 που είναι οι 15 μέρες. Μακάρι να γίνετε ακόμα μια ενεργοποίηση στο ίδιο κινητό ως δώρο οτσν λήξουν τα άλλα αλλά κάπως περίεργα τα βλέπω ακόμα τα πράγματα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν το δώρο ήταν πχ 30GB, θα είχε νόημα μια 2' ενεργοποίηση. Αφού μιλάμε για απεριόριστα, αν ήθελαν πχ θα το έδιναν για 20 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Ως την Πρωτοχρονιά, που λέει ότι λήγει η δυνατότητα ενεργοποίησης του δώρου unlimited data για 15 μέρες, αυτή τη χρονική στιγμή που ξεκίνησε η δυνατότητα ενεργοποίησής του συγκεκριμένου δώρου απομένουν ακόμα 13 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 1 minute ago, Pppe said: Ως την Πρωτοχρονιά, που λέει ότι λήγει η δυνατότητα ενεργοποίησης του δώρου unlimited data για 15 μέρες, αυτή τη χρονική στιγμή που ξεκίνησε η δυνατότητα ενεργοποίησής του συγκεκριμένου δώρου απομένουν ακόμα 13 μέρες. Και λοιπόν? Έχεις 13 ημέρες για να ενεργοποιήσεις ένα δώρο διάρκειας 15 ημέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Είτε το πάρεις για τον αριθμό σου είτε το δωρίσεις σε άλλο κινητό, αρκεί να πληρείς την προϋπόθεση κάρτας μετά την 15/11. Όχι και τα 2 μαζί: Δλδ όχι μια φορά να το πάρεις για το κινητό σου και άλλη μια να να το δωρίσεις σε άλλο κινητό. Είτε το ένα είτε το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Παιδιά τέρμα πάνω λένε 20 μέρες για τη λήξη του δώρου. Ενώ από κάτω μεχρι 1/1. Αντικρουομενα αυτά τα 2. Επίσης εγώ δωρισα την προσφορά σε ένα κινητό. Από το ίδιο όμως δεν την ενεργοποίησα. Μακάρι να μπορούμε μέχρι τη λήξη να ξανά μπει η προσφορά στο ίδιο νούμερο είτε με δώρο από αλλο νούμερο είτε από το ίδιο να γίνει ενεργοποιήσει και να πάει 1 μήνας απεριόριστα. Μικρό καλάθι με αυτά που γράφουν αλλά θα δούμε. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 2 minutes ago, Pppe said: Είτε το πάρεις για τον αριθμό σου είτε το δωρίσεις σε άλλο κινητό, αρκεί να πληρείς την προϋπόθεση κάρτας μετά την 15/11. Όχι και τα 2 μαζί: Δλδ όχι μια φορά να το πάρεις για το κινητό σου και άλλη μια να να το δωρίσεις σε άλλο κινητό. Είτε το ένα είτε το άλλο. Δεν γίνονται αυτά!!!! Σου έγραψα: αν ήθελαν κάτι τέτοιο, θα έδιναν εξ αρχής πχ 30 ημέρες. Αυτό που λες δεν στέκει. Θα βρεθούμε δηλαδή 2, θα κάνουμε τραμπα τα δώρα και θα πάρουμε 30 ημέρες!!!! Για βλάκες τους έχεις ? Just now, king2009 said: Παιδιά τέρμα πάνω λένε 20 μέρες για τη λήξη του δώρου. Ενώ από κάτω μεχρι 1/1. Αντικρουομενα αυτά τα 2. Επίσης εγώ δωρισα την προσφορά σε ένα κινητό. Από το ίδιο όμως δεν την ενεργοποίησα. Μακάρι να μπορούμε μέχρι τη λήξη να ξανά μπει η προσφορά στο ίδιο νούμερο είτε με δώρο από αλλο νούμερο είτε από το ίδιο να γίνει ενεργοποιήσει και να πάει 1 μήνας απεριόριστα. Μικρό καλάθι με αυτά που γράφουν αλλά θα δούμε. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δες: ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ? 1 minute ago, king2009 said: Παιδιά τέρμα πάνω λένε 20 μέρες για τη λήξη του δώρου. Ενώ από κάτω μεχρι 1/1. Αντικρουομενα αυτά τα 2. Επίσης εγώ δωρισα την προσφορά σε ένα κινητό. Από το ίδιο όμως δεν την ενεργοποίησα. Μακάρι να μπορούμε μέχρι τη λήξη να ξανά μπει η προσφορά στο ίδιο νούμερο είτε με δώρο από αλλο νούμερο είτε από το ίδιο να γίνει ενεργοποιήσει και να πάει 1 μήνας απεριόριστα. Μικρό καλάθι με αυτά που γράφουν αλλά θα δούμε. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 15 ημέρες δίνουν. Είναι ξεκάθαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 15 ημέρες δίνουν. Είναι ξεκάθαρο.Τι ακριβώς να κάνω? Έχω ήδη ενεργοποιησει την προσφορά στο νούμερο που θέλω με δώρο από αλλο νούμερο. Στο ίδιο νούμερο θα την ενεργοποιησω στο ίδιο εφόσον το επιτρέπουν μετά τις 3/1 που λήγει. Αν είναι 20 μέρες για τη λήξη ενεργοποίησης τότε θα γίνετε να τα ξανά ενεργοποιησουμε στο ίδιο νούμερο. Αν είναι 1/1 η λήξη των δώρων για ενεργοποίηση τότε δεν νομίζω. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 7 minutes ago, king2009 said: Τι ακριβώς να κάνω? Έχω ήδη ενεργοποιησει την προσφορά στο νούμερο που θέλω με δώρο από αλλο νούμερο. Στο ίδιο νούμερο θα την ενεργοποιησω στο ίδιο εφόσον το επιτρέπουν μετά τις 3/1 που λήγει. Αν είναι 20 μέρες για τη λήξη ενεργοποίησης τότε θα γίνετε να τα ξανά ενεργοποιησουμε στο ίδιο νούμερο. Αν είναι 1/1 η λήξη των δώρων για ενεργοποίηση τότε δεν νομίζω. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι ξεκάθαρο ότι ένα νούμερο μπορεί να έχει απεριόριστα για 1 μήνα, αν πάρει δώρο από κάποιο ΑΛΛΟ νούμερο. Αυτό ρωτάς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Γιατί; Δε μπορείς να έχεις ενεργοποιημένα 2 δώρα (1 από δώρο και 1 από δικό σου) την ίδια χρονική στιγμή (πχ την 1 ή 2/1/2023) ; Αν δεις ότι την Πρωτοχρονιά δε δίνουν παράταση (που μάλλον θεωρώ ότι θα δώσουν) το ενεργοποιείς την Πρωτοχρονιά για να το προλάβεις πριν λήξει, και από το δικό σου νούμερο για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 Είναι ξεκάθαρο ότι ένα νούμερο μπορεί να έχει απεριόριστα για 1 μήνα, αν πάρει δώρο από κάποιο ΑΛΛΟ νούμερο. Αυτό ρωτάς ?Ναι. Ότι γράφουν ότι λήγει 1/1 η ενεργοποίηση αλλά από πάνω λένε 20 μέρες για τη λήξη του δώρου. Έρχονται σε αντίθεση αυτά τα 2. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί; Δε μπορείς να έχεις ενεργοποιημένα 2 δώρα (1 από δώρο και 1 από δικό σου) την ίδια χρονική στιγμή (πχ την 1 ή 2/1/2023) ; Αν δεις ότι την Πρωτοχρονιά δε δίνουν παράταση (που μάλλον θεωρώ ότι θα δώσουν) το ενεργοποιείς την Πρωτοχρονιά για να το προλάβεις πριν λήξει, και από το δικό σου νούμερο για σένα.Μακάρι να γίνεται έτσι και να γίνεται όντως 1 μήνα απεριόριστα με χρήση δώρου από αλλο νούμερο συν ενεργοποιηση από το ίδιο νούμερο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 47 minutes ago, GREGORYMO said: ΟΧΙ Δεν έχει νόημα. Αν πχ το δώρο ήταν 30GB, θα είχε νόημα. Το ότι θα πάρει παράταση το απεριόριστο 13 μέρες δεν έχει νόημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 31 minutes ago, Pppe said: Γιατί; Δε μπορείς να έχεις ενεργοποιημένα 2 δώρα (1 από δώρο και 1 από δικό σου) την ίδια χρονική στιγμή (πχ την 1 ή 2/1/2023) ; Αν δεις ότι την Πρωτοχρονιά δε δίνουν παράταση (που μάλλον θεωρώ ότι θα δώσουν) το ενεργοποιείς την Πρωτοχρονιά για να το προλάβεις πριν λήξει, και από το δικό σου νούμερο για σένα. Μπορείς! Θέλει και ΕΡΩΤΗΜΑ!! Απλά, επειδή είναι απεριόριστα, δεν έχει νόημα να συμπέσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 Παιδιά ξέρατε ότι ο χρόνος ομιλίας προς όλους των πακέτων αφορά και κλήσεις προς αριθμούς κάποιου ευρωπαϊκού κράτους όταν βρίσκεσαι σε αυτό; Πχ βρίσκομαι Δανία και καλώ σε αριθμούς στη Δανία κανονικά σαν να είμαι Ελλάδα και καλώ ελληνικό αριθμό. Το έμαθα σήμερα και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Η κόκκινη πχ θέλει 7€ για 200 λεπτά για να καλέσεις αριθμούς εξαιρετικού όταν βρίσκεσαι σε roaming 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts